Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit

Meta

...takže jak dlouho to trvalo od prvních problémů?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:53
- Nahlásit

Meta
Smarja. Drz se, nevim vic, co dodavat.

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:54
- Nahlásit

Fajka
Považuji to za pravděpodobné....ale mohli jsme třeba taky něco chytit z rukávu, před mistrákem jsme hodně trénovali...ale nikdy jsem neslyšela, že by se psi nakazili takto...ale v tom Mnichově byla šílená koncetrace lidí a psů našlapaných v malinkém prostoru....nereagovalo to na běžná širokospektrá antibiotika, jen na kortikoidy - aspoň zpočátku - pak bral 14 dní Prednison (na zkoušku),ale skončilo to prudkým střevním katarem, pak byla první biopsie (neprůkazná kvůli kortikoidům), čekalo se 14 dní, dostával jen něco posilujícího - to pomáhalo - druhá biopsie -ale pak přišlo to krvácení,ale pak dva dny byl docela OK, jedl, spal...sotva přišly výsledky, už bylo pozdě...nejspíš praskla nějaká vnitřní cévka...pomaloučku vykrvácel(?), nechěl být doma, jen venku... pořád ležel s trpělivýma očičkama a najednou nebyl?! Během pár vteřin...

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:58 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Meta
Panebože...
Je mi to strašně líto. Žádnej pes a ani jeho pán si takovýhle konce nezaslouží. Jestli Ti může být něco útěchou, tak že umřel doma s Tebou, kde to zná a kde se nebojí. Ještě horší než tohle je totiž to, když psa trápí několik týdnů zavřenýho v kleci na veterině, kde je vystavenej nepopsatelnýmu stresu a strachu a tam sám a bez lásky umře... Tobě to asi moc nepomůže, ale on to měl takhle snažší.

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit

Garfield
Začalo to 17 března. Horečkou a uzlinama. Veterinář povídal: "Do pěti dnů bude jak rybička...."

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:01
- Nahlásit

Meta
Chjo. Chápu, že se zlobíš a že už toho mělas asi dost a už Ti došla síla i chuť, ale nebylo by na škodu Tobě ani veterinářům zjistit, co mu vlastně bylo. Je to sice jedno, ale mohlo z toho vzejít poučení pro další případy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:03
- Nahlásit

Meta
Upřímnou soustrast

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit

Meta
Nechápu co to muselo bejt za hajzla když se s tím jeho mladý zdravý a silný tělo nedokázalo poprat

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit

Garfield
Kdyby viděla, jak jim je jedno, jestli pes bude žít, nebo ne...jen ti hází účtenky.... a šup ven, ať není velká fronta...jsem veta prosila, aby to konzultoval, hledal podobné případy...ty vole, přece na kraviny nemá čas...kam by přišel, kdyby se angažoval.
Já měla prvního psa...chodili jsme jen na očkování...neměla jsem prověřeného "rodinného" veterináře , byla to velká chyba...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:15
- Nahlásit

Meta
mně trvalo skoro 10 let než jsem našla "svého" veterináře, kterému věřím a kde jsem se už několikrát přesvědčila, že je "ten pravý" ..... nic si nevyčítej, udělala jsi vše, co bylo v tvých silách. Bohužel některé věci a situace ovlivnit při sebelepší vůli člověk nedokáže......

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:02
- Nahlásit

Meta

tak to je mi fakticky moc líto, drž se

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:09
- Nahlásit

Metapani,mocinky se drzte,ja zazivala to same,a stejne jsem do toho sla znova,ach jo,to je spatny rano a spatny zpravy!bohuzel,muzu vas jen trosku psychicky podrzet a totez ostatni.

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:44
- Nahlásit

nemethova5
Díky i za to...pomáhá to, trošku, pomáhá se trochu vykecat, vykřičet, vybrečet už ani nemám co...připravovala jsem se i na tuhle možnost od chvíle, kdy veti začali s tím lymfomem,....už jsem pár zvířátek za život pochovala, ale tohle...tohle je jiný...prostě strašný...už nikdy si nevyčucháme stopičku, nikdy si nekousne...nikdy mu nevyčešu ty jeho dlouhé "vlásky"na uších, nedám pusinku na čumáček...to přece není možné?????? Co budu dělat po víkendech????? Celé večery????? Kdo mě bude hlídat? Ani dovolená nebude, s kým bych jela do Lukavé, tak jsem se těšila na Šolce...Co si má počít psovod bez psa....panebože...Měla jsem mít aspoň dva psy....ale bála jsem se, že bych nestíhala, já blbec....

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:47
- Nahlásit

Meta
Pani to chce zase pejska. Mě tenkrát moc pomohlo, že mi zůstal alespoň josefčík. Ale nejvíc mě zlepšilo náladu, když jsem se těšila na štěndo.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:49
- Nahlásit

Meta
Co si má počít psovod bez psa....panebože...
začíná se pomalu rozhlížet po dalším psu ..... to dělá psovod, když přijde o psa.... a ty to uděláš taky, jen co ta úplně největší bolest pomine

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit

Meta

Je to smutné,ale i tohle je život a jedna z jeho těžkých zkoušek.
Měla jsem mít aspoň dva psy....ale bála jsem se, že bych nestíhala, já blbec....
Nemáš pravdu- kdyby ti zůstal jeden pes,tak by vám bylo smutno oběma a musela bys hodně rychle shánět dalšího,abyste ten smutek překonali co nejdřív.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:02
- Nahlásit

Meta
RIP

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit

Meta
mě taky strašně ubíjelo ten pocit už nikdy nebude tohle už nikdy nebude támhleto už nikdy nestihnem tohleto.... je to hroznej pocit a člověk neví jak z toho ven aby se nezbláznil Já čekala na dalšího psa přes rok a byla to chyba... a o to dýl to bolelo a prohlubovala se jizva. Malý štěndo zaměstná a přivede na jiný myšlenky... hlavně to člověk nesmí brát tak že toho prvního zrazuje, že si domů přivedl nového psího kámoše !

Dana2
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:14
- Nahlásit

Meta
Nevyčítejte si, že jste neměla naráz dva psy. To byste v tuto chvíli trpěla nejen ztrátou jednoho, ale navíc pohledem na druhého, který nechápe, hledá, teskní - a odchází pomalu také. Zažila jsem to, není to teorie. Výsledek je stejný, honem pořídit nového psa a pak si říkat - ty jsi mi ho poslal, děkuju. Nebo - no to ti pěkně děkuju
Držte se...

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit

Meta
..drz se!

..jinac zdravim smutnou zumpu..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit

Metahele,ja vim,ze je to rada naprd,ale ja to bez psa vydrzela jen tyden,trapila jsem se tak,ze za ten tyden jsem zhubla pet kilo,takze ti radim dobre,ten lek je nove stene,jdi do toho,ja vim,zas ho budes muset ucit delat stopicky,zas ho ucit kousat do kuze,ale aspon ti to trochu zmirni psychickou bolest,protoze tu fyzickou ted zrovna by si v poho vydrzela,ze svy zkusenosti vim,ze kdyz budes mit nove stenatko,ze nebude cas na bolest,ja uplne jednala stejne,co si pocnu bez svyho psa?doma tak prazdno,ticho...

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:34
- Nahlásit

Meta

Drž se.
Já to zažil 15. března večer. Nebyla to úplně moje fena, ale teď jsem rád, že jsem jí mohl poskytnout pár měsíců co nejlepšího života, doufám v dobré smečce, a být s ní až do konce. Byl jsem jí nejblíž.

A už koukej koukat po štěňákovi.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:34
- Nahlásit

Meta

Drž se a věř,že ač se to teď nezdá,zase bude líp.

Škoda,že jsi nenechala udělat pitvu(i když to chápu),ale mohla jsi mít jistotu na co umřel a zda někdo z lékařů neudělal fatální chybu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

Erina co z toho,jak je znam,tak si navzajem kryjou zada,asi tak nejak,clovek se nedopatra,takze si myslim,ze je to uplne zbytecne!nezazila jsem to poprve,aby se trapila jeste vic,ze mela jet treba k jinemu vetovy?az prijde na lepsi myslenky,tak si poridi noveho stenika

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:20 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

Určitě si pořídím dalšího psa, ale teď ne, aspoň dokud nebudu mít jistotu, že kočky jsou na 100% v pořádku. Nebudu riskovat.

A všem dík, že jsem se tu mohla vybrečet....trochu se omlouvám...jindy sem nakukuji, abych se zasmála a v poslední době jsem to tu zesmutňovala...
Už jdu z práce domů...prvně mě nikdo nebude vítat....ach jo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 14:50
- Nahlásit

Meta
je mi to moc líto, drž se

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:06
- Nahlásit

Metapani,kdyby jste nas tra s hajanem adoptovala,tak by vam hajan zahral i pamprlikove divadlo,on je herec,jinak pani drzte se a vydrzte,ja vim je to tezky a smutny doma,ale nebojte mi vas tady vsici drzime,tak ja taky chvatam ale do rachoty,tak se zatim mejte a beda vam,jestli budete smutnit!

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 18:34
- Nahlásit

Meta
ach jo, to mě mrzí, o to víc, že my jsme podobnou věc s Grétkou zvládly...ale my máme vynikajícího a pečlivého veterináře

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 19:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ebony
my jsme podobnou věc s Grétkou zvládly...
A co ji bylo? stejny priznaky? Diagnoza?

A Edit.. Sem si vzpomela, jedouc na ockovani proti tetanu (svoje, lidsky, ne psi), ze je zvlastni, kdyz v lijaku naka zahradnicka firma od mesta zalejva z cisterny asi mesic zasazeny stromy...

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 19:29
- Nahlásit

Fifi
no podle toho, co mi Meta psala, tak skoro stejné příznaky, feně otekly uzliny a "lehla", měla vysoké horečky, byla celý víkend na kapačkách, a pak ještě týden jsem jí tam každý den vodila na dopoledne na infuze... biopsie vyloučila lymfom, který jako první padl v úvahu, takže pak byla tři měsíce na třech antibiotikách, dvoje prášky a píchala jsem jí injekce
ale taky nevíme co to bylo
já mám podezření na tularemii, ale to nám z toho vyšlo až pak později, když už bylo po všem...že jsem si vzpomněla na mrtvého zajíce, co jsme potkaly venku, a nebyl roztrhaný...ale zase ostatním psům nebylo nic

<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání