| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 20:53
- Nahlásit
želva
tam jak je hlavní vchod
tos to moc nevylepčila ty trubko
tož já du čučet na výstřely bo je mi to hodně blízký
Brou všicííí,včetně jablůůůnky,která je už zase nalitá!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
ty Jablůnce závidíš,vid?
tak ppáá já mám vyvolení
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
želva
já mám vyvolení
a maila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 21:01
- Nahlásit
Neessi
Tak od té paní jsem to docela i čekala Koukala na mě, že by mě nejradši zabila, vykostila, rozčtvrtila, rozemlela do granulí a přitom zpívala operní árie
Jdu taky spát, abych byla ráno čilá na další dveře s milionem vyřezávaných fujtajblíků
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 21:04
- Nahlásit
Biluška
Koukala na mě, že by mě nejradši zabila, vykostila, rozčtvrtila, rozemlela do granulí a přitom zpívala operní árie
To by nejradši udělala všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 21:10
- Nahlásit
davidkova renata
Jó tak, tož to už jsem klidná. Já myslela, že to bylo osobní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 21:13
- Nahlásit
Biluška
Já myslela, že to bylo osobní
Osobní to je,ale u všech
Neessi
hele,víš,že s tim vopičákem v Interšpáru jsi nebyla daleko vod pravdy??!!
http://www.novinky.cz/koktejl/paviana--ktery-utekl -ze-zoo--chytili-na-golfovem-hristi_123204_6p80b.h tml
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
s tim vopičákem v Interšpáru jsi nebyla daleko vod pravdy??!!
Vim,to byl nejspíš von
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2007 21:57
- Nahlásit
Biluška
Jó tak, tož to už jsem klidná. Já myslela, že to bylo osobní
Vosobně se moc netentó,rači využije blbku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 08:54
- Nahlásit
Dobré ráno fšichni.
Neessi
Jsem tam mrkla. Se kvůli nim nerozčiluj, není to zdravé a je to zbytečné
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 09:34
- Nahlásit
Biluška
se nerozčíluju,já vím o božích mlýnech své a vím,že fungujou-takže si je vychutnám,až budou v "Akci"
Běž natírat,dokud slunce hřeje a můžeš větrat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 09:58
- Nahlásit
Neessi
Běž natírat,dokud slunce hřeje a můžeš větrat.
Mám dveře vyhozené ven a rozložené na rozestavěné psí boudě . Doma se to nedá, ti chlupatí pitomci mi do toho neustále lezou a pořizují si melíry
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 11:03 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Dobré ráno holky
Biluška
můj pes teda melír nemá... asi ví, že ho u chlapů nesnáším, tak si včera pořídil feš sytě oranžovej čumák - malovala jsem předsíň a nechtěl mi věřit, že to voňavý v kýblu se fakt nedá žrát...
Čím ty dveře natíráš, synťákem nebo balakrylem? Taky budu natírat, raději bych akrylovou barvou, ale vydrží to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 11:23
- Nahlásit
maixnerova
Syntetikou. Netuším jestli to vydrží, nebo nevydrží. Já to vybírala jako blondýna. Vlezla jsem do obchodu, prohlídla vzorník a řekla "tuhle chci" Teď už mi nezbývá než doufat. Stejně mi to nejde, takže se naštvu, celé to přetřu primalexem, aby to vypadalo jo hodně blbě a půjdu od toho
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 11:35
- Nahlásit
Biluška
Já to vybírala jako blondýna. Vlezla jsem do obchodu, prohlídla vzorník a řekla "tuhle chci"
To teda já zas jako bruneta. Prohlídla jsem vzorník a řekla: tahle je pěkná a smrdí? Ne, tak mi ji dejte .
Stejně mi to nejde...
To nevadí, nějaký ty pižky na kráse, aspoň je vidět, že je to Hand made, jako takový lidsky teplý, víš, si říkám,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 12:35
- Nahlásit
aspoň je vidět, že je to Hand made, jako takový lidsky teplý, víš, si říkám, maixnerova
JJ, taky si říkám - "no bóže tak je na tom flek, šak sou to jenom dveře do koupelny"...." hmmm, ten sklep má jiný odstín než půda. Šak je to jedno, je to jenom sklep...." nakonec britskou královskou rodinu tady přijímat nebudu
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 12:46
- Nahlásit
Biluška
"no bóže tak je na tom flek, šak sou to jenom dveře do koupelny"
jojo, a ať si to teda NĚKDO natře sám, když se mu to nelíbí, že jo ? No nic, jdu taky kutit ...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 13:07
- Nahlásit
jenom procházím,zdravím,přeji hezký den a pa večír
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 13:36 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
maixnerova
Biluška
hele dámy - taky se chystám na futra, jakou RALku jste použily? My jsme měli tmavohnědé (palisnadr) jako okna a teď nevím, změna je život.
Čau želvo, taky procházím (vsedě) a nejmíň do úterý tu nebudu. Tak to tady vošéfuj jo?
Biluška
Šak je to jedno, je to jenom sklep...." nakonec britskou královskou rodinu tady přijímat nebudu
no to máš pravdu, v tom sklepě by se to nehodilo.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 13:46
- Nahlásit
Lola1
hele dámy - taky se chystám na futra, jakou RALku jste použily? My jsme měli tmavohnědé (palisnadr) jako okna a teď nevím, změna je život.
já mám na vchodový dveře tmavě hnědou a ostatní dveře a okna bílou, mám barevný stěny, tak už by to byl moc hokej... předsíň oranžová, ložnice žlutá, koupelna zelená, záchod meruňkovej a kuchyň modrá, to vše v 1+1 , takže s futrama jsem se už musela trochu krotit
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 14:07
- Nahlásit
maixnerova
no jestli máš i dveře bílý, tak asi jo. Ale my je máme žlutý, myslím že je to buk a jinak místnosti taky jako papouška, kuchyně žlutá, pokoj oranžová, předsíň bílá + dřevo. Tak mi asi zbývá zase jen ta tmavomodrá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 15:05
- Nahlásit
Lola1
všechny futra jsou tmavě hnědý. Dveře (kupovaný) jsou buk, to co natírám doma je světlý okr v kombinaci s tmavě hnědou od futer. Ještě nevím jak to bude vypadat, bo to pořád není hotové, ale pak podám hlášku . Stěny jsou růžové - pokojík, broskové - kuchyň, nektarinkové - obývák (flekaté, protože jsme slili broskvovou a meruňkovou, to fakt nedělej ) .Zbytek je zatím bílý, ale v nejbližší době se na něho chystám. Jeden pokojík bude nejspíš žlutý, o dalším se hádáme. Koupelna zůstane bílá, protože tam budou modro-bílé dlaždičky a chodba asi taky, protože při nejlepší vůli mě tam žádná ladící barva nenapadá .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 17:28
- Nahlásit
Vážené kolegyně houbolovkyně. Nedá mi to a musím vás trošku podráždit. Dneska jsem si skákla nasbírat pár lískáčů. Lískáče nejsou, jelikož veverky byli rychlejší než já, zato tam bylo cca 15 kousků nějaké houby. Jedlé teda, aby bylo jasno . Nevím co to je, jelikož Neessi tvrdí, že hřib to není . Možná je to křemenáč. Kouknu se do atlasu a podám hlášení . Chtěla jsem podráždit sousedy tak volám na samečka přes půl zahrady, jestli chce k večeři smaženici. Sameček huláká zpět, že smaženici nechce, že tady rostou bedle a že chce na večeři smažené bedly Bedlí je tam asi 30
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
Firemní jo??Dyk neděláš tak jaká firma??!
Ale gdepak,to je vomyl,já sice pobírám mateřskou,ale opčas ipracuju.A navíc u jedné firmy s mužíčkem,tak to bylo fčera hůůůůůstýýý.
Čus fšicííííí......
Budu se ještě chvilku vzpamatovávat a pokusím se vás dočíst.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 19:49
- Nahlásit
Biluška
Nedá mi to a musím vás trošku podráždit
Máš kliku,že sem včera po cestě ,venčíc Nyný bezohledně na volno v Oboře ,uklouzla po něčem co se záhy ukázalo býti klouzkem i s početnou rodinkou.Sem je sežrala k večeři jsem podráždit sousedy tak volám na samečka přes půl zahrady, jestli chce k večeři smaženici. Sameček huláká zpět, že smaženici nechce, že tady rostou bedle a že chce na večeři smažené bedly
Prostě Bartáčkovi kontra Novákovi - a zejtra to roztočíme,drahoušku!
jablunka
No že sis ale dala načas ,tos mušela vypadat .Doufám,že to bylo zadáčo?!
Fšicííí du se svalit bo Neessi na mě flusla bacil a mám tu chorůbku .A taky du koukat na Polífku vod 8 ,bo sem zaslechla,že je to něco vo chlastu bo co.. ,to bych měla vidět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
Prostě Bartáčkovi kontra Novákovi - a zejtra to roztočíme,drahoušku!
Bartáčkovi by mohli být procházka rájem proti Kryštůfkovi, který tady strašil celý víkend.
mám tu chorůbku
To se Isdpch pomine
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 20:03
- Nahlásit
Biluška
Bartáčkovi by mohli být procházka rájem proti Kryštůfkovi
Ten smrad eště žije???!!! Se mi přitížilo ,to se isdpch teprv zjančí ,snad mu ani nevemu telefon
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 20:20 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
tos mušela vypadat.Doufám,že to bylo zadáčo?!
Si pište,pani,fšechno to platil majitel a až zejtra dostane faktůru,tak dostane fšech dvacet lidí co tam byli,výpověď. Vypadala sem docela dobře,páč sem vydatně zajídala,jen sem se po půlnoci válela po zemi,ale z důvodu toho,že přišel majitel kempu a měl sebou stafordíka a já samo musela čoklíka pomazlit. Kynologie je opravdu dijagnóza!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 21:03
- Nahlásit
Páč sem unavená jako blázen a tady nigdo nejni,tak du do hajan.Jo a asi sem taky chytla ňákýho bacila,páč kejchám a smrkám,takže je jasný,že se to muší přenášet i po drátech.
Brou noč fšem.......
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2007 21:14
- Nahlásit
taky zdravím,dnes jsme lítali se sindy a jimmíkem
|