| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:49
- Nahlásit
Biluška
obcházet starosty všech okolních vesnic a pídil se po tom, kdo může být ta bloncka a ten pes, protože on potřebuje vidět očkovák
a co chtěl, debil, jako abys ho odškodnila nebo co???
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:51
- Nahlásit
jbat
zalez zpátky do chlíva
...
Určitě ne na úrovni, jakou ty vykazuješ.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:52
- Nahlásit
Biluška
po té turbulenci se zde zveřejněnými pomluvami
Nepsal jsem o pomluvách, ale o opsaném zkušebním řádu. Našel jsem ho tam já, a to žádná pomluva není.
uším ještě logo nějakého sponzora, ne?
To není logo sponzora, ale ADI/ADEu, neboli Assistance Dogs International/Europe - světové a evropské organizace sdružující subjekty zabývající se výcvikem asistenčních psů, které jsme členy a jejíž standardy musíme dodržovat.
Na závěr - vůbec nechápu, proč tohle děláš. Klidně jsme mohli spolupracovat. Copak je nás v téhle republice tolik, že se není možné dohodnout? Organizace ve světě se navzájem většinou chovají dost jinak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:55
- Nahlásit
Smecka
Bože ...
A byl fakt kousnutej?
Nebyl. On tvrdil, že jeli kolem na kole (byla jich prý celá skupinka) - to si vzpomínám, to asi jeli. Ten rybník je fakt uprostřed ničeho a zabloudí tam málokdo. Moji psi vyběhli po nich (to je docela pravděpodobné), já jsem prý hvízdla a psi se vrátili (to je taky pravděpodobné) a Megy jak se vracela tak ho kousla do lýtka (čemuž nevěřím. Kdyby řekl, že ho kousl Arman, nebo Puma, nebo možná Texl...to bych věřila, ale u Megyny fakt ne). Pak se jeho historka začala trochu zamotávat. On doslova říkal "já jsem si ani nevšiml, že mě kousla, až doma jsem viděl, že tam mám takové dva zoubky". Ale přesto si mě šel na protější břeh vyfotit. Když jsem se ptala proč tak říkal "no jak mě ten pes kousl, tak abych ho když tak mohl dohledat".
jbat
a co chtěl, debil, jako abys ho odškodnila nebo co???
Ne, chtěl jenom vidět očkovák a ofotit si ho. Já byla tak v šoku, že jsem ho nechala . Dokonce jsem si i zapoměla říct o ty fotky, ale to by stejně k ničemu nebylo dneska už negativ zničit nemůžu když je všechno digitální . Pořád čekám co se z toho ještě vyvrbí za levárnu, ale zatím se nic neděje.
Každopádně s mojí polonahou fotkou obcházel všechny okolní vesnice a strkal ji pod nos kdejakému chlápkovi v hospodě s otázkou kdo mě zná To už by mi snad i zveřejnění někde na netu bylo milejší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:58 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:00 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
...
sorry, se mi ten předchozí příspěvěk vložil třikrát .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:10
- Nahlásit
Psíček
Nikdy jsem k vám na návštěvy nechodil a nehodlám to měnit.
to se mi jako dost ulevilo musím říct...
Mohl(a) by jsi mi vysvětlit, co má Mikulášská společného s Biluščiným advokátem?
a mohl(a) bys mi ty vysvětlit, co má Mikulášská společného s tímto tématem a proč tady zase trapasíš s nějakou tvou dedukcí?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:14
- Nahlásit
Walda
Nepsal jsem o pomluvách, ale o opsaném zkušebním řádu. Našel jsem ho tam já, a to žádná pomluva není.
No a já jsem psala o pomluvách co tu proti mě napsala Zuzana Daušová . A taky o policejním šetření co v této věci proběhlo a o výsledku toho šetření
To není logo sponzora, ale ADI/ADEu
je to možné, jsem si to až tak podrobně neprohlížela.
Na závěr - vůbec nechápu, proč tohle děláš. Klidně jsme mohli spolupracovat. Copak je nás v téhle republice tolik, že se není možné dohodnout? Organizace ve světě se navzájem většinou chovají dost jinak.
Co dělám proto, abychom se nemohli dohodnout? Pomlouvám vás snad někde? Píšu někde, že nemáte potřebné povolení pro tuhle práci? Vadí mi barva vašich deček? Nebo snad vašich triček? Nebo co proboha dělám?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:16
- Nahlásit
Biluška
Vy jdete na dvojku a ona neviděla jedničku? Ty woe, to je frkot. A jdete už dnes? To nestihnu poslat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:18
- Nahlásit
Psíček
místo toho jsi se opětovně rovně zautočila?
Ty chuďátko malinké, já jsem na tebe zaútočila, to je mi moc líto, z hloubi duše se omlouvám, doufám, že nebudeš mít nějaké psychické problémy třá...
zkus to třeba v tom chlévě,
já rači místní žumpu, nedá se svítit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:20
- Nahlásit
Psíček
Walda
Aha. A proč jsi si vybrala zrovna tyhle barvy? My už je používáme 12 let. Záměr byl takový, že podle barvy se hned pozná, odkud určitý pes je.
Jakože kombinaci žluté a černé?
To vymyslel Helppes jako?
Třá si to patentovali.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:24
- Nahlásit
Psíček
naopak já ti děkuji za to, že mi takto prodlužuješ život.
nápodobně, díky tobě si už nemyslím, že srážka s blbcem je hrozná. mně příjde zábavná.
seš sice trapnej jak žížala v oceáně, ale právě tím mě nebetyčně bavíš.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:24
- Nahlásit
Biluška
On doslova říkal "já jsem si ani nevšiml, že mě kousla, až doma jsem viděl, že tam mám takové dva zoubky". Ale přesto si mě šel na protější břeh vyfotit. Když jsem se ptala proč tak říkal "no jak mě ten pes kousl, tak abych ho když tak mohl dohledat".
Beztak to byl nějaký voyeeeeeeeeer. By přece, kdyby chtěl očkovák, se tě šel zeptat, né? A né tě fotit.
Ach, to mi připomíná včerejší hlášku od jednoho kámoše v hospodě.
On na mě "Nešimralo tě ráno v podbřišku?"
Já, nic netušíc, na něj "Ne, proč?"
Jeho odpověď "Jsem si ho honil a myslel jsem na tebe."
To mě dostalo. Myslela jsem si, že ho za ty leta dobře znám a zpravidla se hodně špičkujeme. Ale tohle... Fakt jako.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:29
- Nahlásit
Psíček
Ukradla jsi Ivanovi Bendovi z Helppes žlutou barvu z deček ty stvůro jedna!!!
Chtěla sem červený, ty víš, že jsem ulítlá na červenou barvu Ale co mám dělat gdyž Gappay umí žlutý a bílý?? Je fakt, že bych mohla hledat jiný výrobce, ale to se mi nechtělo, v Gappay jsou kvalitní a relativně levní (a mám je za rohem).
impact
Četli jsme to dokonce od "trojky" - pak postupně čtverku (páč jsem byla zvědavá jak to dopadne), jedničku a dvojku
Na tu trojku jsem narazila úplně náhodou v knihovně. Vůbec jsem netušila vo co gou, propadli jsme tomu až pak.
Beztak to byl nějaký voyeeeeeeeeer. By přece, kdyby chtěl očkovák, se tě šel zeptat, né? A né tě fotit.
No přijde mi to fakt celý úplně divný
Du venčit dokud je tam vidět a pak do toho kina takže všechno opravdu důležité si, prosím, nechte na večer
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:47
- Nahlásit
v hyperalbertovi naChodove maj Milku za 12,90 (aspon vcera meli), ale nekupujte voriskovou s celymi vorisky, ty jdu dneska dokoupit.
Gerda
mozna bude depo pro kamosky Babetky - Fraktury, jedna pani z Liberce se nabidla, ze by chtela depozitovat, tak bychom ji je tam mohli soupnout Kolik je jich tam jeste?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:48
- Nahlásit
Děfčata, tak si to s tim květnem musíme promyslet, jesi pojedem k mořeti se psama do Svinibrodu nebo do Deggendorfu. Obojí je lákavé, ale v deggendorfu nemaj moříčko, jen řeku:
http://www.novinky.cz/cestovani/184486-deggendorf- bavorske-mesto-u-dunaje-s-bohatou-historii-kde-se- domluvite-cesky.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
Kolik je jich tam jeste?
teď už žádná, od léta se sem vrátila jen slečna Babeta Fraktůrová...večer je zkusim eště "namňoukat" a uvidíme.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:53
- Nahlásit
Gerda
večer je zkusim eště "namňoukat" a uvidíme.
takze to je tvoje prace to mnoukani, tos ji naucila ty??? Jeste jsem nevidela tak umnoukanou kocku Fakt si se mnou povida, reknu mnauu a ona MNNNNAAAAUUU :d
je to presvedcena BARFistka, varene maso nechce na syrove se vrha a kdyz mam od nej prsty kouse me do nich.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:57
- Nahlásit
Gerda
lucYnka XIII
dámy? Ste čičkovný, víte to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
takze to je tvoje prace to mnoukani, tos ji naucila ty???
prosimtě kdepák, vona byla takhle umňoukaná už v létě, pořád něco řikala, teď jen odpovídala, když sem na ní mňoukala a přicházela si pro jídlo )))) To je dobře, že je masová, kdybys chtěla to srdíčko, ráda ti ho dovalím
Psíček
Já myslim, že bude pěkné, když se nás tam vypraví co nejvíc, jen se musíme rozmyslet, jestli do brodu nebo dorfu. Ale někteří čokli ještě neviděli moře, tak doufám, že vyhraje svinibrod.
PetraK
hele to je hlavně práce tý micky, kdyby už nebyla nachočená, zřejmě by vůbec nebyla u lucynky, vošetřená a v teple.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:24
- Nahlásit
davidkova renata
napiš nemetrový,něco se asi stalo,paní nemůže psát,štěnátka asi nejsou ((((((((((((((((((((((((((
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:27
- Nahlásit
Gerda
hele to je hlavně práce tý micky, kdyby už nebyla nachočená, zřejmě by vůbec nebyla u lucynky, vošetřená a v teple
no jasně, vy ste se v tom vůbec vlastně neangažovaly
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:32
- Nahlásit
PetraK
kdyby byla divoká, byl by to mnohem větší problém, musely bychom pro sklopec a lákat kočku na makrelu Takhle stačil salám s kapií )))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 17:18
- Nahlásit
Kurnk, než jsem to celé dočetla, tak mám z piva kozu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 17:36
- Nahlásit
Čau žumpo, tak jsem myslela, že přetrpím ještě jednu noční a budu mít 4 dny volna, to sice jo, ale má bejt fakt hnusně, tak snad budu péct nějaký cukroví a sušenky pro psy, sem se těšila, jak budem procházkovat, což to bysme mohli i v dešti, jitrocelák mám připravenej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 17:43
- Nahlásit
Psíček
))))) zajímavá tuzemská lokalita )))) vezmem to při cestě přes to okolí Opavy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 17:50
- Nahlásit
Gerda
To okolí Opavy je Ostrava, paní a v Kundičkách má Bucka cvičák.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:01
- Nahlásit
Mucholabka
no tak aspoň tam davídková nebude bloudit, podle štěkotu dojde až na cvičák )))) a my jí naberem, až pojedem na ten srub.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus bus autobus
to byl fčera hnusnej den, protože pršelo tak se pražandy vybodly na náfštěvu a zůstaly rači v pelechu (ani se jim nedivím) při předvádění před rozhodčím gdy jsem si myslela jak máme krásně natrénováno a jak se ukážem, tak ta s..ně zrzavá ukázkově zapomněla na fšechno co umí a ani jeden cvik neuděla správně, bych jí zabila aspoň že tu obranu nezvorala
Gerda
zajímavá tuzemská lokalita )))) vezmem to při cestě přes to okolí Opavy.
a taky se můžeš stavit v Kozojedkách a Kozomíně ať to máš fšechno pjekně projetý :
a ještě nezapomeň na Řitku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 18:07
- Nahlásit
Alexa
bych jí zabila
strihni jí dráp! Víš, jak byla minule hodná a mazlivá, když měla auvísko.....
a taky se můžeš stavit v Kozojedkách a Kozomíně
a v řitce a určitě by se toho našlo ještě hodně. Pojedete taky?
|