Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3339 . 3340 . 3341 . 3342 . 3343 . 3344 . 3345 . 3346 . 3347 . 3348 . 3349 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:00
- Nahlásit

Gerda

Vy byste čéka připravila i vo angínu.

je nepřející.

mě zas furt tekla kref z nosu,

mi taky, a jako fest. Na bramborách dokonce z vobouch nosních dírek najednou. Heč! krve jako z vola a jak jsme se to tam marně snažili v tý umývárce zastavit, byla kref naprosto fšade na těch bílejch dlažkách. Přišla úča, podivala se a vomdlela

a pak taky na lyžáku bylo efektivní,dyš mi to z nosánku crčelo do toho sněhu, nešlo to zastavit a furt se to kolem mě rozpíjelo. Řikali mi pak Čachtická pani

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:06
- Nahlásit

Gerda
Vy byste čéka připravila i vo angínu

no ještě že tě nepřipravila vovagínu, to by teprf byl mumraj

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:07
- Nahlásit

PetraK
Gerda
Vidíte a mě zase nikdá netekla krev z nosu. Ale angínu tu jsem měla několikrát a dokonce i spálovou. Jsem s ní byla v nemocnici,ale moc si to nepamatuju, protože jsem byla mooc malinkatá.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:09
- Nahlásit

Jimmi
no ještě že tě nepřipravila vo vagínu
Tu mám svoji a dvě nejsou uplně nutné.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:14
- Nahlásit

Jimmi

další žesťa! dneska se se žestěma roztrch někomu pytel

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:15
- Nahlásit

Baico

protože jsem byla mooc malinkatá

asi tagle: . ??? je to tak dobře?

mimochodem je to tady slušnej lazaret

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:20
- Nahlásit

PetraK
je to tak dobře?
Přesně tak
No samej hrdina, protože při našm zdravotním stavu je hrdinství chodit do práce Chtělo by to nějaký vyznamenání

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:25
- Nahlásit

Hey, tak bacha, já sem byla v životě v nemocnici dvakrát, poprvé, když sem byla porozena, podruhé, když sem porodila. Kref z nosu mi netekla nigdy, v děctví sem po tom velice toužila, bo sem záviděla spolužákovi, kterýmu se občas spustila v hodině, souška o něho pečovala a byl středem pozornosti. Jednou sem tomu chtěla napomoct prstem, snažila sem se snad hodinu a zas nic. Sem halt měla neščastný děctví. Furt zdravá. Angínu sem jednou taky moc chtěla, tak sem jedla venku sních hodně moc a taky nic.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:32
- Nahlásit

Uš sem tu žumpice . 240 kiláků a bez nehody, heč heč . Cestou jsem vzala jednoho stopařa, ale napřed sem ho varovala ke komu leze do auta, ať si to rozmyslí. Chlápek se děsně řehtal a povídal: "paní, vy máte větší spotřebu aut než já cigaret" . Nechápu teda co tím chtěl říct

davidkova renata
Před chvílou jsem se srazila s ženskou
nebyla to Biluše???

Dostaneš do dršky, jen co přijedu do Práglu Asi příští středu

pawLINka
Paní, z pojištění odpovědnosti za škodu (tzv. blbostky) dostanete leda velké kulové. Na tohle se to určitě nevztahuje, vy jste de facto způsobila dopravní nehodu, na to blbostky nejsou. Leda tak havarijky . Pokud by ta paní trvala na plnění nějaké škody tak se zkuste dohodnout tak, aby to vypadalo, že jsi tu škodu způsobila jinak než kolmo. Třá, že ti utekl pes a srazil ji z kola.... Nebo že jsi nechala kolo (kočárek, krabici od ledničky..) blbě stát na cestě a ona do toho vrazila.... Pak by to z blbostky platit šlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:38
- Nahlásit

kinta

chtěla napomoct prstem, snažila sem se snad hodinu a zas nic. Sem halt měla neščastný děctví

a nebo moc krátký prsty

Baico
Chtělo by to nějaký vyznamenání

to bezpochyby, třeba řád zlatý klávesnice

Biluška
Pak by to z blbostky platit šlo.

myslela jsem, že blbostka u psa je jen v případě, že je péf na vodítku? Aspoň něco takovýho říkal včera Brtnik.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:42
- Nahlásit

PetraK
myslela jsem, že blbostka u psa je jen v případě, že je péf na vodítku? Aspoň něco takovýho říkal včera Brtnik.
Blbostka je pojistka pro poškození věci, které způsobíš nedbalostí. Laicky řečeno. Když pustíš psa na volno, on se ti vyprdne na poslušnost, vběhne do silnici a způsobí nehodu tak pojišťovna nezaplatí nic. Páč jsi ho neměla co pouštět - to není nedbalost, to je úmysl.
Ale když se ti urve z vodítka tak to nedbalost je a pojišťovna to zacvaká. Nebo když třá uteče přes plot....prostě byl zajištěn, nedbalostí (náhodou) utekl a něco provedl.

