| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 17:13
- Nahlásit
impact
Jak často to tam hodláš chodit aktualizovat?
Eště nevím, budu muset ten systém promakat. Nejspíš zavolám do efbíaj, objednám se na návštěvu a obšlehnu jejich systém....éééé, chtěla jsem říct - vykonám pracovní zahraniční návštěvu za účelem výměny informací
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 17:38
- Nahlásit
davidkova renata
P.s. co je Hvjezdná brána??
Vsecky cesty vedou do Rima..
Cuus roury, jak se vede? Koukam, ze kdyz pes hrabe sutry, je na prasky, co teprva, kdyz honi pneu a kvili u toho. Musim sehnat bobule, mam kompulzivniho Kremyla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 17:41
- Nahlásit
Nazdař žumponí.....
Vlak uš je rozjetej........máme zaplacenou rezervaci na nový bydlení,do Vánoc by sme chtěli bydlet.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 17:53
- Nahlásit
jablunka
Bezva, tak drzim palce akci Kulovy blesk
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:00
- Nahlásit
Fifi
Palce budou potřeba.....sem totiž klikař.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:07
- Nahlásit
jablunka
Gratuluji k započaté akci "kulový blesk"
davídková renata
Hvězná brána je úžasnej sci-fi kultovní seriál.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:08
- Nahlásit
Fifi
Sem skočila vyměnit psům vodu a jsem s kulovým bleskem zasejc druhá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:16
- Nahlásit
Erin
a jsem s kulovým bleskem zasejc druhá
to neva,hlavně že to pude.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:42
- Nahlásit
Taka mala lehka blbustka - uhodni plemeno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:47
- Nahlásit
Fifi
kardyjak
chlap to vzal,ale zejtra tam nejni.-((((( zatim sem někam písla,uvidim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
kardyjak
Vole, matko, to ma vic psuch, musis macknout na next
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 18:58
- Nahlásit
Fifi
, musis macknout na next
achá... no to je na mě moc složitý,uš todle se dlouho načítalo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:02
- Nahlásit
Fifi
hele mám stížnost!!!!! sem uhodla teda všecky až na josepčíka!!:mad roč nemá vocas?????????????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:09
- Nahlásit
davidkova renata
Vrťá s nim, ne? To asi neznas u Nany, to bejva, kdyz pes vita panicka.
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:20
- Nahlásit
Biluška - tak jsem ten díl našla, připomněla, a nic závadného jsem tam nenašla. Ten proslov, co jste měla na mysli, byl spíš ve smyslu jak se ten chlap těší, že po smrti jeho znalosti poslouží další generaci, stejně jako smrt všech ostatních starších obyvatel plamety (hold jinej kraj, jinej mrav , rozhodně tam alespoň nemuseli řešit důchody) a SG1 se je snaží přesvědčit, že tohle fakt nebude ten nejlepší způsob a že bude fajn, když se děti budou učit normálně, tak jako u nás na zemi. Vlastně obsahem celého toho dílu bylo, že nejsnazší cesta (tedy v tomto případě předávání vědomostí ostatním pomocí nanotechnologie, která však vyžaduje, aby původní nositel znalosti byl mrtvej) není vždycky nejlepší a že děti si mají především hrát a ne se biflovat jadernou fyziku. That´s all.
A propo, když je to tak hroznej seriál, proč teda vyhrál dvě ceny Gemini, což jsou prestižní seriálová ocenění, a proč se o ně mluví, cituji kritiku, jako o ukázce staré dobré kanadské seriálové školy?
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:24
- Nahlásit
Dneska měl ale pěkně naštvali. Cyklokrosaři tu měli závod. To by mi nevadilo, jenže blokovali obě cesty pro pěši z Dobroměřic (kde bydlíme) do Loun, takže jsme se tam se psem nemohli dostat. A když jsem se ptala jednoho z pořadatelů, kudy teda máme jít, odpověď byla: "Tak to tady nějak prolezte, ale bacha, ať do vás někdo nevrazí." Problém byl, že nebylo kudy prolézt, no hrůza. Fajn, závody mi nevadí, ale mohli si naplánovat trasu tak, aby alespoň jedna cesta pro pěší byla volná, ne?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:26
- Nahlásit
Siria
to nemá cenu taky jsem fanda Hvězdný brány, ale přesvědčovat Bilušku o něčem, o čem se rozhodla, že je, jak si ona usmyslí...to je fakt lepší být mrtvej
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:30 - Změnil/a: Siria
- Nahlásit
Ebony ty taky? Tak v tom případě mám pro tebe pár otázek:
Mitchell nebo O´Neil?
Jak umírají jaffové a jaký je jaffský styl boje?
Co řekne fanoušek SG Atlantis na autogramiádě Davida Nykla?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:34
- Nahlásit
Siria
Pani, nerozebirejte tu serijal do mrte, kdyz jsou jedinci, kteri nevi, o co jde. Vase nadseni pro dany serial muze zpusobit zde spise usklibnuti ci usmev na rtech lidem, kteri jsou denne v praci (pracich) a pak musi kmitat doma a vencit ty cokle (netvrdim, ze se to vylucuje). Neberu ti nadseni a fanouskovstvi, ale fakt.. Vlastně obsahem celého toho dílu bylo, že nejsnazší cesta (tedy v tomto případě předávání vědomostí ostatním pomocí nanotechnologie, která však vyžaduje, aby původní nositel znalosti byl mrtvej) není vždycky nejlepší a že děti si mají především hrát a ne se biflovat jadernou fyziku
Skola hrou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:36
- Nahlásit
Fifi
Vrťá s nim, ne
ne,to nemůže bo ho NEMÁ ,aspon na mý vobrazovce!má ho dlouhej asi jako dříf kupírovanej kokr!
Siria
když je to tak hroznej seriál, proč teda vyhrál dvě ceny Gemini
ehm..já teda nevim co je Hvězdná brána ,prej nějakej seriál,ale ta otázka mi přijde krapet mimo..asi jako kdybych se voptala proč měli Vyvolení takovou úúúžasnou sledovanost a koláč přitom to byla celkem sračka..já jen,že když něco dostane nějakou prestižní cenu,třápro mne to neznamená automaticky ,že je to špička.stačí vzpomenout prestižních cen z doby komančú,že..
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:41
- Nahlásit
Fifi, taky chodim do práce, venčím čokla a na seriál (nahranej, příp. stáhnutej) se dívám až večer, případně o víkendu. Ale oki, už mlčim Jen jsem chtěla poukázat, že to není taková hrůza, jak to líčí Biluška...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:52
- Nahlásit
Siria
nebudeme to rozebírat, nebo nás tu ufuckujou
ale první musím, samozřejmě O´Neil!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:59
- Nahlásit
čau,
tak mi byli na 3 hodinové vycházce se psema,kamarádka vzala 6 vovčounů ašlo se a krafalo se o psech,psi zabili krysu a sežrali jí,servali se o míč,lízali elišce pipku....
krásné to bylo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:00
- Nahlásit
Ebony
nebo nás tu ufuckujou
Co by fuckovaly, mi se treba strasne libej McLoydovi dceery, Housic, ovsem pravda, neberu to az tak do hloubky.
Siria
Jen jsem chtěla poukázat, že to není taková hrůza, jak to líčí Biluška...
Tak to urcite neni, vono kriminalka LA a majami a co to bezi kolem sesty, je asi vyzivnejsi.
Nicmene mi prijde, ze se Biluse ozvala s jinym kontextem, ad ten shozeny pes z mostu - ze zkratka tyhle serialy by decka sledovat nemely a toho nasili cpanyho v jakekoliv mire je v odpolednich hodinach presprilis.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:19
- Nahlásit
Fifico teprva, kdyz honi pneu a kvili u toho. Musim sehnat bobule, mam kompulzivniho Kremyla.
To máš v poho, moji psi je žerou. Eko likvidace.
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:20
- Nahlásit
Jasně, s tím násilím souhlasím a řekla bych, že tyhle seriály by měli spíš dávat tak kolem dvacáté, jednadvacáté hodiny, kdy už ty nejmenší děti jsou v posteli a především hlavní věková skupina, která se na tyhle věci dívá, doma.
Každopádně, včera jsem měla den. Dopoledne jsem venčila psa. Šli jsme po silnici (jinak se to tam nedalo), jen hodně mírně frekventované. Já psa na vodítku (sice je poslušná, ale náhoda je blbec a já ji rozhodně nechci vidět pod koly), proti nám jakási starší paní s mohutným labíkem na flexine. Byl na mou Atynu trošku hrr do seznámení, takže fena docela znejistěla (coby štěndo měla s jedním labradorem špatnou zkušenost a trvalo mi dlouho ji pak naučit, že všichni labíci nejsou takoví) a schovala se za mě. Pes za ní. Atyna šla přede mě. Pes za ní. A než jsem se nadála měla jsem komplet omotaný nohy a milej labík se tam málem dusil. Nakonec panička musela vodítko odepnout, to se odmotalo a pak ho zase připmout. No děs.
Když jsme došly do parku na louku (v té chvíli úplně prázdnou), vyndala jsem disk, že si s ním budeme házet. Atyna samozřejmě naprosto nadšená, jako vždycky. Chvíli jsme si tak hrály, když vtom se k nám zničehonic přiřítil malej kříženec Maxík, Atynky kamarád zdřívějška. Docela rádi si spolu hrajou už od chvíle, kdy byla Atyna štěndo. Páník samozřejmě někde sto metrů vzadu. Atyna ovšem neměla zájem o hru, spíš měla strach, aby jí Maxík nesebral její milovaný disk a tak ho obíhala velkým obloukem a tváila se celkem nejistě. Maxíček, když zjistil, že hraní tentokrát opravdu nebude, tak zřejmě v touze jí zaimponovat, zvedl zadní nohu... přesně nad mou kabelkou, kterou jsem měla položenou o kus dál v trávě. A aby toho nebylo málo, v tu chvíli k nám přiběhl i druhý pes onoho pána, kříženec maliňáka Ben. I s nm si Atynka ráda hrávala, ovšem tentokrát dvakrát radost neměla. Tak jsem radši už hru ukončila, páč to stejně nemělo cenu. Chtěla jsem jako vždycky po hře skontrolovat Atyně tlapky (ten zmetek je schopnej si ty svoje hůlčičky zmrzačit i na rovným povrchu). K tomu je však potřeba, aby Atyna zůstala alespoň chvilku v klidu, což šlo těžko, když jí Ben strkal čumák až někam hluboko do zadnice, což se jí moc nelíbilo. Páneček na to jen koukal a nějak ho nenapadlo, že by si ty psy mohl odvolat, když viděl, že jsem tam se svým psem něco dělala. Samozřejmě za to označkování kabelky ho ani nenapadlo se omluvit.
Další super zážitek jsem měla ještě ten den odpoledne. Šla jsem si zaházet a trochu si osahat nový disk, co mi právě přišel (bez psa, ovšem). Už jsem se chystala končit, když vtom ke mně přiběhl malej pejsek, zřejmě křížecen krysaříka s čivavou nebo něco podobnýho. Okamžitě mi začal strkat čumák do kabelky, nejspíš proto, že v ní mám i pytlík pamlsků, který používám, když venku cvičím s naší Britou. Odháněla jsem ho a když už se konečně blížila jeho panička (starší korpulentní dáma), tak jsem si šla zas házet v domění, že si ho snad přivolá nebo připne na vodítko. Ovšem kdepak, nevydala ani hlásku, avšak pejskánek, zjevně cítící nejen mlsky, ale i naše dvě holky, zvedl nožku. To už jsem viděla celkem rudě, ovšem pejsek byl takové konstrukce, že jakékoliv odstrčení by skončilo minimálně zlomeninou žebra. Panička na mě jen naštvaně houkla: "Vidíte, už vám to pochcal." Přiznám, byla jsem v takovým šoku, že jsem se nezmohla na nic. Jo, někdy se člověku den vydaří, jen co je pravda.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:24
- Nahlásit
Siria
Jak umírají jaffové a jaký je jaffský styl boje?
Nehodlám to zjišťovat
Ale většinou se Jaffu moc prát nechce. Teda on se s Aginou nechce prát nikdo.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:25
- Nahlásit
jo tak já patřím mezi ty šťastlivce co TV zrušili a pořídili si pejsánka a čumíme na sebe To mě teprv čeká Dynastie...nebo Dallas?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:30
- Nahlásit
čau,
tak mi byli na 3 hodinové vycházce se psema,kamarádka vzala 6 vovčounů ašlo se a krafalo se o psech,psi zabili krysu a sežrali jí,servali se o míč,lízali elišce pipku....
krásné to bylo
závidím
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:36
- Nahlásit
miisha
jak závidím, doražte s Juno, já vemu 6 vovčounů a vyrazíme
|