| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:54
- Nahlásit
jbat
postaví se k té straně postele, kde leží její přítel a 4 hodiny tam stojí a čumí na něj...
4 hodiny? TO musí být fakt dobrej film...u toho by si jeden stihl uvařit kafe třeba...nebo zaštupovat ponožky...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:57
- Nahlásit
Mucholabka
blpkóóó, vono je to vždycky udělaný tak, že když se nic neděje (páč jsou to záznamy celých nocí), tak je to zrychlený, takže jen vidíš, že se třá převalujou nebo tak. i todle bylo samo zrychlený.
ty akce s tím hajzlem démonem nebo co to je trvají dycky tak 2 minuty.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:01
- Nahlásit
Bilusko ty jdes na upiry? Jeee, ja ci taky. A to devede mam tedy poslat? S mym tempem by se to mohlo do stredy podari.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:10
- Nahlásit
jbat
scéna, kdy hlavní postavy spí a borce něco malinko nadzvedne peřinu, pomalu stáhne na zem nohu a pak ji to za tu nohu odtáhne na druhej konec baráku
a to vona jako furt spí???????co je to za kravinu?
4 hodiny tam stojí a čumí na něj...
tyvoe,takovej jako telehorror ,f padesátým díle postavjej na kafe a f sedumdesátým se eště ani nevaří voda
no nefim..mám pochyby,su životem f práglu dost votřískaná,možná to bejvá horší jak horor a to v zásadě nikam nechodim,jen do háku..coš je ten nejvječí horor co znám Naposled jsem se velmi překvapivě cejtila venku v noci krapet nejistě,venčíc bejvalou čubu,dyš sem vylezla po shlédnutí filmu s Majklem Daglesem vo těch dvou lidožravejch lvech..Duch a Temnota jim řikali.Bylo to dle skutečný události,sem zapomněla jaxe to menuje:mad ost mi to překvapilo bo se normálně zvěrstef jaxi nebojim Podruhý už to nemělo tu sílu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
š sem vylezla po shlédnutí filmu s Majklem Daglesem vo těch dvou lidožravejch lvech..Duch a Temnota
Ty jo, to sem viděla taky a právě tím, že to bylo podle reálu mě to docela dostalo. Zvláště kyž zabijou toho prvního a druhý den ráno je stal lovce prázdnej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
nespí, jak to s ní švihne vo zem, začne řvát, než se ten její zbrchá, tak ju to odtáhne kdesi dozadu do baráku...
ten film o levech je super!!!!
a todle je taky na základě skutečných událostí, je to podobnej styl jak blér víč, jen u blér víč jsem se fakt nudila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:22
- Nahlásit
Hyena
že jo? asi to bylo fakt nějak dobře udělaný,já se zvířat fakt nebojim,kor ve filmu ,ale tihle byli snad opravdu z jinýho světa..
jbat
a todle je taky na základě skutečných událostí,
jo??? ahá.. a co to teda bylo?????? a to se fakt něgde stalo??Tak to bysem se možná aji trochu taky bála essi je to fakt
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:23 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Gerda
samá dělová rána, od soboty furt, celej den, nejhůře večer, krátce po setmění.
U nás kolem cvičáku včera vopruzovali bouchací haranti tak od 2 do půl pátý. Tím pádem jsme měli v kurzech zadáčo nácvik na Silvestra.
Nejlíp na tom byli hluchý čokli, co je mám na konci jako speciální kurz, ti neměli reakci kupodivu žádnou. Jsou na Silvestra 100% připravení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:25
- Nahlásit
Walda
No my ten nácvik máme v podstatě skoro celej rok, každej víend jsou u nás ohňostroje, davítková to sama slyšela do telefonu, že je to tam jak u verdůnu, ale ten mikulda byl opravdu maso. Silvestr bude ještě horší, zvažuju, že se psem někam odjedu.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:30
- Nahlásit
Gerda
zvažuju, že se psem někam odjedu.
To dělám každej rok, jezdíme s partičkou do hor. A po zkušenosti, kdy mi kamarád hodil petardu na záda, když jsem měl Indyho u nohy, chodíme na silvestrovskou půlnoc na kopeček za vesnici, rozhlížet se po okolí. Chlupáč tak sedí a kouká, jak fšude kolem lítaj ty hvězdičky a moc se mu to líbí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:31 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Je tady Libuše?
Heléééééé
tady byly.....nějaké fotky z canisky s Aginou...
A to jsem myslela, že je úplně blbá a už jsem uvažovala kde ji tajně trhnu mezi dveřma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:37
- Nahlásit
Walda
kdy mi kamarád hodil petardu na záda
to bude asi veselá kopa co?
Mucholabka
copa je to za bojový vemeno? že von uš to děcko zabil na tom druhým vobrázku,a napůl určo sežral a tetkonc f klidu tráví
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:37
- Nahlásit
Mucholabka
Heléééééé
Helé, prosím, vod kud máš na psa tu žluto-černou canisterapeutickou dečku?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:38
- Nahlásit
Ad petardy- Hyenu hrozně zajímá, co že to ti haranti v těch skupinkách dělají ....haranty rychle přestanou zajímat petardy, když zjistí, že se o ně Hyena zajímá Zlváště, když to panička vhodným slovem podbarví
Mucholabka
háskýýýýýý
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:41
- Nahlásit
Walda
Tu mám od organizace.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:43
- Nahlásit
Mucholabka
Kolik máš čoklidů?
|
Walda
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
Tu mám od organizace.
Ahá, a jaký, tam žádná není napsaná, na tý dečce.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Walda
Chlupáč tak sedí a kouká, jak fšude kolem lítaj ty hvězdičky a moc se mu to líbí.
Vono taky na kopečku se to rozlejhá malinko jinak než mezi panelákama, kde je ta pumelenice fakt hodně hlasitá, nečekaná, nikdy nevíš, odkud to na tebe přiletí, vzhledem k tomu, že to házej i z balkonů, to můžeš čekat taky shora, takže je to leknutí jak sviňa, nikoho nikde nevidíš a najednou řacha přímo vedle tebe. Mylsim že zmiznout bude opravdu nejlepší řešení.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
copa je to za bojový vemeno?
Vořech přeci
Smecka
Na kusy čtyři.
Rozum má jen jeden, ten zrovna ojídá dělníky, kteří sekají stromy.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:50
- Nahlásit
Mucholabka
A kdo je ten člověk na fotce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
jbat
Já tě teda poslechnu a pudu, ale essi to bude jako blér víč tak zajedu do Holomóca a zmlátím tě, páč blér víč se mi vůbec nelíbil a nudila sem se moc Budu se bát aspoň tolik jako u Kruhu?
impact
Dem na upíra dvojku, ty máš jedničku ne? Tu určitě pošli, tu děcko nevidělo Krom toho když ji bude mít doma tak se může zamilovaně koukat furt a furt a furt...což bude výborné páč bude zalezlá u telefize a nebude mě prudit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
Daglesem vo těch dvou lidožravejch lvech..Duch a Temnota
Lovec lvů??
Mám fotečku těch dvou lvích "fešáků". Jen.... ve skutečnosti ti dva byli bezhříví lvi, takový scípáčci vlastně.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:52
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,jeste furt nic!!!ja mam hubu jak cernoch,tak dva opary mam i v puse,za chvilku jedu,a zitra na firmu se tesim,hlavne na ten bugr.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
copa je to za bojový vemeno? že von uš to děcko zabil na tom druhým vobrázku,a napůl určo sežral a tetkonc f klidu tráv
vemeno ste předefším vy, páč sem si krupla do tekstílu
Mucholabka
doneslo se mi, že možná Štajni prodloužej turníčko, takže možná bude ešče jeden koncertík????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:55
- Nahlásit
PetraK
štáááájn und štááájn...
Včera jsme byli v Berlíně, ale Tilla jsme nepotkali
Smecka
To je její nový kámoš.
Jedeme pro pivo.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:57
- Nahlásit
MucholabkaTo je její nový kámoš.
A já chci vidět jak vypadá nebo on je nějakej tajnej?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:58
- Nahlásit
Mucholabka
to je čikovnej bojovej picbul Vidíš a ty ses toho tak bála . Je eště lepčí než dalmatínek
Hyena
Ad petardy- Hyenu hrozně zajímá, co že to ti haranti v těch skupinkách dělají ....haranty rychle přestanou zajímat petardy, když zjistí, že se o ně Hyena zajímá Zlváště, když to panička vhodným slovem podbarví
Srkzevá Pumu se gdysi jedno mládě romulusa pokakalo. Doslova. Hodilo po ní petardu a Bibi se krapet nakrkala. Teda nekousla ho (to bysem byla dávno v lochu a mládě by mělo invalidní důchod ), ale jak ten hajzlík dřepěl schovaný v křoví tak tam vlítla a zblízka mu zařvala do ksichtu
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:58
- Nahlásit
Mucholabka
A prosím tě, od jaký organizace máš tu canisterapeutickou dečku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:59
- Nahlásit
Smecka
A já chci vidět jak vypadá nebo on je nějakej tajnej?
jj, je tajnej, podle švihlých zákonů tohoto absurdistánu nesmíme zveřejňovat fotky klientů bez jejich písemného souhlasu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:03
- Nahlásit
Biluška
dřepěl schovaný v křoví tak tam vlítla a zblízka mu zařvala do ksichtu
čéče snad bych dala pade moct to vidět na vlastní bulvy ,Bibinka je pašandičkááááá
nemethova5
jeste furt nic
šiš to to je děs,su napnutá jak guma vot trenclí uš!!!
|