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:43
- Nahlásit

ahoooj
teda baby, tady je to jako v klubu důchotců

jablunka
pani, přeju vám, aby vaši noví sousedi brzo vottáhli!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:44
- Nahlásit

Biluška

aha, chápu. dík. Tetkn si to ešče zapamatovat

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:45
- Nahlásit

Biluška
kdyš mi něgdo nasere, já mu vrazim, urazim mu část těla, jak to mám zaonačit, aby byl zaplacenej z mý blbostky?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:50
- Nahlásit

gabifi
já mu vrazim, urazim mu část těla, jak to mám zaonačit, aby byl zaplacenej z mý blbostky?

řekneš že si nechtěla, ale urvala se ti ruka a utekly nervy

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:50
- Nahlásit

gabifi
kdyš mi něgdo nasere, já mu vrazim, urazim mu část těla, jak to mám zaonačit, aby byl zaplacenej z mý blbostky?
Musíš ho pokousat. A pak budeš tvrdit, že se ti pes urval z vodítka a kousl ho
Nebo ho práskni po hlavě košem na odpadky a tvrď, že ses přehlédla a myslelas, že to házíš do popelnice

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:53
- Nahlásit

Jimmi
gabifi
Podstatné je vymyslet lež jednoduchou, uvěřitelnou a nepřekombinovávat to. Ne jak jakýsi chlapík, co jsem o něm nedávno četla v novinách - si usekl sekerou asi tři prsty a pak tvrdil, že mu je vzala sekačka na trávu. Prý se v ní vzpříčila větev, on ji chtěl vytáhnout a bylo to. Pojišťovně to nějak smrdělo a nakonec to klasifikovali jako pojistný podvod, páč prý den před tím údajným sekáním trávy padal sníh

Doteď nechápu proč ten vůl prostě neřekl - usekl sem si prsty sekerou při štípání dřeva

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:53
- Nahlásit

Biluška
gabifi
A pak budeš tvrdit, že se ti pes urval z vodítka a kousl ho

ještě můžeš zažalovat výrobce toho obojku a vodítka, co to vyráběj za šmejd....to jen tak, aby se člověk nenudil ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 16:03
- Nahlásit

Jimmi
ještě můžeš zažalovat výrobce toho obojku a vodítka, co to vyráběj za šmejd
no to by asi taky šlo

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 16:10
- Nahlásit

Huz mam poskladanyho modryho veselyho jednorozce.. Normalne, takhle dlouho sem 1500kousku este neskladala. Al je to pekny Takze ted me ceka 2000 od moji oblibeny Victorie Frances..

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 16:18
- Nahlásit

Jimmi
Biluška
ještě že kamarádi na netu dovedou vždy chesky poradit
dotyčnej bude vodškodněnej z mý blbostky a já budu za námahu vodškodněná výrobcem vodítka a vobojku. Pak pozveme sousedy Jablunky, aby mu to vodškodnění ukradli....a sem maksimálně spokojená

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 18:58
- Nahlásit

uš tu nigdo nejni??..tak du taky pa,no

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
uš tu nigdo nejni??..tak du taky pa,no
ja tu jsem, jsem se zrovna rozcilila ohledne kotat ve zverimexech v tematu ekologicke mnozarny

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 19:07
- Nahlásit

Jimmi
)))) vy ste trubica paninko ))) Ale nebujte, vo vagínu připravila pani wamijová pani stahyjovou. A tu pipku já mám teťkonc u sebe a budu jí posílat poštou. Bóže to sou věci, du kouknout do parku, jesi tam zas neni mici angora.

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 19:07
- Nahlásit

Já jsem taky tu a je mi zle - z tématu knihy I. Sehnerové

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 19:12
- Nahlásit

já sem tu a zle mi nejni, páč furt dřu a tudíž nestíhám číst to, z čeho je vám zle

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 19:43
- Nahlásit

Biluška
zle mi nejni, páč furt dřu

Hele, uš toho mám dost.Buď dřeš progresivně,tudíž si za vodou nebo dřeš a furt je to z ruky do huby.Ale to je tvoje volba a laskavje si srovnej priority a HLAVNĚ,když deš ráno na toaletu,tak netvrď,že buduješ kapitalismus. Nehoň nás do svýho bláznivýho metrixu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 20:09
- Nahlásit

Erin
nekecá, fakt furt dře, dneska byla udřená k smrti, viděla jsem to...holt má vysoký náklady...

Biluška
Já taky dřu, ale je to zoufalé...dneska jsem teda povýšila i na tu megasfini a prodávám slepým lidem outútývý, ale stejně tomu výsledek neodpovídá...

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 20:13
- Nahlásit

Jablunka

Tak to tě bůch natřes,to je komlikace života s nedozírnými škodami.

Dines

Je to smutné,Irena i pan Dr.nějak podcenili "co je psáno,to je dáno" jak se říká "po přízni řízni",tak se synátor vybarvil.

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 20:15
- Nahlásit

Erin
Nojo - hlavně já mam ty její knížky fakt hrozně ráda - a teda hlavně její styl psaní

<< 1 ... 3339 . 3340 . 3341 . 3342 . 3343 . 3344 . 3345 . 3346 . 3347 . 3348 . 3349 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání