Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 10:46
- Nahlásit

ahoj všem
JABLUNKA - tak to gratuluji,musím se podívat kam přijedou,nevíš jestli do prahy,jako ten transport? já bych se ráda přišla podívat,mě tohle taky zajímá o těch chrtech

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 10:46
- Nahlásit

isdpch
dobré ráno dámy

No spíš už skoro poledne.Čauky

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 10:48
- Nahlásit

želva
musím se podívat kam přijedou,nevíš jestli do prahy
To pochybuju,že to bude Praha,ale Lucie to dá včas vědět.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 10:51
- Nahlásit

jablunka
aha,tak dík,no každopádně aby dojeli a měli se u nás dobře,ty budeš mít co? jako plemeno Gerhoudla?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 10:54
- Nahlásit

rosnička
No, já to tak taky pochopila.
A myslíš, že sou elektronicky přenosný? Já jen, abych to od ní případně nechytla....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:06
- Nahlásit

Gerda
Biluška si vezme tu ovčandu?
Mamka má zas filcky?

Esi si Biluška veme tu ofčandu,slibuju,že si ty filcky promptně seženu.co by čék pro ty zvířátka neudělal

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:08
- Nahlásit

isdpch
tebou už jsem se dneska "viděl"
A jó....
želva
Jasně,bude to grey.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

jablunka
a chceš psa nebo fenu,ono je to jedno,oni jsou stejně vykastrovaní

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:25
- Nahlásit

želva
Já bych radši psa,páč ta moje domina mi snese málo kterou čubu,ale když bude nějaká submisivní fenečka,tak to nebude vadit.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 12:18
- Nahlásit

jablunka
no každopádně držím palečky,musíš pak hned fotit a fotit

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 15:58
- Nahlásit

BILUŠKA
heled není náhodou vyfocená tvoje čuba v PPČ 10/2007?
je tam na fotce nějaká šarpejka,ale je to z Vídně,ale jí děsně podobná i jakoby vyřízlí kus obličeje,ale možná se mílím

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 16:32
- Nahlásit

želva
Benda je vyfocenej na cedulce "pozor zlý pes" "kouše i přes plot" a jak to pěkně funguje

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 16:35
- Nahlásit

davidkova renata
čau Davídková tě chválím, moc hezky jsi to napsala jen tak dál holka jen tak dál. Je vidět že pod mojim dohledem rosteš a to idsky i profesně

Ps: sice už nevím co jsi napsala a napsala jsi to hezky

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 16:39
- Nahlásit

tady jestli chcete,tak je něco málo o snu zvířat
http://www.senzvirat.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 18:11
- Nahlásit

želva
Ona už vyšla desítka? Ještě ji nemám, takže nevím. Zkusím se podívat na net jestli tam ten článek mají.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 19:18
- Nahlásit

Tady je mrtvo prtvo,tak já odcházím na jedno pětipívo.Čus fšem....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 19:42
- Nahlásit

benda2
moc hezky jsi to napsala
Díky náčelníku,dostanu pochvalu a kokíííno??
jinak čus fšicííí gde ste gdo,celej den se hádám vo psu na vodítku a nigdo mi nepomůže!! Jenom táta mě aspon pochválil,asi bude něco chtít

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
na kterým tématu paní? Já celý den natírám jak magor, se mi o hnědé barvě bude ještě zdát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:08
- Nahlásit

Biluška
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_7022_0.html
Ale má to asi 100 stránek bo se né a né shodnout s overdogemTak to čtěte až ze dneška.A co lííínije filcek,nahlídla ste?
se mi o hnědé barvě bude ještě zdát
No pokud zůstane jen u toho zdání....

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:20
- Nahlásit

Tak mám od ráno isdpichitidu asi.Ráno se probudím,nemůžu otočit hlavu doleva(já vím,tak se otočím celá,Bedřichu),když vstanu tak se mi motá hlava(já vím,musím nejdřív sedět a pak pomalu vstávat,Bedřichu),když se předkloním,tak mi loupe v kříži......a odpoledne ještě nějaká teplůtka,bo co.Zkusila jsem to rozchodit v lese na houbách odpoledne.Pravda-plnej koš hub,psychika lepčí,záda taky.Pak mi Bordžínka radostně hupsla na ramena a lup v zádech a jsem tam,kde ráno.Je tu ještě něgdo podobně postiženej?

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:27
- Nahlásit

jsem tu,jsme byli já,Dasty,sindy,Jirkasi a eva štemberová venčit na parukářce psyska

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:27
- Nahlásit

Neessi
Je tu ještě něgdo podobně postiženej?
Já.... Fcelku to souhlasí,akorát sem nenašla žádný houby bo sem jela na kole.To proto,páč se vo něj půlku cesty vopírám a pak se vezu z kopce bo bysem to neušla.Jinak sem ale zjistila,že sem kromobyčejně šikovná řidička.Vám to popíšu,chcete?No tak jo...tak jedu,vytřeštěný voči,třas po celým těle no dyk to znáte.A tedka vidim před sebou třá nějakej vostrej šutr,nebo hov..o nebo prostě něco přes co rozhodně nechci přejet.Tagže začnu manévrovat jak na Tůr de fráns a co byste řekli??? Naprosto přesně a dycky přejedu ten vobjekt napřed předním a pak eště zadním kolem!!!!! Kdyby závisel můj život na tom abych to přejela cíleně,taxem mrtvá f tu ránu,ale todle funguje dycky,dneska se mi to stalo jen 3krát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:28
- Nahlásit

želva
psyska
Opraf si tu hrubku nebo volám isdpch!!!

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:30 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
lidí uhnete z cesty,jede renata
NO JO POŘÁD
PSISKA

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

želva
lidí uhnete z cesty,jede renata
Asi tak
Už ses vopravila??????
No máš kliku!

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
a kam chodíš jezdit?
ještě máš tolik práce?

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
tak jedu,vytřeštěný voči,třas po celým těle no dyk to znáte.
Znám.Ale kolo bysem nebyla schopná ani tlačit dneska,taxem měla takovou betelnou hůl a vobčas jsem na ní visela,vobčas jsem se opřela i vo strom a neustále vyhlížela nějakej pařez,abych si sedla.Jenže můj gaučák,kterýžto houby jen čistí,pořád volal:Mámo,hledej houbičky,abych měl do bramboračky,kterou uvaříš a ještě bych chtěl hovězí na houbách....... a já se vlekla od hřiba ke křemenáči a sbírala ..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:38
- Nahlásit

želva
a kam chodíš jezdit
Ale jen do Hvězdy.
Je to krapet lepčí bo maj skluz, ted nedělaj,ale zas budou.Celkově je to krapet lepčí,ale se mnou je to zas horší,tagže je to vlastně furt stejný

želva
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
hm jasně,já že je něco plánovaného na 1 týden v říjdu,chce jít i rosna,tak si to přečti napiš do diáře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 20:43
- Nahlásit

Neessi
já se vlekla od hřiba ke křemenáči a sbírala ..

Páč si blbka,mělas nasbírat ty šikovný,tudle vo nich mluvili ve Snídani s nohou.Voni maj nějak dlouhej poločas rozpadu,tagže se otravička projeví třá až za hooodně dní,kdy čék neví která bije bo už dávno neví,že do sebe nějaký houby tlačil A už sou postižený vorgáni kompleksně .A pak je eště jeden druch,to se zas votrava prej projeví jen když na ně požijete.Alkohol.A prej to klidně může bejt až za 5 !!! dní! Takový máte sbírat

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání