Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3582 . 3583 . 3584 . 3585 . 3586 . 3587 . 3588 . 3589 . 3590 . 3591 . 3592 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
no ty lidi sou fakt humusaci http://www.novinky.cz/koktejl/184981-stenata-nekdo -vyhodil-u-dalnice-bez-novych-majitelu-skonci-v-ut ulku.html
jinak ja ti psala cca 2stranky vzad a ty niic ulicnicee siii

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 19:51 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
jj,ale neni to úpa jednoduchý
Není, to je pravda.
toho čokla budem muset nějak zneškodnit
Hele nevim, jestli se zadaří, v květnu by mu měl přijít brácha, tak budu mít myšlenky jinde než, jak skládat zkoušky.
..to nedáme
Mě bylo dneska řečeno, když nevěříš sobě, tak věř alepsoň tomu psovi. Nána je rozenej obranář. Já vám moc fandim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:05
- Nahlásit

ketty
ulicnicee siii
kráva stará slepá sem...
copa dělá agresůrek??
Baico
, když nevěříš sobě, tak věř alepsoň tomu psovi
ale to sou kecy..popravdě já jí věřím na 200%,ale v běžným životě,proto je taková jaká je..tohle je něco jinýho,dost cviků jaxi vůbec neznáme ani jedna a vidim tam čeeeetná ůskalí,třá ta posraná noční avizace..nesmí prej štěknout ,hm..tak to nemusim ani jezdit bo ta kráva řve imrvére No nic,zkusíme to pocvičit,ale zlatovláska mě hodně vystrašil,což normálně nedělá,dycky mi vynadá,že sem debil a že to sou fšecko sračky a že to mám nechat na náně..ted to teda neřikal ani náhodou

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
zkusíme to pocvičit
No dyk,šak taky na to nejdete hned zítra.
Mě dneska taky dostal te chytrouš s dobrmanem, co už asi 5x vypadli na IPO 1, že udělat dvojkovou zkoušku neni taková prča jako udělat jedničku. Že to se hodnotí už jinak. Tak jsem mu taky řekla, že na to nejdu taky hned pozejtří.
Máme mladý zvířata, přece to neuděláme všecko hnedka, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:23
- Nahlásit

Baico
Mě dneska taky dostal te chytrouš s dobrmanem, co už asi 5x vypadli na IPO 1
no tomu závidim...já bych na tohle neměla nerf bo sem kráva a du na zkoušku s tim,že jí mám reálnou šanci udělat...stát se může cokolif,ale musim mít klidný sveodomí,že to holt byla vůle boží a ne totální nepřipravenost
že udělat dvojkovou zkoušku neni taková prča jako udělat jedničku
ale je bystrej,to se mu muší nechat
Máme mladý zvířata
pani,ale uš sem to psala vejš...zvířata možná,ale já uš nemůžu,su sešlá vjekem atakvůbec
končim neplodnou debatu,du se svalit,ale mám z vás radost,víte,že to myslim upřímně (asi jako Standa Grossů )

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
ale mám z vás radost
Pani děkuji! A za to vám nějakej čas nebudu vyhrožovat Bílou orchií zahranou na zobcofku
du se svalit
No to já taky. Takže dobrou noc!!

ketty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
chaaa a už sis to nasla nebo ti to mam poslat znova ty stara k....slepá jo ralfík no neska sme zkouseli poslusnost teda jen neco malo ze základu chaa komedie ale mas to v meilu video teda myslim ze sem posilala i tobe a nekde sem ti taky psala ze uz na nej volali lidi asi v tom cos prehlidla ..ale zrovna vhodny adepti to nebyli chteli rodineho pejska ....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 22:31
- Nahlásit

Baico
GRATULUCE VELIKÁ,PRO BAJKA JE VELIKÁ ))))))))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 22:38
- Nahlásit

lidiové,jsou taky nějaké zkoušky bez obran?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 22:44
- Nahlásit

brezen2008
idiové,jsou taky nějaké zkoušky bez obran?
ZOP, ZZO, ZPU 1, BH, FPr 1-3, ZPS 1-2, tot mas ten zaklad

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 07:11
- Nahlásit

Dobré ráno!
Ale to pondělní bych fakt zrušila. Ještě, že jdu dneska v poledne na oční.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 07:13
- Nahlásit

brezen2008
Moc děkujeme!
jsou taky nějaké zkoušky bez obran?
Fifijová už ti je vypsala, ještě zapomněla na FH, to je taky jenom stopařina.

Tinta76
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:17
- Nahlásit

Dobrý den, celý den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:36
- Nahlásit

čau kreténi
Tinta76
hele nelezte furt komínem a zjistěte mi nějaký linky na zahr. inzertní servery ohledně prodeje štěnat,tady se na mne každej akorát tak vy*ral

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:41
- Nahlásit

davidkova renata
zjistěte mi nějaký linky na zahr. inzertní servery ohledně prodeje štěnat,
Pani, vy už chcete inzerovat štěnda po Náně a Bajkonůrovi? Kdy máme přijet na krytí?

Tinta76
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
máte štěňata???

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdař magóří.
Koukám koukám čék se sem pár dní nedostane a takový novoty tady
Baico
velký gratulace velkomožnýmu pánu Bajkonůrovi a samozřejmě i psovodce

o víkendu jsem byla na náfštěvě u kámošky a ta mě řekla pár perliček z lovecké kynologie, je tu někdo gdo o ní něco ví( jako o tý kynologii)????? Po přečtení článku, na který mě upozornila v minulém psovi jsem hotová. Vážně má loveckej pes na vypracování 600 kroků dlouhé stopy 60 minut nebo je to překlep??????? Jestli je to fakt tý woe to si během tý stopy s páníčkem párkrát dáchnou né????

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:05
- Nahlásit

Tinta76
máte štěňata???
je zodpovědný chovatel a ptá se předem né přece nebude inzerovat až gdyž sou k odběru.

Tinta76
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:15 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Alexa
jo tagle!!! takže davídkojc si veme tu nahatku z útulku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:17
- Nahlásit

Tinta76
takže davídkojc si veme tu nahatku z útulku
přestan vymejšlet krávoviny a naval ,ku*wa,ty linky!!!!!!!!!
Alexa
loveckej pes na vypracování 600 kroků dlouhé stopy 60 minut
aha,tak du dělat lovečinu bo za tu dobu to najdu po čuchu sama

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:26
- Nahlásit

Alexa
velký gratulace velkomožnýmu pánu Bajkonůrovi a samozřejmě i psovodce
Moc děkujeme!
Jsem měla při obraně strach, aby mi pro změnu při revíru nepřišel říct, že dobrý. Že už v maketě zase stojí Mates
Ale uplně nejlepší byla majitelka našeho tatínka. Normálně spolu komunikujeme anglicky, včera měla takovou radost, že mi na mail odpověděla v němčině

Tinta76
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
přestan vymejšlet krávoviny a naval ,ku*wa,ty linky!!!!!!!!!
bojim bojim hele tak dej hledat třá "pupies advertising" a prolez co ti vyjede

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
aha,tak du dělat lovečinu bo za tu dobu to najdu po čuchu sama
Hele já nevim, kamarádka si teď pořídila kokříka a chce to s ním zkusit a včera po mě házela pojmama jako je šoulačka apod. Nevim, jestli mi náhodou nenadávala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 10:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
mi náhodou nenadávala.

hele z toho si nic nedělej mi se bavily v sobotu na cvičáku a já se ptám jak bude sloužit a ten kluk na mě chvíli kouká a pak povídá že si myslel že se ho ptám na něco úplně jinýho tak byl krapet zaskočen
kamarádka si teď pořídila kokříka a c
tak to budeš moct získávat čerstvé info by mě zajímalo třá co je to barvářský obojek. Jo a taky maj dobrou perličku, že maj výškově omezený ňáký zkoušky, nevím jaký, a když máš čokla vjetšího tak sice ty zkoušky můžeš složit, ale nesmíš toho psa s těma zkouškama použít v praxi, neboť tím porušuješ mysliveckej zákon a ta zkouška je jediná, která se uznává na pracovní třídu na výstavě.

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
zdraviim a preji hezky den sem zvedava jestli si vsimnes chaa kazdy desaty vzkaz aspon brezen2008
tobe takyyyy

ketty
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
brezen2008
neska jedu do kyji na cvicak udelat ostudu chaa jedu se podivat na vztekleho pejska k ostatnim pejskum to sem zvedava teda .........

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 11:15
- Nahlásit

Bré jitro vy balzámové duševní! Vůbec na vás nemám čas, mám otstěhovanej stůl do kamsi, neuvěřitelnej bordel, udělala se mi modřina, jak mě máňa kousla, dyš jí pral buřtík, vedle mám modřinu, jak mě kous kůň, mařena má modřinu, jak sem jí v noci zmlátila, dyš mi sežrala ze stolu bábofku, kerá se mi výjimečně povedla!!!!!!!!! Samozřejmě že eště virtuálně gratuluju Bajkonurovejm, bo to je neuvěřitelný, jak je ten čokl šikovnej, už budou jedenáctizkouškový štěnda, až uděláme zzo tak dvanácti, budou to strašně drahý štěnda. My nebyli moc šikovný, sem špatně zapovelila lehnutí u odložení za pochodu, a mařka sep řevrací na bok, když se k ní vracim, takže sme měli sundaný body aji za polohu psíka v lehu. Teda jako divim se, že ta čůza vyběhla pro aport, to bylo mociny fajn. Cvičili sme skoro hned, jak sme dojeli, bo Bajkonurka s březnem zabloudili, dyš nás měli nabrat. Eště sme měli mlhu a já vůbec neměla nakoukáno, jak se to zzo de, tak sem byla ráda, že pán rozhodce velel. Moc nás pochválil za chůzi u nohy. A taky sme jeli ke koním, a jelikoš se trénovala malá, čerstvě obsedlá hříbata, byla mařka víc na šňůrce než na volno, aby je nepoplašila, tak chtěla poplašit aspoň kocourka Mazánka, kerej jí děsně zmlátil a sám se nepohnul ani o centimetr. Máňa pak sežrala dávku ovsa pro arkouna, mrkef pro láďu, hnůj po libovolném koňu, granule pro arniku a mazání na kopyta pro nevimkoho, to tam bylo volně k užití. Myslim, že chce bejt taky hříbátko, kráva jedna. A pak sem byla furt venku a válela sem se až fčera. Ve středu du na pohovor, chtěj mě v jedný firmě. Jak se jinak máte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 12:23
- Nahlásit

ketty
jestli si vsimnes chaa kazdy desaty vzkaz aspon
náááhodou sem si pustila i výdejko))))
Gerda
Ve středu du na pohovor, chtěj mě v jedný firmě
hm,essi jim dá něgdo linak na cézetsa a přečtou si ty tvoje výrony,už tě chtít nebudou

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
kryso vasiliso )))))) musela bys mě živit, nevim, jesi se ti do toho bude chtít, je to docela drahý....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 12:27
- Nahlásit

Gerda
nevim, jesi se ti do toho bude chtít
tak to ti řeknu naprosto přesně..NEBUDE!!..tagže musíš voptěžovat někoho jinýho,zkus si vedle založit žebrací téma

<< 1 ... 3582 . 3583 . 3584 . 3585 . 3586 . 3587 . 3588 . 3589 . 3590 . 3591 . 3592 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání