| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 18:08
- Nahlásit
Fifi
Paní, pojďte mi vytrimovat eště foxla a Texla když jste tak v ráži
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 18:23
- Nahlásit
jak na svět přicházej děti?
http://www.wimp.com/partlycloudy/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 18:32
- Nahlásit
brezen2008
To je háááááááskýýýýýý.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 18:57
- Nahlásit
Lidi, nevíte o něakym hezkym článku, kde je srozumitelně, dobře a hlavně důrazně vysvětleno proč psa s PP a né bezpapíráka?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 18:57
- Nahlásit
jablunka
to jsem ráda že se ti to líbí )))
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 19:06
- Nahlásit
Dines
Heleď, má zkušenost je, že většině lidí to nerozmluvíš, holt komu neni z hůry dáno... Musí si na to každej přijít sám, stejně žádnýmu článku věřit nebudou, protože "to psal někdo, kdo chová papíráky a potřebuje je prodat".
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 19:21
- Nahlásit
Biluška
Mi to nedalo a predpripravila sem si ty svy dve na zejtra. TED me fakt uz jako zacal bolet krk a loket, puchejr prasknul.
Tam mas Muchos, ta ti ty tvy dva pidiprdy votrimuje razdva, ne?
Dines
kde je srozumitelně, dobře a hlavně důrazně vysvětleno proč psa s PP a né bezpapíráka?
At se zajdou podivat do utulku, to je lepsi, nez sto clanku.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 19:39
- Nahlásit
Fifi
Perdela jsem mockrát nedělala,ale pokud jo tak 2x po 4 hodinách.Zvláště jednoho zteklánka co pokouše i vlastního pána.
jablunka
Eště nevíš co fšechno umí dohromady.
No jo vlastně ,tak to máš blbý.To já při práci Žanyho votravuju, aby mě co nejdřív zapudil a nic po mě nechtěl
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 19:44
- Nahlásit
Dines
Myslím, že slušně to vysvětlují tady: http://cibela.cz/ctyrnohy_byznys.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 19:46
- Nahlásit
Erin
ale pokud jo tak 2x po 4 hodinách.
Jako 4 hodky v kuse? Brr, to bych nedala zase pro zmenu ja, vydrzim tak hodku, pes pobehat, napit, vycurat, ja narovnat a zase tejrani, obou.
aby mě co nejdřív zapudil a nic po mě nechtěl
Spravna strategie.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 19:47
- Nahlásit
Dines
Ovšem já jsem toho názoru, stejně jako rendik, že existujou lidi, kterým to stejně nevysvětlíš. A dokud to se základní kynologickou vzdělaností bude u nás takový, jaký je to teď, tak se tenhle stav nezmění. Vždyť třeba tady u nás, v městečku se sotva 1500 obyvateli, má papírový psy asi 5 lidí! A že se to tu hemží rádobyjezevčíkama a rádobylabradorama...
Fifi
At se zajdou podivat do utulku, to je lepsi, nez sto clanku.
Myslím, že některým lidem prostě jejich hlava tuhle souvislost nepobere - holt kde nic není, ani smrt nebere.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:00
- Nahlásit
DRZTE MEEE!! PUSTTE ME NA NEE!
Po redvickach, kedlubnach a petrzeli nyni cubky vyplenily zahon HRASKU! - myho milovanyho opecovavanyho hrasku, kterej si chodim nenapadne udobavat, vychutnavat, slupicky jim hazu na dvorku, aby nevedely odkud ta dobrota pochazi. Projel kombajn trihlavej, mam to snad oplocovat 2m karisitema? Serou me, pardon za vylev.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:05
- Nahlásit
Fifi
no tédy vy máte na zahradě pomocníky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:10
- Nahlásit
corgi
Myslím, že slušně to vysvětlují tady: http://cibela.cz/ctyrnohy_byznys.html
Tak to je pěknej článek, ale pro mé účely naprosto nevhodnej - v každý druhý větě "množitel" , "prasečák", a pod.
To je sice hnusná realita, ale oni si přece od nikoho takovýho štěně kupovat nebudou...
No, už jsem našla něco umírněnějšího o PP, a o DKK, tak snad...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:13
- Nahlásit
Dines
tak jsem hodn odkaz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:17
- Nahlásit
brezen2008
pomocníky
To mam z toho, ze krmim masem a zeleninou, pak sou coklove agresivni na zeleninovou zahradu.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:24
- Nahlásit
Fifi
Naprosto tě chápu,mě takhle vyplenily vlkošky skleník.Zežraly snad 10 kilko rajských jablíček,který měla slíbený Jablunka
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 21:27
- Nahlásit
Dines
No, dneska už nevíš, když jsou lidi schopný koupit štěně od někoho na parkovišti "z auta do auta"...
Ale je fakt, že většina lidí si prostě jenom koupí bezpapíráka od nějakýho známýho nebo známýho svých známých atd. Teď zrovna se snažím vymluvit bývalýmu spolužákovi množení jeho bezpapírovýho bígla. Dyť on je přece tak krásnej a papíry nemá, protože byl nadpočetnej.........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 06:59
- Nahlásit
Dobré ráno žumpo, vstávejte a děte dřít
Zprávy z gulaku: pořád všichni žijí, někteří líp a někteří hůř. S velkou slávou jsme sklidili poslední třešeň ze stromu A a zbývá nám pouze strom B Pak najíždíme na višně ze stromů A,B,C,D Dneska budem natírat plot, haranti jsou štěstím bez sebe . Včera jsem je vyhnala na borůfky, ale bylo to slabý Nasbírali s bídou tři kýble, pak uviděli hada a okamžitě museli opustit les, páč je nebezpečný, žijí v něm užofky Už je tam asi v životě nedostanu
Rozárka je suprová závislačka, uš se mi nastěhovala do obýváku. Mášenek je nakrkanej, páč ta krásná bouda co jí postavil je prý na nic. Armánek ho ujistil, že není na nic, že on může klidně bydlet ve dvou a včil frajeří, že je multimilijounář, páč má dvě boudy a eště pelech doma
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 08:58
- Nahlásit
dobré ráno všem žumpíčkové
včera večer potkal dasty paní Martinu Růžičkovou/ jela velkou pardubickou/ a jejího manžela herce Jelínka a jak von se knim měl,jak je pusinkoval ,voni byli nadšení zas zněj,bo mi se trochu známe,jsem venčila jelínkova psa když šel pán do divadla někam hrát,středák kníraš pepř a sůl,krásnej kluk
sindy a elis si čuchali okolo a bylo jim šumák co dělá dasty někde v dáli
dnes je tu slunečno,tak odpol jdem na kopec
dastymu se to lepší,ale musí mu to svědit,bo si to drbe,ale už to má na 70% zaschlé,takže je to snad ok
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 10:44
- Nahlásit
Zdravím
Potřebovala bych poradit, kamarád, velmi dobrej kamarád, shání štěně německého ovčáka, k odběru srpen - září. Podmínka - aby to byl pes. Já bych doplnila po velmi klidných rodičích, pokud možno nic hyperaktivního. Zkušenosti se psem mají oba, pejsek by byl do rodiny, kde čekají první dítě, venčení ano, sporty ne, možná základní poslušnost na cvičáku.
Věk do půl roku, mohl by to být i útulkáček odkudkoliv vč. Slovenska, ale musel by fakt vypadat jako německý ovčák, může být i s exteriérovou vadou, výstavy nepřipadají v úvahu. Napadá vás někoho vhodná CHS?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 11:07
- Nahlásit
kachna_
ty vogo,taxem se číhla esi něco nenajdu,ale měla sem se na to vysrat ,páč sem našla třá todle
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3817103/Daruji-ste ne.php
takže by ho eventuálně aji koupili teda? Se poptám a podivám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 11:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kachna_
Pes NO s PP, 7 měs. z důvodu nedostatku času nadějného 7 měsíčního psa s PP, zdravý, bez vad, vlkošedý, velmi pěkný exteriér, klidné povahy, se základy poslušnosti. Nejraději jako společníka, do rodiny, ne překupníkům, zvyklý na jiné psy, neagresivní. Za cenu štěněte, dohoda možná. Cena 7000.
http://inzerce.zacatek.cz/prodam/zvire/psa/nemecky -ovcak/
http://www.annonce.cz/vsechny-inzeraty$334-filter. html?q=%C5%A1t%C4%9Bnata+NO
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 11:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
davidkova renata
Kamarád má zlatý srdce, ale slabost pouze pro ovčáky, jednoho hyperaktivního psa už nezvládl (pes se naučil přeskakovat z nudy plot a srazilo ho auto).
Rád by ušetřil na PP, ale vzhledem k tomu, co všechno pro nás udělal, jsme se s Michalem dohodli rozdíl doplatit.
Ten inzerát nahoře zní dobře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 12:03
- Nahlásit
kachna_
Ten inzerát nahoře zní dobře
myslíš doufám ten..pouliční směs,žere sám,věk 3 týdny,odběr ihned?!
ale slabost pouze pro ovčáky
to naprosto chápu ,že ho zdravím.Pokud to tak moc nespěchá tuty něco najdem..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš doufám ten..pouliční směs,žere sám,věk 3 týdny,odběr ihned?!
ne, sedmiměsíční pejsek. Bude mu třináct měsíců, až se jim to narodí, to už by se dalo ustát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 12:23
- Nahlásit
kachna_
http://www.pejskar.cz/inzerce-psu/nemecky-ovcak-18 7/prodej/stenatka-nemeckeho-ovcaka-bez-prukazu-puv odu-inzerat-7329/
ovšem podporujem bezpapíráky..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 14:21
- Nahlásit
kachna_
číhni sem -čubinu znám,od té bych brala štěně taky.
http://www.zkocl.cz/uvod.php
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 15:26
- Nahlásit
Psíček
stale a stale tady resite ty vase ...
Tý brďo,co tu jako řešíme?Jen aby nedošlo k mýlce
A co děláš ty ve svém volném čase?Guljaješ v parku?Nahoď nějakou inspiraci a pak se vrať do hrobu, ty stíne současné dekadence společnosti.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 15:46
- Nahlásit
kachna_
Ten odkaz od Neessi je zatím asi to nej,pak ten 7 měsíční co na něj není čas.
|