| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:15
- Nahlásit
cus lidi, jak se vede?
Ja si uzivam praci, volaj tak 4 lidijove denne, coz je krasna prace. Chtela jsem si dat odpoledne slofika. Pustila jsem si dobu ledovou, ale neusnula jsem.
Mam pro vas veledulezity ukol.
Vemte si nekdo Ponchu, nebo sezente nekoho kdo si ji vezme
http://www.kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id= 6071&utulek_id=3
Ja ji vcera "vodila" ve´Chvalech. Teda spis nez vodila jsem drzela jen konec voditka, ona celej den lezele.
Je uzasna, obrovska jen ji zlobej zadni nozky, tak toho moc nenachodi. Potrebuje jen zahradu kde bude lezet a koukat na prochazejici lidi a nakrmit. jinak nic moc, tak si ji nekdo vemte me je ji strasne lito a desne mi prirostla vcera k srdci.
Navystave byl jeste Black - toho by si mohla vzit Mucholabka, je uplne uzasnej a hodnej jen zral Ponche piskoty a vubec vsechno ji zral, hamoun jeden.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-cerny-black-b ily-flek-0xm-/p_zviretnik.asp?c=A091110_193203_p_z viretnik_dru
Ale nejdriv musime najit domov Ponche je uz starsi tak at si nekde hezky dozije. Bozinku mit zahradu beru ji
Vona fakt nic nepotrebuje jen lezet a koukat po lidech jinak nic.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:16
- Nahlásit
Gerda
Čoveče já ti nevim, mě by asi nenapadlo se na to koukat....
blicísmajlík.... no mě by to ani nenapadlo, ani nebavilo, ani bych to nepřijala... stačilo mi, jak vypadala moje neteř, kterou zbožňuju, těsně "po". blicísmajlíkpodruhé
taky jsem jednou, kráva, zalistovala v časopise Maminka, myslíc si, že tam najdu rady jak zmlátit harantí, jak nakrmit harantí levně ale efektivně, jak odstavit harantí... no a tam článek jak kráva o nastřihávání hráze. i s fotkama. no a to je prostě nejlepšejší antikoncepce na svjetě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:24
- Nahlásit
jbat
no a tam článek jak kráva o nastřihávání hráze. i s fotkama
a jeden klidně řekne - zázrak zrození, viď? Asi neviděl ty fotky, blp!
lucYnka XIII
co sem lezete s těmahle pončama? To nestačí fyfyjová se skřivanama??????? Nemohla by si je vzít mucholabka oba?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:36
- Nahlásit
Gerda
jeden klidně řekne - zázrak zrození, viď?
to může říct jen debil. co je na tom pjeknýho?! já nejsem nadšená ani z toho kobylího slizu a že jsem se naroztrhávala něco koňských lůžek a blan, natož ženckýho...
no rpostě fujthajbel a hotovo.
jdu dom.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:00
- Nahlásit
jbat
jdu dom
já taky, du na schůzi družstva. Je to děs todleto.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:05 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
co sem lezete s těmahle pončama? To nestačí fyfyjová se skřivanama??????? Nemohla by si je vzít mucholabka oba?
to by mohla tejoreticky, kdyz Poncha je fakt hodne lina a malo pohybliva a Mocholabciny picbumove by ji vsechno sezrali. A ona by se vubec nebranila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
dyz Poncha je fakt hodne lina a malo pohybliva a Mocholabciny picbumove by ji vsechno sezrali. A ona by se vubec nebranila.
Oni by nejspíš sežrali i Ponču
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:29
- Nahlásit
tak jsem upekla játrové placičky,ale jelikož nemám pořádnej mixér,tak jsem to strouhala na pidi struhadle,ale mám velkej pekáč
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:57
- Nahlásit
Biluška
dyz Poncha je fakt hodne lina a malo pohybliva a Mocholabciny picbumove by ji vsechno sezrali. A ona by se vubec nebranila.
Oni by nejspíš sežrali i Ponču
jezismarja josefe, tak to ne to ne
hledame dal zajemce o Ponchu, v uvahu pripada treba Biluška bo ma zahradu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
a kdo jí to bude financovat?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:03
- Nahlásit
brezen2008
a kdo jí to bude financovat? Bilusce? To nevim, tak radsi hledame dal. Kdo tu ma jeste zahradu - hlaste se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
panebože ,moje fora de do pr*ele
několikblicíchsmajlíků!!!
nějaký haranti se tu hemžej a navíc se eště vnuceje lucynkačijaxetopíše s pončama ,vona nestačí fyfyjová a petrak asi? ! Du snat rači vocud nebo zjistim,že mám doma navíc psa či smrada...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
v uvahu pripada treba Biluška bo ma zahradu
Ne ne, Biluška nepřipadá v úvahu, páč Biluška je pověrčivá a třináctýho psa si prostě nevezme
davidkova renata
Du snat rači vocud nebo zjistim,že mám doma navíc psa či smrada...
Eventujelně vobojí Du rači taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:32
- Nahlásit
Biluška
Eventujelně vobojí
dem pryč,pani kolegyně,nějak se nám to vymyká... ,za chvíli tu budou probírat poslíčky a podobný nechutnostě
páč Biluška je pověrčivá a třináctýho psa si prostě nevezme
jako todle se dá ale snadno řešit..vemete si rovnou dva a máte jich 14,což už nejni neštastný číslo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
paní už víš co koupíš nyný k vánocům?
já pro ní něco mám
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/4-1-H RACKY/26-2-PRO-MENSI-PSY/5/320-Puzzle-Veverky-Smal l
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
.vemete si rovnou dva a máte jich 14,což už nejni neštastný číslo
Ne ne, 14 je taky nešťastný číslo, protože to je v podstatě 13+1. To budu mít 13 čoklů a ten zbývající 1 načne novou třináctku Čili budu mít dvě třináctky a to je dvakrát tolik smůly Nic
dem pryč,pani kolegyně,nějak se nám to vymyká...,za chvíli tu budou probírat poslíčky a podobný nechutnostě
Dem pryč, založíme si jinou foru kam budou mít s těmahle nechutnostma zákaz fstupu Nebo ne, dáme jim ten zákaz sem, co bysme se zakládali s novou Měli by se tu prostě stanovit nějaké mantinely, to je hrůza jak si každej dělá co se mu zachce, přirozená autorita žádná...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:46
- Nahlásit
Biluška
Nebo ne, dáme jim ten zákaz sem, co bysme se zakládali s novou Měli by se tu prostě stanovit nějaké mantinely, to je hrůza jak si každej dělá co se mu zachce, přirozená autorita žádná...
přesně!!!at si dou na nějakou foru kojíme.cz nebo jihočeské matky nebo to je fuk,hlavně at vypadnou vocud Mantinely budou!!! na hokeji je taky maj,tak proč ne my?! Helejte ,zatim je stanofte,já to pak podepíšu jo?
brezen2008
já pro ní něco mám
no prosim!!Další bez mantynelů!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:56
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
dostanu banana vod vas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
Mantinely budou!!! na hokeji je taky maj,tak proč ne my?! Helejte ,zatim je stanofte,já to pak podepíšu jo?
No to je jasný, každý gdo napíše něco, co se nám nelíbí je za mantinelem
na hokeji je taky maj
Co na hokeji, hlavně je maj na rudomodrý fóře a my se přece musíme učit u odborníků
Mimochodem, du vytírat, mám v obýváku na podlaze deset litrů vody Sem pustila čokly domů z posledního čůrání a ta placatá sfině se začala rvát s Lilátkem. Záminkou bylo "vítěz se porve s Pumou". Napřed sem na ně zařvala, ale měli mě na háku. Toš sem jim nastavila mantinel a chrstla jsem na ně plnej hrnec vody co byl zrovna po ruce. Škoda, že nebyla vařící Orinu sem tím hrncem eště švácla po hlavě Po rvačce bylo hned, akorát mi v tom fofru nedošlo, že sme v obýváku a ne na zahradě Vytřu to platacou mrchou, já ju odnaučím se rvát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Toš sem jim nastavila mantinel a chrstla jsem na ně plnej hrnec vody co byl zrovna po ruce. Škoda, že nebyla vařící
škoda no...ste použila slabej argument,to je chyba,máte mít furt nějakou na sporáku abyste měla co nastavovat.
to platacou mrchou,
já teda bysem to vytřela pumičkou,jednak lepčí saje a dvanak je stejně a pryjory příčinou,viz
vítěz se porve s Pumou".
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
..ste použila slabej argument,to je chyba,máte mít furt nějakou na sporáku abyste měla co nastavovat.
Příště. Uš sem poučená, včil budu mít vařící vodu furt po ruce Napřed si ale zvednu úrazovku, kdyby sem si náhodou třá cákla na nohu, nebo tak něco.
já teda bysem to vytřela pumičkou,jednak lepčí saje a dvanak je stejně a pryjory příčinou,viz
vítěz se porve s Pumou".
To je taky fakt. Vytřu oběma,vody je tu dost Asi zbyde aj na Lilátko, aby jí to nebylo líto
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:16
- Nahlásit
a za jaký družstvo hrajete vy?
já jsem pardubičák.spartany a shlavně slávisty nemám ráda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:18
- Nahlásit
brezen2008
a za jaký družstvo hrajete vy?
já jsem pardubičák.spartany a shlavně slávisty nemám ráda
nevzala sis nějaký prášky????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
nevzala sis nějaký prášky????
Evidentně zapoměla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:20 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
lucYnka XIII
avystave byl jeste Black - toho by si mohla vzit Mucholabka, je uplne uzasnej a hodnej
PANÍ jako!!! Jedna zlá!!!
Vy víte že mám slabost na psy s ponožkama, coooooo??? Psík je krásný, ale nevím nevím jak dlouho by u nás vydržel. Další pes až na jaře. Bude mít nabouraný čumák a ponožky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:25
- Nahlásit
Jinak se musím pochváílit, jak jsem šikovná, navlíkla jsem na kolo řetěz, akorát ta špajchla co se měla nastrčit a zlomit se mi zlomila dřív než se zastřčila úplně, sle to nevadí. Horší je, že nemůžu přehazovat rychlosti, jinak řetěz podkluzuje, asi je moc veliký, a nebo je navlečený špatně-těch koleček je tam moc, Marcel po telefonu říkal cosik o spodním a hroním kolečku, ale žádné takové tam nebylo, tak to kolečko co bylo horní jsem dala tak, že je teďka spodní. No, zítra to opláchnu od bahna a třeba to pomůže.
Ale už jsem ujela s Frederičkem 7 km na zkoušku a byl moooc hodný.
A taky vrčel na Friďolína, to znamená že mu nechce ublížit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
a proč,vždyt hrajete hokej né?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 21:41
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=wGz6lHj_-gg&feature =related
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
paní už víš co koupíš nyný k vánocům?
Nyný bude skládat puzzle?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Lis 2009 22:11
- Nahlásit
brý večír
tak jsem právje byla zastavena a zkontrolována policejní hlídkou ... tentokrát čokli neseděli v kufru, alébrž na zadní sedačce a panu pomahačovi-chráničovi se to nepozdávalo a voptal se mě, esi pak vim, jak se maj převážet psi ... tak jsem mu na to vodpověděla, že samozřejmě, že to vim - tak aby mě nevohrozili a von mi začal nutit síťku, mřížku a kdovícoještě, tak jsem mu řekla nene a von povidá druhýmu, co myslíte kolego, necháme to bejt? a kolega na to, že protentokrát teda jako jo, ale esi mě příště potkaj a ty psi budou volně ložený, tak že to uš nebude jen tak
|