Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 10:01
- Nahlásit

Dobré ráno lidé milí, krásní, laskaví, srdceryvní a vy všichni vostatní šmejdi! Dnes má svátek waldaaaa a jelikoš tu neni, sežerem mu dort - už je docela chladnějc, ne? Abysme mohli zase jíst slatkostě.....tak šéééécko nejléééépči!

Dnes sem se pod tíhou zpráv z chrtího světa kakastrofálně naprdla, ale to je fukejř, lidé sou různé. Sháním proto truhláře, bo ho budu na zimu potřebinkovat. Nejste něgdo krásný mladý, bohatý, karakterní, yntelygentní, laskavý, štědrý a milý truhlář, který by to uměl aji s eletrikou....jako s eletrikou a ne s eletrikou....jesi mi rozumíte....?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 10:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no ty tvoje,které plánuješ

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 10:34
- Nahlásit

brezen2008
Já žádný děti neplánuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 10:45
- Nahlásit

Zdravím všechny.
Tak jsem byla dneska poprvé hromadně venčit. Hromadně venčit opravdu znamenalo - Lucinka, Bessy, Cir, Mája, Hasky a já (bohužel i já jsem musela).
Vypadalo to tak, že jsem nejdřív připravila Lucinku. Je červenec, proto jsem jí oblékla přiměřeně ročnímu období: dostala pouze tři vrstvy oblečení, bavlněnej pytel na spaní a nezateplenou zavinovačku. Potom jsem oblíkla sebe. Chytře jsem si vzala i sedák (tedy jestli tak můžu nazývat starej koženej pásek s očkem, kterej pravděpodobně původně sloužil k přivázání nůše cestou na trh) na připoutání psů. K očku jsem rovnou připnula vodítka na Hasky a Máju,takže jsem vypadala jako Nyk Kártr.
Nakonec jsem se pustila do psů. Zdá se být zdánlivě nejjednodušší obléct třem psům (Bes chodí na volno) obojky. Ovšem jejich názor je, čim víc obojků máš, tim víc procházek absolvuješ. Do toho Cir došel k závěru, že se loudám a je mi potřeba pomoct. Začal proto tahat za vodítka, která už se mnou byla pevně spojena.
Přesto se mi podařilo všechny psy oobojkovat, vyvezla jsem Lucinku a všechno to připla na vodítka. Ve zlomku sekundy jsem vypadala jako pavoučí oběť přpravená ke konzumaci.
Zvolila jsem jednodušší terén - nově zasíťované pole, kde jsou zatím jen silnice a pevně doufala, že Cir potáhne na opačnou stranu než holky a tudíž se udržim na silnici.
Vrátili jsme se, protože Lucince byla zima.
Teď musím jít uklízet, jestli nás totiž někdo viděl, volá sociálku...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
aůe nekecej
tady už poprchává

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:09
- Nahlásit

Lucinka, Bessy, Cir, Mája, Hasky a já (bohužel i já jsem musela).
prosím o vysvětlení kdo je kdo: lucinka vím že je dítě .....

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:10
- Nahlásit

brezen2008
Bessy je šeltie, Cir je německý ovčák, Mája je strakatý kříženec nějakého loveckého psa (špringr?), Hasky je hluchý menší kříženec čehosi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:15
- Nahlásit

kachna_
děkuji za vysvětlení,ted vím kdo je kdo
a co malá lucinka a co psiska na ní?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:21
- Nahlásit

brezen2008
Lucinka je na jakýkoliv seznamování fakt malá, nicméně Haskyně je jedno, Bessy má ráda všechno živý vyjma much, takže taky dobrý, Máje se strašně líbí a hodlá jí chránit před čimkoliv a kýmkoliv a Cir je střevo bláznivý velký, tam to chce hodně hlídat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:25
- Nahlásit

kachna_

nazdar matko pluku!!To jsem nevěděla, že máš již plný poviján!!
GRATULUJU!!!!!

Teď musím jít uklízet, jestli nás totiž někdo viděl, volá sociálku.

D

Gerda
ale to je fukejř, lidé sou různé.

ne lidi sou debilové, opravdu debilové.

PROSÍM FŠECHNY ESLI BY MĚ POLITOVALI. TY HOVADA MI TU MOU SBÍRKU TADY DE FACTO ZATÍPLI. Je mi hnusně, hnusně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:25
- Nahlásit

kachna_
Pani, vy už ste smečka kompletní a venčivá! To je krása, nemoch by to někdo nafotit, jak se lopotíte? A můžete dát na saraksátko nový fotky lucinky? Teď už je určo vyhlazená a vypadá jinak. Tak to tam flákněte, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
d a zamluvila jsem si tu šedou chlupatou fenk

Jooooo!!!! pani - vy se máte!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:28
- Nahlásit

PetraK
pani, lity, lity lity - jakou sbírku vám zatípli? Vůbec nevim, vo čem mluvíte.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
zamluvila jsem si tu šedou chlupatou fenk
Jakou fenku? Já to vůbec nestíhám, kerá to je? Můžete bejt laskavě jako komplexnější, dyš sou mezi náma lidi, co sou pomalejší a vopožděný a nechápou souvislostě bez vobrásku???????!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:36
- Nahlásit

Gerda

já jsem tady chtěla zorganizovat sbírku na povodně, od neurčitý myšlenky, že bych ale chtěla, aby ty peníze šly na někoho konkrétního jsem se přes dobrovnolníky z Jeseníku, kteří pomáhali v Životitcích dopracovala až ke konkrétním jménům a osudům. Celý jsem to rozpracovala, zorganizovala a ty krávy tady, že prej jedině anonymní kasička a na nadaci a že už každej stejně kdo chtěl poslal DMS. Je mi z toho hnusně, protože už vím, jak se osud té jedné paní posral ještě víc. Krom toho, že nemá dům, domov, zázemí, nic, ani jednu věc, tak jí ješě zemřel manžel.Během povodní ho museli převézt do nemocnice, protože měl rakovinu a včera jsem se dozvěděla, že už umřel. Ta paní nemá nikoho . Končim, páč se mi zas chce bulet.

Meta
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:37
- Nahlásit

kachna_
zdá se, že venčit jednoho psa a jedno mimino bude úplná sranda

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:38
- Nahlásit

Gerda
nechápou souvislostě bez vobrásku???????!!!!!!!!

tady máš vobrásek -

ať se můžeš chápat souvislostě.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:52
- Nahlásit

kachna_

Koukám, žeuž to máte, pani, za sebou, GRATULUJI ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 11:55
- Nahlásit

PetraK
a kde to téma bylo? To sem vůbec neviděla....dyť davítková tam stěhovala půl bytu, byl tu kamion od biluše, to nebylo pro vás?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:00
- Nahlásit

PetraK
a rychle napiš co můžem kdyžtak udělat mi?
má kde spát,má co jíst,kolik jí je?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:00
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to je ale krásnej hafeček!

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:06
- Nahlásit

PetraK
a ty krávy tady, že prej jedině anonymní kasička a na nadaci
to si snad děláš pr... Kdybych se nepoblila už včera, tak jdu dneska blejt znova.
Někomu asi stačí, že si alibisticky pošle dms.
Tak co zorganizovat něco v rámci žumpy?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

Baico
Tak co zorganizovat něco v rámci žumpy?
taky mě to napadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

Gerda
to nebylo pro vás?

ne prosím. nám by se to do bytu nevešlo

Tadle kamižounová akce byla odnož, která vznikla na základě toho mýho dotazu - jestli si na něj vzpomenete, jak jsem psala, jak se nějak dopátrat konkrétního jména. Já jsem ten dotaz vznesla právě proto, že jsem chtěla tady mezi kolegama uspořádat sbírku. To že já někam dám nějaký peníze je prt v moři, kdybychom se bývali tady v práci spojili, dalo by to větší peníz, který pomůže víc než jen moje peníze. Takhle jsem to viděla. Jenže ty hovada tady debilní jsou prostě líný. zahamtli mi to jako soukromou akci a že jen přes FKSP, jenže tam seděj čůzy hnusný debilní, který jsou líný, líný, líný!!!!! a proto je výsledek takovejhle jakej je.
nevím jestli se mi chce víc řvát vztek, nebo bulet. Kdybych se asi nepropracovala ke konkrétnímu jménu s konkrétním osudem, jen bych řvala vzteky, teď mám ale mokrý voči.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:30
- Nahlásit

PetraK
tak napiš vo co jde,kolik je té paní,kde spí atd.....
a zkusíme to zojzezd,,měla by zájem o ledničku,pračku? pokud ano holčina od vedle ve floře je ochotná to někomu darovat
peníz mohu dát tak 200,víc nemohu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:51
- Nahlásit

brezen2008
isdpch
Baico

Lidi ste hodný! Já tady jen nechci psát jméno té paní veřejně, stejně jako kontakt na starostu obce či toho dobrovolníka, u kterých si tyhle údaje můžete ověřit - klidně je ale poskytnu na emila. Když jsem mluvila se starostou, tak co vím, té paní krom peněz by určitě i pomohly i věci o kterých píše březen - jako třeba pračka, protože to náhradní bydlení je pochopitelně holé. nemá tam vůbec nic.

Jak jsem psala, že ta paní nemá nikoho- myslela jsem tím to, že jí odešel partner-jestli má děti to nevím. To jen tak pro upřesnění, abych nepsala bludy. jsem tady z toho fakt převálcovaná - nejdřív mě nechají jak šaška vypracovat všechno do detailu a pak........ "di s tim do pr*ele!" Tak jsem jim napsala, že pod jejich kasičkou moje jméno ale figurovat rozhodně nebude, protože jednak tímhle jaksi umřela celá ta myšlenka a posunulo se to někam jinam a druhak, nebudu figurovat u něčeho o čem si lidi řeknou, že ..."kasička někde v jídelně, bez možnosti kontroly..... kdepak asi ty peníze skončí?" Znám tady místní lidi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:53
- Nahlásit

čus fšicíí s povijánama(btw.dost sem se nasmála při popisu venčení),fšicíí vopožděný,fšicííí nasraný z lidích,fšicííí co včera celej den strávili na hajzlu(škoda že to nebyla gerda ) a zejména ti co si vybrali rostomilou čubičku i dyš chtěli jistojistě psa(vítej f klubu )
nestíhám,pročpak píšete,vy hovada?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 12:56
- Nahlásit

PetraK
můžu udělat další akci..nabízeli mi v práci oblečení,povlečení a tak..sem to ráno stopla bo páč další kamijoun by se nenaplnil a byl by drahej na to množství,ale můžu to zas vodstopnout,napiš co by se hodilo,zkusim to zas rozjet.Možná by dali i nějakou kačku,nabízeli to už včera,ale to se´m nechtěla,je to takový blbý..

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
,vy hovada?!
Diky, dneska mi chybelo hrejive lidske slovo..

Lucie Kratochvílová
Pekna cubis, tak at se vam spolecne dari! Kdy pro ni jedes?

PetraK
Hele, ja muzu venovat starsi perinak a zavesny skrinky na nadobi - takovy to nad linku. Pak tu mam este i starou linku - ale fakt jako starou, votriskanou, na nejakou nouzovku asi dobra (ale nechci, aby to vypadalo, ze se chci zbavovat starejch kramu..). Tranzita ale nemam, tudiz by to tu musel nekdo vyzvednout - pokud se rozhodnes neco zorganizovat v zumpe.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 13:05
- Nahlásit

PetraK
obce či toho dobrovolníka, u kterých si tyhle údaje můžete ověřit -
Pani na to ti sere bílej tesák
Ti věříme ne!! Ti klidně nějakou kačku pošlu na účet. Materiálně pomoct nemůžu, protože všechno použitelný už jsme jaksi udali.

<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání