Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:13
- Nahlásit

brezen2008

tomu řikáš autorita todleto?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jo,dostane elektrickým vohradníkem a na chvilku upaqdne do komatu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:29
- Nahlásit

brezen2008

ááále vyprdni se na autoritu, hlavně že máte vstach )))))

Hele ale od toho 20. 7. se musíš přijet podívat na malou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:37
- Nahlásit

isdpch
je to tam......jako máš meila )
Lucie Kratochvílová
no to si piš,takže jedu na vejletek se vodreagovat?
neboj spát tam nebudu,jenom na otočku,vemu elis

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:40
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ááále vyprdni se na autoritu, hlavně že máte vstach
jo to mám

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:42
- Nahlásit

brezen2008

Jo ták, já si řikala jaký spaní Eště právě nefim, jestli s ní budu v jinonicích nebo v přišimasech, ale asi na střídačku.. Ale jestli pojedeš do přišimas v tejdnu, tak tam můžeš klíďo i spát )))) ale ten první tejden od 20. budu asi spís v Jinonicích, tak můžem jít se všema psama do prokopáku

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:42
- Nahlásit

brezen2008
já mu to jdu vostříhat a voholit aby tam okolo neměl žádné chlupy a mohlo to dejchat
Dejchat to bude i s chlupama,ale bude ho to víc svědit,až to bude dorůstat,gdyš mu to budeš holit.

Brýtro fšem............

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no jasněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě

jablunka
si holka myslíš že to jde,nejde,cuká,jak na to šáhnu,že jsem to vzdala,namočila normoš ve vodě a gázou vysušila a než půjdu do práce mu to napatlám tou vodou co mu vždy pomáhá a uvidím večer

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:48
- Nahlásit

brezen2008

To bude! 2 lidi a 6 psů, to bude blázinec, počkej

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:51
- Nahlásit

čus žumponoři, co je novýho? Vás nestíhám číst, pořád gulakujem . Třá včera sme vyvolávali duchy a včil mám nějakou mutvolu v kuchyni Nechce jít pryč Ale mě je to jedno, stejně nevařím

Dneska jsem dostala k svátku psa. Prý abysme měli konečně plný stav . Dali mi volnou ruku při výběru, tak k nám přijde Rose Ann - http://olomouckyutulek.djax.cz/gallery.php?akce=ob razek_ukaz&media_id=1072 . Zatím jí teda říkají Yva, ale u toho jména určitě nezůstanem, bude to Rouzí. Za chvíli pro ni jedu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:53
- Nahlásit

Biluška
Neodepsali zatím, ale když tak dej ňáký info.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:54
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
heled já se přizpůsobím,můžu klidně vzít jenom elis.......

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:55
- Nahlásit

Biluška
nojo vlatně,tak vše nej........................

no to víš,má zánět uší,tu musíš mít

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:57
- Nahlásit

Mucholabka
řeknu jim to až tam budu. Budou štěstím bez sebe, že se toho grázlíka zbaví . Ty tři týdny budou nejspíš stříhat metr

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:58
- Nahlásit

brezen2008
má zánět uší,tu musíš mít
A jo, jsem si ani nevšimla . Naštěstí není bílá

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:59
- Nahlásit

brezen2008

Né, jenom vezmi všechny, bude sranda ))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:00
- Nahlásit

Biluška
Hele, a kdyby to nešlo, kdyby na tom byl fakt blbě, tak co pak s ním?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jestli chceš aby na vesnici viděli jak vypadá pražská smečka,která rozbourá nově novej barák,tak klidně,hlavně sousedi budou mít šok,bo po vesnici půjde 6 stádová smečka
jo a heled poznám vůbec ten barák?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:18
- Nahlásit

brezen2008

No to nefim, jestli to tam poznáš, ale vrata jsou stejný zeleno žlutý Ale budeš muset jít od vlaku pěšky, páč vláďa bude v práci a já ti půjdu naproti, cestou si zobnem třešně..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:23
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to mi chceš jako říci,že jako se zase budem schledávat jako minule
vidíš ten topol,nevidím,vidíš to pole nevidím,vidíš něco,jo oblohu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:31
- Nahlásit

Mucholabka
Hele, a kdyby to nešlo, kdyby na tom byl fakt blbě, tak co pak s ním?
No tak vrátit ho můžeš vždycky, otázka je co s ním udělají oni. Páč když ho nezvládneš ty tak oni určitě ne

janika
co s těma všema psama děláš??
S Hesinkou nic, ta je v důchodu a válí se u kamen.
S Bibinkou agility, coursing a víc nic páč je hluchá a degen.
S Nýnou agility, coursing, canisterapii a spoustu dalších věcí okrajově, páč tohle zvířátko je neskutečně šikovné a na co sáhne to ji baví
S Bon-Bonem běhá agility starší díťato, já s ní dělám canisku.
S Mienkou canisku.
S Texíkem běhá agi menší díťato a se mnou dělá canisku.
S Armanem nedělá nigdo nic, páč je to děsný svéráz. Takže hlídá zahradu, barák, nás a ty ostatní psy
S Orobulkou dělám canisku a nejspíš se dáme do takových těch bulích sportů páč nás na to Muchoš pořád přemlouvá a páč když Orobulka chytne tak nepustí.
S Lilátkem dělám canisku a coursing. Agi hodně okrajově, páč je naměřená do large a skákat 60 cm Lilátko prostě nezvládne. Bohužel. TAkže běhá jen tak tréninkově a závodit nemůže
S Megane nedělám zatím nic páč je to děsný povětroň a eště nic neumí. Ale pracujem na canisce, na agi a na coursingu. Ona pracuje na mě a snaží se mě donutit k pasení. Asi se jí to podaří
S Rose Ann nebudu dělat nic, páč nevím co bych s takovým psem asi tak dělala. Ale třá na něco přijdem. Když ne tak může s Hesinkou zahřívat kamna
A páč mi zoufale chybí pes na agi (mám jenom Nýnu) tak si určitě pořídím dalšího agilitního, nejspíš si nechám po Nýně štěně jestli se nám konečně někdy podaří něco odchovat. Když ne tak si přivezu importa - bi blue, ale ještě netuším odkud

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:32
- Nahlásit

tak se loučím,mějte se krásně famfárově

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:42
- Nahlásit

No tak vrátit ho můžeš vždycky
Biluška
Tak nějak.

Jinak jsem ti asi neřekla, z toho štěněte tentokrát zase nic nebude.

Nejedeš náhodou přes Ovu?

Bassi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:47
- Nahlásit

Biluška

všecko nejlepší paní

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:55
- Nahlásit

Biluška
Všechno nejlepší!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 10:05
- Nahlásit

Baico,Psíček,Bassi
Děkuji

j čím víc pejsků, tím větší zachránce ..
Ale houby, to sou živé konzervy až zas bude nejhůř Ale to se tady nesmí říkat, tak pšššt

Muchoš
Jedu, ale jako tradičně nestíhám. Leda úpa malinkatou zastávečku. Nechceš dnešní přednášku v Karviné? By mi to docela bodlo, je to na jednu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 10:19
- Nahlásit

janika
máš 12 psa teďkonc.
jedenáct. S Rose jich bude jedenáct.

Jen tak otázka bokem...já nevim, jaký to je mít tolik psů, je dost možný, že třá od nějaký hranice už je to jedno, třá 8 nebo 9, to je asi už fakt "na stejno"...
Cirka od pěti už to je fakt nastejno. Akorát je to pořád dražší na žrádle i na vet.péči - víc očkování, víc spot-onů a tak podobně.
Co člověka vede k tomu mít hodně psů??
Nevím. Nikdy jsem nechtěla mít hodně psů, dokonce jsem kdysi jako dítě říkala, že nemůžu mít víc jak jednoho, páč bych třebas toho jednoho měla radši než jiného a to bych nechtěla. Ale člověk míní, život mění a prostě jich mám hodně. Se to tak nějak požvejkalo....

A taky za to tak trošku můžou moji rodiče, páč jako malá jsem nemohla mít psa. Strašně moc jsem ho chtěla a k narozkám jsem místo něho dostala atlas plemen. Takže jsem seděla nad ním, brečela, listovala v tom a říkala "až budu velká tak tohohle psa budu mít, a tohohle taky budu mít, a tohoto taky...." . Prostě mám trauma z dětství a včil si musím pořídit všechny ty psy, o kterých jsem tenkrát říkala "až budu velká tak je budu mít"

A potom taky ještě jedna otázka, pokud se věnuje všem těm psům, není z nich na makovici a zbyde mu vlastně někdy čas i na něco jinýho??
Jistě. Mám čas na práci, na druhou práci, na třetí práci, na zahradu, na opravu baráku. To je jenom otázka správné organizace

jak se to dá vlastně zvládat
úplně stejně jako zvládáš dva psy. Nezapomeň kde bydlím, v centru Prahy bych tuhle smečku taky nezvládala. Tady jdu ven na volno a vím, že cestou nepotkám ani nohu. Maximálně nějakého dědu houbaře a to dost vyjímečně. Nejdu nikde přes cestu. Nestřílí po nás myslivci (páč tu nejsou ).
Krmí se taky úplně stejně, jenom místo dvou misek jich dám na zem trošku víc. Češu, stříhám a tak podobně stejně jako ty dva, akorát to zabere trošku víc času (ale ne moc, páč mám většinou lehkoúdržbové psy). No a výcvik je můj megakoníček, takže stran tohohle mám spíš dojem, že potřebuju těch psů víc, páč ty co mám utavím

Jedu do práce a pro Rouzí tak se tu všichni mějte. Mýdlo končí, mýdlo končí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 10:21
- Nahlásit

je dost možný, že třá od nějaký hranice už je to jedno
janika
já si myslela že od určitého počtu je to fakt jedno, ale když jsem jich měla 6, byl to děs. Pro mě fakt děs, protože jsem věděla že se nestíhám věnovat všem, tak jako bych já chtěla. Pro mě jsou akorát tři, s tím že 4 jsou zvládnutelní, ale víc už fakt ne, potom mi to už přijde takové neosobní. Pokud psů víc, tak dočasně cizí, co mají nějaký prolbém, ale svoje max. tři. Navíc je to ztížené tím, že se nemůžou pouštět spolu, protože by se porvali, a nemůžou ani ke kotcům, protože by se porvali. Možná kdybych měla šeltičky, tak by nebyl problém jich mít hafo. Ale tohlenc mi přijde děsně náročné na čas a taky fyzicky.

Nechceš dnešní přednášku v Karviné?
Biluška

Tos trefila, nechci. Ne že bych nechtěla, ale hádej kde jsem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 11:38
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, dnes má svátek gabifi, ale jelikoš víme, že tu něgde je a čeká na dort, chvilku jí to protáhneme, takže dortisko bude aš za chvilku.

Dnes mě bolí f krku, a to nevím, jestli je dobře, nebo špatně. Bo z toho stejnak zase nic nebude, tak je to asi fuk, akorát si budu muset večer vykloktat slivovičkou.

Báseň dopolední:
Slunko stoupá nad horizónem,
co mám dělat s demižónem?
Vykvasí mi vínko zrudlé,
než to prodám, budu zchudlé.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 12:24
- Nahlásit

čus trotlícííí
tak jaká?
Biluškááááááááá
Tož pani všecko nej a hlavně početný lýnyjový vrhy přeju
tak k nám přijde Rose Ann
ty voe,Kazbunda je zpátky

<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání