| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:16
- Nahlásit
Alexa
Takové pěkné děvče
mám zkušenost,že u takových obchodů hlídají..no jak to říct..trošku jednodušší jedinci )))
kuláč jíst nebudu,ale..třá s tvarochem je dobrej normál hrnkový těsto jako obyčejně,pak tam nahoru fkydneš 2 tvarochy(seru i na vajíčko bo su lakomé) ,hustě posypu patřičně mastnou žmolenkou a žeru )) jinak velmi doporučuju nastrouhat do toho těsta citr. kůru,chytí to bezva šmak.S japkama totéž těsto,nahoru nastrouhám japka,přidám třá vořechy(ty co drtí ešuska hlasem),rózinky,zasypu skořicovým cukrem a opět žeru.Mám eště jinčí recepty,ale todle je hnet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:21
- Nahlásit
No jak oje mociny zajímavý, že mě prostě vzhlednej guláč nikdy nevznikne. A přestože děláme s mamkou stejný těsto (jako já dělám stejný jako mamka), tak to moje je DYCKY pernik a eště neni nadejchanej, je DYCKY divnej. A minule se mi japka nahoře připekly. Ešusovic guláč je moc složitej. Víte, co bych chtěla? Guláč s tou slatkou tvarohovou náplní. Jak to udělám? Aby byla vrstva buchty, potom tvaroch, vrstva buchty a eště mi zbylo v míse tvarohu na vylíznutí mísy.
Alexa
Upozorňuju že ho bude jíst i Gerda
tak musí bejt fakt dobrej
Jasnéééé, ale dyš nebude dobrej, neva, stejnak mi bude moc chutnat.
Takové pěkné děvče a taháte se s nákupem sama
Šak měl recht, mohl vzít tašku a hnedle ti to odnést do vozu. Hajzl jeden.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
Jak to udělám
přesně jak píšeš..dáš půlku várky těsta na plech,na to namrdáš ten slatkej tvaroch(dej taj jedno vajíčko..syrový!,vanilkovej cukr a třá rozinky) a na to tu zbejvající půlku těsta )a ti řikám strouhni tam tu kůru,bez tý já to ani nedělám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:43
- Nahlásit
lidíííí hele já sem někde nedávno viděla snad i štěnata jorků,někde f útulku,ale vim už kulový (((,nevíte vo něčem mladším,spíš štěndo,ale fena?pro známou kámošky..
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:46 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.volny.cz/utulek.amira/ Sita?
tydle jsou bombový:
http://domovfauny.cz/vyberte-si-pejska/detail.html ?obr_id=295
http://domovfauny.cz/vyberte-si-pejska/detail.html ?obr_id=296
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:46
- Nahlásit
davidkova renata
jo tak to zkusim...a eště mi řekni, proč moje těsto je dycky hnusnější než těsto jiných lidí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:50
- Nahlásit
Lucie od Arta
ježiš ty sou slatký (((
ale píšu jorka
Gerda
proč moje těsto je dycky hnusnější než těsto jiných lidí?
je jen jiné...
dyk je dobrý ,mi chutná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:55
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ty druhý sou fantastický.
davidkova renata
Nějací jorci sou v Plzni na Valše. Ale nejsou to štěňata. Paní nám hodlá fušovat do lýnyjí, nebo co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:56
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.srbce.estranky.cz/stranka/psi-k-adopci Dole Terezka? Jork to je, sice ctyrleta fenule, ale co kdyby..
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:59
- Nahlásit
davidkova renata
ty druhý jsou jork s jezevcem, to nestaci???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:00
- Nahlásit
Čus lidi. Bucka má psincový kašel a sotva jsem přišla z veteriny, tak na mi v ústrety kašlala Agnieszka.
Bucka je bubá. Postavila jsem ji u veta na stůl, doktorka říkala "to je ta zlá, že?" No,tahleta slečna ještě asi nepoznala všechny moje psy a ubezpečila jsem ji, že tahle je ta nejhodnější, ale už jednou Bucce vyndávala stehy z ucha a Bucce se to moc nelíbilo. Slíbila jsem, že dneska bude hodná, že to bylo akorát kvůli těm stehům. První injekce jakoby nebyla, druhá se musela píchnout na dvakrát, protože ta kravička začala vřeštět a cukat, třetí se odehrávala na zemi a půlka mi skončila ve výstřihu.
Zítra jí tam zajdu s Aginkou, ta úplně bytostně nesnáší když se o ni někdo stará, Aginka je na světě jenom proto aby mohla běhat, běhat, běhat a skákat po stromech.
A jestli to chytne i Ferďas, tak všichni svatí s náma. To je hrozně hysterický chlap.
Ale jinak je Bucka dobrá, sice cvakala zubama úplně po všech včetně mě, ale jenom cvakala, ona by asi fakt nikdy nekousla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
Mamka si pořídila jorku, dávali ji pryč kvůli tomu že ji nakryl jozevčík-hladkosrstý, ani nevíme kdy se to narodí, ale narodí se to...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:07
- Nahlásit
Fifi
Terezka už je pryč.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:09
- Nahlásit
davidkova renata
mám zkušenost,že u takových obchodů hlídají..no jak to říct..trošku jednodušší jedinc
tak jak byla Alexa potěšená, tak tetkonc už teda eviedentně neni
Gerda
tak to moje je DYCKY pernik
to by mohlo bejt tim, že do toho DYCKY DÁTE KYPŘICÍ PRÁŠEK DO PERNIKU??? CO?
Mucholabka
i a půlka mi skončila ve výstřihu.
To máte dobrý, nedostanete psincák.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:11
- Nahlásit
Biluška
Terezka už je pryč.
Fakt? super, ja ji na netu u nich jeste vidim. Jdu ji teda maznouti z terosu v nouzi. Je to jisty?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:14
- Nahlásit
Mucholabka
Toš to je naprd, měl ju nakrýt bišon od Darinky a měli bysme první lýnyjové bívry Co s jezevčíkem? Leda bysme honem vymysleli nové plemeno, jako třá ty usurbeje
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:15
- Nahlásit
PetraK
tak jak byla Alexa potěšená, tak tetkonc už teda eviedentně neni
no jak bych to taktně řekla co si myslí mrtvá Davídková mě vůbec, ale vůbec nerozhodí navíc byl ten strážnej maldej a pohlednej a jestli měl malýl qví qvé mě je ouplně jedno hlavně že pozná pjeknou babu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:16
- Nahlásit
Fifi
Jj, je jsem před chvílí mluvila s Liškovou.
davidkova renata
Zkus jim nabídnout Pegynku - http://www.srbce.estranky.cz/stranka/PeggynkaII - do jorka to sice má hodně daleko, ale je kouzelná.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:16
- Nahlásit
Mucholabka
Bucka má psincový kašel a sotva jsem přišla z veteriny, tak na mi v ústrety kašlala Agnieszka.
hele a co dostala za ijekci?My jsme psincák zvládli jitrocelovým sirupem a medem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:21
- Nahlásit
Alexa
No,takhle, já na tu veterinu šla úplně vyklepaná, protože ona začala kašlat, když jsem s ni byla na kole, a pak se mi zdálo že kašle jenom po zátěži, byla jsem úplně v pr...i a bála jsem se, že to bude nějaká srdeční záležitost. Jak mi paní dochtorka řekla, že to je psinčák, tak jsem musela utřít slzu, měla jsem hrozný štrééz. Dostala vitamíny, rimadyl a ještě cosik.
Si taky musíte uvjedomit, že jsem dosud NIKDY neměla nemocného psa s nějakou podobnou záležitostí, maximálně si utrhnou ucho nebo nohu (to jim moc nevadí), ale ještě nikdy nekašlali.
A pan dochtor velitel co tam byl říkal, že zrovn zkouší nějakou novou vakcínu na vojenských psech,tak je pak všechny nechám ovakcínovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Biluška
Jj, je
Bezva.
Ovsem radost nemam vubec, vcera jsem si i zaplakala. Jeden uzasny 7lety erdelik, pracant nad pracanty zemrel. Na zkurwenou babesiozu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:26
- Nahlásit
Mucholabka
o,takhle, já na tu veterinu šla úplně vyklepaná, protože ona začala kašlat, když jsem s ni byla na kole, a pak se mi zdálo že kašle jenom po zátěži, byla jsem
atak to jo, já jen že spoustu lidí nechává dát hned atb, a je to zbytečný. Mě čokli taky kašlali jen při zvýšený námaze a deprivant když štěkla to vám byl paní klit, páč jak to zjistila tak rači neštěkala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:57
- Nahlásit
Tinta76
a heled kdy v neděli a kde se budeš pohybovat,pošli mi tel na ten meil
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 16:10
- Nahlásit
Moucha tu na me dela nalety..kdo z vas ji poslal??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 16:18
- Nahlásit
Mathea
kdo z vas ji poslal??
Ja! Sama jich mam dost, tak co se nepodelit.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 17:25
- Nahlásit
jorksiri nemaj svoji stranku v nouzi?
kdyz primhourite vobe dve voci poradne a prevazete si je satkem, tak tahle je skoro uplne jorksir
http://www.utulek-most.estranky.cz/stranka/bona
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 18:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
jorksiri nemaj svoji stranku v nouzi?
Nemaj, delam je ja v ramci terosu v nouzi. Ono tech malejch prdu je pomalu, a vetsinou se rychle udaji. Mas zajem?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 18:08
- Nahlásit
Ahoj všem, tak jsem po delší době nakoukla a činíte se ....doufám že se všem čtyřnožcům i dvounožcům daří dobře, nikdo nemarodí, nesimuluje a neloudí...Dneska jsem odvezla smečku s matkou na chalupu, aby užili poslední slunce ..doga má antibiotika-zjistila že smrdíme korunou, tak si nezapomněla udělat úraz-prej vosina v tlapě, neměla bych námitek, kdyby se vosina voctla v prdeli, ale v tlapě ??mě to rozladilo... . Jinak tak ňák přežíváme, moc si nevyskakujeme, ale de to. Zítra jedu ke koním-vymazat si hard disc. Tak se tu mějte hezky, opatrujte se a žádný vosiny
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 18:30
- Nahlásit
hally001
Jak se má ten buldok?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:29
- Nahlásit
Proč nepíšete,kreténi?!
Díky všem za linky na štěnda ajiné,nevím esi to vyjde bo fakt chce jorka..aspon aby tak vypadal teda )
hally001
??mě to rozladilo
chápu,sem rozladěná neustále jak pyjáno u nás v hudební škole
Jo..co buldok?
|