Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 19:50
- Nahlásit

Ebony
hele a co ty metiny kočky??Psala,že měli asi totéž dle příznaků ,nějak jsem nepostřehla,zda je léčili,myslíš,že by něco takovýho teda zvládly vlastně bez ničeho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 19:52
- Nahlásit

Ebony
já mám podezření na tularemii, ale to nám z toho vyšlo až pak později, když už bylo po všem...že jsem si vzpomněla na mrtvého zajíce, co jsme potkaly venku, a nebyl roztrhaný...ale zase ostatním psům nebylo nic
Tak hlavne, ze se z toho cubis vylizala. Mrsin tu potkavam docela dost, ale vetsinou srazenych autem. A to je chorob, sem si to musela najit, vo co gou. Chjoo.

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
hele fakt nevím....u nás to nikdo jiný neměl, a psů tu mám hafo...jedinný, co jsme zjistili, že to byla masivní infekce...

Triniti
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 20:59
- Nahlásit

Máte tady fakt mrtfo, pani. Co je todlenc za fórum? Sem vlezu jedinkrát za kvartál a von tu nikdo Eště navíc takouý neščestí , mrzí mě to dycky za kašdýho páníka. Ale aspoň sbyde krásná spomínka, protože dyby se ti dva nepotkali, nigdy by nefznikl tak krásný fstach a ta krásná spomínka.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 21:59
- Nahlásit

Meta

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 22:01
- Nahlásit

Meta
njn, hlavně, že jsi tu s námi, jo a nezapomeň poslat fotku nového štěnda.

Tinta76
# Zasláno: 5 Kvě 2009 06:12
- Nahlásit

Meta
achjo, to je mi moc líto drž se!

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 06:58
- Nahlásit

Přeju krásné ráno a zdravím ty, co mají vychované, slušné psy ne jako já . Nějaká psí megera se mi včera vloupala do ložnice (normálně tam nesmí), kde mi poblila polštář. Nevšimla jsem si toho. Měli rybu
Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:00
- Nahlásit

čau žumpo
musím vám popsat nový způsob venčení psů praktikovaný tady v Orientu
Na silnici stojí auto, šikovně hned za zatáčkou a blokuje téměř celý jízdní pruh. V něm sedí chlápek, stažený okýnko a kecá s jiným chlápkem co stojí u auta. Na protější straně silnice dva psi - jork a střední pudl a něco si tam čuchají u krajnice. Jedu v protisměru. Vidím auto, kecající chlapy i psy. Říkám si něco o totálních debilech co zastaví hned za zatáčkou a pomstychtivě mu přeju, ať ho někdo sestřelí. Ještě horší nadávky posílám na hlavu toho, kdo nechal ty psy u krajnice. Zpomaluju z 50 na nějakých asi tak 25, kdyby se ti psi náhodou rozhodli přejít přes cestu. Pak dupnu hodně prudce na brzdy a nevěřícně zírám. Ten degen co stál vedle auta měl ty dva psy NA FLEXINĚ Ty špagátky jsem zahlídla asi tak na pět metrů Kdybych jela o trošililinku rychleji tak bych to nezastavila a jsem docela zvědavá jestli by flexiny praskly, nebo jestli by mi vtáhly psy pod kola Tipuju to druhé
Bože, jak je možné, že takové degeny ještě nevyhubila evoluce?

Davídková Renata
Kurňajs gde si, kolegyňo?? Se ti celej den snažím dovolat - buď máš obsazeno, nebo tam nejsi Tož co to je toto??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:15
- Nahlásit

čus trupkýýý
Biluška

Bože, jak je možné, že takové degeny ještě nevyhubila evoluce
se vobávám,že je naopak stvořila
Tož co to je toto??
tož to vám řeknu úpa přesně..toto je bordel

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:48 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

davidkova renata

tož to vám řeknu úpa přesně..toto je bordel

toz ja bych si udelal rezervacku na zitra rano.

pan vinetu ma zase zraneni - vcera pri prochazce si rozrizl horni stranu tapky - nechapu jak s mu to povedlo, nastesti mu to nebrani moc v chuzi, ale urcite ho to boli.

navic jsem zjistil, ze trpi olisoperismem - a vypada to, ze jeho brasci to maji take. neni lehko na tom svete.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:57
- Nahlásit

argosek
navic jsem zjistil, ze trpi olisoperismem - a vypada to, ze jeho brasci to maji take. neni lehko na tom svete.
To bude nakažlivé, páč u nás tím taky trpí několik psů

davidkova renata
Jdu ti zavolat, páč teď tam evidentně jsi

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 08:59
- Nahlásit

Zase to nebere Asi ji strašlivě zabiju

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:01
- Nahlásit

Ahoj fšici

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:12
- Nahlásit

Biluška

Jdu ti zavolat, páč teď tam evidentně jsi

ona se ti vyhyba, to je jasne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:17
- Nahlásit

argosek
ona se ti vyhyba, to je jasne.
vypadá to tak Páč ví, že ji přinutím pracovat

Ale má smůlu, já jí rafinovaně zavolám z cizího čísla

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:23
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:28
- Nahlásit

argosek
toz ja bych si udelal rezervacku na zitra rano.
píšu si
Ale přijdte přesně,nemůžem si v naší branži dovolit prostoje!
Biluška
dělej,ted sem přišla z nákupu a du ven zas

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit

čau všem
tak dasty má hned dvě medaile z výstavy mezinárodky a má CAC ,večer sem hodím fotky
argosek
pane díkys za email,máte odpověd a počítejte se mnou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:15
- Nahlásit

janika
čus manipulátore
brezen2008
a počítejte se mnou
tagže to klaplo??? bé svarba???

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit

Čus fšici, japak se máte při dnešku?

brezen2008
Gratulace

leila
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:51
- Nahlásit

Zdravim vsechny

Biluška
hele tak nejnovejsi novinky od pumi, Niki na MVP Praha VD1, kvuli chybejici P1, Annabell uz ma pry vysku do standardu, Kamilcin pes uz se prebarvuje do "fako" , Alf ma malo Hcek, takze sme dostali biotin a budeme zpevnovat drapy v momentalni dobe kvuli drapum nemuzeme behat , do Brna byla dovezena nova pumi Prikladam fotecky

Alfonz jde krasne videt jak se mu oskou spevnuje, uvidime jak moc az se zpevni , uz nechavame narust dlouhe chlupy

Niki a jeji nove oblecky, no co z pumi delaji......

Kamilcin pes

A nova pumi v Brne

A to je pro dnesek asi vsechno

wami
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:07
- Nahlásit

Meta
koukám sem jen občas, tak píšu pozdě...

drž se, hodně to bolí, a přejde to až s novým psíkem, i to plánování a rozhlížení se kde by co by pomáhá...

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:43
- Nahlásit

hoj zumpani... potrebuju radu: mufatku se objevila jakasi vyrazka na hornim vicku, uz dyl (tak tyden) to mel kolem oka takovy oschly, ale nijak ho to netrapilo.. ted ho to svedi a uz si to upa rozdrbal, takze vicko vypada spis odreny, i tam ma trochen hnisu ..chci mu to vycistit alfadinem a zjistila jsem, ze nechapu redeni.. takze k veci: muzu alfadin naredit normalni vodou? pisou 1-2 ml Alfadin sol. na 100 ml fyziologickeho sterilniho roztoku ..co to je? a kde se to da sehnat? ...a taky tu mam Tenazym, myslite, ze ho muzu pouzit? nebo vas napada neco dalsiho?

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:53
- Nahlásit

fyziologickeho sterilniho roztoku
Prodávájí v lékárně, asi tak za 30 Kč lahev
Vyplachovala jsem tím kdysi dětem nosánek při rýmě...neštípe to v nose...

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:54
- Nahlásit

Zdar fšici, můžete mi někdo říct proč já debil lezu na Mýho psa, kde se vždycky nas.ru?

StaHi
100 ml fyziologickeho sterilniho roztoku ..
fyziologický roztok = roztok složený z vody a malého množství soli (chloridu sodného) asi bys ho měla dostat v lékárně

StaHi
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:56 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Meta
Alexa
diky diky ted jeste aby nase vesnicka lekarna nezklamala (no popravde, spis aby prijemne prekvapila, bo obvykle nemaj nic)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:11
- Nahlásit

Alexa
na Mýho psa, kde se vždycky nas.ru?
vo co go????
StaHi
bo obvykle nemaj nic)
tož byste to mohla nahradit třá převařenó vodó ,co?
janika
di do háje
to pudu a bez vobojku a vodítka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:20
- Nahlásit

janika
keroupa pomůcku máš teda ty?
toš nevím esi to mám prozrazovat...,ale dejme tomu něco jako síla vosobnosti kombinovaná dílem trapně pamlskama a dílem strachem ze mě

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:21
- Nahlásit

leila
Čau paní. Co má Alfonz s těma drápama? A co to je v Brně za Pumátko? Gdo ho má? A poslední otázka - kam šla Niki na maškarní?

<< 1 ... 2961 . 2962 . 2963 . 2964 . 2965 . 2966 . 2967 . 2968 . 2969 . 2970 . 2971 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání