Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2952 . 2953 . 2954 . 2955 . 2956 . 2957 . 2958 . 2959 . 2960 . 2961 . 2962 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:52
- Nahlásit

Meta
tahle to u nás skončí
neskončí! ne ted!

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
Já už moc nevím, jak bojovat...nejsem zdravotník, nevím, co mám chtít za testy...v krvi se nic nenašlo, na antibiotika to nereaguje, Prednison byl na nic, biopsie se vrátila jako neprůkazná, teď jsme dělali další a zase čekám na výsledky. Pes je šest týdnů v horečkách a nic...jen hubne a odchází mi pod rukama. A teď zas tohle.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
blpko, proč to děláš todleto, takovej krásnej den to dneska byl
Meta
Pes je šest týdnů v horečkách a nic...jen hubne a odchází mi pod rukama. A teď zas tohle.
takovej blbej nápad zkoušela jsi tu doktorku homeopatku jak tu proběhla kolem ní diskuze?
lymskou boreliozu mu dělali?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:05
- Nahlásit

Meta
Až sem přijde Můdr, určo ti poradí, Sali už sem asi nekouká, taky by uměla poradit. Ale se Sali seš přece v kontaktu kvůli stopování, nebo apsoň sem četla, že ste si psali v tématu o stopování, možná zkus zavolat jí, jestli by ti poradila, co máš chtít všechno za testy....

malinka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

Meta
tahle to u nás skončí..

A třeba taky ne, náš dědoušek byl 3 roky na práškách, aby mu ta krev netekla. A zvládal to dobře i když měl taky jinou hnusnou nemoc. Musíte chtít oba !!!!

asi se svých čtvrtých narozenin nedožije
to sem si myslela taky a byly ještě další a další...........

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:09
- Nahlásit

davidkova renata
Moc hezky napsané!!!
Lucie Kratochvílová
Já to měla trošku jinak. Já jsem si jistá, že moje rozhodnutí bylo správné. pejsa už poslední půl rok špatně chodil. Dost lidí z okolí mi říkalo ať už ho netrápím. Ale on se netrápil, stále mě po příchodu domu vítala ta zelená světýlka v očích. Ale jednou jsem přišla a světýlka zhasla. Už se nemohl postavit na nohy. Oči už neříkaly, jsem rád, že jsi doma, ale prosím, už tu s tebou nechci být. Tak jsem ho poslechla, usnul mi na klíně a já mu do ucha šeptala, jak těch skoro 15 let bylo krásných a že doufám, že i on byl se mnou tak šťastný jako já s nim. A zůstal s námi doma, je na zahradě pod jabloní a já si tam s ním občas chodim povídat .

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:10
- Nahlásit

Gerda
Už jsem Sali před třemi týdny chtěla psát, ale pak jsem zas nechtěla otravovat, žádný doktor nechce hledat varianty, dokud nejdou definitivní výsledky biopsie. A ty furt nejsou. A až budou a negativní, tak zas budou trvat na histologii...asi dokud pes nechcípne. Ani žádnej jejich protokol nestihnou nasadit, tedy pokud je to zhoubné. Jenže Bert onemocněl deset dní po výstavě a týden na to onemocněli oba kocouři se stejnými příznaky. Jenže veti si klepou na čelo, když upozorňuju na kočky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:15
- Nahlásit

Meta
Ty bláho! A jak dlouho už na tu biopsii čekáš?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:15
- Nahlásit

Meta
Já vim, že je to daleko. Ale, co zkusit kontaktovat někoho na Veterinární univerzitě v Brně? Mají tam univerzitní kliniku.

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

Gerda
Tři týdny trvalo, než mi ji udělali a pak se vrátila jako neprůkazná, protže pes měl kortikoidy a doporučili čekat 14 dní. Ty uplynuly včera, uzliny sice před týdnem splaskly, ale něco se snad nabralo...pes teď tři dny vypadal, že se z toho začíná vylízávat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:22
- Nahlásit

Meta
Zkus to, co navrhuje Baico - pani, nemáte tam někde vy někoho známýho?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:25
- Nahlásit

Gerda
Já tam znám jenom lidi na klinice chorob koní.Ta je vyhlášená.
Jinak tam nikoho neznám.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:30
- Nahlásit

Meta
A co tahle klinika v Budějkách URL

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:32
- Nahlásit

Baico
Tam teď chodím....

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:34 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

Tak pořád doufám, že na klinice by ho měli diagnostikovat, kde jinde...aspoň krevní testy dělají hned, kdežto u Lapáčka jsem musela s nima do nemocnice, tam čekat dvě hodiny a zpátky. No a druhého dne testy nebyly, protože je nenašli...někam je založili...bezva zážitek.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:41
- Nahlásit

Hee, te´d je čerstvě založená klinika v Chrudimi. Zatím o ní beží info stran koňských obtíží, ale inzewrují, že nejsou specializováni jen na koně. Bohužel ty, co se specializují na malá zvířata tam neznám. http://www.klinikahm.cz/
Tady je odkaz, asi bych tam zkusila zavolat. Možná by pomohl komplexní diagnostický pobyt. Mimochodem, jak dlouho čekáš na ty výsledyk biopsie? Já jě měla onehdá u králíka hotové 2dny po odběru a to nebyl akutní stav.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:43
- Nahlásit

Jo a další, co mě napadlo- na vetcentrum mají poradnu http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna
Tak jestli to nekonzultovat alespoň tímhle způsobem. Minimálně by siměla názory jiných vetů. někdy to není na škodu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:49
- Nahlásit

Meta
Držím palce paní, podávejte průběžně info, plís

All a hlavně můdry
Může pes chytit salmonelu? Může ji potencionálně přenášet? Že by třá přímo neonemocněl, ale byl bacilonosič? Jak dlouhou to má inkubační dobu? Můžou ji od těch psů chytit jiní psi? A jiní lidi?

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:52
- Nahlásit

Hyena
Biopsie se posílá do Brna, takže od odeslání do návratu je to tak 4 dny. Včera jsme vzorek odebrali, počítám v pátek že budou výsledky. Už ani nevím, jestli chtít, aby byly pozitivní, nebo negativní. Začínám mít pocit, že je to, z hlediska psa, jedno...

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 11:57
- Nahlásit

Meta
Začínám mít pocit, že je to, z hlediska psa, jedno...
Vydrž, nevzdávej to a zkus tozkonzultovat alespoň mailem nebo telefonicky i jinde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:02
- Nahlásit

Baico
A zůstal s námi doma, je na zahradě pod jabloní a já si tam s ním občas chodim povídat

tak nejsem blázen? Občas taky za Murphym zajdu pod třešeň. Aji sem mu šla ukázat Ešusa a dycky mu řikám- "Vidíš ho magora?"

Meta
neboj, to jen tohle téma, Ti přivedlo tuhle myšlenku. Pesan zabojuje a budou další a další narozeniny.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:07
- Nahlásit

Biluška
All a hlavně můdry
Může pes chytit salmonelu? Může ji potencionálně přenášet? Že by třá přímo neonemocněl, ale byl bacilonosič? Jak dlouhou to má inkubační dobu? Můžou ji od těch psů chytit jiní psi? A jiní lidi?

Může pes být zdrojem salmonelózy?

Masožravci jsou od přírody vybaveni větší odolností k onemocněním salmonelózou než ostatní domácí zvířata. Proto je u nich salmonelóza velmi vzácná. Něco jiného je však tzv. nosičství salmonel, při kterém zvíře nebo člověk nemá zdravotní potíže, ale v jeho těle sídlí dočasně nebo trvale (často například ve žlučovém měchýři) bakterie z rodu Salmonella. Občas nebo trvale odcházejí se stolicí a mohou být zdrojem nákazy pro okolí. Toto nosičství může i u psů dočasně existovat a pohybuje se v našich poměrech asi okolo dvou procent populace psů.Zárodky vesměs samovolně vymizí z těla psa během 6-8 týdnů. Zdrojem infekce psa jsou většinou potraviny společné s lidmi. Vylučování salmonel lze prokázat , resp. Vyloučit opakovaným vyšetřením stolice v bakteriologické laboratoři. Při výskytu nosičství salmonel nebo onemocnění salmonelózou v rodině by tedy neměla být opomenuta ani kontrola domácích zvířat.

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:12
- Nahlásit

HyenaPetraK
Dík, kéž by

Vždycky se nám na cvičáku smáli ovčouni, že na sporťáky jsme moc dobře živený. Teď nám to zatím zachraňuje život.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:13
- Nahlásit

Alexa
Dík. Tak to snad třebas nechytnou. Při představě, že mi tady průjmuje a zvrací celá smečka se mi dělá mírně nevolno

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:25
- Nahlásit

PetraK
tak nejsem blázen?
Rozhodně nejsi! A ty mslíš, že tam se mnou Bajkonůr nechodí?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:31
- Nahlásit

Kolegyně si oholila hlavu. Úplně. Wow.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:42
- Nahlásit

Meta
Dík, kéž by

žádný kéž by!! bude to tak! a neštvi. Drží palce tolik lidí, to funguje, mám to odzkoušený.

A ty mslíš, že tam se mnou Bajkonůr nechodí?

, si vždycky řikám - "Ešáku, ten by tě srovnal, to by ses nepostačil divit!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:43
- Nahlásit

Mucholabka
Kolegyně si oholila hlavu

Skinhéd OuKonorová?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:48
- Nahlásit

Mucholabkacaute pani,ja vam vcera psala na foun a vy na me prdite totalne,uz mate opolstrolovany ten postroj a chtela jsem se zeptat na jednu vec,tak nic,tak priste,no!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:54
- Nahlásit

Gerda
krása,ale heled nemohla bys sis založit na rajčeti album,mě se tohle děsně dlouho votevírá
a zejtra dorazím do hospody,vezmu ti tu misku

<< 1 ... 2952 . 2953 . 2954 . 2955 . 2956 . 2957 . 2958 . 2959 . 2960 . 2961 . 2962 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání