Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2952 . 2953 . 2954 . 2955 . 2956 . 2957 . 2958 . 2959 . 2960 . 2961 . 2962 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:21
- Nahlásit

Gerda
No to ale asi budou chtít, abych si koupila známku, ne? A dyš tenhle rok u nich necvičim a ani jednou sem tam nebyla, mám povinnost platit členctví? Bo dyby to chtěli doplatit, tak se jako člen zrušim a pudu jinam, třá k vám. Seberou mi kníšku?

no to asi budou,páč za tě zaplatili poplatek. Jestli chceš jít jinam musíš se tam kdes byla odhlásit a daj ti razítko, žes tam skončila. Kníšku ti neseberou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:21
- Nahlásit

Alexa
No ten můj popis byl ale o poznání amatérštější

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:23
- Nahlásit

Alexa
Ten poplatek ČMKU je ale asi stovka - dvě, ne 2 litry, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:23
- Nahlásit

kachna_
Alexa
No ten můj popis byl ale o poznání amatérštější

jo myslíš aby to Gerdička pochopila

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:25
- Nahlásit

kachna_
Ten poplatek ČMKU je ale asi stovka - dvě, ne 2 litry, ne?

poplatek je 150,- Kč a zbytek asi bude členský v ZKO. Záleží na tom jestli tam chodila třá ke konci roku, gdyž vybírali příspěvky na další rok. U nás lit, kterej nedochází a nekomunikuje a nezaplatí do konce roku je nemilosrdně vyškrtnut

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:27
- Nahlásit

davidkova renatazdur pani,vy jste zmokla,tak ste se aspon vykoupala,ne?je to zadara,tak kdo by to nebral,hele,zavolas mi,nebo co,co dnes treba????mame na kecani vic casu a nebude mi do toho nekdo kafrat,jak doma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:27
- Nahlásit

Alexa
U nás lit, kterej nedochází a nekomunikuje a nezaplatí do konce roku je nemilosrdně vyškrtnut
Aha, to budu muset prověřit teda. A členctví doplácet teda nechci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:30
- Nahlásit

Jdu do tý knajpy, tak čus.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:30
- Nahlásit

Gerdatsee,to se nekdo ma,ja musim trcet v rachote a nekdo si jde jen tak lazo-plaso do hospy.

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:31
- Nahlásit

Biluška
Tímto vás jmenuji vrchní výcucářkou, páč pro tuto funkci evidentně máte předpoklady

Paní, evoluce dostala vopice do podoby homosapijens před 200.000 lety. Neexistujou předpoklady, které by mi umožnily stručně popsat další vývoj téhle gorily do dnešní podoby človjeka. Dvjestětisíc let do pjeti vjet nedostaneš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:34
- Nahlásit

kachna_
můžeš bejt ale třeba taky člen klubu golyjí
i dyš nemá golyji??
nemethova5
pani,uvidim,du ted volat Ïlu bo sem to slíbila a potřebuju s ní mluvit kuli ségře,neni vyloučený,že bé mít práci a nebé na příjmu,f tom přípatku hnet volám

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:35
- Nahlásit

Garfield
Dvjestětisíc let do pjeti vjet nedostaneš.
Pche - do tří slov: Sakra, zase špatně

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:36 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Biluška and all
Ahoj Libuš, prosím, pošli mi hlas ve videosoutěži v orientálních tancích, pokud máš víc emailů, tak prosím ze všech! A vy ostatní moc prosím taky, čím víc hlasů, tím líp. Budu za ně fakt vděčná. ... a pokud máte nějaké další známe, rozešlete jim to prosím, ať hlasují také. Děkujuuu!

odkaz zde URL

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
i dyš nemá golyji??
Ale má ráda golyje ne? To je stejný jako SRPŠ.
Hele, tohle je přímo ze stránek Klubu:
Máte doma kolii nebo šeltii (případně chtěli byste mít) a chtěli byste se stát členy našeho klubu a získat tak nové přátele, známé a přístup k informacím o našich plemenech?

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:43
- Nahlásit

kachna_
můžeš bejt ale třeba taky člen klubu golyjí
no ale tam by taky musela zaplatit příspěvek,to by si musela najít nejlevnější klup a tam se přihlásit a eště by jako bonus měla zpravodaj klubu a to se bobe vyplatí

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 19:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Alexa
No, ale rozhodně to nejsou 2000 . Napadlo mě to jako možnost, jak si zajistit, aby letos mohla dělat zkoušky.
U kolií a šoltyjí je to 250 Kč včetně zápisného a Gerda navíc do budoucnosti přemýšlí, že by si možná golyji pořídila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 20:23
- Nahlásit

papillon_girl
Posíláááám a nařídím to celé Mášenkovic kanceláři . Naší taky, ale páč jsme tam jenom dvě tak to nebude mít ten efekt

Gerda
No prdijou obě - Ora i Lilátko, takže na tom by mohlo něco být

Davídková Renata
Já jim dám takovou rektální turistiku, že se z toho poeají
Orině to evidentně nijak dobře nedělá, ale ani jí to nevadí, takže jim to trpí. Něco jiného je když se navzájem olizují při hárání, tam je vidět, že té dotyčné hárající se to vyloženě líbí a užívá si to. Tohle bere Ora asi tak jako když ji Tex kouše do nohou - prostě strpí, že si s jejím tělem někdo jiný hraje.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 20:29
- Nahlásit

Biluška
Děkuju! A nahodou třeba i ty dva hlasy z tvojí kanceláře zamíchají pořadím a já vyhraju o dva hlasy? ... Ale myslím, že zase tak natěsno to nebude, ta druhá baba asi v životě neviděla orientální tanec a nemá moc soudnosti, takž vyhraju o víc.... abych to ale nezakřikla

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 22:33
- Nahlásit

papillon_girl
Posláno ze všech dostupných mailů, ráno bude Mášenek pokračovat v kanceláři
Ta paní co si tam hraje na Kleopatru fakt moc soudnosti nemá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 23:21
- Nahlásit

jenom hlásím že jsem v pořádku dorazila se sindy domů

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 23:27
- Nahlásit

brezen2008

To je dobře, my jsme dorazili v jedenáct

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:50
- Nahlásit

Krásné skoro víkendové ráno

A holky nezapomeňte:

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek a mizím ...... přeji hezký prodloužený víkend a pozor, ať Vás někdo večer neupálí

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:24
- Nahlásit

Protože mi původní příspěvek nejde změnit a furt mi to píše že až za 60 sekund což už uběhlo asi tak 100x a původní odkaz nefunguje posílám vám novej a doufám že se všecky sejdem
http://www.malikova.net/download.php?soubor=5
doufám že to bude fungovat

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:24
- Nahlásit

Dobré ráno!
Gerda
Hele koukej si nějaý to členství spalšit. Přece nepůjde Bajkonůr bez Marušky na zkoušky!!
A dva litry za členství mi přijde fakt docela dost. U nás vybíráme 700. Co na tom cvičáku nabízejí za zázemí, prosim tě!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:41
- Nahlásit

guten morgen lidé milí,
na zítřek si šetřím síly,
jedu skouknout šeltii,
snad si ji, tu bestii,
hnedka nedotáhnu dom,
Blbís by nadával jak hrom.
a jak vám se daří?
též se vám prdele paří?
zítra je prej lásky čas,
tak nechte muže obejmout váš pas
a celou tlamu oslintnout,
je to opatření jak neuschnout.
já uschnu a jsem na to náležitě hrdá,
páč mě momentálně celej svět pěkně .......

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 08:43
- Nahlásit

Alexa
včera s tím, že můj příspěvek je o poznání amatérštější, mě pobavilo, že já se s tim smolim deset minut a ty to takhle vyfikneš

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:32
- Nahlásit

Dobré ráno děcka! Dneska máme svátek všechny a večer nás upálej. Fčéra málem srazisti upálili tu bábu z Beruny, bo se chovala jak debil, nějak nás nenáviděla už od vstupu do dveří, takže Beruny se konaly naposledy a už pracuju na tom, aby tam přestali chodit i kolegové z práce na oběd.
Jak se jinak máte?

Baico
Hele koukej si nějaý to členství spalšit.
Ale jo, nějak to udělám, von je Břevnov fakt hodně drahej, takže když tam to zrušim a upíchnu se třá k Alexe nebo k Waldovi nebo k Ilu, prostě někam, kde cvičej vo víkendě a neni to tak daleko. Mařena stejnak asi bude hárat, bo je nesnesitelná, nikdo si k ní nesmí ani z dálky čuchnout a neustále učůrává a pořád se oblizuje. Uš sem jí kontrolovala, eště neni nic vidět. No, ale když si to odhárá teď, budeme moct jet na ten Pilák v červnu a to bych ráda Fšak vy takyp řece jedete pani, ne? A budete s náma f chatce, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:36
- Nahlásit

Gerda
Fšak vy takyp řece jedete pani, ne? A budete s náma f chatce, ne?
Ráda bych jela. A zatim tam nic závažnýho nemám. Takže se těšim! Ale podle zkušeností, mám strach z pani recepční

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:52
- Nahlásit

Baico
Neboj, vemu auto i stan, kdyby to bylo moc dramatický, zbudujeme stan ))) Tak si tam to místo pani nechte, v tom vašem kandeláři, dyš pojedeme dvjě, už se vyplatí vzít autíčko Třá pojede aji mamka.

<< 1 ... 2952 . 2953 . 2954 . 2955 . 2956 . 2957 . 2958 . 2959 . 2960 . 2961 . 2962 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání