| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 06:14
- Nahlásit
Tak fstáváme a deme na to, žádné flákáníčko, šup šup.
Na přání Erin Vás upozorňuju, že dneska jedu do Hluboček u Holomóca, takže Bruntál, Šternberk, Olomouc a blízké okolí má zákaz vycházení cca do patnácti nula nula
Erin
Šiš,gde máš v rospisu vyživované vosoby..to je bordel,pak má mládež k něčemu vypadat.
Snídani a svačinu si koupí ve školním bufetu, oběd maj v jídelně a gdyž přijdou domů tak si holt musí něco ulovit ve vlastní režii. Mášenek to samý, akorát s tím rozdílem, že nemají školní bufet, ale maj svačinářku. Psi nakrmím až večer a štěňatům prskne misku s masem Mášenek, páč odchází ráno poslední.
Kdybych měla stíhat eště vařit a chystat jídlo tak bych musela přestat spát (což už teda stejně skoro nehrozí, ale aspoň těch pět hodin denně bráním zuby nehty a kvůli žrádlu je teda neobětuju )
Njn proto mám jen tolik psů kolik uživím,tj.7
No tak já jsem si dobrovolně pořídila akorát pumičku a tři šeltičky. Ten zbytek si prostě pořídil mě a na ulici je holt nevyhodím
Jo a Rozárku, tu sem taky chtěla já
Cizí dluh je cizí,a co je cizí na to se nesahá...
Skvělý nápad, to se mi líbí . Použiju to až se tu zase objeví nějaký exekutor
Fifi
Biluse me asi nakazila svou ridicskou nemotornosti
Zas za fšecko můžu já, co? Počkej až přijedu někam poblíž k vám, to teprvá uvidíš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:48
- Nahlásit
Nazdááár!
Jsem se těšila, že když přijdu pozdějc do práce, tak si něco počtu. A ona jenom ranní ptáče Biluška .
Jinak kocour se adaptoval velmi dobře, je drzej jak vopice a všude za námi běhá a pan Bajkonůr mu slouží jako prolejzačka, boxovací pytel a pelech. A oba jsou mooc spokojení. Až mám pocit, jestli ten můj pes není vlastně fena, když se takhle mateřsky projevuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:50
- Nahlásit
Brý ráno, zdravím celý žesťový orchestr!!
Lidijové já měla fčéra tak hodnýho psa - že mi ho někdo někde musel vyměnit. V úterý ve Stromofce byl jak dítě, když ho pustěj do cukrárny bez dozoru a bez prodavače (ta Stromofka má na něj nějakej divnej vlif, má tam fakt tendence bejt jak urvanej ze řetězu, kdežto ve Hvězdě, což je taky park plnej čoklů , tam je normální. R E L A T I V N Ě, páč normální teda nebude nikdá ), ale včéra byl na řád Zlatýho vobojku. Hlavně při hledání na vodě, to se mi prsa dmuly pýchou, že sem je měla jak Pamela
Co budeme dneska dělat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:53
- Nahlásit
Fifi
a cestou domu jsem udelala praaaask do srny.
a kuwa
jak je dneska?
malinka
nič moč, pane karotka.
sem snad Bonduel, či co?
Ale posudek máme krásnej.
ich gratulíre pani. A gde je foto? Ne posudku, ale čoklidíta, no?
Baico
zas tam u nás dneska byla ta velká bílá velryba převlečená za psa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:56
- Nahlásit
PetraK
zas tam u nás dneska byla ta velká bílá velryba převlečená za psa
Tak se poptej, co je zač . By mě zajímalo, jestli je opravdu tak velkej, nebo se ti to jenom zdá. Podle jména bych ho mohla znát a budu mít jasno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:59
- Nahlásit
Baico
von je jak přízrak, vyjdou s páníkem a zas zmizej, viděla jsem ho jen ráno-teď podruhý. Připomíná mi přízrak bezhlavýho jezdce z jednoho filmu, ten se taky zjevil a zmizel
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:04
- Nahlásit
PetraK
von je jak přízrak
Tak zapojte scoje detektivní schopnosti . Škoda, že nejdete v sobotu pochodovat. By ste Bajkonůra viděla na vlastní voka a třeba by vám taky přišel obrofskej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:09
- Nahlásit
Baico
Tak zapojte scoje detektivní schopnosti
ráno , jo?? Vy ste ftipná jako Gerda s tou svou pipkou
sem ráda, že du a dejchám. víc už nezvládnu
No pochodování mě taky mrzí, páč navrch ešče asi bude hezky a vypadá to, že trasa půjde přes to kamenný pole, ešivá sem to dobře pochopila. Ešivá jo, vemte si foťák, dají se tam udělat pěkný fotky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:18
- Nahlásit
PetraK
ráno , jo?? Vy ste ft
No to jsem, když jsem dneska vstávala až o půl sedmé, což už jsem jindy v práci
Ale jestli se ti zadaří zjistit, co je to za psa, tak budu ráda.
vemte si foťák
Vezmu a budu fotit jak japonskej turista na Staromáku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čau kreténi,nestíhám,tagže skrátka
blahopřeju fšem co maj výstavní čokly a těm co maj kuli nim kozi jako Doly Bástr,kondoluju těm co mrdli do srny (to je děs,pani,scela chápu váš duševní staf :cry aspon že vy ste celá,zdravim ty co dřou atk prostě vůbec
PetraK
vyjdou s páníkem a zas zmizej
takovej ekscentrickej pán jako?Furt chodí v nějakým kabátě a vypadá jako lepčí čék ,pes je jednak vobrofskej a dvanak dlouhosrstej.Pak tu uObory bydlí eště jeden,s PP,taky velkej,f srsti asi jako bajkonůr,cca 3 roky +-,prej i docela dobrej f povaze,aji na nějaký výstavje tu a tam sou,jaxe menuje nevim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:40
- Nahlásit
davidkova renata
Koukám, že se s těma běloušema teď docela roztrch pytel. Holt si budu muset zvyknout, že už prostě nebudu znát fšecky ve středočeským kraji a Praze
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:48
- Nahlásit
Baico
tady sou eště asi 2 čupky,ale nemaj PP myslím.Ta jedna podle toho v povaze vypadá ,už sem jí křáchla klíčema aby si jako nemyslela,že bé dělat na mojí sladkou Nyný ramena
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
a co na to majitelé,když jima takle hodíš na psa klíče?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
ale nemaj PP
Ty mě celkem nezajímaj. Mě já si jen dělám takvou osobni statistiku, jak vycházej povahy v jednotlivejch chovkách .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:55
- Nahlásit
brezen2008
a co na to majitelé,když jima takle hodíš na psa klíče?
to nevim ,někerý se mě bojej a někerý nejsou vůbec v dohledu ,todle byl druhej případ.
Baico
Mě já si jen dělám takvou osobni statistiku
až potkám toho s PP voptám se vodkud je
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
že bé dělat na mojí sladkou Nyný ramena
To má jedna holka u nás. To je takovej dominátor na feny, strašnej. Její syn tenkrát prokous Baicovi ucho. Ani nezavrčel, jen se postavil kouknul a ve vteřině visel Baicovi na uchu. A páneček se na to jenom koukal a byl velmi, ale velmi překvapenej.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:06
- Nahlásit
Krásné ránko všem
Baico
tak co říkal šéf na klubovku?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:09 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Pentas
tak co říkal šéf na klubovku?
Nevím koho tim šéfem myslíš?
O klubovce jsem mluvila akorát s Karin, protože jsem měli schůzi ZKO a říkala, že to stálo za prd. Že paní rozhodčí byla asi nějak mimo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
takovej ekscentrickej pán jako
to nevim přesně. Mě v půl sedmý ráno příde ekscentrickej každej, páč vidim dost mlhavě ešče. Dvě minuty před tím sem fstala, tak se nedifte.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:16
- Nahlásit
PetraK
Mě v půl sedmý ráno příde ekscentrickej každej
ještěže mám pesany na dvoře a nemusim ráno venčit. Vzhledem k tomu, že obvykle vstávám ve 4:55 a většinou v 5:15 už sedím v autě a vyrážíme do Kralup. Můžžu říct, že to ráno mi připadá excentrickej i můj jinak seriózní tatínek
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:36
- Nahlásit
Baico
Byl tam i pan Vobořil,
Rozhodčí nekomentuji je holt pánem na hřišti,ale vítěz byl hodně okatý.Karin ujela už v sobotu hned po bonitaci a už mi stihla i poslat fotku Fany z bonitace.Svod fotil někdo jiný a tak fotečku naší první dcery ze svodu mít nebudu.Prý bude na netu.Holt každý má jiný přístup .
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:46
- Nahlásit
Pentas
Byl tam i pan Vobořil,
No to jo, on jel na bonitaci podpořit Janu Kabíčkovou s Aurou.
ale vítěz byl hodně okatý
No já si taky myslim,nic proti němo,že Barry není zas takovej zázrak, aby vyhrál klubovku. To si myslím, že jsou daleko hezčí psi a hlavně nemají tak velmi klenutá bedra. Když to tak sleduju, tak jsem i ráda, že nevystavuju. V Čechách mi přijde spravedlivý rozhodování, jenom, když posuzuje zahraniční rozhodčí. Ale teď v Bolce si mysli, že Dragon vyhrál zaslouženě, z toho co jsem viděla (jela jsem vlakem, abych přijela včas, ale nějak to nevyšlo )byl opravdu nejlepší.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:10
- Nahlásit
Zdravím veškeré hudební nástroje.
Tak jsem byla s dítětem na středisku (no dobrá dobrá, je to jedna ordinace, ve které se střídá lékař pro děti a dospělé a v pondělí je zavřeno).
Cestou jsme potkaly sraženou srnu. Chudák ještě trochu žila, takže jsem se jala shánět myslivce. Našla jsem bosyňského myslivce, ale ten s tím prý nemá nic společného a dal mi kontakt na myslivce z Vysoké (takže už vím, kdo tu vyváží žumpu). Nemám ráda myslivce, tomu zmetkovi z Bosyně, bylo úplně jedno, že srna ještě žije, protože to neni jeho rajon, tak jí nedorazí. Vrcholem jeho ochoty pomoci, bylo, že mi dal to telefonní číslo.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:14
- Nahlásit
kachna_
Cestou jsme potkaly sraženou srnu. Chudák ještě trochu žila,
Jestli ona to nebude ta co se fčéra potkala s Fifi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:23
- Nahlásit
kachna_
Nemám ráda myslivce, tomu zmetkovi z Bosyně, bylo úplně jedno, že srna ještě žije, protože to neni jeho rajon, tak jí nedorazí.
ano ano, pánové přece milují les a zvířátka v něm chudák malá. Do hajzlu s nima, do hajzlu fakt. Může mi pak někdo vykládat pohádky o tom, jak mají rádi zvěř smetáci zelený arogantní.
Hm našla jsem u nás scíplou lišku, při nahlášení mi bylo řečeno, že to nikoho už dávno nezajímá, že jí tam mám nechat ležet. Že by se někdo staral o prašivinu a spol, to nehrozí,. To je ta péče o přírodu a zvěř. Pokud vím, tak jednou z jejich povinností je i tohle odklízení uhynulé zvěře. Ale to asi není tak zábavný, jako střílet po všem co se pohne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, prosim tě, paní se mě ptá na toho šibáka. Ještě se mi nikdo neozval, chtěla by fotku. Sice sháněji nějakého do 3 let,ale domluvila by se dneska s manželem. Chtěla by fotku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:02
- Nahlásit
PetraK
A komu jsi to hlásila? U nás jí odklidili do pár dnů. Ale my máme na myslivce fakt kliku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:08
- Nahlásit
jana33
tam jednomu z místních myslifců. U nás jí neodklidili. roztekla se a odtekla. Kampak asi? Do místního potůčku. Páč ležela u něj.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:45
- Nahlásit
PetraK
Musíš na hospodáře,to je jeho povinost se o to postarat. Řadovej myslivec,pokud je to kretén,se na to vybodne. Ale pokud by se na to vyflákl hospodář,tak bych napsala na veterinární správu. Já,když volala,že jsme našli chcíplou lišku,tak říkal,hlavně ať k ní nepouštíme psy,že jí odvezou. Mají povinnost jí zlikvidovat a vzorek poslat na zkoumání,jestli neměla vzteklinu. Obecně,cokoli co se týká myslivců,přírody at. vždycky směřovat na místního mysliveckýho hospodáře.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:15 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
PetraK
Mě v půl sedmý ráno příde ekscentrickej každej, páč vidim dost mlhavě ešče. Dvě minuty před tím sem fstala, tak se nedifte.
A nemá tam bejt místo ekscentrickej spíš éterickej???
Poslala jsem ti sovu
|