| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:01
- Nahlásit
PetraK
no tak já budu sbírat raději menší klacky abych je neřezela
a houbičky budu hůledat,mám velkou tašku a plno igelitek,bo zvířátka nemaj bydýlka anemaj co okusovat,tak já vždy sjedu proklacky co jsou na zemi a pak se jim to dává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:02
- Nahlásit
Gerda
je těžký todleto sebepoznání.
no hlavně nevím, jestli to ale v porovnání s tím zubem nebolí vo dost víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:03
- Nahlásit
kachna_
dovolim si malý shrnutí: léčíte se v sanatóryju vodou a prací, nehradí to VZP a z výtěžku pojede Hyena na Síšely.
BOŽE MY SME DEBYLOVÉ!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:04
- Nahlásit
brezen2008
no tak já budu sbírat raději menší klacky abych je neřezela
dobrý co??? tohle mít za souseda, tak se jdu střelit
i a pak se jim to dává
šak já si to tak nějak myslela, ale nemohla jsem toho co jste psala nevyužít, to by byl hřích
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:05
- Nahlásit
PetraK
jestli to ale v porovnání s tím zubem nebolí vo dost víc
ba ne, to je dlouhodobější proces, ten výsledek už nepřekvapí tolik jako zup, co začne bolet zničehož nic. )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:05
- Nahlásit
čus babizny,
sem úplně mutvá a děsně mě bolí záda. Už dlouho, ale včil víc. Do sanatoryja nejdu dokud nezjistím essi to hradí pojišťovna mynysterstva vnitra
Essi tam pojedu tak sebou vezmu Lilátko, aby se taky zotavilo po té opuchlině. Ostatní psy nevemu, dělali by tam bordel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:06
- Nahlásit
Gerda
jako zup, co začne bolet zničehož nic
navíc f krku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:07
- Nahlásit
kachna_
dovolim si malý shrnutí: léčíte se v sanatóryju vodou a prací, nehradí to VZP a z výtěžku pojede Hyena na Síšely.
zní to dobře....ale proč na síšely? Proč nehce jet třá na špicberky? Nebo na kamčatku? Nebo na Aljašku? Nebo chytat ryby do norska?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:09
- Nahlásit
Gerda
proč na síšely?
To se musíš zeptat Hyeny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:11
- Nahlásit
kachna_
no jo, to je pravda...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:30
- Nahlásit
taksice venku leje jak zkonve,ale na dříví se musí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:32
- Nahlásit
brezen2008
taksice venku leje jak zkonve,ale na dříví se musí
nezapomeň si s sebou placatku, ať moc brzo nevystřízlivíš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:34
- Nahlásit
PetraK
JÁ NECHLASTÁM
paní davídková,taksnadje všeok a bude už jenom líp,té holce NO ,má 2miminka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:45
- Nahlásit
Gerda
No ale kde jako, né? Snad v Praze je komrdesát nudlí. Kde to počítáš? Jako třá na sídlišti? V paneláku? V práci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:48
- Nahlásit
impact
v práci, v jednom baráku. Teď ten poslední je Bobík, je výbornej, ňákej velkej je, svalnatej a takovej nařachanej, bohužel bydlí v kanclu s dámičkou retrívřicí, která nemá ráda vlůbec nikoho, takže ho furt straší, vždycky, když projde kolem ní, ukazuje na něj dásně, jak se vzdálí, zase je zandá a tak dokola, furt ohrnuje dásně, a von musí bejt od ní v uctivé vzdálenosti, aby neurážel její jemnocit asi...prostě ho ta baba děsně sekýruje, no )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:54
- Nahlásit
Gerda
No voni to ty zmije potřebují, nic ve zlým. Šmárjá, co bych dala za psa, kterej by sem tam zruchal Mordora.
Ale ráno jsem se nasmála. Jesika spala pod peřinou a Máfou stál u postele a furt ňufal, kdo to tam chrní. Ale dlouho. A najednou jen zašustění, jak vyjela hlava, brutální cvaknutí naprázdno a Máfův smyk jak utíkal pryč. Na to, že byla zvyklá spát v pelechu si tu postal rychle zabrala.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:57
- Nahlásit
Baico a Biluška
No, tak se asi vrhnu na čtení. Aspoň si po zhlédnutí filmu budu moct předctavit postavičky. Hlavně Edwarda.
Jinak mě brutálně zklamala Šifra Mistra Leonarda. Četla jsem knihu a film byl upeeeeeeeeeee jinak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:04
- Nahlásit
impact
brutální cvaknutí naprázdno a Máfův smyk jak utíkal pryč.
Nudle hnusný oškivý zlý! Picbuma trápěj! Kerá je zas jesika????!!! Už nevim, kerá je kerá! Pamatuju si jen picbuma-ušopleska. Pak je mordor, pak je mamba, pak je kubíček, pak je ten přerostelj z toho kotce, nakonec je ta chuděra s těma žebrama ze slovenska, ale to je megera, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:08
- Nahlásit
já nemám křečka,mám ještě chvilku morčata ana dříví se mnou nejde sindy ani dasty,bo je po noční a holky bych pak nezvládla i stím dřívím
pak to dříví vodvezu a usuším,nařežu a budou mít užitek všicky zvířátka v práci a mech taky doustanou a šišky....
hele nevíte co ta holka bere???Evidentně to bude síla!!!!,docela bych měla zájem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
Máš v tom zmatek. Ale doporučuju nezkoušet se v tom vyznat. Mě to taky nejde a kdybys to dokázala, byla bys lepčí jak já.
Jesika je u nás přechodně a je to ušatej jozefčík.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:34
- Nahlásit
impact
je to ušatej jozefčík
ty vole! )) je to ten nejvošklivější nejušatější jazvečík na svjětě ))))))) Je ultravošklivá )) ale zas se hesky menuje ))
Šla jesika větrem v lukách,
ani ta cigareta v rukách
nezůstala hořící..
tak se nediv, že ta fenka,
i když chutě běžící,
byla vlastně letící,
vždyt je ušatá a tenká.
Jak to teda je? s těma tvejma nudlema? Ani v muchošovic picbumech se nevyznám, ani v biluščinejch čoklech se nevyznám, ani v jablůnčinejch otíkách se nevyznám....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:36
- Nahlásit
Gerda
Tsssss, ty seš vošklivá. Náhodou, je děsně hodná a poslušná. Na rozdíl od zmijí, některejch. Já ji pak doma blejsku normoš foťákem. Z founu je to prd vidět. A jestli se chceš zorientovat v psech, tak zkus webky moje.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:41
- Nahlásit
impact
No, tak se asi vrhnu na čtení
Jo te to dobrý, napínavý. A já mám ráda tydle romantický vjeci. Akurát to mám přečtený jen do druhýho dílu. zbytek už musela ségra vrátit. A protože se to ségře taky líbí, tak jsem jí po strom koupila to dárkový vydání všech dílů a teď musim čekat do Vánoc abych to dočetla, protože to balení je zatavený v igelitu a kdybych to rozbalila předem, tak to ta potvora pozná a bude mít kecy.
Jinak mě brutálně zklamala Šifra Mistra Leonarda
No tak tady se jim ten film vůbec, ale vůbec nepovedl.
A četla jsi i Andělé a démoni? Ta je taky dost dobrá a film opět nic moc.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:45
- Nahlásit
Baico
Andělé a démoni jsem pouze viděla. Nějak nemám moc čas číst. A předpokládám, že než přečtu celý Stmívání, bude to dávno v kinech. Všechny díly jako.
Jinak jestli chceš fakt číst Stmívání, tak vím, kde to stáhnout. Knihy jako.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:47
- Nahlásit
Tak už to vyšlo....
PS: Biluško nemušíš shánět. Schulz mi poslal scan emilem.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:53
- Nahlásit
impact
Jinak jestli chceš fakt číst Stmívání, tak vím, kde to stáhnout. Knihy jako
D9ky, ale já čtu hlavně ve vlaku a to je dost nepraktický tahat sebou ty vytisknutý stránky. Těch 14 dní to ještě přežiju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:58
- Nahlásit
impact
to seš ty,ympakte??vypadáš jak biluška spíš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:59
- Nahlásit
Baico
Achá, tak to jo. Tak mě napadá, že bych si to vlastně mohla stáhnout do mobilu a číst taky ve vlaku. Takle jsem přečetla několik knih od Dana Browna.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 13:13
- Nahlásit
Baico
impact
Děfčata, já bych chtěla nějaký e-knihy ke stáhnutí, prosím, kdyby to šlo. A kdyby šlo někde stáhnout aji audio knihy, nějaký mluvený slovo...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 13:18
- Nahlásit
Gerda
Napísaj mi emila.
|