Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 20:36
- Nahlásit

Biluška
kiksnul mi komp, jen obcas se dostanu na tatkuv.
Nejakeho lapace na kocky se pokusim sehnat az mi pujde (cca za dva tejdny) ted se nedostanu k nicemu, ke kontaktum a tak vubec

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 07:16
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak chudák dasty bude muset nějak přetrpět + - 3 dny bez ježdění někam na vejletky, bo jak jsem včera psala dystyho něco kouslo a včera si to zozrejpal a že mu to jako vostříhám,si na to nenechá šáhnout a jenda mu chtěl dát košík,že jako půjdou ven,ta k to né,bo zařval,bo zrovna tam mu to jako drží náhubek,takže si najdu nějakou vychajdu tady okolo nás
dneska už si to nerozrejpal,teče mu ztoho něco bílého,šáhnout už včera večer nechal bez náznaku kousnutí ,tak snad bude dobře,zkrátka je to dobrý bo se mu to nerozlejzá
jinak tady to chvílemi vypadá na dešt a chvílema na vedra

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 08:18
- Nahlásit

brezen2008
Dobré bodré ráno
Dastíka je mi upřímně líto
Ale když už se to tak hezky zlepšilo, tak snad bude OOOK
A obloha tady? Půlka vymetená, půlka jak před bouřkou - a dumám které z těch půlek je na odchodu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 09:19
- Nahlásit

Dines
jo,už jsem mu to před chvíli namazala takovou ředěnou vodičkou,vždy to pomáhá,držel a i venku si na to nechla šáhnout
jsem ráda že mu to jako vytejká,ted už je to napůl uschlí,takže mu teče jenom jedna půlka,ale byli jsme venku na kopci a von jak se pohybuje,sem tam si na to šáhne,tak mu to teče líp,jako že to má kam téct
jinak žere,pije,zívá a blbne normálně

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 10:14
- Nahlásit

Sháním davidkovou renatu nebo někoho, kdo se vyzná. Je tenhle web legální? Respektive: může si tohle někdo dovolit? Chtěla jsem se zeptat na fóru Lovců bestií, ale zdá se, že už je někdo utnul. Mimochodem, nemyslete si, že brouzdám internetem a vyhledávám podobné stránky, jenom jsem zadala do gůglu "maso pro psy"

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 10:44
- Nahlásit

corgi

Prosím tě, tohle už existuje dlouho...je to nějaká pitomost.

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 10:48
- Nahlásit

Mucholabka
No jo, existuje dlouho, když se něco takovýho objeví v hnUSA, hned to fízlové stáhnou a je z toho aféra, že jí mám plnej facebook. A tady jako klidně můžou lidi dávat recepty z psího masa na net? No skvělý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 11:45
- Nahlásit

corgi
asi už stárnu nebo co, facebook jsem si udělala na falešné jméno a zjistila že to je o ničem. Žere to čas, stačí tohle. A krade soukromí.
Jinak teda v rámci zákona to legální je.

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 11:48
- Nahlásit

Mucholabka
Já třeba facebook dost využívám - sežeň v Čechách chovatele corgi. Takže si pokecám s Finama, Norama, Italama, Amerikánama, vyměníme fotky a tak. Ale jinak souhlasím, že čas to žere neuvěřitelně, přímo úměrně k tomu, kolik "přátel" si tam člověk přidá. No a to soukromí? Když tam někdo zadá veškerý svý údaje a nechá je tam volně válet, tak se pak nemůže divit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 11:59
- Nahlásit

corgi
čus,no rozhodně se nevyznám,ale tohle už proběhlo a dokonce to bylo před časem i v telce..zakázat to asi nelze,Lovci už neexistují nebo jestli jo,tak ne veřejně na netu.Tam to ale kdysi proběhlo taky.Mám za to,že to byla reakce vegetariánů na skutečnost,že jíst krávy a prasata lidem přijde normální,ale jak se jedná o psy,taxe všichni poserou..razej heslo maso jako maso.Trošek kontroverzní postup,ale budiž no.
sežeň v Čechách chovatele corgi
moje kámoška je chová a její kámošky též,maj od ní tu a tam štěnda.Je ze ZKO Liben.akorát nevim zda by sis pokecala na netu,nemá moc času na tohle a navíc mámdojem,že jí písí zdechlo a netuchám zda má už nový.Ale můžu ti to s ní eventuálně nějak domluvitdybys chtěla,je z Prahy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 12:02
- Nahlásit

corgi
tumáš malou ukázku z lonska
http://renata62.rajce.idnes.cz/1.6/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 12:23
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/173517-zena-schovala -mrtveho-mazlicka-do-mrazaku-a-tvrdila-ze-tam-ma-c hleb.html

To mi připomíná, jak jsem stříhala psa jedné sociálně horší paní, která v bytě schraňovala bordel a měla v mražáku takhle kocoura...pak jí ho prý vzal syn.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 12:31
- Nahlásit

Mucholabka
měla v mražáku takhle kocoura...pak jí ho prý vzal syn.
nooo...moje sociálně normální ,vysokoškolsky vzdělaná kámoška měla v mrazáku činčilu a morče..postupně teda,páč voni umřeli f tejdnu a na chatu se jelo až o víkendu a chtěli je tam pochřbít

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 12:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

davidkova renata
Hm, tak ta moja paní ho tam měla tři měsíce. A jednou mi dala moc krásnou mísu, asi tak padesát let starou, našla ji v popelnici, no není to škoda? A ten talíř, na kterém jsou ty chlebíčky, je taky z popeláku..ty chlebíčky mi pak už nechutnaly...nakonec jsem tam odmítla chodit, shromažďovala doma bordel a kočky, chudáci sousedi, bylo to cítit už u vchodu, natož na chodbě.

Kecám, ta z článku ho měla tři měsíce, ta moja ho měla někdy kolem vánoc a až na jaře hozakopali.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 12:44
- Nahlásit

Mucholabka
ty chlebíčky mi pak už nechutnaly...
byly taky z popeláku?
jako tedle styl bordelu úpa nesnášim,mám vosypky hnetka,su asi nějaké přecitlivělé

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
Jojo, tak tuhle paní znám od vidění z výstav, pejsky některý taky, ale její CHS nějak nemám zmapovanou (dávám na net rodokmeny, když na to mám čas). Bohužel se corgaři pořád soustředí na Moravě, což mám trochu z ruky. Je to k nevíře, ale s těma Finama nebo Norama si takhle virtuálně pokecám skoro denně, zatímco s českým corgařem tak dvakrát třikrát za rok
Mucholabka
měla v mražáku takhle kocoura
ty chlebíčky mi pak už nechutnaly
A to na nich možná byl prvotřídní kocouří salám

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
nevim zda by sis pokecala na netu
Nemá aspoň web?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 13:42
- Nahlásit

corgi
http://www.zkoliben.estranky.cz/clanky/nezarazene/ hanky-smecka
http://www.zkoliben.estranky.cz/clanky/nezarazene/ ilonina-smecka
http://www.zkoliben.estranky.cz/clanky/nezarazene/ jarda

číhni aspon takhle,Ilona web nemá a na Hanku tam je nějakej link

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 13:55
- Nahlásit

davidkova renata
Díky, už jsem komplet v obraze

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 13:59
- Nahlásit

corgi
už jsem komplet v obraze
tak to ti závidím páč já sem už léta úpa mimo

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 15:22
- Nahlásit

Gulak zdraví žumpu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:01
- Nahlásit

Cus, perdelice voskubana v rekordnim case necelych 6 hodin, uz mi natejkaj kukadla. Ale slusi ji to, skoda, ze na ty my se jeste nedostalo. Kovarova kobyla...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:09
- Nahlásit

Fifi
a co foto? by nebylo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:13
- Nahlásit

brezen2008
Bohuzel, nemela jsem sil. Ale bylo to neco podobnyho jako tohle, ikdyz byla malinko min chlupata:
PRED: a PO:

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
Tak tě aspoň potěším tím,že to dneska apsolutně nestíháme,páč jaxme byli fčera v OBI pro čerpadlo,taxi druhá polovice koupila vopklady rohů a vopkládá a já jak debil uklízím bordel co po něm zůstává.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:30
- Nahlásit

jablunka
já jak debil uklízím bordel co po něm zůstává.
Bud rada, ze vopklada!
,že to dneska apsolutně nestíháme
Njn, co nadelas, sem si rikala, nevolas, tak asi nic. A zejtra? Zejtra taky nebudete stihat? Vecir si vypustim puchejr na prstu z trimovani a chystam se na ty svy medvedice, toz byste si uzili neco ze psich chlupu taky, v kafi apod..

Erin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:35
- Nahlásit

Fifi

rekordnim case necelych 6 hodin
Bolí mě všecko jen si to představím..

jablunka
Když vobkládá aspoň nemůže zlobit,bych ho raději nerušila

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 16:47
- Nahlásit

Erin
Bolí mě všecko jen si to představím..
Tentokrat to docela vodsejpalo, cubinka byla vzorna a trpeliva a harava , ani se brckem neohanela po nozi. A coby prvni exemplar byla nasranejsi na panicku, nez na me.
Jak dlouho si trimovala perdela ty? Ja du od krku, pak boky a plece a stehniska v poloze "Haji", pak zadni nohy+zadek, predek nakonec, kdyz uz jsou psove dostatecne znechuceny a rezignovany.
Proste zlatej rotvik, prejedes mokrou plinou a mas upraveno.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 17:20
- Nahlásit

Fifi
A zejtra? Zejtra taky nebudete stihat?
Zejtra už vodjíždí a začíná noční,tagže odpolko prochrápe.Tak možná za 14 dní.
Erin
Když vobkládá aspoň nemůže zlobit,bych ho raději nerušila
Eště nevíš co fšechno umí dohromady.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 18:07
- Nahlásit

Fifi
paní krása

<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání