| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 20:27
- Nahlásit
Biluška
Poslala jsem ti fotky.
Jinak jsem četla, že z mraženého může mít pes i zánět žaludku. Radši jsem tím pádem upustila od myšlenky zkrmovat mražené ryby, jako to dělaj eskymáci.
Zkrmujete někdo zelené dršťky? Jak to krmíte? Není to vůbec žádná výživa a žádný tuk, dávala jsem ob den s vločkama a nějakým vitamínem, a psi potom celkem shodili (kromě Aginy, ta žere furt)-Ferda už by shazovat neměl, je teď hezoun, má to pro psa vůbec nějaký význam, takové dršťky? Příště už to asi neobjednám.
A ještě, vy co psy mažete, to děláte kvůli sluníčka? A čím mažete, je vám to fuck, nebo s ochranným faktorem? Ferdík má docela dost šupinek z kůže, zlepší se mu to ze dne na den, když mu dám pangamin. Začala jsem ho na inkriminovaných místech-čumák, hlava, uši, kohoutek a zadní stehna mazat každý den pleťovým mlékem a je to o 100% lepší...v zimě mu to nedělalo, tak nevím jestli nedostatek vitamínků-pangamin mu teda dávám už měsíc a občas se stane, že zapomenu, a hned má zase šupinky...se mi s ním nechce lozit na veterinu-až jak půjdu pro spoty, tak ho vemu s sebou, jinak bych si tam musela rozbít tábor. Předtím se mu to dělalo na jaře před rokem, když jsem si ho vzala, a to jsem neřešila, páč nějaké lupy tehdá nebyly podstatné. Přemýšlím, co s tím teda...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 20:33
- Nahlásit
Jinak Ferdík si dneska udělal výšlap na Lysou horu, nahoru jsme došli sotva nohy vlekouc, tam trochu pospal a cestou dolů jsem mu házela klacky...po měsíci zase chvilinku spal, měla jsem radost. Teď je zavřený a sice neřve, ale ani nespí a hryže kost...ten pes je nezničitelný mám úplně placaté nožičky a plyskýře.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
Taky posíláme velké gratulace k úspěšnému závodu! My jsme zůstali doma, protože tatínek si koupil nová autí a nám s Baicem dal to starý, tak jsem ho dneska celej den šůrovala a piglovala. Kdyby nebylo těch 230 000 km na tachometru, nikdo by mu nehádal 15,5 roku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:02
- Nahlásit
tak já se vrátila z nádherné vejletuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
byla to bitva
lidí jak nas---o,ale krásně to bylo
byla tam bitva o ,psí čévečka tam taky hráli chvilku ,draka nám zabili ,král žije a koně nám zůstali taky živý
koupila jsem si koženej měšec ,jenom za 20 kč
sindy nevnímala že se tam střílelo,z dělobuchů se práskalo ,celou dobu tam kousala klacek a potkala jsem nádherného 12 letého NO
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Mucholabka
Co se s tím budu psát , to jsem ukradla ze složení edit: sakra granulí, ne složení drštěk arden grange
Dršťky : Jsou tím nejhodnotnějším, co můžeme psovi „po vlčím“ způsobu nabídnout, nejsou nositeli alergenů jako červené hovězí maso (příčně pruhovaná svalovina). Dršťky jsou velmi snadno stravitelná a pro psa chuťově velice atraktivní.
Neprané dršťky jsou přirozeným zdrojem fytonutrientů a tedy i vlákniny, navíc již natrávené enzymy, které psovi k trávení celulózy chybí. Obsahují též probiotika, bakterie přátelské zažívacímu traktu, esenciální mastné kyseliny. Jsou excelentním zdrojem hodnotných bílkovin, tuků. Vynikají příhodným poměrem vápníku a fosforu.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_8192_12.html
Jo a dávám je ráno ob tři dny (1/6 krmné dávky), ale přivedla jsi mě na myšlenku, že bych Besce z nich udělala dietu
davidkova renata
Velká gratulace
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:17 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
kachna_
Děkuju
dobrou s kobrou
Jo tak vono se to nedává jako základ krmné dávky? Aha, já jsem blbá, ještě že jsem jich koupila málo. Dávala jsem jim do toho vlastně ještě krmný sýr, vločky, drštky a vitamíny, a pak z toho faktneměli moc velké hovínka.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:20
- Nahlásit
kachna_
Mucholabka
já tedy nevím,ale u nás mívaj hovězí držky za 60 kč kilo,je to hodně nebo není?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:25
- Nahlásit
brezen2008
Nevim, vetamix je má pod dvacet. Tobě by se vetamix nevyplatil? Mražák přeci máš. Máš cca o 15 kg psů míň než já (jestli Elis váží cca 4 a Sindy 12 kg) a já mám 60 kg na měsíc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:46
- Nahlásit
kachna_
no 60 kg mají asi tak na měsíc a tejden,dasty přes kilo masa denně a holky tak dohromady + - 500g denně
tak dobou noc všem lidičkám a hafanům
zejtra je vytáhnu někam k vodě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 07:30
- Nahlásit
dobré ráno všem
je opět zas krásně a mi byli na vychajdě a pak hurá někam k vodě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 15:52
- Nahlásit
tak jsme byla na douuuuhé a kráááásné vychajdě v šárce
dastík 3x plaval za míčkem,elis se sindy se jen tak namočili ale sindy ve finále vlezla celá do potoka kde bylo bahno
lidi sice byli,ale mi jsme se jim krásně vyhnuli
davidkova renata
chtěla jsem ti volat,ale já myslel že budeš asi u rybníka nejspíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 16:02
- Nahlásit
čus trupkýýý
jaxe daří?
brezen2008
chtěla jsem ti volat,ale já myslel že budeš asi u rybníka nejspíš
tos mohla bo mám mobil i tam hele kdes byla včera na tý bitvě???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 16:03
- Nahlásit
davidkova renata
na bitvě u Kladna u Libušína ,nebo jak se tom jmenuje,zkrátka přejedeš Lidice,KLADNO A HNED TAM TO BYLO,PREJ TAM DŘÍV BYLO KOUPALIŠTĚ NEBO RYBNÍK
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 17:33
- Nahlásit
ahoj baby, pracuju, aš se ze mne kouří
Gdyby ste měly ňákou zásadní radu, jako například "Gábi, vyser se na to, potřebuješ si vorazit" sem s ní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 17:58
- Nahlásit
gabifi
čéče,gábi,vyser se na práci,ta se nesmí honit bo to nejni zajíc ,pod si dát rači něco dobrýho na zup
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
pod si dát rači něco dobrýho na zup
ty mne máš ale prokouklou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 18:55
- Nahlásit
gabifi
ty mne máš ale prokouklou
to nejni těškej úkol
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
nazdárek pani, tak já taky gratuluju k té zkoušce, sice nefim o co gou, ale pogratulovat můžu páč je to zadara a f době kríze se to vyplatí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:16
- Nahlásit
gabifi
sem se válela celej víkend heč! sbírám síly na květen, páč ten bude hustej
kluci běhali u kola, to jim musí stačit zmetkům nezničitelným
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:23
- Nahlásit
Jimmi
co bude f kvjetnu?
davidkova renata
tak uš mi tu chuť k jídlu otpusťte, paní Davítková. Já vím, že bych se měla jít léčit na protidrogový
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:18
- Nahlásit
Jimmi
kuju,pani, a vůbec fšem abych někoho nevošidila ,to je fuk co to bylo,hlavně že to máme
sem se válela celej víkend heč
já jen dneska,ale příští se budu válet úpa celej!!!
gabifi
tak uš mi tu chuť k jídlu otpusťte, paní Davítková
OK,otpuštěno,mám pro vás a vaší chut k jídlu totiš pochopení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:04
- Nahlásit
Jenom procházím, opětovně uš zase nic nestíhám takže všem žumponorům přeju dobré ráno a dobrou s kobrou za celý týden zpětně i na týden dopředu. Pro případ,že bych koncem týdne zase nestíhala přeju fšem i krásný první máj, práci čest a rukám klid, hezkou dovolenou a tak dál. Upozorňuju, že s ohledem na blížící se vysvědčení budou traverzy Homo bejby od příštího týdne v akci
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:27
- Nahlásit
gabifi
co bude f kvjetnu
čokloakce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 07:13
- Nahlásit
dobré ráno všem
psiska dostanou najíst a hurá někam k řece
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 08:54
- Nahlásit
Dobré ráno!
Se musim pochlubit jakej jsme supr dupr výcvikář. Jsem včera vedla kurzy u nás na cvičáku. A půl hodiny po ukončení se mi normálně jeden pejsek vrátil!!! tak se mu výcvik se mnou líbíl!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:31
- Nahlásit
Překrásněkrásný pindělí fšem co přišli vo mozek a pokousal je vlastní pes
Neessi
Vynervená jsem vypustila čubu na stopu a ....... našla je
to nejni žádná blpka pani, to je evidentní!! - byly prémyje nějaký mimořádný aspoň za to??
Erin
raději půjdu kopat jámu na lípu,možná najdu poklad
tak co? Našli moji rádcové, našli?
nemethova5
pani- držím palce, ať je Hajánkovi z Hajanovic líp
davidkova renata
máme tartovýho obranáře 1. stupeň.Zatim 1. teda
vy taky?? a jak vám to kouše? Dyk nemáte žuby žahnutý naholu??? ?confused:
Nuný pochopitelně gratuluju
Mucholabka
Zkrmujete někdo zelené dršťky?
Já je dávám samotný a nebot třeba s tmavým pečivem.
Jinak Ferdík si dneska udělal výšlap na Lysou horu,
na TU LYSOU HORU??? Kterou cestou?? Já to šla z Ostravice, bylo vedro a myslela jsem že ZHEBNUUUU!! Nikdy více Lysá hora z Óstravice
brezen2008
na bitvě u Kladna u Libušína
tam jezdíval šermovat můj kamarád.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:49
- Nahlásit
čus trupky,je pindělí,béme se prtínat???
Biluška
rukám klid
a jak to mám jako udělat????????????
a zapomněla ste na heský vánoce!!!
Baico
jakej jsme supr dupr výcvikář
pani,okamžitě si založte výcvikovou školu!!!Takový nouhau mušíte dobře prodat!!!!!
PetraK
a jak vám to kouše
no chvílema překusuju,no...si skusim klííknout třá..
na bitvě u Kladna u Libušína
tam jezdíval šermovat můj kamarád
no dyk sem to řikala tudle uš! váš vrstevník se bil eště ve středovjeku ! Jenže mě se holt nevjeří
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
okamžitě si založte výcvikovou školu!!!
Jdete do toho se mnou? Uplatníme všecky metódy, včetně traverz. A konečně budeme v balíku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:00
- Nahlásit
Baico
Jdete do toho se mnou?
vy byste mě vzala??????????? no samosebou du!!!!!
Traverzy budem prosazovat jako jediný výcvikový metody co maj smysl.Čim jako myslíte,že se mi po 4 letech konečně povedlo umravnit to drajvový hovado na vobraně?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:06
- Nahlásit
[[b]davidkova renata/b]
vy byste mě vzala???????????
Janačka! Jenom ještě musíme udělat s Bajkonůrem tu kanisku a budeme nabízet celé spektrum služep!
A Gerda, jako kreativec, by nám k tomu mohla vytvořit nějakou super reklamní kampaň, aby se o nás vědělo!
|