Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 15:51
- Nahlásit

Už jdu domu a ven s čoklama, ale baych to tu trošku rozveselila musím vám sem dát ftip co mě dneska vážně moc pobavil:

Dispečer profesionálního hasičského sboru přijde do místnosti nejvyšší pohotovosti, kde hasiči tráví volný čas mezi výjezdy.
Rozhlédne se, zastaví se, usměje se a dá si z automatu kávu.
Ostatní kolegové se na něj tázavě dívají a on - potom co ji velmi pomalu dopil, říká: "Pánové, POMALINKU se zvedejte, hoří finanční úřad!"

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 16:23
- Nahlásit

Alexa

ja to nechapu

treba ve vlasimi sedi na fu na pokladne takova mila a velice hezka slecna. to by ji nechali uhoret?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:04
- Nahlásit

argosek
treba ve vlasimi sedi na fu na pokladne takova mila a velice hezka slecna
Třeba byl večer, ne?

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:52
- Nahlásit

jsem se opet sekla na jedny desne intelektualne narocny hre ...a to je, prosim, moje skore:
You are 96.9% genius.
And so you have reached the near God-like status of very clever person
.
tak schvalne, kdo me trumfne?

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:56 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
Hned to jdu objednat k sousedce - kadeřnici
No hele domluv to ještě před intercanisem ať podle toho můžeme vybírat ty oblečky

Jsou chytří, myslím, že to pochopí
O tom někdy zcela pochybuji, ale verim ze na toto mas specialni druh traverzy
V téhle republice je děsně těžký když chce být člověk in
Tak tak, ale najmout si nejakou malou firmicku at jim to spichne a jelikoz jim budeme delat reklamu meli by jsme to mit zdarma
Nenecháme jim radši udělat francouzskou manikůru?
To by asi taky chtelo, akorad mam problem v tom jestli uz to nebude spise padikúra

Teď čekám kam mi naměří Orobulku, ta se snad do M vleze, ale taky je to úplně na hraně
Orobul bude běhat závodně? Tyy jooo to budeme mit sakra konkurenci

To je taková samozřejmost, že mě to ani nenapadlo
no me to napadlo jen tak mimochodem ze to je vsude psane a tak....

Jinak uz mate plno na cervenec? Mozna bych dojela na jeden den a Kacka s Rendym by chteli na oba, my asi ne kvuli tem noham a tomu ze trenink mame jednou za uhersky rok a alf tim jak nic dlouho nedelala vypadl z formy potrebuje nasvalit a tak.... neni to ono

BTW - hele potrebuju nekoho odchytit nechcete nove webove stranky? Potrebuji dobrovolnika do skoly, musim udelat web s aktualizacema nejaky slozitejsi a vy jako klub a chovka a hotel by jste se mi hodili... vse zadarmo jen ja nakonci dostanu snad za 1 :-p

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:18
- Nahlásit

janika
no jo,chtěla jsem hned 3 CACi,ale mám jenom 2,přinesli jenom 2
davidkova renata
svadba nee

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:47
- Nahlásit

leila
musim udelat web s aktualizacema nejaky slozitejsi a vy jako klub a chovka a hotel by jste se mi hodili... vse zadarmo jen ja nakonci dostanu snad za 1 :-p
Chci, to se mi zrovna hodí . Ale musí být úplně profi, jinak napíšu učitelovi ať ti dá nejmíň za pět, možná i za šest

Orobul bude běhat závodně? Tyy jooo to budeme mit sakra konkurenci
Si piš

o by asi taky chtelo, akorad mam problem v tom jestli uz to nebude spise padikúra
Detajlama se nebudeme zabývat

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:57
- Nahlásit

Biluška
Chci, to se mi zrovna hodí
Bude úplně nejvíc profi, jak jen to profi jde uz dokazu i nejake ty efekty, ale musis napsat co vse tam chces jaky chces disajn kdyztak napis majl nakresli si to v malovani s tim ze napises tu menu tu chci takovou barvicku a tak....

možná i za šest
o tom bych nezertovala u nas se to uz skoro vede

Si piš
tyyy jooo no musim alfonzovi rict ze bude mit konkurenci a jestli chce vyhrat musi ji zlikvidovat.... jinak nejspis prohraje

Detajlama se nebudeme zabývat
Dobre dobre oni to tam snad pochopi

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:02
- Nahlásit

leila
Bude úplně nejvíc profi, jak jen to profi jde uz dokazu i nejake ty efekty, ale musis napsat co vse tam chces jaky chces disajn kdyztak napis majl nakresli si to v malovani s tim ze napises tu menu tu chci takovou barvicku a tak....
Ok, do soboty nic nestíhám, musím zorganizovat tu džukeliádu. Po víkendu se do toho obujem, ju?

tyyy jooo no musim alfonzovi rict ze bude mit konkurenci a jestli chce vyhrat musi ji zlikvidovat.... jinak nejspis prohraje
No to si piš, páč když se Orince slíbí mandarinka (nebo když ji nedejbože vidí ) tak vyvine takovou rychlost, že bude pumák zírat Třá posledně, to běžela NEJMÍŇ tak rychlostí dva metry za minutu

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:23
- Nahlásit

Biluška
Po víkendu se do toho obujem, ju?
Jo jo ja mam casu jeste dost cele to ma byt do pristiho unora ale s tim ze uz to ma byti pulroku spravovane aktualizovane atd....

NEJMÍŇ tak rychlostí dva metry za minutu
Ty to je sakra rychlost to je pumak ztracen asi ho necham utratit pac je desne pomalej

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:24
- Nahlásit

Biluška
helejte pani, s tema mandarinkama.. to beee asi naka obecne placata vlastnost, bo m&m se po nich taky muzou utlouct

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:30
- Nahlásit

leila
Ty to je sakra rychlost to je pumak ztracen asi ho necham utratit pac je desne pomalej
No to nech, ti říkám, že z toho psa nigdy nic nebude Páč fšechno děláš špatně. Pořádný pracovní pes musí být v kotci, nesmí se s ním nigdo mazlit (je to pes na práci, ne na mazlení) a musí se krmit vyjetým olejem. Už si nepamatuju proč, ale musí se to. Pumák už je definitivně zkažený, z toho už nic nebude

StaHi
Ori se může utlouct po jakékoliv zelenině, či ovoci. Včera dokonce sežvýkala šlupky z kedlubny i s listím . Jsem se málem počůrala smíchy když jsem viděla s jak blaženým výrazem žvýkala ty šlupky, oči přivřené blahem a z huby jí trčel list

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:33
- Nahlásit

Biluška
Pumák už je definitivně zkažený, z toho už nic nebude
A ja jeste verila ze se spravi kdyz bude dostavat cele mrtvoly a bude v kotci achjo cele dva roky delam vsechno spatne a ani snist ho nemam dat komu pac nema na sobe ani masa budu do nej jeste muset neco vrazit chjo

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit

Biluška
Jinak co rikas na toho Aurelia od Kamilky jak se ti zda nezda?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit

leila
a ani snist ho nemam dat komu pac nema na sobe ani masa budu do nej jeste muset neco vrazit chjo
Dej ho někomu na polífku

Jinak co rikas na toho Aurelia od Kamilky jak se ti zda nezda?
Nevím, z fotky je houbeles poznat, bych ho potřebovala vidět naživo. Hlavně povaha mě zajímá

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:50
- Nahlásit

Biluška
Dej ho někomu na polífku
tak dobry napad, hned jdu obvolavat restaurace

Hlavně povaha mě zajímá
Jj jasne bude na Intercanisu tak tam uvidis

Jo a co ta volna mista mas jeste na zavody?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:53
- Nahlásit

leila
Jo a co ta volna mista mas jeste na zavody?
Jo, mám
Jj jasne bude na Intercanisu tak tam uvidis
snad se tam taky dostanu... ráda bych ho viděla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:58
- Nahlásit

StaHi
jako stopadesat litru fyziologickyho roztoku tutove nepotrebuju
a ste si fakt jistá??? byste ho mohla prodávat stejnejm trupkám jako ste vy!
Lucie od Arta

ach jo...
Alexa
POMALINKU se zvedejte, hoří finanční úřad!"
bych to rozšířila aji na jiný úřady

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
bych to rozšířila aji na jiný úřady
já i na podniky... třá český dráhy , mi zase dneska po ránu hnuli zlučníkem....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:15
- Nahlásit

brut
třá český dráhy
jj,to sem rozhodně pro! Můžem udělat seznam kdo co potřebuje a pak začnem shánět sirky a benzín

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
beru

Začínám českýma dráhama a hned bude následovat městskej úřad

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:29
- Nahlásit

Žádám na přední místa zařadit státní veterinární správu, policii čr, dopravní inspektorát a státní rostlinolékařskou správu
Jo a ještě ČEZ a Komerční banku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit

Biluška
Žádám na přední místa zařadit státní veterinární správu
ty vole ,no jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak ty maj rozhodně přednost!
du slejvat benzin do skumafky abysme byli nenápadný,zatim čus,soudruzíííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
Jdu taky. Zítra tu celý den nebudu, páč musím budovat kapitalizmus. Dejte pak vědět gde je sběrné místo benzínu a zápalek a kolik litrů mám poslat . Je to na dobrou věc tak překonám svoji vrozenou lakotu a zúčastním se

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 21:03
- Nahlásit

kachna_

Třeba byl večer, ne?

pozdni? a nebyl nahodou patek?

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 21:05
- Nahlásit

davidkova renata

jj,to sem rozhodně pro! Můžem udělat seznam kdo co potřebuje a pak začnem shánět sirky a benzín

ja bych prosil centralni registr ridicu a kdyz trochu benzinu zbyde tak i nasi vesnici, prilehle vesnice a vubec tak nejak, abych mel vic klidu na venceni.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 01:59
- Nahlásit

za sebe nominuju Ceskou postu, CEZ, a O2. sirky mam.. dost na vsechny kandidaty, vy se postarejte o benzin...

davidkova renata
mno co?! jsem se proste dodnes s fyziologickym roztokem nepotkala! navic mam takovy tusenicko, ze -zrovna tobe tati- by v ty nasi lekarne rupla nejedna cefka (a to nepisu o tom, jak by zrejme dopadla slecna lekarnice )

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 03:25
- Nahlásit

StaHi
Co tu ponocuješ?

vy se postarejte o benzin...
navrhuju do výběru zahrnout i Benzinu, tím pádem bude paliva dost . Kdyby náhodou pochybělo můžem přidat i Shell

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 03:46
- Nahlásit

Biluška
Co tu ponocuješ?
mi rikas ty, matka vot rodiny? ja ponocuju denne.. nocne teda spis (+cas docitat zumpu mivam zrovinka toudle dobou) ..eh, zrovna dneska jsem si na netu delala test, esiva jsem upir.. no vysledek nepovim, ale prozradim, ze jsem dostala special 3 body za originalitu, bo jsem upir-vegetarian ...
...jinac este k tem mandarinkam.. moji nabouranci taky oblibujou vsechno, ale mandarinky v ovoci a redkvicky v zelenine jednoznacne vedou..

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 06:10
- Nahlásit

StaHi
Gde je ten test?? Chci si ho taky udělat a hlavně ho udělám fšem kolem, páč mi fšichni pijou kref takže určitě jsou upíři

mi rikas ty, matka vot rodiny?
Ne, to ti říkám jako podnikatelka-kapitalistka co musí vykořisťovat své zaměstnance a ve dne to nestíhá tak to dohání po nocích

moji nabouranci taky oblibujou vsechno, ale mandarinky v ovoci a redkvicky v zelenine jednoznacne vedou..
Na mandoškách se s Orou shodnou, v zelenině vedou kedlubny
Nedávno ji testovali nějaké děcka v jedné škole kde jsem přednášela. Ora zbufla úplně cokoliv včetně syrové cibule. Nelezou jí okurky. Ale za velkého povzbuzování celé třídy je do sebe nasoukala taky . Pak jí nějaké dítě podstrčilo špenát co měli mít ten den k obědu. Orina se znechuceně odvrátila a dala jim najevo, že jestli to okamžitě neodnesou tak se pobleje

<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání