Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3438 . 3439 . 3440 . 3441 . 3442 . 3443 . 3444 . 3445 . 3446 . 3447 . 3448 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
Proč nepíšete,kreténi?!
ses spletla né???
já pracuju na tom koláči na nějž mi sem nikdo nedal recept sem si ho musela najít sama ale nevim essi do neděle vydrží spíš ho sežerou už v sobotu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:53
- Nahlásit

davidkova renata
Proč nepíšete,kreténi?!
TOTO ZARAMOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:53
- Nahlásit

Alexa
na nějž mi sem nikdo nedal recept
no to di do kečengy bo sem ti ho semka dala!!! a eště sem stihla dát jeden gerdě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:55
- Nahlásit

Fifi
TOTO ZARAMOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!
anojofurt

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
no to di do kečengy bo sem ti ho semka dala!!! a eště sem stihla dát jeden gerdě!

nebyl mi sympatický

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:20
- Nahlásit

davidkova renata
A neanojujfurtat, radsi najdi domov tomu foxlikovi vykastrovanymu sikovnymu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:36
- Nahlásit

čus trupky,co pečete?

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:55
- Nahlásit

Neessi
nazdar dochtor, já peču tvarohovej koláč s japkama. Jsem naň zvědavá. PetraK pekla ňákej švestkovej a Davítková tvarohovej víc nevim.A co jinak jak to jde?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 23:02 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Vita uz je pryyyyc
kazdou minutku kontroluju mobil jestli nepisou

ja snad uz nebudu depozitovat, ty odchody jsou tak tezky
no tak kecam budu depozitovat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 00:47 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

davidkova renata
paniiii podivejte jakej peknej pomnik jsem vam sehnala a to jsem puvodne hledala jogurt pro Bilusku

a tady jedna veveruska pro Nanu ale at se jen kouka a nepapa ji

a pekne vsichni za kohoutkem

pro ty co nedrzej dietu

kdo by chtel zmrzlinu

Biluška
pro vas tu mam vas oblibeny jogurt

banany

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 06:56
- Nahlásit

Alexa
já na to peču něco píct! Stejně to vždycky sežerou za tepla!
Muším na stopy,za týden jdu na FPr ,tak ať máme načucháno

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:20
- Nahlásit

Biluška
Toš to je naprd, měl ju nakrýt bišon od Darinky a měli bysme první lýnyjové bívry
Biluško- Liduško a kterého pak by sis vybrala? Bišonka a nebo Damiška? Kde mam s ním přijet jako abychom zvládly to krytí? Snad někde na benzinku na D1? Stačí napsat my jakožto nad samci jsme stále v pozoru.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:29
- Nahlásit

Darina1
Krycího psa by snad měl vybírat majitel feny myslím, že budeme chtít radši toho s PP, to víš, líp to zní v inzerátu, po rodičích s PP

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:34
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku však právě ji dávám na výběr s PP anebo bez PP. Samo, že vím, že první skočí na PP, ale ze solidarity by mohla nechat skočit při jednom i toho bez PP ať mu není smutno. Švédska taková střídačka.
Co pejsci ještě na tebe chrchlou? Ferdík už taky? To bude mazec na vet.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:37
- Nahlásit

dobré sobotní ráno

tady už neleje,je pod mrakem a je trochu chladněji

lucYnka XIII

a tady jedna veveruska pro Nanu ale at se jen kouka a nepapa ji
né to ten pán ukazuje veverce tohle: stuj,ted tam nemůžeš sežrala by tě Nyný se zahnutejma žubama nahoru

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:41
- Nahlásit

Darina1
Ferdík ještě nechrchle, ale to přijde spíš já mám už týden takové teplotky, nebaví mě to.
Jo, s tou střídačkou to zní dobře, potomci budou samozřejmě připsáni na vrub toho PP frajera.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:53
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, s tou střídačkou to zní dobře, potomci budou samozřejmě připsáni na vrub toho PP frajera
No to je samozřejmé. Snad si nemyslíš, že si pokazíme reputaci. Samo, že kryl jen ten s PP. Ten bez toho PP byl na druhé straně republiky X lidí mu to může dosvědčit.
Tak to máš hodně špatný, jestli to vlezlo i na tebe a nepomohla ani ta injekce do výstřihu. Si skoč honem k vet ať tě přeočkuje. Chudák tvoje smečka a nepiš, že ty jsi chudák. Oni jsou chudinky moje malinkaté.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:55 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Darina1
Zuzanka si udělá horký paralen a pak vesele vyrazí do deště, protože dneska musí cestovat. Ta injekce do výstřihu byl jen rimadyl, takže účinek nic moc.
Samička je sice jork, ale má asi tak čtyřicet kilo, jedno ucho dolů a počůrává se, takže máme do vínku fajné vady, co dáte vy?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:58
- Nahlásit

Oni jsou chudinky moje malinkaté.
Chudinky malinkaté jsou zrůdy velké, Flederikovi jsem dala přes kotec na ukázku malý rukáveček, a jak s ním zápasil, tak ho chtěla jít ozápasit i Buca s Aginou, Bucu jsem stihla schovat ale Agina ho hryzla mezi oči, sfině.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:08
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku tak hlavně to důležité, že je po rodičích s PP, má vadné žuby to jako, že už nemá jeden a další je na pochodu. Pak hlavně vyjíždí po kulkových psech páč to jsou konkurenti, poskakujeme si s nožičkama. Je hodně závislí, a když nemůže čumět na páníčku tak umírá na infarkt. Nikdo nesmí na něho šáhnout páč on je ten nej tak, že je hodně do mí šlívej.
No a ten druhý tam to bude složité páč u něho těžko něco najdu je to prostě takový sedlák, ale dobrou věc do ne se do línají a to PP bez falšováni.
Si napsala, že prší a já kouknu s okna a ono fakt. Ty moje dvě kuličky leží v posteli s pánečkem a chrápou. Takové potvory máš mít a pak nebudeš nemocinkaná páč budeš uležená. To výš Fárnikový gaučáci.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Darina1
Pak hlavně vyjíždí po kulkových psech
Aaaaa, agresivita, to je slušná vada, beru.

No nic, musím se dát do gala, nahodit si na xicht obličej a jedu na výlet.
Flederika beru s sebou i když má díru mezi očima, sama se vlakem a za cizíma lidma bojim.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:12
- Nahlásit

Mucholabka
Chudinky malinkaté jsou zrůdy velkésfině
Muchoušku na co si stěžuješ. Takový správní mají byt tvoji psy a takový oni jsou. Takhle mají vypadat a ne jak moji. Nic jiného bych v nich nehledala.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:15
- Nahlásit

Mucholabka
Nejezdí, prší tam a xicht máš pěkný. Pejskům je to jedno a Marcel je stejně v práci. Zbytek ti může, víš co …..
Tak ahoj pac a pusu od Biška a Damiška.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:17
- Nahlásit

Darina1
Papa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:31
- Nahlásit

čus žumpice, vzhledem k tomu, že je sobota a že mám dobrou náladu tak vám povoluju malý odklad práce. Do včil. Ale teď už mě neserte a padejte něco dělat

lucYnka XIII
Ten džogurt mi zase sežrala nějaká myš To už je podruhý Fakt by se tu něco mělo dělat s tou hygienou Aspoň kdyby StaHi vyvezla žumpu
Takže si s dovolením nabídnu ty zákusky, ty vypadají mooooc dobře

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:38
- Nahlásit

Čus zumpáci,jak je?
Já su nasraná jak to jen nejvíc de,páč mi přez noc vodešla do vječnejch lovišť lednice a ani to dopředu nenahlásila!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:51
- Nahlásit

jablunka
Nebreč, za duhovým mostem se s ní shledáš

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 10:00
- Nahlásit

Biluška
Kašlu na duhovej most,ale kam mám teď narvat fšechno co tam mám.......eště že se vochladilo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 10:05
- Nahlásit

jablunka
[i]Čus zumpáci,jak je?
Jsem včéra nabourala Odešly mi brzdy a nenašla jsem je ani u podlahy. Napadnout mě o vteřinu dřiv zatáhnout ručku, ani jsme ho nenabourali, takhle to odnesl náš rámeček na značku a kus plastu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 10:17
- Nahlásit

heledte nehledal tady ted nekdy domov francouzsky buldocek
kamoska uvazuje o dalsim psikovi, muze byt i starsi, radsi fena a mel by mit srazenou drzku (buldocek, mops, pekinez,...) a nemusel by zrat kocky bo ma depozitum s asi 50 kockama

<< 1 ... 3438 . 3439 . 3440 . 3441 . 3442 . 3443 . 3444 . 3445 . 3446 . 3447 . 3448 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání