| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
Alexa
pani je nejen ftipná, ale i chytrá!!
Máte pravdu, mělo by to obsahovat i tzv. pojištění na blbost.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 11:49
- Nahlásit
Alexa
Trvalý bydliště mám u rodičů, a ti pojištění domácnosti mají určitě, takže se nemusím obávat, jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 11:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
takže se nemusím obávat, jo?
záleží na tom, jestli to mají ve smlouvě, já to mám třeba extra u jiný pojišťovny
hele a tys jí dávala nějaký svoje nacionále nebo se znáte nebo tam byli svědci??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 11:54
- Nahlásit
Alexa
Hm, budu jim muset zavolat.
A co kdyby to pojištění nebylo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 11:56
- Nahlásit
Alexa
Stalo se to kousek od domu, kde bydlím a jelikož měla pokřivený řidítka, tak jsem ji vzala k domu, kde jí to švagr spravil a ošetřili jsme ji. Takže sice nemá moje jméno ani nic, ale ví kde bydlím.
Svědci... Hm, vím, že tam prošel nějaký chlap s děckama, ale vůbec nevím kdo to byl, kolik toho viděl a ani se nezastavil. Takže tak...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 12:03
- Nahlásit
Ahoj Žumpo
dneska nemám vůbec pěkný den.....
du si nacpat teřich nějakou čekuládou
pa
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 12:04
- Nahlásit
Alexa
pawLINka
Já to mám taky extra zvlášť pojistku na blbost mojí i psí.
Jmenuje se to myslim Pojištění odpovědnosti občana a u český to stojí cca pětikilo za rok...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 12:05
- Nahlásit
pawLINka
A co kdyby to pojištění nebylo?
tak by bylo bbý, ale zase je to tvrzení proti tvrzení. To by musela asi dát k soudu a dokazovat podíl viny,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 12:07
- Nahlásit
Jimmi
dneska nemám vůbec pěkný den..
co je ? KOukám, že je to nějak hromadný
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 12:23 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
taky by se kucí mohli vobčas nějak řízeně servat a dělat u toho hroznej řef a vy byste volali, pomoc, pomoc!!
F tom nebé problém,hodím Otíkovi a Brůpsovi jeden balónek k nim na votevřenej dvůr.......myslim,že se zejtra vodstěhujou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 13:12
- Nahlásit
jablunka
.myslim,že se zejtra vodstěhujou.
no takže todle máme pořešený,
tetkon co s tou Jimmijovou a [b]pawLINkou /b] už jenom. A máme to dneska fšecko.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:03
- Nahlásit
PetraK
tetkon co s tou Jimmijovou a [b]pawLINkou /b] už jenom. A máme to dneska fšecko.
Ještě jsi zapomněla, že mě brzo vyhodí z práce...nebo se vyhodím sama.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:09
- Nahlásit
PetraK
já taky teknons musím rychle něco vyřešit,takže mě si tam připiš taky ...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:15
- Nahlásit
PetraK
sem s pořešila sama...sem si koupila čekulátku jakou svjet neviděl a byla to mňááámka
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:33 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
ch jo, byla jsem u dochtorky a povidala, ze mam anginu.
povidam a v sobotu uz budu zdrava? a vona se jen tak divne usmala
dostala jsem nejaky atb a koupila jsem si orofar a budu strikat a strikat a dosoboty se urcite uzdravim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:34
- Nahlásit
Mucholabka
brezen2008
taky ste to mohly nechat na příští tejden. Tetkon toho máme moc, skorem nestíháme
No brezen2008 já asi tuším, už i podle toho co jsi psala prve. Takže- držím palce aspoň
Mucholabka
nevyhoděj, ale nebudu se divit, když se vyhodíte sama, páč já Outůjofce nerado, takže se vám nebudu rozhodně ani za mák divit.
Jimmi
sem s pořešila sama...sem si koupila čekulátku
ne tak docela sama. Já si taky dala čekulátku - to abych vás podpořila. Byla z daleký Bélgie, přivez jí bejvalej kolega. A je hořkááááááááá jako sviň
Kvůli vám mi nikdá ta pjoumatika nevodejde. sem se vobjetovala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:35
- Nahlásit
PetraK
né soud to není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
lucYnka XIII
a vona se jen tak divne usmala
takže musíme dát dohromady zas další epytel?
budu strikat a strikat a dosoboty
ze mě bude fontána!
brezen2008
ahá, tak dobře, ale palce teda držím. jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
povidala, ze mam anginu
jéééé já cííí takíííí angííínůůůů, eště sem nigdy neměla angínu...vůbec nevim, jaký to je, když krk bolí tak, že se nedá jísti....pošli jí sem, ať se jí zbavíš, já si jí užiju jako vopravdickej pacyjent.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:38
- Nahlásit
PetraK
ze mě bude fontána!
to je taky mozne
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:39
- Nahlásit
Gerda
pošli jí sem, ať se jí zbavíš, já si jí užiju jako vopravdickej pacyjent.
sto mela rict driv zrovna jsem byla na poste
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:42
- Nahlásit
Gerda
á si jí užiju jako vopravdickej pacyjent.
to si ale můžete bezpochyby užívat už tetkon, když vám nebude vadit rozdíl v dijagnóze a ubytování v pavilónu Há v Bohnicích
lucYnka XIII
to je taky mozne
pak tedy prosím, ešivá byste se nenastěhovala k nám. Čokl dává přednost pití tekoucí vody, stojatou von nerad, tak bych ušetřila.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:46
- Nahlásit
PetraK
pak tedy prosím, ešivá byste se nenastěhovala k nám. Čokl dává přednost pití tekoucí vody, stojatou von nerad, tak bych ušetřila.
ok, ale pocitej s tim, ze se mnou prijde muj pejsanek Skuby, tri kocky a akvarium s rybuskama.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jéééé já cííí takíííí angííínůůůů
Jen se pani nerouhejte. S vaším kladným fstahem k jídlu by ste trpěla jak zvíře. Pořádná angína je pěkný sfinstvo. A nejhorší byla ta,co se jí projevuje mononukleóza. Jsem i na záchod lezla po čtyrech, jak mi bylo blbě a pak jsem se půl roku pořádně nenajedla, protože jsem musela držet beztučnou dietu. Tagže zádná čekuláda, maso jenom vařený, blééé
|
Jimmi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nejlepčejší nemoc co sem gdy měla, byla slintafka, páč paní doktorka naordinovala hodně hodně hodně polárkáčů...mňáááám.
Jenže jsem byla malinká, maminka mi dala polárkáčů hodně moc a já dostala angínu a to sem potom plakala, protože mě bolel krček a měla se hlááát¨
..........to je jako pochátka coooo?? skoro jako Večerníček
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:52 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
S vaším kladným fstahem k jídlu by ste trpěla jak zvíře. Pořádná angína je pěkný sfinstvo.
mam taky velice kladny vstach k jidlu a muzu potvrdit je tu utrpeni, uz jsem uvazovala, ze bych jedla tak, ze budu jen zvikat at si uziju chut a pak to vyplivavat at netrpim polikanim.
A nejhorší byla ta,co se jí projevuje mononukleóza
jaka monocosi, monocosi nebratz to fakt nechci, ale na zachod dojdu bez problemu tak to snad monocosi nebude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:55
- Nahlásit
Baico
A nejhorší byla ta,co se jí projevuje mononukleóza
nestrašte, já chtěla, aby mě jednou v životě taky bolelo v krku - pani, já ani ve škole nemohla vynechat stran nemoci, dyš sem nikdy žádnou neměla, chápete? Vy byste čéka připravila i vo angínu. A s čekuládou musim brzdit, poslední dobou mě po ní děsně bolí hlava a dělá se mi blbě vot žalutku.
Jimmi
mě zas furt tekla kref z nosu, taky sem musela jíst zmrsky - já milovala Táboráčky. Jinak pochátka děsná, vypadá to, že se vás maminka chtěla zbavit smrtí umrznutím ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
monocosi nebratz to fakt nechci
Říká se tomu nemoc náctiletých, tak si myslim, že my tady už jsme asik fšici mimo rizikovou skupinu. Já to měla, když mi bylo 17
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
pocitej s tim,
počítám. Blbý bude, až se dopočít Brtnik. Poletíme tak rychle, že uletíme i tý tvojí anglíně
Jimmi
skoro jako Večerníček
ňákej uslintanej ale
Baico
já před lety dostala anglínu taky nepolykací, ani čaj nešel polknout. Dyš sem dobrala ATB - to bylo v pátek a ... v neděli už sem nepolykala zas
Tomu řikám odpjoumatikovávací dyjéta.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:58
- Nahlásit
Gerda
Vy byste čéka připravila i vo angínu
Tak dobře. Jednu angínu máte povolenou, ale nic víc!!
|