Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:05
- Nahlásit

Gerda
ale jelikoš víme, že tu něgde je a čeká na dort, chvilku jí to protáhneme
čekám, čekám, čekám

holkíííííí, mám chnusnou depku, gdybyste měly něco na rozveselenou, třeba cizí smůlu, sem s tim

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:08
- Nahlásit

gabifi
čekám, čekám, čekám

tak počkej, počkej!

holkíííííí, mám chnusnou depku

pani - dneska sem se vzbudila - břicho jako buben, voteklá jak StaHijová a gezicht vosypanej. Když sem se podívala do zrcadla, rozplakala jsem se. Udělá vám todle líp?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:10
- Nahlásit

gabifi
holkíííííí, mám chnusnou depku, gdybyste měly něco na rozveselenou, třeba cizí smůlu, sem s tim
pani,na facebooku mám každej den novej citát,aby se mi fšechno líp zvládalo a na zejtřek mám připravenej tenhle.Matka všech pitomců je stále těhotná! ))

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:11
- Nahlásit

PetraK
Udělá vám todle líp?
neudělá....takhlenc se budím každej den, akorát že já uš nepláču, beru to jako fakt

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:12
- Nahlásit

jablunka
a jak se na ten tvůj fejsbúk dostanu?

Matka všech pitomců je stále těhotná!
já si to myslela!

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:20
- Nahlásit

gabifi
a jak se na ten tvůj fejsbúk dostanu?
Prostě si jednoduše do vyhledávače na fejsbůku zadáš moje méno.
já si to myslela!

U mě uš to narostlo v jistotu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:21
- Nahlásit

gabifi
čekám, čekám, čekám
Zde je, čék si má umět říct vo to svý, to je jasný, takže pani, šééécko nejlepčíííí a hodně peněs!

mám chnusnou depku, gdybyste měly něco na rozveselenou, třeba cizí smůlu, sem s tim
No kdyby tě to potěšilo, můžem ti dát to děcko, co bude mít fifijová s dominátorem.....anebo spíš - můžem ti poslat fotku děcka, co má fifijová s dominátorem, to by tě potěšilo jakožto cizí neštěstí zaručeně ))

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:32
- Nahlásit

Prostě si jednoduše do vyhledávače na fejsbůku zadáš moje méno
tak, fejsbúk sem našla, zadala tvý ménbo....a prt. Asi mu vadilo, že sem tam poprvý, nebo co

Gerda
můžem ti poslat fotku děcka, co má fifijová s dominátorem
tak jo a já na oplátku pošlu fotku mýho děcka a můžem si navzájem nat svou smůlou pobrečet

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Vodešlo nám kalový čerpadlo,samo,že 3 měsíce po záruce!!!!Jedeme koupit nový a já to vemu rovnou na nějakou vysokou věž!Bude stačit Zelená brána,nebo se vrátím jako hopík?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

gabifi

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:35 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Čus žumpáci kalový čerpadlo nám nevodešlo,ale sehnala jsem čupkám kostičky

a ještě tady
http://samanka.rajce.idnes.cz/Mnami_kosticky/

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:36
- Nahlásit

Neessi
ale sehnala jsem čupkám kostičky

Si zabila mamutáááááá?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:38
- Nahlásit

jablunka
Si zabila mamutáááááá?

nejspíš nějakýho vola !Ale byly voňavý a dost obalený masíčkem.Holky už 2 hoďky hlodaj.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:41
- Nahlásit

Neessi
nejspíš nějakýho vola
Tak to se počítá.
a uš jedu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 15:42
- Nahlásit

Tak kernik z Brna je opravdu doma, u majitele - pan pry byl v nemocnici a nyni si ho vyzvedl. Neni ovsem vylouceno, ze do nemocnice poputuje zanedlouho znova, pes tudiz opjet do utulku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 16:38
- Nahlásit

čau žumpíci, děkuju fšem za přání k svátku a k Rouzínce.
Právě jsme dorazili domů. Je úpa boží, klidná, pohodová. Desetihlavou saň (která se tímto rozrostla na jedenáctihlavou) vzala apsolutně v pohodě, dokonce i Lilátko a Orobulátko (s těma má většina psů problémy, páč mají dojem, že ty dvě na ně cení zuby). Prošla si celou zahradu i barák a vybrala si, že chce bydlet u dveří na záchod. To jí teda asi zatrhnu, páč tam občas potřebujem chodit
Stran těch uší - zánět pokročil tak daleko, že je úplně hluchá a uši má pokroucené jak květák. Taky dost těžko chodí a občas jí spadne zadek na stranu. A má nadváhu. Je to moje zlatíčko, jak říká DAvídková - vrácená Kazbunda

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 17:04
- Nahlásit

Biluška
Biluš promiň, ale svátek si měla f úterý, prostě nemůžeš mít dva za sebou! )))))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 17:49
- Nahlásit

Gerda
prostě nemůžeš mít dva za sebou

No jo,ale vona je Líba a ta má svátek dneska!
Biluška

Všecko nejlepčí k svátku !

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:16
- Nahlásit

Neessi
No jo,ale vona je Líba a ta má svátek dneska!
Tak ten úterní dort jí beru.

Sme si to nestihli zavolat, sme se míjeli v čase, to byl den, to byl den!

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:19
- Nahlásit

janika
tak to mě pobavilo : ale jestli nevadí, tak taky odpovím
já nevim, jaký to je mít tolik psů já to vím, je to strašný :,
je dost možný, že třá od nějaký hranice už je to jedno, třá 8 nebo 9, to je asi už fakt "na stejno" je fakt, že pak už je to jedno, jak se do toho zamotáš tak jedeš, u nás to bylo jedno asi tak od těch pěti šesti...ale je znát ta finanční stránka, jak píše Biluše
ale prostě mne napadá jedna otázka, vlastně dvě Co člověka vede k tomu mít hodně psů?? u mě nejvíc debilní pocit zodpovědnosti kontra nezodpovědnost a bezohlednost cizích lidí, většina našich "nechtěných" psů jsou příbuzní našich "chtěných" psů, tak nějak mi to nedá, je nechat ve štychu...
A potom taky ještě jedna otázka, pokud se věnuje všem těm psům, není z nich na makovici a zbyde mu vlastně někdy čas i na něco jinýho??
no, já už na makovici jsem, a nic jinýho, než psy nestíhám, nemám bohužel, tak harmonickou smečku, i když se většina snese, tak ven chodí velcí po dvou, protože mám jen dvě ruce a člověk nikdy neví...ale na zahradě se můžou vylítat, až na výjimky :, společně, myslím, že 2ha jim bohatě stačí
ale nestěžuju si, vždycky se člověm musí nečeho vzdát, aby se zase nečím obohatil, a oni mi to bohatě vynahrazují...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:44
- Nahlásit

Biluška
Velmi originální adresa

ALL

Až mi budete chtít něco poslat, stačí napsat na obálku moje jméno, obec a za tím otazník, vono to dorazí

Na to že tady nemám trvalé bydliště je ta pošťačka fakt zlatá

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:45
- Nahlásit

u nás to bylo jedno asi tak od těch pěti šesti..
Ja jako svy max vidim ty soucasny ctyri kusy, a to je Dura duchodkyne, takze ta moc pohybu nespotrebuje.
Fakt si neumim predstavit mit tech coklu 11.
Ale kazdyho vec, jak si to v zivote zaridi, na jednu stranu mate muj obdiv, na stranu druhou ste cvoci.

A ja zrovna s perdelama venku romanticky zmokla, chcanec ukazkovej, ale to se vam lidi tak krasne najednou dejchalo, z poli sla para, cupky uchechtany, vocicka jim jen svitily. Takze se na Gerdoslavu ani moc nezlobim, cloveku to obcas prospeje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:57
- Nahlásit

Mucholabka
Velmi originální adresa
Sorry To jsem poslala omylem. Jsem ti chtěla zavolat a zeptat se na číslo popisné, ale pak jsem na to zapoměla a nařídila jsem děckám vzít na poštu ty dopisy co mám na stole. No a oni to holt vzali všechno.... a já ani nevzdechla, že tam není tvoje adresa

Ebony
debilní pocit zodpovědnosti kontra nezodpovědnost a bezohlednost cizích lidí
Jo, to tam hraje dost velkou roli, to máš pravdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:59
- Nahlásit

Neessi
Dík. Prosím tě, byla bys tak hodná a písla mi zase recept na joštofku? Ho nemůžu od loňska najít

Gerda
Tak ten úterní dort jí beru.
No to teda ne Jednak si mi žádnej nedala, akorát Muchoš mi upekla psa a za druhé už jsem ho stejně dávno snědla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:04
- Nahlásit

Biluška
Marcel říkal, že by stačilo napsat za Krnovem furt na Opavu a za Opavou furt na jih.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:29
- Nahlásit

Večerní píseň všem polypsovodům:

Hlasem jednotným se mnoho krků ozývá,
v tom hojném počtu smutno jim však nebývá.
Když se polypsovod všemi řádně zabývá,
pak na nic jiného čas už jemu nezbývá.
A když sil a peněz rychle ubývá
a polypsovod na depresi nabývá,
pak jeho srdce rychle dobývá,
nové štěně,
jež pokladem svým třináctým nazývá.
Kdos polypsovodem, pak´s své polnosti
obětoval jistě bohu hojnosti.
(bo jinak by ti nepřidělil tolika čoklůch k starosti)

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:30
- Nahlásit

Biluška
písla mi zase recept na joštofku?
1 kg josty
1/2 kg cukru
1l vodky
1 větvičku rezedy(krušina)
4 lusky karadamonu
kus skořice
kousek vanilky
--------------------
To vše do velký flašky od okurek,zamíchat,protřepat,pořádně uzavřít,ať neprchá alkahůl a nechat zrát minimálně 10 dní.Když půjdeš kolem,tak občas protřepat.Po uzrání scedit přes mul.
Je to perfektní ligvére ,které se dá použít na výrobu koktejlů.
Zbylé plody po scezení jíst v omezeném množství ,bo je z toho opice naprosto dokonalá

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:33
- Nahlásit

Biluška
Že přeju taky fčecko nejlepčí a pani, tady máte ode mě dvanáctýho psa, jedenáct je fakt blbý číslo ...

Jinak sem si tady při pročítání vzpomněla na hlášku "Pánbůch ti to vynahradí na dětech, a gdyž né na chytrosti, tak na množství." Děti asi došly, tak to vynahrazuje psékama...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:42
- Nahlásit

rendik
Dík, ale píšou tam, že některé pejsky nemusí, takže další Šagynku riskovat nebudu.

Pánbůch ti to vynahradí na dětech, a gdyž né na chytrosti, tak na množství.
Někdy mám pocit, že to u nás platí dokonale

Neessi
Kuji.

Mucholabka
Marcel říkal, že by stačilo napsat za Krnovem furt na Opavu a za Opavou furt na jih

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 19:53
- Nahlásit

Biluška
Dík, ale píšou tam, že některé pejsky nemusí, takže další Šagynku riskovat nebudu.
Sem to nečetla... Ale víš co se povídá - darovanému koni na zuby nečum, takže se tim pani řiďte

<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání