Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
vo co go????
Prosba o radu-právnickou, ve zkratce: utek čokl, vlezl na oplocenou zahradu k hárafce, nakryl jí, majitelé hárafky chtěj zaplatit iněkce a inteligenti tam řeší že ta hárafka nebyla zabezpečená a že je to vina těch od hárafky, páč maj mít hárafku v betonovym krytu nejspíš a největší perla je tam že by měli ještě zaplatit za krytí

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit

Biluška
Co má Alfonz s těma drápama?
třepí se mu a jednoduše vypadávají z lůžek- málo vitamínu H v důsledku toho ze krmim varenym takze bude dostavat bioten a snad to bude zase za chvilku ok
A co to je v Brně za Pumátko? Gdo ho má?
Kdo ho ma nevim, je import madarsko chs GYÖRGYUDVARI Snazim se na ne nekde najit kontakt ale nevim Kamila si ho vzala pod ochrana kridla....
kam šla Niki na maškarní?
To ja nevim prijela z vystavy pri se 2novima obleckama uz ma 5... to je tak kdyz se s pumi dela neco jineho....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit

Alexa
největší perla je tam že by měli ještě zaplatit za krytí
ty voe,letim tam(sem tam ted byla a todle mě teda nenapadlo vodevřít) a OKAMŽITĚ ty majitele čokla zaměstnáme v našem lýnyjovým chovu,tomu řikám smysl pro kšeft
uš máš článek,rouro a foto?

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
trapně pamlskama a dílem strachem ze mě
to pak ale nemáte tedleten fstah přece
uš máš článek,rouro a foto?

článek jo foto né, není kabel k foťáku, doufám že ho co nejdříf koupí, jinak tam budu muset vnutit jen fotky od tebe a Gerdy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit

Alexa
to pak ale nemáte tedleten fstah přece
to možná né,ale za to máme přivolání,taxi vyber co je lepčí
článek jo foto né, není kabel k foťáku, doufám že ho co nejdříf koupí, jinak tam budu muset vnutit jen fotky od tebe a Gerdy

tak jako kuli tomudle sem ale f pjet nefstávala!!!! a vůbec,du ti krátce písnout,trošku tě poprudim

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:40
- Nahlásit

leila
To ja nevim prijela z vystavy pri se 2novima obleckama uz ma 5... to je tak kdyz se s pumi dela neco jineho....
Ty woe, moje smečka má jeden obleček dohromady A to jenom proto, že mi ho kdosi kdysi daroval a je na josefčíka, tudíž žádnýmu mýmu psovi nepadne Musíme dohnat trend a Pumici okamžitě koupit ňáké oblečky Jdu z Mášenka vyrazit nějaké prachy Řeknu mu, že Bibinka potřebuje sukýnku, kostýmek a nalakovat drápečky a gdyby se mu to nelíbilo tak můžu totéž fšechno potřebovat i já a to ho vyjde určitě mnohem dráž

třepí se mu a jednoduše vypadávají z lůžek- málo vitamínu H v důsledku toho ze krmim varenym takze bude dostavat bioten a snad to bude zase za chvilku ok
Se vykašli na vaření a krm syrovým

Alexa
největší perla je tam že by měli ještě zaplatit za krytí
Taky se tam jdu pobavit, eventuelně přispět . Poradím jim, aby nechali psa podrobně vyšetřit a v případě, že od té hárafky něco chytil požadovali náhradu škody, nejlépe řádově ve statisících

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit

Meta
panííí jak je?? je to krapet lepčí?

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
Nee...ale v práci je to o tři chlupy lepší...doma je to horor, děti chodí s červenýma očima, páneček nadává, kudy chodí...nechávám otevřené dveře, aby pes mohl courat...a pak se rozbulim, včera jsem šla dolít do misek vodu...jak debil...v rádiu hrajou Kristýnku...hajzlové

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit

Meta
nechávám otevřené dveře, aby pes mohl courat...a pak se rozbulim, včera jsem šla dolít do misek vodu...jak debil
no jo,to je asi všude stejný,znám to důvěrně
...v rádiu hrajou Kristýnku...hajzlové
šmejdi to sou
Na nic nechvátejte,já vim,že někdo radí okamžitě a střelhbitě další štěně,někdo to tak má,ale já teda naopak..musim si protrpět nějakej blíže neurčitej čas a až pak teprve můžu..bych měla zcela iracioálně pocit,že jsem jí zradila,no kráva,no

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:58
- Nahlásit

Biluška
Musíme dohnat trend a Pumici okamžitě koupit ňáké oblečky
Alfonz tez nic nema ale pry by mu slusela perovka No jo jde videt jak kdo bere pracovní plemeno

Se vykašli na vaření a krm syrovým

To nemuzu anebo bych to musela mixovat na kasi, de syrove mixovat na kasi? clovek si nevybere, alespon uz vime z ceho ten jicen ma....

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit

Meta
Renata to má asi jinak, ale já bych už třikrát byla v útulku a někoho odvážela domů. A pak bych si vyhlídla ještě kvalitní štěně na sport
Už jsem přišla o psa několikrát . Poprvé to bylo zaručeně nejhorší - bylo to štěně, zemřelo zbytečně a zbylo po něm hrozné prázdno. Podruhé to byla stará fenka, skoro rok jsme to čekali, byla jsem vděčná za ten rok, o který jí vet prodloužil život. Zemřela když moje starší dcera měla přesně dva dny. Bylo to nesrovnatelné se smrtí Valdíška. Velkou roli v tom určitě hrálo to miminko, na žádné smutnění po Kazbundě jsem prostě neměla čas, ani myšlenky.
Když umřela Brajenka tak už tady bylo asi sedm dalších psů a tím pádem jsem taky na nějaké smutnění neměla myšlenky. Ne, že bych to dokázala přejít levou zadní, ale ti ostatní mi prostě nedovolili prožívat to tak strašně moc jako když umřel Valdík a doma bylo to šílené prázdno....
Jdi do útulku a večer písni co sis přivezla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit

Biluška
no jo,jsi jiná,já bych opravdu prostě nemohla.taky je to asi jiný, když máš eště další psy,ale to u mě není a nebylo,mám s tim čoklem dycky kurefskej fstach,prostě jedno tělo a jedna duše,v zásadě žiju jen pro toho psa a je to pro mě fakt jiný,těžko se to vysvětluje,ani nechci aby to někdo chápal

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit

leila
de syrove mixovat na kasi?
Jde, ale blbě. A napřed se to musí nakrájet na malé kousky, jinak to zničí mixér. A musí se do toho přilít trošku vody. Získala jsem cenné zkušenosti když jsem mixovala žrádlo Lilátku

alespon uz vime z ceho ten jicen ma....
Z čeho?

Péřovka by Alfonzovi neslušela, ta bude ze všech nejlíp slušet Orobulce . Alfonzovi a Bibince koupíme stejné šusťákovky, aby bylo vidět, že jsou to sportsmeni ne? Alf dostane modrou a Bibinka růžovou . A na uši jim navážem mašličky, třá nás za to nezabijou

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit

Meta
loni, když jsme nechali uspat babču, tak děti chodily s červenejma očima taky. Holka se vzpamatovala až o prázdninách, kluk o něco dřív. Já byla celá hotová a to jsme měli doma Bruta. Ovšem ten chodil jak tělo bez duše, smutnil, nic ho nebavilo. Ségra nám vozila Bali, aby Brut tak moc netesknil. Chlap byl ze mně hotovej,dokonce koukal, kde mají štěňata australáků. Vše se zlomilo až příchodem Alušky. Tak nějak zaplnila to obrovské prázdno, donutila Bruta si hrát, nás udělat vše pro její pohodu a smutek pomaličku ustoupil.
Ovšem i dneska se přistihnu, že se otáčím, kde babču mám..... nebo ve zveráku jdu koupit dobrůtky, které měla nejvíc ráda....

Nejlepší lék na tenhle smutek je začít hledat jiného pejska. Pomalu se rozhlížet, mluvit doma o něm atd. Jo a doporučuju uklidit misky do doby, než budete mít jiného....

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

Biluška
Jo, měla jsem si nechat to najděný štěně, nebo jednoho z Valentýnků...ale já chci dostat hovíky do sportu, i když jsem začátečník a žabař...no, měla jsem v plánu letos přikoupit psí holku - akorát manžel mi domlouval, že scvoknu, až budu psi hlídat...teď už je to jedno...ale dokud nebudou v pořádku kocouři, nic si domů nevezmu...počkám....

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
ale to u mě není a nebylo,mám s tim čoklem dycky kurefskej fstach,prostě jedno tělo a jedna duše,v zásadě žiju jen pro toho psa a je to pro mě fakt jiný,těžko se to vysvětluje,ani nechci aby to někdo chápal
Ale to já taky, navzdory tomu, že je jich tolik. S některýma mám teda vztah hlubší, s jinýma to není až tak žhavý, ti žijou spíš tak nějak vedle mě než se mnou. S těma mají zase vztah děcka, nebo Mášenek - prostě někde mají moje, tvoje a naše děti, my máme moje, tvoje a naše psy

Faktem je, že když umřela Kazbunda tak jsem to zvládla nečekaně lehce. Přitom vztah jsme měli fakt hlubokej, budovanej v pubertě (mojí) když jsem jako každá puboška měla dojem, že jediný kdo mě chápe je ten pes. Ale svoji roli hrálo to, že jsem rok dopředu věděla, že víc jak rok nám nezbývá (a to ještě bůhví jestli) a měla jsem čas se s tím smířit. No a pak pochopitelně to miminko, to prostě zaměstnalo mysl tak dokonale, že na Kazbundu jsem si vzpoměla tak na tři vteřiny denně... Meta si miminko asi do večera pořídit nestihne, tak holt musí zajít do toho útulku . No, v krajním případě by ještě mohla zajít do děcáku, ale to asi nebude to pravé ořechové...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:13
- Nahlásit

Meta
A jo, sem zapoměla na ty kocoury. Jenže když nevíš co to bylo na svinstvo tak nevíš ani jak dlouho můžou být kocouři infekční, nebo třá jak dlouho to přežije zaspórovaný někde v trávníku...

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:14
- Nahlásit

Biluška
Jde, ale blbě. A napřed se to musí nakrájet na malé kousky, jinak to zničí mixér.
No za zkousku nic nedame, jeste me napadlo namixovat mlete syrove, ale to uz asi tak neni ono co?
Z čeho?
Minulý rok v létě, chytl psincový kašel a jelikož mu na to jedny ATB nepůsobili tak ho mel cca mesic, z toho se mu extreme zvetsil jicen a uz se asi nezmensi....
A na uši jim navážem mašličky, třá nás za to nezabijou
Nás napadlo je nabarvit a az potom ty masilicky, ale to uz by bylo moc asi i na psy ale vis jak by se ty hadry na druhou stranu fajn trhali, ale pak by se s nami pumici asi prestali na nejaky cas bavit a mlatili by okolni psy

No musime na intercanisu nakoupit , mimochodem pokud vyjde tek bysme asi v sobotu konecne vyrazili na parkur zavodne, uz mame vykonak

Jinak ke tvym zavodum jsou propozice, nejsou propozice? kde najdu vice info jako rozhodci cenu a tak?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:14
- Nahlásit

Biluška
No a pak pochopitelně to miminko, to prostě zaměstnalo mysl tak dokonale,
to jo,mě zaměstnalo i tělo a to tak,že už nigdy více
miminko asi do večera pořídit nestihne
může adaptovat rumuně ,afgháně nebo romče,to bude mít takovejch starostí,že bude ráda,že dejchá

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, to je ono, taky byl pes mojí součástí....jako bych přišla o kus těla... byli jsme jeden tým...to nejde, jen tak nahradit parťáka...srosteš se psem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:18
- Nahlásit

Meta
nejde, jen tak nahradit parťák
jo,máme to stejně.Je to stejný jako kdyby ti umřel manžel(ne ten co se ho chceš za každou cenu zbavit ) a ty sis hned nabrnkla dalšího,to nemůže fungovat,u mě teda.
hele a co ty kocouři?budeš to nějak řešit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:25
- Nahlásit

leila
Nás napadlo je nabarvit a az potom ty masilicky, ale to uz by bylo moc asi i na psy
Tsss, a gdo se jich bude ptát? Největší problém bude docílit toho, aby ta barva ladila s tím oblečkem. Víš jaký by byl průšvih kdyby nám to neladilo? Dyť bysme byli úplně out
Si myslím, že by jim slušel melír - Bibince světlý a Alfíkovi tmavý
pak by se s nami pumici asi prestali na nejaky cas bavit a mlatili by okolni psy
To dělá Belina furt, na to nepotřebuje obleček

ale vis jak by se ty hadry na druhou stranu fajn trhali
Si blbá? Víš co to stojí? Jestli to ti magoři někde rozervou tak je roztrhnu jak hada

No musime na intercanisu nakoupit
No to beze sporu . Vyčleníme si na to půl dne a vyrazíme po stáncích. Ale trvám na tom, aby Bibinka s Alfem měli stejné oblečky, aby spolu ladili . Jak v nějakém stánku nebudou mít dva stejné pumí oblečky tak je pomluvíme a nakoupíme u konkurence

Propozice jsou na šňapích stránkách. Rozhodčí nevím, čekám co mi klub přidělí a klub má evidentně fůru času

davidkova renata
může adaptovat rumuně ,afgháně nebo romče,to bude mít takovejch starostí,že bude ráda,že dejchá
To je fakt U nás je eště hodně nějakých Kazachů, nebo co to je za národnost. Taky dost dobrý

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
Kocoury nechám uzdravit, však ony ty uzliny splasknou...Úplně vidím odborníky, jak mi u koček diagnostikují FIV...grrrrr

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:34
- Nahlásit

Meta
Úplně vidím odborníky, jak mi u koček diagnostikují FIV...grrrrr
a nebylo by lepší zkusit zavolat třeba na kliniku do Brna, kde by jsi jim popsala příznaky jak Berta, tak kocourů, následné léčení a nechala jsi tam kocoury vyšetřit popř. zaléčit? Třeba by dodatečně přišli na to, co jim všem vlastně bylo a hlavně by jsi měla jistotu, že budou opravdu zdraví a ne bacilonosiči ....

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:42
- Nahlásit

Biluška
Dyť bysme byli úplně out
Si myslím, že by jim slušel melír - Bibince světlý a Alfíkovi tmavý

Myslím že s tímto budeme nadčasoví, Alf bude brown merle a bibi yelowmerle nebo je muzeme naladit do modra a ruzova na bluemrele ( coz je problem pac to uz je) a pinkmerle

Jestli to ti magoři někde rozervou tak je roztrhnu jak hada
to aby se magori naucili chodit po chodniku, dokud nebudou umet chodit po chodniku, tak jim ty oblecky dat nemuzeme

Vyčleníme si na to půl dne a vyrazíme po stáncích. Ale trvám na tom, aby Bibinka s Alfem měli stejné oblečky, aby spolu ladili
No to rozhodne musi, jak by pak lidi poznali ze to je stejne plemeno a pak by to chtelo jeste oblecky na spolecenske akce pro bibi nejakou toaletu a alfonzovi smoking aby nevypadali jak barbari a jako reprezentativni by se jim meli nakoupit madarske kroje aby se lidi nemuseli ptat odkud jako jsou

Mozna bych jeste pridala lak, musi se jim drapky nalakovat

Rozhodčí nevím, čekám co mi klub přidělí a klub má evidentně fůru času
A my cekame a cekme, musime vybirat podle toho kdo nam ho zmeri do L a kdo do M je moooc moooc hranicni

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit

leila
Alf bude brown merle a bibi yelowmerle
Ano, to budeme světoví . Hned to jdu objednat k sousedce - kadeřnici

to aby se magori naucili chodit po chodniku, dokud nebudou umet chodit po chodniku, tak jim ty oblecky dat nemuzeme
Zmlátíme je kdykoliv šlápnou mimo chodník Jsou chytří, myslím, že to pochopí

a pak by to chtelo jeste oblecky na spolecenske akce pro bibi nejakou toaletu a alfonzovi smoking aby nevypadali jak barbari a jako reprezentativni by se jim meli nakoupit madarske kroje aby se lidi nemuseli ptat odkud jako jsou
To by zaručeně chtělo, ale myslím, že výrobci budou opět zaostávat a nepůjde to sehnat V téhle republice je děsně těžký když chce být člověk in

Mozna bych jeste pridala lak, musi se jim drapky nalakovat
No to je jasný. Modrý doma mám, růžový nebude problém sehnat . Nenecháme jim radši udělat francouzskou manikůru?

A my cekame a cekme, musime vybirat podle toho kdo nam ho zmeri do L a kdo do M je moooc moooc hranicni
Mě tak nevyšlo Lilátko do M . Large jsou na ni moc, ty absolutně nepadají do úvahy. Teď čekám kam mi naměří Orobulku, ta se snad do M vleze, ale taky je to úplně na hraně

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:52
- Nahlásit

no takze v lekarne neprekvapili.. uz tam nikda nejdu, bo to nema cenu.. prej leda na objednavku a leda baleni po deseti ks ..jako stopadesat litru fyziologickyho roztoku tutove nepotrebuju (nic tam nemaj a je to kilak do kopce) ...doufam, ze ste si s tou prevarenou vodou nedelaly soufky.. uz se vari ..solit ji asi nemam, co?

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:58
- Nahlásit

leila
Biluška
Hele v propo ti tam chybi ze neclen ma 100Kc navrch na den nebo u tebe ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 15:01
- Nahlásit

leila
Jistě, že u mě taky. To je taková samozřejmost, že mě to ani nenapadlo To tam teda dopíšu

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 15:21
- Nahlásit

Meta
ahoj,už jsem ti psala na mujpesovi...vím,jak ti je, nebo tuším, já během sekundy přišla o dvouletého psa a měla pocit, že skončil svět.Nejet si druhý den pro štěně, asi už tu nejsem ani já,ale nedoporučuju-bylo to moc brzy,dlouho mi trvalo,než jsem se s malým srovnala, a to jen proto,že to prostě nebyl Artík, ten nejlepší pes na světě, po jehož boku jsem tolik prožila a tolik ještě prožít chtěla.Je to hrozně nespravedlivý,člověk by chtěl všechno vrátit a nejde to,je jen prázdnej pelech a zbytečný vodítka a obojky.No-už je to dva roky a bolí to hrozně a furt,akorát už mám jiného parťáka a už to dovedu nebrat jako zradu na Artovi.Trochu jsem se z toho snažila vypsat tady http://www.benji.websnadno.cz/In_Memoriam__Artik.h tml, ale tohle se popsat nedá, nikdy bych neřekla,že se mi to může stát a že to bude tak hrozně moc bolet...

<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání