Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3582 . 3583 . 3584 . 3585 . 3586 . 3587 . 3588 . 3589 . 3590 . 3591 . 3592 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:48
- Nahlásit

Ebony

já jsem pro! (proč jen 6? )

ale narážela jsem na tu kombinaci jevů, co se brezen2008 na prochajdě přihodilo

já dnes nebyla nikde, jelikož se ňáky bacil u mě zabydlel, což je naprosto parádní, vzhledem k tomu, že jsem právě nastoupila do nové práce, to bude čuprový pondělí
Načež teda drahá polovička šla venčit a hlásí, že potkali srnky, který přeběhly 5m od nich, zařval na Juno, ta se ani nehla, a že prej teda máme poslušnýho psa, tak povídám, že si všiml brzo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:53
- Nahlásit

miisha
ale narážela jsem na tu kombinaci jevů, co se brezen2008 na prochajdě přihodilo
hele a kerej jef konkrétně nejvíc závidíš?

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 20:56
- Nahlásit

miisha
proč jen 6
no...já nejsem od přírody hazardér

naše holky tudle vypátraly u nás v jungli zajíce, jenže zajíc byl nějakej zkušenej pardál, navíc byl skoro stejně velkej jak holky, takže když si před nima stoupl na zadní a prohlížel si je, tak bylo vidět, jak holky měly co dělat, aby neutekly...pak se pomalu vydal k plotu a holky se pokorně vrátily ke mně, jako že tam přeci nic nebylo

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:05
- Nahlásit

Ebony

Tak to byl zajíc drobek! Vony vopičky asi nevěděly, že zajíc taky umí stát na zadních, tak z toho byly asi lehce vykolejený...můj chlap hlásí prej co to máte za psy Bejt zajícem, podruhé k vám nelezu nebo dělám stojku

davidkova renata
konkrétně ten, že to bylo krásný

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:10
- Nahlásit

miisha
tak ono kdyby ho potkal někdo jinej z našich, třeba Konýva, tak má hoch smůlu
ale droběny ještě nemají rozum

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:17
- Nahlásit

Ebony

takovej zajíc by se vám hodil na rychlý starty na kolobrndicích závodech

já sem před chvílí dala Juno pet láhev, že nová hračka...a obešla to obloukem s nezájmem, že jako s něčím, co dělá takovej randál si teda hrát nebude Ale se sekačkou by si klidně hrála

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:18
- Nahlásit

Zase jeden vědec na něco přišel http://hobby.idnes.cz/cesky-vedec-zjistil-proc-kuk acky-likviduji-mladata-svych-hostitelu-11l-/hobby- zahrada.asp?c=A091121_073731_hobby-zahrada_bma

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:21
- Nahlásit

miisha
tak to už se odrodila, droběny pet lahve milujou

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:33
- Nahlásit

Ebony

no každý pes je jiný že...tak to bráchova tosa inu je totální úchyl - pořídili mu pneumatiku, kterou si napřímí a pak ji ojíždí, přičemž tohle zásadně dělá jen před návštěvou jo a pošťákům prej "olizuje kule"...není nad to mít reprezentativního člena rodiny

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:41
- Nahlásit

Dobrou a pěknou cestu vesmírem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 21:59
- Nahlásit

Erin
Zase jeden vědec na něco přišel
tak bud sem blbá(to nejspíš) nebo sem to slyšela už na základce,což je teda už hooodně dávno
miisha
konkrétně ten, že to bylo krásný
aha,tak to sem se netrefila

Tinta76
# Zasláno: 21 Lis 2009 22:13
- Nahlásit

davidkova renata
velká gratulace,pani,uš ste postoupila do vyššího levelu a tudíž těm svejm kreténům psím konečně můžete nandtat elektrické obojkýýýýýýý
kujůůů

jablunka
paníííí, to je super stále držíme ty palce, ju?

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 00:40
- Nahlásit

Siria
en proslov, co jste měla na mysli, byl spíš ve smyslu jak se ten chlap těší, že po smrti jeho znalosti poslouží další generaci, stejně jako smrt všech ostatních starších obyvatel plamety
Ne, to jsem opravdu na mysli neměla. Ten chlap zaníceně žvanil o tom, jak se těší až někoho zabije.

A propo, když je to tak hroznej seriál, proč teda vyhrál dvě ceny Gemini, což jsou prestižní seriálová ocenění, a proč se o ně mluví, cituji kritiku, jako o ukázce staré dobré kanadské seriálové školy?
Fakt nemůžu za to, že se žvaní o každé ptákovině. Viz třeba ti zmiňovaní Vyvolení, Sjůprstár a tak podobně.

en jsem chtěla poukázat, že to není taková hrůza, jak to líčí Biluška...
Biluška nikde žádnou hrůzu nelíčí, Biluška pouze poukázala na jednu pasáž tvého zbožňovaného seriálu. Ale koukám, že je to asi stejné jako diskutovat s jehovisty, tak toho radši nechám. KLidně se jdi zase dívat a zbožňovat, já ti v tom bránit určitě nebudu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 07:52
- Nahlásit

dobré mlíkující ráno ,tady je mlha jak prase
jablunka
popřej dneska CECILCE odnás Dárkových gratulaci

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 09:16
- Nahlásit

brezen2008
Vyřízeno,že prej děkuje.

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 09:31
- Nahlásit

Bré ráno, fakt už se těším, až si v tomhle sednu zavolant.Čúza žíhaná mě vytáhla dneska v 8 z postele, nějak jí nejsípš nesedla včerejší čerstvá kozí kost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 13:15
- Nahlásit

čau kreténi,proč nepíšete???
Hyena
nejsípš nesedla včerejší čerstvá kozí kost
no tak já nevim..je takovej problém jí nějaký to žrádlo prostě tu a tam koupit???děláme to tu všichni vopčas,taxe přispůsopte!

fšicíí,hlavně počítačovej mák tinta
hele prosila mne kámoška,essi neznám nějaký zahr. inzertní servery ohledně inzerce štěnat,můžete mi něgdo poradit,plííís?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 13:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Zdravím všechny vyjma davidkový renaty, protože kvůli tomu, že vyšounila toho špice, mi to nedalo a uvrtala jsem se do toho, že budu dělat špice v nouzi.
(Add. špic, zatím nic nového, požádala jsem útulek, ať zašle tetovací číslo klubu, kde už mám slíbeno, že budou kontaktovat chovatele. edit - aha, tak útulek odepsal, že chovatele už kontaktovali)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 14:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

kachna_
protože kvůli tomu, že vyšounila toho špice, mi to nedalo a uvrtala jsem se do toho, že budu dělat špice v nouzi.

tak gratulujéééém

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 14:26
- Nahlásit

davidkova renata
,proč nepíšete???
Protoze sme byly s matheou ve Skrivanech, dotahli dalsi varku moravavskej psu, masakro. Ale jsou tam krasny stenata, ty snad pudou rychle. Neshanel tady nekdo pudla? - kastrovanej asi rok starej pef, peknej..

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 17:26
- Nahlásit

Nazdááár Žumpo!!!
Dneska byl super den!!! Pan Bajkonůr složil dneska ZVV 1. A těď si fšichni sedněte, neb o takových bodech se mi ani nezdálo : Stopa 93. poslušnost 95 a obrana 91!!! Normálně jsem se po tý obraně radostí rozbrečela. Takže k dnešku máme složeno krásných 10 zkoušek . Ani nevím, jestli si takvýho psa zasloužim. Já byla na mrtvici, takže ten pes to dneska všechno odcvičil sám, já se v podstatě dežela buď vodítka nebo stopovačky, popřípadě jsem šla mezi maketama a rozhazovala rukama do stran

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 17:43
- Nahlásit

Baico
VY VOLE, PANI!!!!!!!!!!!! To sou body hodny mistra, Gerda be radostna a Davidkojc nasrata GRATULACE PREVELIKY a uprimny! Ste borci siskovny, smekam!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 18:00
- Nahlásit

Baico
gratuluji

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 18:03
- Nahlásit

Fifi
Gerda be radostna
Gerda už to ví, tý jsem se musela poclubit founem Měla pomalu větší radost jak já
A moc děkuji pani!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 18:05
- Nahlásit

Baico
Posíláme velké gratulace

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 18:37
- Nahlásit

Baico
také velké gratulace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 19:25
- Nahlásit

Fifi
dotahli dalsi varku moravavskej psu, masakro. Ale jsou tam krasny stenata
taxi je nech!zrovna ukazovali 5 štěnat z dálnice na tachofsku
Baico
Stopa 93. poslušnost 95 a obrana 91!!!
no tak ale to uš skutečně děte do prdele,pani ,sem uš stará a unavená a dokonce mrtvá!! tak jako nevim jak to mám stíhat
a rozhazovala rukama do stran

ste ve štrézu,to je jasný,zkuste to vypádit no a dyš to nepomůže,tak příští tejden skládáte tu kanysku,tu dáte nepochybně,takže si ten čokl na vás může vzít hlídačenku a tak nějak se vo vás postarat.Sice jako gratulujem,ale jak píše fyfjová,trošku u toho skřípem zubem bo já prostě nikam nejdu!!! se mi nechce a tak vůbec
co plánujtete dál krom kanysky??hele dej mi maila,přepošlu ti něco jako třetí stupen ZPU,je to f platnosti vod ledna co ted bude..to byste mohli zkusit

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 19:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

davidkova renata
přepošlu ti něco jako třetí stupen ZPU,je to f platnosti vod ledna co ted bude..to byste mohli zkusit
Myslis tu spatlaninu vseho moznyho ZPU - S? Jako je to zajimavy, nicmene to Bajkonurka s medvedem jiste daji a to uz te naserou fest.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
Sice jako gratulujem,ale jak píše fyfjová,trošku u toho skřípem zubem
Pani neskřípejte,ať skřípou jiní. My jsme přeci na stejný straně barikády, ne?
co plánujtete dál krom kanysky??
No náš figurant, sotva stáhnul rukáv a šoupl ho do skříně se mě ptal, kdy dáme ZVV 2 .
Ale jinak bych chtěla splnit slib majitelce našeho taťky a na jaře se pokusit o IPO 1, pak bych chtěla ještě FPr 3 a dojet si zase do Rakouska na BGH 1
TO ZPU -S už jsem četla.Mě to přijde jako takovej kříženec se záchranářinou. Uvidíme, ale zatím máme plány takovýhle.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 19:46
- Nahlásit

Baico
Mě to přijde jako takovej kříženec se záchranářinou.
jj,ale neni to úpa jednoduchý ..
IPO 1, pak bych chtěla ještě FPr 3 a dojet si zase do Rakouska na BGH 1
hm...toho čokla budem muset nějak zneškodnit..třá strychnin by moch bejt to pravý,proberu to s kolegama
přeci na stejný straně barikády, ne
nefim...si připadám spíš jak Němá barikáda navíc mi fčera zlatovláska vylíčil průbjech opt3 na mistráku..to nedáme jakože fakt,je to zákeřný a fakt těžký,opustil mne entuzyjazmus

<< 1 ... 3582 . 3583 . 3584 . 3585 . 3586 . 3587 . 3588 . 3589 . 3590 . 3591 . 3592 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání