| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:07
- Nahlásit
Erin
babičky se bude mít fajn,psa už měla a je to taková ta babička co si s psíkem pořád povídá a něco snáší pod ňufák,ale vyžaduje i poslušnost.
to je skvělý .... je v dobrých rukách krále Miroslava... teda královny Miroslavy
PetraK
že jo? Já si myslela, že je mi povědomá! A teď jak to píšeš s Denynkou, tak mi to docvaklo.
jj, sem doma kvůli ní "překopala" psí ubytko, vymyslela dopravu atd. , jen mužskej si postavil hlavu a dal mi na výběr... buď dodělaná ložnice a kuchyň nebo další pes....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:24
- Nahlásit
jablunka
Fůůůůůůůj,jaxe jí to moho stát?????
Vůbec nevíme. Ona je už divná od narození, proto jí říkáme Retarda.
PetraK
Snad to bude dobrý, ona je takovej kliďas a navíc, když neni nikdo doma, tak je zavřená v králíkarně, aby tu kebulu někam nestrčila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:26
- Nahlásit
brut
buď dodělaná ložnice a kuchyň nebo další pes
sou malicherný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:26
- Nahlásit
Gerda
Samo že zadarmiko nebude ani kus psa.
No proto! Protože takhle kvalitní štěňata nemůžeme přece jentak rozdávat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:31
- Nahlásit
PetraK
sou malicherný
a jak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:01
- Nahlásit
Jako todle s váma fakt nemá cenu!!!!!!!!!!!!!!! gde je nějaká moje autoryta,kurwa???? .Ze trest du na houby,abyste vjeděli
Gerda
vypustíš pštrosa
Pštros je můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:02
- Nahlásit
Erin
Agátka je mocinky rostomilá ,ok teda,můžeš bejt tady na foře,ale můžeš napsat jen 3 příspjefky na den a to f češtině!!!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
ok teda,můžeš bejt tady na foře,ale můžeš napsat jen 3 příspjefky na den a to f češtině!!!!!!
Ó díky nakynutá velebnosti,klanim se,uctivý služebník.Dovolte mi odejít pracovat na polnosti.
Jen malinká technická votázečka,příspěvek může míti víc než 200znaků?A je možno napsat dva za sebou?A dyš je Brno na mapě ČR a mluví se v tého zemi česky,tak i brněnská mluva je čeština,ni?
P.S.proč plevel roste rychlejc než rajčata!!??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
gde je nějaká moje autoryta,
jo já vám to řeknu a moderátoři to smáznou, že su sprosté
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:24
- Nahlásit
Erin
P.S.proč plevel roste rychlejc než rajčata!!?
u nás je to jasný,páč mi rajčata vokusujou zajíci vod Viky , jak je to u vás to nevim
Jen malinká technická votázečka,příspěvek může míti víc než 200znaků?A je možno napsat dva za sebou?A dyš je Brno na mapě ČR a mluví se v tého zemi česky,tak i brněnská mluva je čeština,ni?
sem zvědavá, jak se s timdle popasuje
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:28
- Nahlásit
Erin
P.S.proč plevel roste rychlejc než rajčata!!??
Prej aby sis protáhla záda.
A dyš je Brno na mapě ČR a mluví se v tého zemi česky,tak i brněnská mluva je čeština,ni?
Čéče,po přečtení tvýho fčerejšího příspjefku dost pochybuju..........sem z toho pochpila snat jen to,že deš spát.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:33
- Nahlásit
Erin
Dovolte mi odejít pracovat na polnosti.
Neeee na polnosti nesmíš pracovat, polnosti máš jen zmiňovat přet Baico, bo ta rozdává dotace. Jesi seš malozemědělec, bude tě potporovat. Ale musíš mít i vinice....jesi to neni problém....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:34
- Nahlásit
Gerda
. Ale musíš mít i vinice....jesi to neni problém
mohla by to kompenzovat vjekem. Dyby jí bylo přes sedumdesát, dostane je, psala to tak Baiconůrová ne?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:36
- Nahlásit
Gerda
polnosti máš jen zmiňovat přet Baico, bo ta rozdává dotace.
Ó díky sestro,mám skleník,pak záhon čítající 100m2 a 2 hlavy vinné révy.Jupííí budou dotacíčky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:37
- Nahlásit
Erin
Ó díky sestro,mám skleník,pak záhon čítající 100m2 a 2 hlavy vinné révy.Jupííí budou dotacíčky.
s timdle množstvim a vinnou révou, ten vjek falšovat nemusíte. Dotace sou v cajku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:39
- Nahlásit
Erin
Tvůj záhon by se nevešel do mého bytu. A to je smutné, ach jo.
PetraK
Pani, šak vy taky budete mít, dyš ste velkozemědělec, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:43
- Nahlásit
Gerda
Pani, šak vy taky budete mít, dyš ste velkozemědělec, ne?
já f to pevně doufám. Jedna dotace na louku. Druhá dotace na park kterej na louce vytváříme, třetí dotace na záhony květinové, čtvrtá na záhony zeleninové a pátá na arboretum, který jsem vytvořila v rokli.
Suma sumárum, uš asi nebudu muset chodit do práce.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:49
- Nahlásit
PetraK
Koukám,že su břídil,jaké stromky máte v parku a v arboretu?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:52
- Nahlásit
Gerda
Tvůj záhon by se nevešel do mého bytu. A to je smutné, ach jo.
Nesmutni,je to akorát na prácu a zlost,bo plevel roste rychleji než tu kultivovaný plodiny a ve finále je vohryžou slymáci
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 12:18
- Nahlásit
Erin
PetraK
Gerda
Dámy budu mít na starosti Předčasně ukončenou zemeědělskou činnost. Takže musíte převést na děti nebo prodat svoje polnosti, musí vám být víc jak 55 let a nesmíte být v dúchodu. Pak dostanete ročně paušál 75 000 a k tomu 4700 za každej darovanej nebo prodanej hektar. Ale max to může být za 30 hektarů. Tagže se hlašte, kdo se do toho vejdete. Minimální převedená výměra je 0,5 Ha
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:40
- Nahlásit
Baico
no fuj! to sou hrosny spravy vemte si na starost nakej jinej odbor, plosim, plosim vypadalo to tak nadejne a ted takovy zklamani ..pujdu na jinej statek, nekam hodne daleko..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:43
- Nahlásit
hlavne pro brut (ke vcerejsku), ale i ostatni, na zvednuti nalady:
homer simpson na detektoru lzi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:44
- Nahlásit
Erin
Paniii, to je parada!!! Gratuluju Agatce, ze nasla bezva rodinku, cubinka je to uzasna, chytla me za srdicko! Mam prevelikou radost.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:54
- Nahlásit
Erin
Agatka je bozi!
jenom ji, prosimvas, neukazujte Biluscinymu Lilatku, jinac shanite novou ..hele:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:55
- Nahlásit
Erin
Koukám,že su břídil,jaké stromky máte v parku a v arboretu
tak je tam
1x liliodendron tulipifera,
2x buk
1x dub
1x kaštan jedlý
1xkaštan obyč
1x javor jasanolistý
1x jasan
2x??? bříza
1x lípa
1x douglaska
1x borovice černá
2x smrk
1x modřín
1x ořešáček
a ešče něco co si nevzpomenu
jo a 1x topol osika
vše vlastnoručně zasázené námi.
a v zahradě je 2x habřík
1x javor pensylvánský
1x javor tatarský
1x brslen křídlatý
bobkovišně
byla tam parocia persika, ale ta vypadá, že jí ty svině hlodavý zničili a švestek nedožije. Ostříhali jsme jí, ale vypadá to bledě
2x Budleia Davidii
Douglaska
stříbrný smrčky
cipřiš vysoký
cipřiš takovej ten přízemní
různý tůje
jalovce
dřišťály
obyč brsleny
tavolníky
slézovec
fíkovník
měli jsme tam mandli, ale ta taky scípla
dub
a ešče hafo dlašího zelenýho bordelu
vohryžou slymáci
a nebo zajíci a nebo vodspodu hlodafci hlodavý. S nebo krtek rozreje záhonek tak, že tam scípne majoránka, petržel, cukety... a tak jako podobně
Baico
Předčasně ukončenou zemeědělskou činnost. Takže musíte převést na děti nebo prodat svoje polnosti, musí vám být víc jak 55 let a nesmíte být v dúchodu. Pak dostanete ročně paušál 75 000 a k tomu 4700 za každej darovanej nebo prodanej hektar. Ale max to může být za 30 hektarů. Tagže se hlašte, kdo se do toho vejdete. Minimální převedená výměra je 0,5 Ha
to pude, to pude!! Předčasně s tim asi brzo fláknu a převedu to fšecko na synofce za trest, páč jako děti byli všichni hrozně zlobivý.
Ten důchod teda bude muset bejt invalidní, ale na hlavu to zmáknu v pohodě. Věk - no tam je limit, ale dyš se pudu vokázat zrána, kdy vypadám jak tejden starý zmuchlaný noviny, tak to projde. 0.5 hektarů je 50000 metrů? Jestli jo, mám rezervy.
KOLIK DOSTANU?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
A já si to říkala, že budete pani radostná, dyš sem si pak vzpomněla skrzevá Brůtofku, že ste na ní měla zájem veliký!!
Ale ... StaHijová má pravdu nesmí se vokázat Lilátku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:03
- Nahlásit
PetraK
že budete pani radostná,
No to jsem, a moc, aspon neco me dneska potesilo. Dopolko jsem byla v HK v MS, vypustili na me celou skolku. Deticky byly ale hodny, a stejne tak i vypujcenej Baloo od Mathey, moooc se libil.
Aspon jsem prisla na jiny myslenky, babicku rano odvezli do nemocnice. 97 let je uz echt vek, tak nevim, nevim, jak to dopadne.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:03
- Nahlásit
PetraK
Douglaska
'Oh Diane, I almost forgot. Got to find out what kind of trees these are. They're really something.'
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:06
- Nahlásit
StaHi
jenom ji, prosimvas, neukazujte Biluscinymu Lilatku, jinac shanite novou
Paniii, vy ste fakt nana, zaskocilo mi uzeny ze sunkafleku i s kouskem vokurky!
Erin
I me Agatka desne potesila, je to fakt uzasna fenule! Tak ze vyrizuju, ze ma synator jediny stesti, ze vybral prave ji, pac lepsi domov si asi prat nemohla
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
ty rezervy mate vo fous vetsi (pul hektaru je 5000m)
|