| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 22:46
- Nahlásit
kachna_
není v tom nic špatné ba ani pokoutného či nelibě zavánějícího
no mit stadecko VO at jiz s PP ci bez, tak si to jdu hodit.
Jimmi
Prostě maj žumpu za fšechny prachy
eura!!! A vy ste dopadli jak?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2009 22:51
- Nahlásit
Fifi
my sme dopadli "Výborně"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 07:13
- Nahlásit
dobré nedělní ráno
už ted jsem nervozní než vodstartuje VP 2009,já tenhle dostih děsně prožívám
jdu vylítat psiska a dastymu ukážu obraty na místě....
užijte si krásnou neděli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 07:58 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
lucYnka XIII
jeste resi ödvoz, je ze Sezemic u Pardubic,
Škoda,že se to sprasilo s tou lednicí a to hned podruhý,páč mi paní psala vo půl dvanáctý v noci,že narychlo vodjíždějí a nebudou doma,jinak by sme tam s ní sjeli.
Fifi
Mám za Kirunku ohromnou radost.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 09:31
- Nahlásit
davidkova renata
jedinej gdo může drásat je darinka1 bo to je vzácnej čék a navíc tu věčně nezasírá žumpu
Panímámo mocinky děkují za projevenou důvěru a nebojte určitě toho nebudu zneužívat jako někdo.
Pro Nánu a Vás pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 09:58
- Nahlásit
brezen2008
Dneska je VP? To zas skončí koníků v salámu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 10:17
- Nahlásit
Mucholabka
Ale prosím tě, to už od dob,kdy zkrátili taxis neplatí. Dneska je pravděpodobnost,že se něco stane stejná jako u jinejch závodů. Já se moooc těším
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 10:28
- Nahlásit
Mucholabka
kíííííííííd
jana33
já se taky těšíííííííííííííííím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 13:21
- Nahlásit
Už běhajou?
jana33
brezen2008
No dobře. Přesvědčili jste mě kámoška mě ukecávala že bychom si napůl pořídily koně. Což o to, mi by nevadil, ba chtěla bych, ale o koňovi vím jenom to že má 4 nohy a žere kytky co rostou na zemi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:37
- Nahlásit
jana33
No jak to koutka oka sleduju, tak už jsou za duhovým mostem dva a to jenom v rámcových dostizích. A to si tam cintaj pentli, jak to neklouže....já už ty stíply fakt nemůžu a nebej toho, že to tu má švára puštěný, tak bych to zcela ignorovala
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:39
- Nahlásit
Mucholabka
kámoška mě ukecávala že bychom si napůl pořídily koně
Ty woe, ty nevíš, co s penězma ??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:47
- Nahlásit
Hyena
už jsou za duhovým mostem dva a to jenom v rámcových dostizích
Však jsou to kusy, budou další.
Ty woe, ty nevíš, co s penězma ??
Právě proto napůl. Však to už se těch pár tisíc ztratí, s časem a zkušenostma je to u mě horší.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:51
- Nahlásit
MucholabkaVšak jsou to kusy, budou další.
Ty woe, tak s tím mi nes..r nebo ti to vrátím, až tu budeš ronit slzy nad nějakým psákem!!!! Nebo si myslíš, že koně bolest necítěj???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:53
- Nahlásit
Hyena
Asi jsi mě nepochopila, jsem na stejné notě.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:53
- Nahlásit
Hyena
mrtvi kone bolest neciti, prosim.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:55
- Nahlásit
Mucholabka
O.K. ,tak to sorry.
argosek
mrtvi kone bolest neciti, prosim.
Kéž by to bylo tak, že by padli a byli hned mrtví.....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 15:58
- Nahlásit
Hyena
Kéž by to bylo tak, že by padli a byli hned mrtví....
boze, prat kobylkam a konikum, abybyli mrtvi?! ty jsi hyena!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:02
- Nahlásit
argosek
ty jsi hyena!
A co sis myslel bláhový......
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:06
- Nahlásit
Hyena
z jsi kvitek medovy
a ted vim, ze jsi kvitek nevikvetli!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:20
- Nahlásit
já už na to nemůžu koukat, koukala jsem na hlavní dostih jenom, brečela jsem - nervama, dojetím, strachem vo ty koně - celou dobu, Váňa je prostě bůh...
jen mám pocit, že ta jedna kobylka to má spočítaný, kurwa...Jak na to můžou mít nervy, já bych tam svýho koně nepustila, když se může zabít. Vona ta kynologie je vlastně děsně bezpečný hobby...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:23
- Nahlásit
Lucie od Arta
Vona ta kynologie je vlastně děsně bezpečný hobby...
To nevím, ale dneska zrovna rozebírali na cvičáku nějaká videa s maliňákama a zlámané nohy od fika Ono mi přijde, že dneska všechny vrcholové sporty už jsou na hranici zdraví a fyziologických schopností a to mi azačíná vadit.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:30
- Nahlásit
Hyena
asi jo,ale psa se zlámanou nohou neutratíš, kůň to má horší...eště že lovecká kynologie nejde jako vrcholový sport dělat - i když pes po střetu s prasetem taky žádná prdel.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 16:49
- Nahlásit
tak jsem chtela po ranu verit tomu, ze VP uz je pro kone bezpecna a ted nevim, kdyz pisete ze uz to maj dva za sebou tak asi to tak bezpecne neni. Ja na to nekoukam, me to rozciluje a hrozne znervoznuje. Navic se mi to nelibi.
Ja ac se konu bojim a mam z nich respekt bo sou veliky tak se mi libej. Libi se mi, kdyz se hezky pasou v ohrade, kdyz si na nich jezdec klusa krajinou a je videt, ze se jim to oboum libi, atd.. Vubec se mi nelibi, kdyz litaj jak kdyby jim nekdo vystrelil u prdele na nejakych dostizich, kvuli nejakemu "sportu" stejne tak, se mi nelibi, kdyz vozej turisty po centru Prahy. Tech zvirat je mi strasne lito.
Mozna mi ted vysvetlite, ze VP je pro kone rajem a kazdy kun od mala touzi ji behat. Nebo, ze je to pro kone prirozene a jsou stastni. Nebo podobnejako kdyz jsem byla mala a nasi chteli zabit kapra k vanocum, co byl ve vane a ja strasne rvala, tak mi bylo vysvetleno, ze ten kapr je stasten, ze muze byt snezen, ze je to jeho zivotni poslani a kdyby ho nesplnil bude mit depku. Tak mozna ty kone maj jako zivotni poslani si tam zlamat haxny a skoncit v salamu a treba maj depku, kdyz tohle poslani nesplnej.
Ja nevim, vim o konich zhruba to co Hyena a to, ze zerou kytky na zemi, takze se mozna ve vsem co pisu pletu, ale jedno vim jiste, kdyz zahlednu v tv koutka okem VP rozklepou se mi nohy a chce se mi blejt. Nevim proc nemam to nejak zracionalizovany, ze je to spatny, nikdy me to bliz nezajimalo, proste tohle je jen pocit, ktery me prepadny, kdyz neco podobneho vidim.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:06
- Nahlásit
Váňa je Bůh
bohužel ten jeden kun to nemohl přežít,to bylo už vidět,noha vysela
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
heled,já vím vo koních málo,ráda na ně koukám v ohradách a tak....
ale jet velkou pardubickou je sen každého kluka a holky kdo vtomhle se pohybuje .... můj sen je to taky
ale já na to koukám,protože mám tlak na nejvyšší metě,nervy v háji
ale vždy ořvu každého koně co už nepoběží,a ten kdo vyhrál
na 120 VP se chci jet podívat osobně ,bejt u toho.....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
pro někoho je kynologie bejt na listině MS a pro někoho bejt na listině VP......
pro mě bude uspěch udělat tu ZZO
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:40
- Nahlásit
Čéče, o hajtrách sním snad co jsem se naučila chodit, a prakticky se okolo motám už taky nějakej pátek...Nicméně čím dýl jsem to dělala, tím míň je pro mě bylo snem být na jakékoliv listině vrcholového koňosportu. (a nejen toho)Prostě mi ta rizika přijdou už moooc velká ..... Nejsem proti sportu jako takovém, naopak mi baví....Ale vadí mi ty špičky, ten tlak na výkony na hranici možnosti a to že je "odpad" braný jako normální...kulhavost po závodech je braná jako normální.....podávání doplňků na tlumících bolest ...je normální...koneckonců o vztahu některých žokejů ke zvířatům by mohla vyprávět Janika.....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:42
- Nahlásit
Hyena
jo to zas jako jo.......
když to budu dělat poctivě,tak proč ne
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:44
- Nahlásit
Nechci tady rozpoutávat nějaký extra emoce,jen prostě nějak blbě rozcházím ty utracený koně Já vím, proč se dostihům vyhýbám jak čert kříži. Ne, že by drezuře nebo parkurech byli o moc citlivější, ale tam se ty koně alespoň nelikvidují takhle intenzivně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2009 17:52
- Nahlásit
Tak jsem zkusila tu buchtu podle Petřinýho receptu. Dala jsem do robota ořechy, pak jsem bzučela jak fsteklá skoro deset minut a furt nic . Asi mám špatnou výšku bzukotu, nebo tak něco
|