Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:02
- Nahlásit

StaHi
jaký rodiný vazby?

Baico
Člen
- Nahlásit

PetraK
děláte furt ešče tu ouřednici?
Jaký furt, jsem tu teprvá třetí den. Ztim jsem ráda, že trefim k sobě do kanceláře a že vim, na jakým oddělení pracuju. Ale počítám, že všchny lidi si nezapamatuju nikdy, protože jenom na centrále je nás 400 a celkem máme 850 zaměstnanců. To bych musela být slon, abych to zvládla.

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

no dyk to myslim

aha sem myslela, že tam bylo i něco víc

tagže něco se seksem asi

možná zkouška hladiny hluku při seksu?

gdo?

No ten Gvínes, co vám dal tu malou křifku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:04
- Nahlásit

Mathea

Takze Davidtkova je taky muj tata??

jo, je to tady jedna velká štastná rodinka : D

A jeji Nana ma teda f tom pripade schizofrenii???

vzhledem k tomu, že žije s Davídkojc, se tomu ani nedivim

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:04
- Nahlásit

brezen2008
no ty mistni, vice ze mne pani nedostanete, ztratila jsem se v tom uz davno..

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:06
- Nahlásit

Baico
Jaký furt, jsem tu teprvá třetí den

jájen, že mi ta vaše větička , že dete s šéfkou na to, směřovala k jiný pracovní náplni než k dotacím jako. tak sem si to chtěla jen vověřit.

To bych musela být slon

hele stačí říct, žádnej problém. Ze StaHijový a z Mathei už je Nána. takže - NIC NENI NEMOŽNÉÉÉÉ, TO-JO-TÁ!

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:10
- Nahlásit

PetraK
že dete s šéfkou na to, směřovala k jiný pracovní náplni než k dotacím jako.
Achá, no to se nedivim. Ale vzhledem k tomu, že jsem svoji novou šéfovou viděla naposledy na výběrovém řízení, tak jsme ještě nestihli navázat důvěrnější fztach. Ale hned za rohem mám nejvyššího ředitele, ale ještě taky nevim jak vypadá. To je děs, proč si do nový práce člověk nemůže vzít starý kolegy, chjo

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:13
- Nahlásit

Baico

o je děs, proč si do nový práce člověk nemůže vzít starý kolegy, chjo

nejste vy stejně jako StaHijová a Mathea náhodou taky nána??????????? todle řešení mě nikdy nenapadlo

a vůbec, jak se vám tam - chtěla sem napsat šlape, ale to by znělo blbě - tak jak se vám tam daří?

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:14
- Nahlásit

PetraK
Taj to za chvili bude sama nana a tata

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:16
- Nahlásit

janika
čus trubcí a trubice, jak to jde?

f poho. Nána vrhla vydatnej vrch a Davídkojc si šla užívat hlučnýho seksu do Kolbenky.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:19
- Nahlásit

PetraK
jak se vám tam - chtěla sem napsat šlape,
Nešlape, jezdim tramvají a pak výtahem, 3. patro je na mě moc. Ale dolu hodim teda pěšky. Ale jinak si zatim studuju ty zákony, evropský směrnice a interní směrnice. Sice trochu nuda, ale musim se nějak dostat k jádru pudla, že?
No a hlavní věcí je, že jezdim denně o hodinu dřív domu, než jsem jezdila z výzkumáku a taky si poměrně dost polepsšim s penězma. Takže zatim dobrý

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:27
- Nahlásit

davidkova renata
Zdražím ho nejmíň na pět tisíc
ho prodáváš jo???? naifko

Pět tisíc euro, aby bylo jasno . Ten pes má prostě svoji hodnotu, páč je dost dobrej . Zabil úplně do mrtva aj killera Ferdíka a to mu bylo teprve pět měsíců (Texovi, ne killerovi).

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:27
- Nahlásit

Baico
dolu hodim teda pěšky
kaslete na pesky, hodte dotace! cekam pod voknama!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:46
- Nahlásit

Baico

dostat k jádru pudla,

vy tam i pitváte?

StaHi
kaslete na pesky

vona už je z těch zkoušek zblbá celá, tak místo aby házela dotace, hází fšude pešky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:58
- Nahlásit

Ste úplně blbéééé a nedáte se číst. Zavolejte Aleksu a Erin, ať to tu protáhnou ňákou rozumnou věcí. Stejnak maj eště nevyplejtvanej kredit za dnešní den. Děcka, já dnes kupuju kredity f kanadě, už vim, kolik jich potřebuju, ale velmi pikantní je, že si je nemám za co koupit, bo tady nikdo nemá peníze. A finanční ředitelka mi nechce pučit svojí kartu. Potřebuju jenom 680 dolarů. Na 600 kreditů, bo potřebuju 411 a v nabítce je jen 300 nebo 600. Je to pecháček.
Uš ste si ujasnily fstachy? Kdo je čí?

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:18
- Nahlásit

Gerda
Uš ste si ujasnily fstachy?
ja si ujasnila ty Stahi.. aspon drobet teda uz je jasnejsi..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:24
- Nahlásit

Mathea
ja si ujasnila ty Stahi.. aspon drobet teda uz je jasnejsi..
))))))))))) ste strasna trubice, mamka vám taky dneska zvedne tarif ))

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:28
- Nahlásit

Gerda
mamka vám taky dneska zvedne tarif
to je uplne sumak, pac Biluse prej stejne prachy zkonfiskuje, takze na ucut nic mit nebudu a tatka nebude mit odkud strhavat

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:33
- Nahlásit

Mathea
ja si ujasnila ty Stahi
a co ze se nepodelis!?! ..ja vim furt trousek

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:57
- Nahlásit

gerda

vobludaku gerdaku, ptala ses mi na tuboudu?

renata davidkova

co to cislo na pana bendu?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:59
- Nahlásit

argosek
ptala, ale eště mi nikdo neodpověděl. dneska sem jim to znovu připomínala, tak jim to připomenu ještě jednou.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:29
- Nahlásit

prihodim par psich novinek..
1/ fcera sem zas nasla psa.. psa-fenu teda, cernou ofcounku, kuasnou a moc hodnou.. nastesti mela na krku trupicku s cislem, tze majitel dojel za chvilku (hledal ji uz celej den).. pikantni na tom bylo, ze krom cisla obsahoval papirek i jmeno.. volam, chlapik to zvedne, predstavim se, reknu kde jsem a ze mam u sebe zabehlou Boubrli.. a to byla chypka! pac Bouberle byl von, panik (a pro brezen: cubina se jmenovala Sindy a vypadala jak Dasty.. dobry, ne?)

2/bulik vod rana neslape na levou zadni ..v noci naprosto v poho a rano todle.. musel si nak ublizit ve spanku... na ty pacce neni nic videt, zadny riznuti, nic zapichlyho, zadna reakce pri pohmatu (to ale neni u bulika nic divnyho.. na druhou stranu, uz to musi bolet fest, by si bt 'ulevoval'), kosti, slachy..secko vypada normalne... ale, neslape na ni, ani dyz je necim zaujmutej.. dyby to mel naky prelezeny, tak uz by se nozka asi vzpamatovala, co? netusite, co by to mohlo bejt? (jasny, ze esi se nezlepsi, jedem na rtg)

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:37
- Nahlásit

StaHi
na ty pacce neni nic videt, zadny riznuti, nic zapichlyho, zadna reakce pri pohmatu
Se mi stalo s perdelici, taky jsem zkoumala a sondovala, z urazu to bejt nemohlo. Nakonec mela v polstarku vlezlej kus strepu, slapla, polstarek se zatahnul a nebylo nic videt, zadna rana, riznuti. Az po velmi dukladny prohlidce a prohmatu cm by cm tlapky jsem na to prisla a vyzdoubala, taky holka zatina zuby a nedava najevo bolest. Tak snad to bude neco podobnyho a nebudete muset na rtg.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:40
- Nahlásit

Fifi
ha! na jednom z polstarku ma zhojenej skrabanec (mozny mensi rizanec) ..jdu ho potrapit! ofsem nevim, esi si troufnu zdoubat

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:42
- Nahlásit

StaHi
esi si troufnu zdoubat
Si rikam, ze na gauci doma mensi zlo pak zality betadinou, nez zdoubani ve stresu u veta. Drzim palce, at je to ono.

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:46
- Nahlásit

Fifi
to je fakt, voblikla jsem bilej plast a davam si cigarko na uklidnenou.. (mam jen alfadin, ale jak de vo zdravi, se.u na postaveni!) ..este za mam v zasobe (pro tohodle megapazravce) idealni narkozu - velkou buvoli kost

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:59
- Nahlásit

Dnes vás chci potěšit pěknou písní, mou oblíbenou - http://www.youtube.com/watch?v=9AuhTr2AAQQ

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:01
- Nahlásit

tak jsem mu hnatku zas celou prosmatala a vypada to fakt na ten polstarek.. celou nohu si nechal 'vysetrit' bez mrknuti ocka, jak jsem zacla 'masirovat' polstarek (ted prvne), nozku vodtah.. ale nenahmatala jsem nic konkretniho, mozny tam neco ma uz dost hluboko ..jdu volat vetoj a brachoj (kvuli autu), na naky hluboky rezani si netroufnu urcite

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:01
- Nahlásit

StaHi
Pani, helejte a má tu hnátu nějak teplejší? Přece kdyby tam měl zadělanej střep, bylo by to nějak zanícený, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:02
- Nahlásit

StaHi
A drápky má všechny ok? Když mu hmátneš na prsty, taky se nebrání? Jestli třeba nemůže mít zlomenej prst...Je to citlivý jen na tom polštářku? A má třeba snahu to olizovat?

<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání