| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:37
- Nahlásit
srnka je pryč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:47
- Nahlásit
čus žumpice, už jsem doma, takže můžete zrušit zákaz vycházení
Po příjezdu domů na mě u brány čekal nějaký pán. Byl slušnej, milej, moc se omlouval, že mě ruší, ale že prý de kvůli psům. Sem si říkala, že zase nějakej co mi chce narvat čokla, páč má harant alergiji Ale von né, že prý by potřeboval vidět očkovák, páč ho náš pes pokousal. Tak sem teda chtěla vědět kterej a kdy (páč nepokousal, znám svý čokly a nejsem až tak úplně slepá). Že prej v červnu u rybníka . Vytasil se s fotkama a na nich sem byla já, f plofkách (se divim, že mu nepraskla čočka) jak se placatím u rybníka a čoklice se prdelí kolem mě. Identifikoval Megeru, že prý ho štípla když jeli kolem na kole. No, to že jel někdo na kole je docela i možný, páč tam vede cyklostezka. To, že by Megera kohokoliv štípala se mi nezdá, páč je srab a fšeho se bojí. Na pronásledování cyklistů tady mám jiný kadety, třá Armana, nebo Malého Hajzla. Ale on trval na Megeře. Chtěl si ofotit očkovák, tak jsem mu ho teda ukázala a s pánembohem. Hádat se s ním o tom nebudu, psi jsou očkovaní tak co. Ale přijde mi to děsně divný. I kdybych teda skousla to, že Megyna někoho kousla. Přece když mě kousne pes a majitel je o pár metrů dál tak to přece řeším s majitelem, ne? On mě místo toho nafotí přes rybník a pak chodí s fotkama po okolí a zjišťuje kdo to je Od června do včil
Si nemůžu pomoc, ale celý mi to děsně smrdí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:58
- Nahlásit
Biluška
Si nemůžu pomoc, ale celý mi to děsně smrdí
To se ti nedivim. A podle mě je to blbost. Pokud byla na oštření u doktora (jakože asi nebyl), tak by mu tam dali formulář, kterej musí orazit tvůj veterinář, že zvíře je očkované a klinicky zdravé. My jsem to absolvovali loni, když kočka probouzející se z narkózy porafala ségru a ta druhej den s nateklou rukou skončila na pohotovosti.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:00
- Nahlásit
Baico
počítej,že jedem za tebou toho 3
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:04
- Nahlásit
Baico
Ten formulář znám moc dobře. Jednak díky Pumě a za druhé díky Kazbundě, ta byla jeden čas taky takový dáreček
Tenhle pán měl pohádku, že si tenkrát ani nevšiml, že ho ten pes kousl do krve, že si myslel, že je to jenom štípanec a nic z toho nebude. Prý si toho všiml až doma. K doktorovi nešel (no asi by ho taky každej vyrazil, pokud si toho nevšiml hned na místě tak to fakt musela být rána jak prase ). Jenže teď prý šel darovat kref, tam zaškrtl do toho formuláře, že ho pokousal pes a tak chtějí potvrzení, že je pes očkovaný. Prý jim teda bude stačit když on podepíše jakési místopřísežné prohlášení, že je ten pes očkovaný.... no smrdí mi to docela hodně
Když o tom teď tak přemýšlím tak se možná klidně na tom kole škrábl o nějakou ostružinu, nebo o něco, všiml si toho až doma a vydedukoval, že ho kousli ti psi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:05
- Nahlásit
Biluška
nemá to spíš souvislost s tou údajně ukradenou borderou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:06
- Nahlásit
kachna_
údajně ukradená bordera je už dávno zpátky u svojí majitelky a ve svých dvou letech je nakrytá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:08
- Nahlásit
brezen2008
počítej,že jedem za tebou toho 3
Hele změna. ČKS někam zabordelařila naši přihlášku zkoušek, takže s nám na říjen nepočítá. A tak jsem nuceni zkoušky přesunout až na 21. listopadu.
Biluška
no smrdí mi to docela hodně
Jestli to neni nějaká bejkárna od těch hysterek z vesnice.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:11
- Nahlásit
Biluška
Pán je asi pohádkář docela, už vidim, jak si nevšimne, že ho kousnul pes... A vůbec, to jako jel na kole, přiběhnul k němu tvůj pes, kousnul ho, pán si toho nevšimnul, ale pro jistotu slez z kola a fotil tě v plavkách? To mi hlava nebere...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:11
- Nahlásit
jana33
vždycky směřovat na místního mysliveckýho hospodáře
o.ká.dík
Nicméně, hubu plnou lásky k přírodě a žvížátkům maj fšicí. I ty řadový, takže měl zvednout zadek a minimálně to poslat dál na patřičný místa. Není zas mou povinností vobíhat a zjištovat kdo z nich je hospodář. Když jsem našla upytlačenou srnu, to bylo rojeníčko, ale cíplá liška?
Biluška
jo to smrdí. Nemělas mu dávat nic, takhle to může brát jako že souhlasíš s tím, že ho kousla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:12
- Nahlásit
rendik
fotil tě v plavkách?
Proč by si jen tak nemohl někod fotit Bilušku v plavkách. Je to náhodou seksi kočka, stejně jako já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:14
- Nahlásit
ankaras
čus,ted sem dorazila,du pudit na patřičnejch místech páč sou nějaký laxní na můj fkus dyš něco chtěj. pa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:15
- Nahlásit
rendik
A vůbec, to jako jel na kole, přiběhnul k němu tvůj pes, kousnul ho, pán si toho nevšimnul, ale pro jistotu slez z kola a fotil tě v plavkách? To mi hlava nebere...
Ano prosím. Pán jel na kole (údajně teda jeli čtyři). Psi k nim přiběhli (no to bych i věřila, to oni dělávají). Já jsem je prý odvolala (to bych taky věřila, to dělávám). Oni odběhli a když odbíhali tak Megera ho kousla zezadu do lýtka. On si toho nevšiml. Konec jeho pohádky.
Pak pravděpodobně dojeli na protější břeh rybníka odkud mě fotil. Ty, kteří mě neznají upozorňuju, že nejsem žádná Pamela Anderzón, aby někdo toužil po mých fotkách. Leda tak Hýčkok snad...
Teď s fotkama obcházel široké okolí a zjišťoval essi mě někdo nezná, až narazil na jednoho chlápka od nás co mě teda zná a poslal ho sem
Fakt mi to přijde divný.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:17
- Nahlásit
Baico
Nikdy bych si nedovolila říct, že někdo zdejší neni seksi kočka ... Jen to trochu nechápu - jedu na kole, přiběhne pes a kousne mě, tak slezu z kola a vyfotim ženskou, co se válí v plavách u rybníka, abych za ní moh s tou fotkou za 3 měsíce jít, že mě kousnul její pes?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:18
- Nahlásit
Biluška
Díky za ranní dopravní hlášení,si byla skero tak profesionální jak Standa Huml.
On mě místo toho nafotí přes rybník a pak chodí s fotkama po okolí a zjišťuje kdo to je Od června do vči
To je divný a po tý době by tě spíš naháneli poliši...smrdí to,buď blbostí dotyčného,nebo má vychcaně něco za lubem.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:19
- Nahlásit
rendik
Jen to trochu nechápu
Já vím, jenom sem to odlehčila.
Každopádně kdyby se z toho něco vyvrbilo, tak prostě chtěla vidět lékařský potvrzení o ošetření a puntik.
Biluška
Asi bych si teď dávala většího majzla. Protože to zavání průšvihem.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:20
- Nahlásit
Biluška
Oni odběhli a když odbíhali tak Megera ho kousla zezadu do lýtka. On si toho nevšiml.
Takže on si nevšiml, že ho kousla, ale stopro ví, že to bylo zrovna ona? Neni to spíš nějaká skrytá kamera?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:22
- Nahlásit
Baico
Já vím, jenom sem to odlehčila.
Dyť jo... náhodou, teď bude Biluš po dědině ještě slavnější, když všichní viděli její foto v plavkách
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:24
- Nahlásit
Baico
to znamená,co? že ZZO budou taky až 21 listopadu,
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:28
- Nahlásit
brezen2008
to znamená,co? že ZZO budou taky až 21 listopadu,
Přesně tak. Navíc jsme neměli jako zko v pořádku nějakou oučředničinu. Teď jsem hledali termín a nejbližší, kdy by se to dalo je až toho 21. listopadu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:30
- Nahlásit
rendik
Baico
Erin
No smrdí to hodně, budu čekat co se z toho vyvrbí dál. To už je druhé "napadení" tenhle měsíc . Minulý týden tu řval soused, že ho napadla Bageta (v reálu na něho zaštěkala přes plot a o ten plot se opřela tlapama )
Dyť jo... náhodou, teď bude Biluš po dědině ještě slavnější, když všichní viděli její foto v plavkách
No jejda, teď eště chybí, aby to zvětšil a pověsil na autobusovou zastávku a nádraží
Díky za ranní dopravní hlášení,si byla skero tak profesionální jak Standa Huml.
Rádo se stalo, zítra to jedu eště jednou, po stejné trase
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:32
- Nahlásit
Baico
ok ,tak tedy přijedem toho 21 listopadu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:40
- Nahlásit
Erin
si byla skero tak profesionální jak Standa Huml
Standa Huml je taky množitel, jak víno. Lni mi nabízel 5000 za krytí jeho neuchovněné bílé feny. Na moje argumenty, že Baico nese genetickou vadu napsal, že je to jedno. Od tý doby, jak hovidim, nebo o něm slyšim se mi otvírá kudla v kapse.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:41
- Nahlásit
brezen2008
tak tedy přijedem toho 21 listopadu
Není problém .
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:44
- Nahlásit
Baico
Fakt,jo?
Tak je to jak to říkám,každý nemusí umět všechno a Standa rozumí dopravě a chovatelství ne.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:45
- Nahlásit
Biluška
No jejda, teď eště chybí, aby to zvětšil a pověsil na autobusovou zastávku a nádraží
No ježiš, když tam můžou vidět ty ksichty politický, co bys tam nemohla viset ty v plavkách?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:46
- Nahlásit
Zdar trombóni
Baico
Navíc jsme neměli jako zko v pořádku nějakou oučředničinu. Teď jsem hledali termín a nejbližší, kdy by se to dalo je až toho 21. listopadu.
já vím co, já vím co
Biluška
teda byla bych paranoidní a určitě nikomu nic nefotila, maximálně ukázala
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:46
- Nahlásit
Erin
Fakt,jo?
JJ. Nejhorší je, že si to fakt nenechal vysvětlit. Ještě mi psal, že mají ještě černou ovčandu a na tu pustili belgičáka a že jim lidi za štěňata mohli utrhat ruce. Nakonec stějně vrh bílejch bez PP odchoval. Našel jinýho psa.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:47
- Nahlásit
brezen2008
tak tedy přijedem toho 21 listopadu
hele můžeš se přijet kouknout k nám na závody 17.11. a fandit holkám
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:48
- Nahlásit
Alexa
já vím co, já vím co
Nojó no. Jenom si nepotrpíme na schůzování, no. Stejně si fšechno, co je potřeba řekneme, když se vidíme. Tak jsem si holt v nedělu zaschůzovali a je to
|