Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro Simbu
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Kamca
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 21:17 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit

Dostala jsem e-mailem tuto prosbu. Pokud už se o ní zde na diskuzi někde mluvilo, tak se omlouvám:

Ahoj všichni,

já jsem Simba, asi 8 letá fenka německého ovčáka se smutným osudem. Žiji přivázaná na řetězu na venkovském polorozpadlém statku. Můj pán se bohužel o mě nestará, takže jsem závislá na dobročinnosti dvounohých kamarádů z mého okolí, kteří mě chodí krmit a občas pohladit. Problém je, že brzy nastane zima, statek je v chatové oblasti a já nevím, jak se mi jí podaří přežít.....myslím, že mě nepřijde nikdo krmit, dát mi napít a podívat se, jestli neležím přimrzlá k zemi.

Nedávno jsem byla nechtěně nakryta "naštěstí" německým ovčákem, takže jsem měla tři krásné dětičky, pro které se díkybohu podařilo najít nový domov. Měla jsem dva měsíce šťastný život, ale nyní jsem zase zůstala sama, uvázaná na řetězu a bezmocná. Bojím se, že já již asi nového páníčka nenajdu....nebo mohu ještě doufat? Navzdory nepřízni osudu jsem opravdu moc hodná, poslušná a vděčná za každé pohlazení.

Pokud by mi mohl někdo pomoci, prosím volejte Vendulu na tel. 604 665 655 nebo Míšu na tel. 603 561 469, mailujte na ozzian@centrum.cz , misa.vylet@volny.cz nebo pište na www.hariet.wz.cz .

Míša již jedná se starostou obce, který s mým držením naprosto nesouhlasí a udělá vše pro to, abych byla vydána případnému zájemci. Jeden pejsek, který tu žil se mnou, bohužel naopak trvale zavřený v domě, byl již odvezen. Páníček se třeba dva týdny v kuse neukáže a já se teď bojím, co se stane až lidé z okolí odjedou na zimu pryč a já zapadnu sněhem..

Prosím o každou pomoc, o tip na alespoň dočasné umístění nebo o nápad, jak se o mě pořádně postarat. Zima je již za dveřmi. Věnujte mi prosím alespoň minutku ze svého času…
Tak HAF, Simba…

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 22:18
- Nahlásit

Kamca
napsala jsem jim

maixnerova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 22:19
- Nahlásit

dejavu

já taky

maixnerova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2007 22:20
- Nahlásit

dejavu

mohla by sis zapnou ICQ?

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 00:25
- Nahlásit

maixnerova
jasne, vyrizeno
Karel Bobal je dostatecne husty a ma uz stusek zalob, kde se s lidmi soudi kvuli tyrani, ktere uspesne dovedl ke konci, navic ma zname v tisku a v telce, tohle musi resit ten starosta, je to jeho povinnost, kdyz se s Karlem spoji, urco jim poradi nebo pomze, jak na to, taky zna veterinare, kteri nemaji problem to tyrani potvrdit.

Kamca
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:19
- Nahlásit

dejavu
maixnerova

Díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:25
- Nahlásit

Kamca
Prosim tě,já to nějak nemůžu najít,kde je ta čuba?

Kamca
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:34
- Nahlásit

davidkova renata
Prosim tě,já to nějak nemůžu najít,kde je ta čuba?

To bohužel přesně nevím, přišlo mi to jen takto. Na stránkách www.hariet.wz.cz je, že jsou autorky e-mailu z Říčan, tak předpokládám, že ta fenka bude možná někde v blízkosti. Kdyžtak jim zkus napsat mail nebo zavolat.

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:52 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

verim, ze kdyz se toho chopil Karel, je to v tech nej rukach a fena se dostane bud k primemu zajemci pomoci medializace nebo do utulku a tam ji najdem zajemce, rozhodne teda nezmrzne

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 16:25 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

tak to dobre dopadlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 17:11
- Nahlásit

dejavu
Jak? Povídej, jsem jedno velké ucho

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 17:13
- Nahlásit

Biluška
jeste nic nevim, dozvim se vecer

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 21:57
- Nahlásit

tak pribeh simby i s albem fotek je zde http://www.princezna-simba.wz.cz/ doporucuju si to prohlednout, jeji boudicka je tedy neco

simba truni v Tachove v utulku zatim, vice zde http://www.utulek-tachov.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci

a krome Simby prisel i krasny had - odchyt užovky červené, lidé koupili na samotě starý mlýn a při uklidu se jim ve verandě vyloupnul tenhle kousek
fotka zde dole http://www.utulek-tachov.estranky.cz/stranka/3

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 07:33
- Nahlásit

dejavu
Ted ráno jsem na to koukala a už tu zas bulim jak tele.Ale tentokrát mi to tak neva,akorát jsem se teda neměla malovat.Ta čuba je už podle fotek naprosto bezva,bezproblémová,přátelská a hodná duše.Nejspíš to muselo vyzařovat nějak z těch prvních fotek,bo mě fakt vzala,navzdory tomu,že těch případů je denně hafo.Obrovskej dík všem co se na tom podíleli,hlavně za tu čubinu!!!!!!!!!!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:47
- Nahlásit

no nedekuj, ted je prace hlavni na nas, ji sehnat dobry domov, uz to nebude pod tlakem, cuba je zabezpecena, tak to snad pujde, at se to dotahne do konce

Galadriel
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:50
- Nahlásit

dejavu
Taky jsem ráda, že to takhle zatím dopadlo. Doufám, že nás budeš dále informovat, jak to s ní vypadá.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:52 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

dejavu

no, já si myslím, že Vendula s Míšou a záchranná četa z Tachova s Bobálem v čele, si ten velikánskej dík zasloužej . Jinak souhlasím

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:18
- Nahlásit

maixnerova
no jo, tem musite podekovat jinde, protoze tu nejsou, mailem, do navstevni knihy ap.

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:21
- Nahlásit

Galadriel
vsechno se dovis na tachove, jakmile se uda, samozrejme to napisu i sem pro ty, co je to zaujalo, abych se podelila o radost

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:21
- Nahlásit

jojo

Vendula a Hariet
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:21
- Nahlásit

Ahoj, moc vas vsechny zdravim. Jsem jeden ze zachranne cety pro Simbu ) dopadlo to dobre, Simbinka je vazne uzasna, je moooc hodna, mila, poslusna a klidna. Dokonce i s moji cubinkou by si byvala hrala. Ja jen doufam, ze ji v Tachove jeste zastihnu a pokud ne, tak ze bude nekde v dosahu. Mela jsem pro ni zajemkyni u Brna, nicmene ti mili lide, kteri ji zrejme zachranili od smrti hladem, maji take dle me pravo do toho mluvit; radi by ji obcas videli, a tak jsme se rozhodli hledat panecka nekde mezi Tachovem a Prahou, abychom ji meli na ocich. Verte mi, ze kdyby to jen trochu slo, vzala bych si ji domu, a to jsem odveky "nepritel" nemeckych ovcaku. Je vazne uzasna. Skoda, ze se nepovedlo ji zachranit driv, nez doslo k tomu potupnemu nakryti. Ale lepsi pozde nezli vubec. Ahoj, Vendula )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:29
- Nahlásit

Vendula a Hariet
ahoj,velkej dík z tu čubu,vzala mě za srdce,je vidět,že je báječná.Je už v inzerátech tak se snad brzo udá

Vendula a Hariet
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:34
- Nahlásit

Uprimne ja doufam, ze to zas tak brzo nebude pripadne bychom ji i sponzorovali, kdyby si ji vzali stari lide, kterym nechyby laska ani cas, ale pouze penize, ale to nikde prosim nepiste, lidi jsou...lidi.

Vendula a Hariet
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 14:35
- Nahlásit

Nechybi, pardon :-x to same plati i pro Tachov, jakmile dojde Simbine papani, dodame nove. Ja bych si ji vzala hned, ale u me by byla nestastna

M_íša
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 11:01
- Nahlásit

Souhlasím s Vendul

Vendula a Hariet
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 11:29
- Nahlásit

Holky, když už se tu roznesla ta Simbina až do takové dálky, nenapadá vás někdo, kdo by si mohl vzít tohoto bobíska z Bohumína? My bohužel nikdo nemůžeme, ale když jsem tam volala, jestli mu můžeme poslat aspoň deky nebo pelíšek, tak mi rovnou řekli, že se to "ztratí." On by potřeboval někam domů

URL

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:02
- Nahlásit

Simba nasla novy domov

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:16
- Nahlásit

dejavu

Kde co jak povídej!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
nasla domov na statku v Ml. Boleslavi i se Zrzkou, se ktrou byla v kotci a zkamaradila se. Najdes je tady http://www.utulek-tachov.estranky.cz/stranka/nasli -domov

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 20:22
- Nahlásit

dejavu
Tý voe,to mám fakt radost!!!!!
Ale nic moc tam nepíšou

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání