Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:09
- Nahlásit

Gerda
teplejsi ne, na pohled i pohmat vypada upa stejne jak druha, zdrava.. (jinac ja mam taky v pate strep a vubec to zaniceny nemam ani nikda nemela..jen se kol strepa udelala takova tvrdsi kuze)
..drapky ma vsechny ok (jeden mel pred casem drobet zatrzenej, ale to uz je taky zhojeny) ..pri 'masazi' polstarku jsem projizdela meziprsti a nic, reagoval jen u toho polstarku (ma to na tom velkym) ..olizovat se nesnazi ..este mu teda zkusim brnknout na 'prsty'

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:10
- Nahlásit

Gerda
Přece kdyby tam měl zadělanej střep, bylo by to nějak zanícený, ne?
Pani, nemusi tomu tak byt, fakt. Se to zatahne a slus, hnije si to vevnitr polstarku, navenek prd poznas. Muze tam mit vrazenej trn, strep, trisku, to je hnedka.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:14
- Nahlásit

bracha je churavej a vet nedostupnej.. musime vyckat do rana, to zas bee noc plna vasni ..mno ale treba se mezitim vzpamatuje, jak mi bracha pripomnel, kdysi uz nam takhle jeden den nevysvetlitelne kulhal a pak znicehonic dobry.. drzte palce!

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:21
- Nahlásit

Gerda
chystate se f srpenci na koncik?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:23
- Nahlásit

Fifi
StaHi
Aha, to sem vůbec nevěděla, že se to může zapouzdřit jen tak bez výraznějších vnějších projevů...
A nešlo by to zkusit nějak vymáčknout?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:26
- Nahlásit

StaHi
nejdříf vážně
Přece kdyby tam měl zadělanej střep, bylo by to nějak zanícený, ne
vážně to nemusí být poznat kluk měl vraženou obr třísku v dlani a pořád říkal jak ho to píchá , nikdo tam nic nenašel ani dochtor a pak asi za pár dní upadl a o tu dlaň se opřel a vylítla ta tříska se sprchou hnisu fuj byl to humus. Jo a jinak bych neřekla že na RTG bude sklo nebo tříska vidět
a teď nevážně
ale jak de vo zdravi, se.u na postaveni!
no zdraví má čék vážně jen jedno, ale postavení je postavení a nebýt postavení bylo by po večerech (někde i přes den) dost smutno nemyslíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:26
- Nahlásit

StaHi
chystate se f srpenci na koncik?
Depak, já uš na konciky prdim, nesnášim davy, sem pak úplně někde jinde, aby se na mě netlačili lidi, tak to asi nemá cenu tam jít.

Hele škoda že ta hnáta neni o víkendu, sjela bych pro tebe autem, abys nemusela čekat na bráchu....no kdyby to nějak časově haprovalo a potřála bys to až na víkend, tak klidně hókni, to ti s tim můžu helfnout.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:28
- Nahlásit

Gerda
vymacknout zatim jaksi nemam co.. nic jsem v tom polstarku nenahmatala, jen se na me pritom masirovani dost ublizene kouk a hnatku vodtah ..za chvilu jdu na dalsi kolo, nechci ho nervit svejma strachama, tak se musim napred zklidnit..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:28
- Nahlásit

Alexa
za pár dní upadl a o tu dlaň se opřel a vylítla ta tříska se sprchou hnisu fuj byl to humus.
No právě tak to teda zhnislý je, ale uvnitř, že to neni vidět navenek. Já bych mu to zmáčkla, jestli se něco stane.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:30
- Nahlásit

Gerda
Já bych mu to zmáčkla, jestli se něco stane.
jestli je to čerstvý tak tam zatím hnis nemá.
StaHi
zkus tu ránu opatrně roztáhnout a pak vymáčknout jako od spodu

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:30
- Nahlásit

Gerda
dik pani, ale o vikendu tu bracha tuty bude, kvuliva hlasovacim listkum, co tu na nej cekaj..

Depak, já uš na konciky prdim, nesnášim davy..
ja vim ..jen mi na chvilu svitla nadeje na levnejsi listek.. dybyste se jako rozmyslela az na miste

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:33
- Nahlásit

StaHi
Jo vy chcete jít a nemáte lístek? Hele tak já se zeptám, jestli ho někdo nechce dát, jo?

Alexa
Tak vidiš, že taky radíš vymáčknout....joooo ale holt vot spodu, tak to je jinááááá )))))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:34
- Nahlásit

Alexa
ten nehlubokej zhojenej skrabanecek prave vubec cerstvej neni.. 'roztazeni' si moc neumim predstavit, todle by asi chtelo uz riznout (..eh, uz mam zas kardiozachvat)

kachna_
Člen
- Nahlásit

Gerda
1) Napadá tě, jak to udělat s tím šamponem? Meje úplně skvěle, Besinka vypadala jak vypraná v perwolu.
2) Tak jsem byla dneska autem na letišti - zase. Nechtěně - zase. Cestou z Kralup - zase. Tentokrát jsem aspoň byla ušetřená té potupy a nemusela jsem projet parkovištěm.
Pak se mi podařilo ještě třikrát minout odbočku na Teplice, pročež jsem ze Stodůlek jela nejdřív na Smíchov, potom do Dejvic a potom teprve centrem do Mělníka

Fifi
Člen
- Nahlásit

Gerda
Já bych mu to zmáčkla, jestli se něco stane.
Pani, by vam pesan podekoval. Pejsek ma polstarek dost tvrdej, mackanim nicehoz nedosahnete, to nejni bedar! Proste Stahijovic, at se mu na to koukne vet, nebo fakt nekdy staci jen rejpnout do starsi rany a provali se to samo. A ber to mm po mm, az zjistis citlivej polstarek. A porad by tohle bylo lepsi, nez naky kloubni problemy.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:36
- Nahlásit

Gerda
Jo vy chcete jít a nemáte lístek?
no spis jsem si z vas utahovala.. mozny bych sla, ale site nerozhazujte (jednak netucham, jak na tom budu s casem a financema a dvanak doufam ve volnasek ze dvou stran)

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:38
- Nahlásit

StaHi
hele nevím jak by vydržel něco na noze, ale mě se na tydle hnusy moc osvědčuje černá mast napatlat zavázat nechat 1 den zavázaný a druhej den rozvázat a zkontrolovat, ale moji čokli to vždycky servou, tak to můžu praktikovat jen u někoho kdo se moc nebrání

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:38
- Nahlásit

Fifi
nestrasteeee! nebo se mi kousne pumpicka a odnesou to moji psi!

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:40
- Nahlásit

Alexa
černá mast
to neznam, nemam a tady tuty nesezenu ..jinac bulik by asi obvaz dal, doufam..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:41
- Nahlásit

kachna_
1) Můžu vyzvedávat kdekoli pouze o víkendu - jednak je víc času na cestu a na bloudění, druhak nejsem v práci, takže když řekneš Přijeď si příští víkend tam a tam, tak v sobotu ráno vyrazim a po obědě tam sem v cuku letu ))

2) Holka, ani nevíš, jak tě chápu! Hlavně nikdy nesmíme cestovat společně my dvě + mamka, bo to už bychom nedojely nikdy v životě nikam.

Fifi
máte pravdu pani, ale myslíte, že do toho má stahijová řezat sama? A čim? Myslíte, že je dobrej takovej ten perořízek na koberce? Skalpel doma mít asi nebude...i když stahijová má i jiný zvláštnostě doma....

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:42
- Nahlásit

StaHi
Nebud cimprdlich.
Nestrasim, dyk ja vcera vytahla cube z mezipolstarku stetku, a je taky po kulhani.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:42
- Nahlásit

StaHi
černou mast seženeš, menuje se ichtyol, maj to v každý lékáně, děsně to smrdí a fšecko to obarví na blitkovo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:43
- Nahlásit

StaHi
tak jsem koukla do lékárny jmenuje se to ichtoxyl a určitě to budou mít fšude. Hele a odkud jsi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:46
- Nahlásit

Gerda
ale myslíte, že do toho má stahijová řezat sama? A čim? Myslíte, že je dobrej takovej ten perořízek na koberce?
Sem ji psala, ze vet. A jestli ted nema jak, tak stejnak prt nadela. Ja preparovala jehlou (tou tupou stranou s ockem). Perořízek na koberce nezminujte, s tim sem si malem ukuchla prst. A kdyz sme u tech řízků, jdu jich par obalit.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:50
- Nahlásit

Fifi
strasenim sem myslela ty klouby spis..
Nebud cimprdlich
tak jsem se 'pochlapila' (krzeva panaka danskyho narodniho dryjaku z kminu..eh!), vybavila 'chirurgickym nacinim' a dobrutkama pro pacose.. a co byste rekly? 'na sale' mne privital ctyrnohej, zdravej pef ..nic naplat, je po mne!
..pozoruju ho dal, ale zatim se tvari fakt zdrave! (dobrutky jsem mu z radosti dala skorem vsechny, takze esi este na zakrok dojde, dostane taky panaka)

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:54
- Nahlásit

Gerda
Alexa
tak ichtyol, nebo ichtoxyl? (poridim to 'pro pripad', ale v mistni lekarne fakt ne.. nemaj vubec nic, ani naplast..vsechno leda na objednafku a v megabaleni ) ..bydlim ca 40 km jihovychodne od Phy, mame tu tra hotel Sen..blee!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:00
- Nahlásit

StaHi
Tak já ti to koupim a pošlu výměnou za ten keř nebo co to je, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:04
- Nahlásit

Gerda
fstávej,objesila se ti koza..

šiš PROČ furt máte puzení psát a psát??!! Nemůžete jít třá pádit chvíli??StaHi
krzeva panaka danskyho narodniho dryjaku z kminu
bože to je nárot,voni snat vyroběj kořalu aji z pařezůch..tzv. pařezovice třá no ale já bydlet v Dáncku,chlastám cokolif co mě votupí

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
no ale já bydlet v Dáncku,chlastám cokolif co mě votupí
Spíš vohřeje, ne?

fstávej,objesila se ti koza..
Co hééérečka, kurva je to!

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:06
- Nahlásit

Ženskýýýýýýý
Helejte,je možný,že by mi čuba vynechala upa hárání?????
uš dva měsíce čekám a furt nic.

<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání