Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
Fatury nepřijímám, dnes sem se naučila používat kredity a platit dolarama. Nakonec mi to finanční ředitelka koupila, ale musela sem za to napsat pohádku pro maggi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:32
- Nahlásit

Gerda
dnes sem se naučila používat kredity a platit dolarama
nám to neva,berem aji cizí měny
napsat pohádku pro maggi.
doufám,že nebyla sprostá!

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:44
- Nahlásit

Gerda
Hele to je dobrýýýýýýý,jen doufám,že nebudeme čekat na pokračování stejně dlouho jako u Gafice.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:49
- Nahlásit

Gerda
Jo, berem aj cizí měny. A naúčtuju ti dvojnásobnou taksu, páč ta Libuše je hned z kraje ožralá jak hovado

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:50
- Nahlásit

Biluška
páč ta Libuše je hned z kraje ožralá jak hovado
proč ti gerda řiká,že si hovado??!!
máš sůvu

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
proč ti gerda řiká,že si hovado??!!
Páč je zlá, dostane za to pokutu Klidně si ji může zaplatit v kreditech, mě to neva

máš sůvu
už na ni koukám . Vidíš jak jsi šikovná, nezabila jsi ani jedno harantě

Jedu pro děcka a pak pro Mášenka tak nigdo nic nepište
Asi si na Amálku připevním cedulku "Liptaňská taxislužba" páč už nedělám skoro nic jiného než že je rozvážím do školy,do práce, do kroužku, ke koním, do hudebky, k Váňovi co nám bude stavět komín a zase zpět

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:46
- Nahlásit

nazdar... zas kapek nestiham.. navic je tu koukam zas zakas... tak snat jen:

Gerda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:48
- Nahlásit

StaHi
navic je tu koukam zas zakas
no dyby jen to...děda konečně chyt tu svou vysněnou prasečí křipku co mu tak de k celkovýmu imiči
http://www.novinky.cz/domaci/170489-v-cesku-potvrz en-druhy-pripad-praseci-chripky.html

taky rači du..

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:51
- Nahlásit

Fifi
No nic moc, zrejme ma ucpanou cevu v mozku, dostava infuze a neco na redeni krve.. Nadejne to moc nevypada, vzhledem k vek

pani to mě mrzí. Nevim co napsat, aby to neznělo úplně blbě. Tak radši mlčeti zlato. ach jo.

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
ha! proto se ted janika rosciluje nat pretsvatebni smloufou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:01
- Nahlásit

StaHi
proto se ted janika rosciluje nat pretsvatebni smloufou
navíc dyš se ukázalo,že děda je vlastně žena
ty voe,uš to zas začíná...du

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:02
- Nahlásit

PetraK
Nevim co napsat, aby to neznělo úplně blbě.
A tak - vis jak, od toho je zumpa, abych si tu ulevila. Necekam zazrak, dulezity je, ze babicka doted byla s nasima doma, opecovavana, porad cila, lustila krizovky, nadavala na politiku, cetla noviny, sledovala tv, hackovala uzasny decky, jedla, co ji chutnalo. Jen doufam, ze se bud rychle vzpamatuje, aby mohla jit zase domu, nebo ze se tam nebude dlouho trapit (to zni hnusne ) . A je to generace, co prozila dve svetovy, maso pro ni byla vzdy vzacnost, dycky ho nechala na taliri kousek - na horsi casy, atd.. A uz mlcim na tohle tema, cekam na zpravy od mamy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:06
- Nahlásit

Fifi

(to zni hnusne

ne. Nezní to hnusně. A ví to každej, komu na někom záleží.

Tak už taky rači mlčim a du držet.
Ty palce.

davidkova renata
navíc dyš se ukázalo,že děda je vlastně žena

tak proto von se nechtěl fčera vokázat! Uš je mi to jasný

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:09
- Nahlásit

Fifi
Necekam zazrak, dulezity je, ze babicka doted byla s nasima doma, opecovavana, porad cila, lustila krizovky, nadavala na politiku, cetla noviny, sledovala tv, hackovala uzasny decky, jedla, co ji chutnalo. Jen doufam, ze se bud rychle vzpamatuje, aby mohla jit zase domu, nebo ze se tam nebude dlouho trapit .
myslím, že tímhle si řekla naprosto vše.... už k tomu nemá,kdo co dodat.....

(to zni hnusne )
nezní ... tohle je snad nejhezčí přání, které člověk může ke svému nemocnému blízkému říct....

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:18
- Nahlásit

Fifi
Pani, jasně že to nezní hnusně, každej rozumíme tomu, co tim chcete říct, všichni už sme to nějak zažili. Budu na vás myslet, ať vám máma dotlačí jen ty nejlepší zprávy.
Jo a k tomu háčkování - naší babi kleplo, když chtěla předávat starou paličkovací výbavu mojí mámě, že to jako převeme po ní. Bohužel moje maměnka je levá jak šavla, takže se paličkovat nikdy nenaučila, babičku kleplo a zakopala paličky na zahradě s tim, že na tohle fakt nemá )

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
babičku kleplo a zakopala paličky na zahradě s tim, že na tohle fakt nem

Brůtofka má pravdu! děti vůbec nejsou radost života!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:22
- Nahlásit

PetraK
No hlavně ty nepovedený ))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:25
- Nahlásit

Fifi
vic nez pozehnanej vek, krasny stari.. co si vic prat? drzte se, pani...

PetraK
na operaci tlapky nedoslo, fryba se pri pohledu na bilej plast zazracne uzdravil.. teda vecir se este dvakrat opakovalo, ze vstal z vily fryby trinohej, ale vzdycky okamzite zabralo, ze jsem mu hnatku protahla.. cim dal tim vic si myslim, ze mel tu chnusnou krec, co ji musite zahnat protipohybem (mi se to ve spanku taky stava).. dneska vod rana upa dobry, tak snad to uz mame za sebou

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

StaHi
co ji musite zahnat protipohybem
Tak nakou Vojtovu metodu na nej!

drzte se, pani...
Jo, dik. Snazim se, placam po netu, cekam na zpravy.
vic nez pozehnanej vek, krasny stari.. co si vic prat?
Nektery lidi by meli vydrzet naveky...

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:37 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
Jen doufam, ze se bud rychle vzpamatuje, aby mohla jit zase domu, nebo ze se tam nebude dlouho trapit (to zni hnusne ) . A je to generace, co prozila dve svetovy, maso pro ni byla vzdy vzacnost, dycky ho nechala na taliri kousek - na horsi casy, atd.
Hele,já mám babičku,88 let a není to pro mě jen babička,protože moje matka nestála za nic a ona s dědou mě vychovávali,pomáhala mi s prvníma dvěma dětma a pro ně je taky tou nej babičkou,ale tohle je i moje zbožné přání......jestli to má přijít,ať to přijde rychle a je to milosrdné.Zažila si toho taky moc,druhou světovou,únor 48,vystěhování s dětma a pár uzlíčkama věcí z domova,který jim zabavili,manžel a tchán v kriminále,posléze manžel s DMO,od 27 let ochrnutý na půl těla,dřela jak bulhar,v 65 letech děda dostal mrtvici,ochrnul úplně a ona se o něj celé tři roky poctivě starala doma a ještě k tomu o dvě puberťačky,pak pohřbila vnučku.......no prostě na jeden život je toho hrozně moc.Tak aspoň odchod by si zasloužila klidnej.

Držím palečky,ať přijdou jen dobré zprávy.

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:41
- Nahlásit

Fifi
Vojtovu metodu
eh ???

hele, nekdy se ty zazraky dejou.. moje babi, celozivotni kardiacka, si (tesne potom, co prekonala rakovinu tl. streva) zlomila kycel v krcku... zivotni prognoza max. 3 tydny, mesic.. prolezeniny, zapal plic, konec.. ale (s pomoci super rehab. sestricek z motola, ktery nas -me a brachu- naucily jak s babi cvicit..timto jim znovu dik ) zabojovali jsme a babi tu byla jeste dalsich 5 let a behala jak mladice (zadny choditko, berla, hulka) ..ze se nakonec spustila s tim Nemcem, co lidem schovava veci, je vec jina.. i to bylo v jejim pripade, nakonec dobre, bo ji to nedovolovalo tolik smutnit, jako za plnyho vedomi.. v zadnym pripade nezoufejte, mozna je to louceni, ale treba..

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:41
- Nahlásit

Fifi
Nektery lidi by meli vydrzet naveky

to souhlasím.
StaHi
fryba se pri pohledu na bilej plast zazracne uzdravil.

tak odteď už choďte jen v bílym plášti a máte pořešený veškerý potíže.

Fifijová má pravdu - Vojtu na něj!! Znáte ňákýho?

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:43
- Nahlásit

StaHi
Vojtovu metodu
eh ???

Nevíš?????To bezva cvičeníčko.URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:44
- Nahlásit

PetraK
Fifijová má pravdu - Vojtu na něj!! Znáte ňákýho?
No já mám doma knihy Vojtěcha Steklače...dybysme ho poslali na miloše frybu....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:44
- Nahlásit

Fifi
a některý by setu zas vůbec neměli vyskytnout.
Držim palce,ale vidim to stejně jako ti přede mnou..

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jablunka
To bezva cvičeníčko.
jo, synovci hodne pomohla, tak si rikam, proc nekdo neco podobnyho nevymyslel este u coklu..
davidkova renata
a některý by setu zas vůbec neměli vyskytnout.
Tak ja mizim...
A taky to vidim podobne, jen proste... to cloveka ikdyz to ceka, sejme. Jdu ksaaa radsi vysvetlovat nicky svych cubek, nechtela sem vas rozesmutnit, komunitne. Jablu - taky hustej zivot, mela babi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:50
- Nahlásit

Fifi
Tak ja mizim...

pozdě,uš ste se zákeřně infiltrovala v rámci integrace

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:51 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

jablunka
neznam, dik.. uz mam zalozeno a budu studyrovat

Gerda
fryba se fakt jmenuje po Milosoj! (papirove je nak jako 'freeboard', volne prelozeno 'uvolneny prkno' ..doslovne 'prevyseni hraze', 'vyska nad hladinou', 'volny bok lodi' a 'vule' )

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:54
- Nahlásit

StaHi
Este sem nevidela psa, co se menuje Převýšení hráze....to je asi indiáncký ňáký, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:57
- Nahlásit

jablunka
A zbytek mojita klubu. Dneska sem se ptala plevelu, jestli chce vykopnout a cestovat postou, rikal, ze prej az v pondeli, bo by jiste pres vikend nekde uschnul..

<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání