| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 07:38
- Nahlásit
čus fšicíííí,mám radost z toho čokla u tej boudy jak jsme tu posledně řešili,koukněte na to taky
jablunka
jen sem se po půlnoci válela po zemi,ale z důvodu toho,že přišel majitel kempu a měl sebou stafordíka a já samo musela čoklíka pomazlit.
Hm...no já si spíš myslim,že ste tam už ležela,dyš von přišel
Jinak k tomu přenosu infekce po drátech něco tuty řekne Biluše,je na to vodborník stejně jako na lííínije .Já teda myslim,že to schválně přenášej ty zlí trpajzlíci,který maj za úkol škodit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 07:50
- Nahlásit
davidkova renata
Paní kolegyně, paní kolegyně. Mám nový přírustek do línijí. Fčera tady byli ti Slováci jak sem chtějí upíchnout tu starou ovčačku. Přijeli obhlídnout prostředí . Ovčačka vypadá slibně, pochopitelně je bez PP, má nemocné zadní nohy (bližší info jsem z nich nevyrazila) a třikrát rodila. Takový genetický matroš jako byla Braisy už to asi nebude, ale něco na tom třeba vytěžíme . Jo a nesnáší se s fenama, u nás ji to sice hodně rychle přejde, ale jistá povahová vada to přece jenom je .
Já teda myslim,že to schválně přenášej ty zlí trpajzlíci,který maj za úkol škodit
No to 100% . Vsaďte se, že Můdr za chvíli bude vypisovat neschopenky jak vzteklá, lehne půlka cz-psa, ale Isdpchovi se vyhnou. Jsou to zákeřní trpajzlíci
Dobré ráno všem, dnes jdu budovat kotec pro tu ovčačku. Začnu tím, že vymítím dvoumetrové kopřivy a zbytek nechám na samečkovi
Ještě se s vámi musím podělit o jednu historku z dnešního rána . Naše sousedka, co bydlí asi 100 metrů od nás (ob tři baráky) mi v obchodě prozradila, že budou mít taky pejska. Takového krásného, s bílou hlavičkou. Projevila jsem patřičné nadšení, páč by se to mohlo hodit do línijí. Čovek musí být obchodník furt a všude. Ptám se jestli to bude voříšek. Sousedka se nakrkla a hrdě říká "BÍGL" . Tak jsem ji politovala. Ona nechápala proč. V kostce jsem jí vysvětlila co jsou bígli zač a že kdykoliv se mi objeví bígl na cvičáku tak dostávám osypky. Paní pokrčila ramenama a říká : "to neva, to je pes pro tchýni" . Odsouhlasila jsem jí, že pro tchýni je to pes akorát a lepšího si nemohli přát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 07:52
- Nahlásit
Nazdar všichni malí, velcí, tlustí, tencí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:03
- Nahlásit
Děcka, rozhárala se mi Marie, i když jsem jí výslovně vyhrožovala, že pokud teď začne hárat, strašně jí zmlátim. Myslíte, že je to neuposlechnutí povelu a mám jí seřezat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:04
- Nahlásit
Biluška
pokrčila ramenama a říká : "to neva, to je pes pro tchýni"
:
Tak to jó!!!Ta by se nám mohla hodit za poradce chovu...
Jinak ovčanda nic moc,no ale nemusí pršet...
Eště že ste si nevzala tu Simbu bo po povahový stránce se mi ten pes jeví jako zcela bez problémů,takže by nám zaprasila líííínije
Isdpch včera nevolal,třá se vožral na fotbale a někde upad a způsobil si zranění
Gerda
Ty mě taky,teta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:05
- Nahlásit
Gerda
Myslíte, že je to neuposlechnutí povelu a mám jí seřezat?
Bože z tebe NIGDY kinolok nebude!!!! Dala jsi povel???Dala.Poslechla?? Ne! Takže seřezat do bezvědomí,aby věděla,že si Alfa!Musíme ti všechno řikat???!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:11
- Nahlásit
davidkova renata
Já teda myslim,že to schválně přenášej ty zlí trpajzlíci,který maj za úkol škodit
Daj se ztraverzovat i trpaslíci??? Už mi odpadli i oba malí kluci,tagže nás čeká návštěva dětské lékařky a já na tom taky nejsem valně!!!
Brý ráno fšem.......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:20
- Nahlásit
Gerda
Ježíš marjá, ty si materiál. Už jsi ji dávno měla mít zmlácenou do bezvědomí. Teď už je pozdě, musíš ji mlátit hned při činu, to ví každé malé děcko. Co se dá dělat, seřež ji teď, ale řekni jí, za co to má, aby ten pes nebyl zmatený
jablunka
Daj se ztraverzovat i trpaslíci???
Daj, ale musíš je chytit. Jsou rychlí a mrštní jak pumice, já většinou nechytnu ani jednoho . Puma by je chytla, párkrát to zkoušela, ale ty dráty jsou děsně tenký a ona se tam neprotáhne
davidkova renata
Tak to jó!!!Ta by se nám mohla hodit za poradce chovu...
Viď, je fakt dobrá. Posledně jakési babce prodala Delikan (ona je prodavačka v místním kolonijálu, aby bylo jasno ) s tím, že jsou to docela dobré granule. Sice dámě nevysvětlila, že má krmit pouze prvního a patnáctého, ale co už. Když ji trochu zaškolíme....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:23
- Nahlásit
davidkova renata
Musíme ti všechno řikat???!!!
No bóže, tak sem začátečník, no! Za trest sem jí nedala jídlo, sebrala ovladač od televize, musí se do večera naučit 30 nových slovíček, a večer jí teda zmlátim, no.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:24
- Nahlásit
Biluška
Biluško, já nečetla předchozí strany - ty sis vzala tu ovčandu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:31
- Nahlásit
isdpch
tam jsem si před rokem přivodil rozbitý ňufák a popáleniny 3. stupně, tak už se moc těším
Nápadně mi to připomíná jednoho básníka, co se taky popálil, když hasil nějakou stodolu, pak nastydl a umřel - nebyl to Wolker? Johny? Jiří? nebo jinej?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:37
- Nahlásit
Gerda
Ne
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_7045_0.html
Ale ty by sis jí stejně vzít nemohla,bo si měkká!!!
isdpch
ale měl nějaké řízení na plážích v Normandii
a kdo vyhrál??
Biluška
Posledně jakési babce prodala Delikan (ona je prodavačka v místním kolonijálu, aby bylo jasno ) s tím, že jsou to docela dobré granule
No to vyplývá už z názvu...sou delikátní ne?Taxe jí zeptejte,esi by nám píchla.
Du nakoupit a venčit ,tož zatim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
Ale ty by sis jí stejně vzít nemohla,bo si měkká!!!
Dík, až tě v sobotu povezu, vyklopim tě u pangejtu. Vlastně ta jízda sama o sobě bude pro tebe trest!
Človjeci drazí, kdybyste znali a doporučili chovatelskou stanici bišonků, budu vám vděčná. Máma začíná hledat psíka a s našimi kynologickými schopnostmi jsme vybraly právě bišonka, nebo cottonka. Bude se jmenovat Dušánek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:02
- Nahlásit
Gerda
Ne, je v útulku v Tachově. Já si fakt nemůžu vzít každého psa, kterého někdo týrá, protože to bych dopadla hůř jak Lišková ze Srbců . Barák i zahradu bych měla zničenou od psů, žrali bysme dohromady suché rohlíky, děti by se mě zřekli a dveře bych chodila otvírat se sekerou v ruce (to Lišková fakt chodí). Takže se zuby nehty bráním a může sem jenom zvíře opravdu v nouzi, které mě nějakým způsobem chytne za srdce.
isdpch
kuy nacistický
Říká se zkuvení srá.ové nacističtí
Doufám, že se zastavíte když už pojedete do té Ćeské Vsi, bo to je od nás za rohem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:03
- Nahlásit
Gerda
Bišonky, boloňáky a takovou tu bílou havěť chová Evička z Můjpes. Stanice "z farmy zvířat". Tak se zkus spojit s ní
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:04
- Nahlásit
Dobrý ránko všem
Gerda
bišonky chová Emikami ,má maminka balkon?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:08
- Nahlásit
Pentas
Má balkon - má to zásadní souvislost s bišonem?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:20
- Nahlásit
čauky všem
takže už vím kdybych chtěla psa s PP co to bude - Krátkosrstá kolie
ale já vím že se to asi nikdy nestane a že si až bude barák,pořídím něco na dožití na zahradu a pak něco s čím bych chodila na Flyball,taky voříšek,ono těch voříšku pro flyball je hodně
ale u mě jedině budou převládat vykastrovaný feny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:31
- Nahlásit
Gerda
až tě v sobotu povezu
V jakou sobotu zas????? Dyk se řikalo f pátek??
Bude se jmenovat Dušánek.
No tě bůch,tak to snad rači ani nevim...
Má balkon - má to zásadní souvislost s bišonem?
Více než zásadní bo ta jmenovaná je tak nějak venčí na balgóně
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:34
- Nahlásit
Gerda
velcí, tlustí
To bylo na mě??????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:37
- Nahlásit
rosnička
Gde mám nějaký info???!!!
stejně se mušíme domluvit na ten pátek.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
Gde mám nějaký info???!!!
Jaký info ????? Sama vím prt, tak sme na tom vobě stejně!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
jakej pátek??????????????? co se děje?????????????????
se ráda přidám,jestli budu moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:53
- Nahlásit
želva
Jak je to dávno, co ten zaručeně pořízený pes měl být papillon?
isdpch
A budeš navigátor? Pak by snad nebyl problém navigovat zkratkou, ne?
Zvažujeme, že se zastavíme za váma, ale nevím jestli nám náhodou nepřivezou dřevo. Pokud jo tak budem skládat, řezat, sekat a pak zase skládat....... . No a nebo se na to vykašlem a pojedem za váma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:55
- Nahlásit
Biluška
Jak je to dávno, co ten zaručeně pořízený pes měl být papillon?
Chvíli
rosnička
Jaký info
ste mi ho slíbila,dyk víte ne?
želva
se ráda přidám
ti písnu maila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:58
- Nahlásit
isdpch
dřevo vám neuteče
No hlavně aby po tobě třá nechtěli abys jim s tim pomoh dyš si je zdržel To bych jim nepřála
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 10:00
- Nahlásit
isdpch
no to by bylo ouplně nejlepčejší, dřevo vám neuteče
No to se neví. Přijdou zase nějaké povodně a hnedle ho budou chytat po proudu nenasytní sousedi s hráběma.
Lidi věřili byste, že bodláky dokážou popíchat i přes kožené rukavice? Havěť jedna. Vyšší je to než já a ještě to takhle zákeřně útočí. A čoklice mi vůbec nepomáhají. Stojí opodál a blbě se tlemí. Jako kdyby věděli, že jim stavím kotec. Původně měl být jenom pro tu slovenskou ovčačku, ale asi je tam za trest zavřu všechny
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 10:12
- Nahlásit
Biluška
no to je fat,jenže ten papilon je děsně malej a kratanda je výškou i deál
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
No jasně že v pátek, sem se trochu spletla
rosňa
počítáš s tim doufám!
želva
Hele nevim, jestli vás tolik uvezu, přece jen byste mi mohly přetížit auto ))
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 10:37
- Nahlásit
Gerda
já jet nemusím, mě to neva
|