Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:44
- Nahlásit

lidi,vono není nic v telce akorád vyvoleníale až po 22 hodině

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:47
- Nahlásit

davidkova renata
mělas nasbírat ty šikovný,

No jo,ale komu pak budu doma nadávat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:48
- Nahlásit

želva
já že je něco plánovaného na 1 týden v říjdu
To bé Nyný tuty hárat
Neessi
No jo,ale komu pak budu doma nadávat?
Si sedneš f klidu k netu ne???

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:49
- Nahlásit

želva
lidi,vono není nic v telce

Ale je! Na čt2 vo ženským mozku,to by tě mohlo zajímat

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:50
- Nahlásit

Neessi
ale na to koukám,ale jinak nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:50
- Nahlásit

Neessi
Na čt2 vo ženským mozku,
Taxem si to pustila,čék má sledovat novinky

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:51
- Nahlásit

davidkova renata
no a co? to je jako překážka,mařena taky snad bude hárat

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
Si sedneš f klidu k netu ne???

f klidu,jo?Obzvlášť jsem klidná po přečtení některých SZ
Ale stejně jsem si dneska zgustla na jednom frájovi.když jsem rychle zaparkovala před intersparem a svým malým autíčkem vklouzla na jediné volné místo před vchodem.Načež ke mně přicupital novodobý frája 160cm výšky,který se tam motal s nějakým velkým ofroadem,že jsem mu zabrala místo,kam chtěl nacouvat.Tak jsem vystoupila,podívala se na něj z výšky a řekla mu,že mu asi nesvítí couvačky,neboť jsem neviděla,že by couval.Na čež řekl,že se chystal couvat.Tak jsem řekla :Běž hajzlu ,já se chystám ti jednu natáhnout,jestli tady budeš ještě vyskakovat.A šla jsem pro vozejk.A byl klid.Člověk se furt musí někde něčemu bránit.Pořád jsou na světě zmetkové,co votravují nebo se něco chystaj..............

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:17
- Nahlásit

Neessi
Na čež řekl,že se chystal couvat.Tak jsem řekla :Běž hajzlu ,já se chystám ti jednu natáhnout

Helejte,pani,vy máte ale drajf.Co dybysem vás vzala místo Nyný na vobrany?
A šla jsem pro vozejk
Invalidní?

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:23
- Nahlásit

davidkova renata
Invalidní?
Nákupní,ty trupko ( i když ten invalidní by se dneska šiknul)
Tak mi došlo,esi to nebyl ten pavián (co utek z brněnské Zoo),podoba to byla

A místo Nyný makat nejdu.Pořád přemejšlím,esi pudu ráno na stopy-já hrbatka a Bordža kulhafka(to budem ípo-pár k popukání)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:29
- Nahlásit

Neessi
když ten invalidní by se dneska šiknul)
No proto sem ho zmínila
esi to nebyl ten pavián (co utek z brněnské Zoo),podoba to byla

A jak rychle se adaptoval,už nakupuje ve Špáru ,holt nová doba
Já na stopy ráno nejdu bo spim,stopa mě může bejt ukradená
Du se asi svalit,tož brou všicííí i nalitá jablůůůnka až dorazí
Biluše se patrně přilepila k tomu natřenýmu a nemůže k intronétu bo co

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:31
- Nahlásit

tak si užijte víkend a pa bud zítra večer anebo v pondělí

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:31
- Nahlásit

Dobrý večer dámy . Hlásím natřených pět futer a to tak, že velmi složitě. Stoprocentně máme nejzfušovanější barák v okrese. Ten debil, co to tady "opravoval" by měl dostat nobelovku. Nebo by měl radši dostat do držky, to vyjde levněji . Mezi třetími a čtvrtými futry jsem se šla uklidnit s psincem na procházku a rozčílila jsem se ještě víc, bo mi furt za prdelí jezdili sousedovi spratci na pincku. Chybí mi tady Akélka. Ta je z toho pincku jednou sundala dolů, od té doby se jí šíleně báli a dávali si majzla, aby jezdili na druhé straně vesnice než zrovna venčím. Jenže teď se nebojí a mají děsnou prču z toho jak lítám jako kvočna a zaháním psice do pole. Takže jsem šla k rybníku a pánové museli jet taky k rybníku. Řekla jsem si o.k., tak půjdeme do lesa a pánové vzápětí měli neodolatelné nutkání jet taky do lesa. Tak jsem se nasrala, dala psům odložení v poli a na cestě čekala na pány, že se s nima jako trochu pobavím. Pánové fofrem otočili pincka, ale dál mi celou dobu jezdili za zadkem, jenom ve větší vzdálenosti. Je to celkem jedno, stejně mám pak pořád nervy, abych stihla včas uklidit psy bokem. Asi si přece jenom vezmu toho přerostlého Bohouše, na tyhle týpky bude dobrej .

davidkova renata
Ti na kolo půjčím Pumu a Winky, naučí tě jezdit raz dva. Jedna loví přední kolo, druhá zadní, obě u toho děsně štěkají. Já kličkuju mezi nima, abych žádného čokla pitomého nepřejela, snažím se je trefit traverzou a řvu "vpřed, vpřed, vy pitomci neserte mě, vpřed"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:36
- Nahlásit

Biluška
Ti na kolo půjčím Pumu a Winky, naučí tě jezdit raz dva. Jedna loví přední kolo, druhá zadní, obě u toho děsně štěkají. Já kličkuju mezi nima, abych žádného čokla pitomého nepřejela, snažím se je trefit traverzou a řvu "vpřed, vpřed, vy pitomci neserte mě, vpřed"
To bude ideální,to mi eště chybí
Asi si přece jenom vezmu toho přerostlého Bohouše
Dyk je slepej a hluchej ste řikala co ten nadělá?To chce něco pohyblivějšího,ste měla s Akélou vydržet,mě by ty spratkové točili do bezvědomí bo nesnášim děti.Já vám najdu něco vhodnýho jo?Na mě se můžete spolehnout

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
No a co, že je slepý a hluchý? Vědí to ti haranti? Nevědí . Takového telete se budou bát už z principu. Brajenky se taky báli, bo "je velká pani a každej velkej pes kouše, Fanda to řikal" .
mě by ty spratkové točili do bezvědomí bo nesnášim děti
mě točí taky, parchanti smradlaví. Do pracovních lágrů s nima, přešla by je chuť jezdit po lese na pincku bez technické a bez řidičáku.

Já vám najdu něco vhodnýho jo?Na mě se můžete spolehnout
Ale hledejte to hodně daleko, přece nepojedu do útulku někde poblíž

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 23:36
- Nahlásit

davidkova renata
tož brou všicííí i nalitá jablůůůnka až dorazí
Sem tu a nejsem nalitá,jen podlitá a je mi fajn!!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 23:53
- Nahlásit

čus baby, tedy spíš dobrou noc. Dorazila jsem z Práglu ze školního srazu, kde jsem zjistila, že fšechny dostavivší se spolužačky mají psa (byly jsme holčičí třída). Tak jsme tam vedly psí řeči a bylo to fajn.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 08:45
- Nahlásit

Čus fšicíííí.......
Dneska sem tu jenom na skok,máme tu firemní chlastačku,tak ve poledne odjíždíme.Tak ne aby ste moc psali,gdo to má pak dohánět.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 08:55
- Nahlásit

Dobré ráno dámy a pánové, jdu pokračovat v natírání.

jablunka
máme tu firemní chlastačku,tak ve poledne odjíždíme
Fčera chlastala, dneska chlastá......Neessi neměla bys jí zařídit nějaké to protialkoholové léčení?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 09:40
- Nahlásit

Biluška
Neessi neměla bys jí zařídit nějaké to protialkoholové léčení?
V pivováru???

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 09:42
- Nahlásit

jablunka
V pivováru???
Nóoooo, já jsem myslela spíš na Bohnice, ale v pivováru by to šlo možná taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 10:57
- Nahlásit

Biluška
Brajenky se taky báli, bo "je velká pani a každej velkej pes kouše
No tak taghle jo!F tom případě ale vůbec nevystrčej ten smaradlavej rypák z baráku bo von je teda hooodně velkej a dyš to řeknu já,pani..!
Lola1
Dorazila jsem z Práglu ze školního srazu
A tos ses jako nemohla vozvat jo???Jediný co tě může zachránit je,žes tu byla jen na votáčku!
jablunka
máme tu firemní chlastačku
Firemní jo??Dyk neděláš tak jaká firma??!! Jinak ale špatně skončíš bo to je s tebou děs No šak počkej,žiletka tě už přivede na jiný myšlénky

želva
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 11:14
- Nahlásit

Ahoj lidičky
jablunka
ani nevíš jak ti závidím žiletku ,ale já mám vybráno tak až bude baráček,něco straršího na dožití na zahradě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 11:42
- Nahlásit

želva
něco straršího na dožití na zahradě
Tak to by sis mohla vzít mě ...?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 11:47
- Nahlásit

Biluška
Biluškó už máš nějak slátanou tu cenu? zejtra jedu na cvičák a budou se zřejmě ptát na info ohledně toho tréninku ;)

želva
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 11:48 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
a budeš jíst granule,vařenou konzervu a hlídat baráček? a mít ráda zbylou smečku a chodit na vycházky mimo zahradu? a hlídat slepičky nebo králíčky?
jo a kolik ti je let? já chci klidně i 14 letou čubu,jo to hlavní: jsi kastrovaná? nevykastrovaný neberu,páč bych to neuhlídala se bojím a hlavně ty bys lítala pořád za Bendou nebo Isdpechem a praha bude daleko

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 12:14
- Nahlásit

Biluška
neměla bys jí zařídit nějaké to protialkoholové léčení?

Hele kašli na to-vejde se do statistiky.Nejvíc alkoholiček vzniká na mateřský (opuštěný doma s mimkem a flaškou).Až půjde makat,tak přestane

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 12:17
- Nahlásit

davidkova renata

Tak já tě beru i s Nyný a na konzervy s granulema zapomeň.Štěkat umíš dost hlasitě jak hlásná trouba,
jen do kutlochu tě nevemu,dostaneš svůj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 12:27
- Nahlásit

Shelticka
Právě jsem to vymyslela 200,- za trénink, libovolně dlouhý. Běháme dokud nepadnem, podle toho kolik se sejde psů natahujem, nebo zkracujem čas. Plán tréninků a náplň je na táborovém foru. I když posledně jsme se té náplně moc nedrželi, protože psi si po té dlouhé přestávce prostě dělali co chtěli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2007 12:28
- Nahlásit

želva
páč bych to neuhlídala se bojím a hlavně ty bys lítala pořád za Bendou nebo Isdpechem a praha bude daleko
ted sem mluvila s isdpch a von se taky hlásí a vsadim se ,že i Benda.Tagže zdrhat nebudu bo budem fšici pokupě
Neessi
Štěkat umíš dost hlasitě jak hlásná trouba,
No to sem si ale vod tebe nezasloužila,někoho mi připomínáš

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání