| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
si skusim klííknout třá
vy to hlavně už nehulte
Jenže mě se holt nevjeří
a čim to asi bude?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:10
- Nahlásit
Baico
Jenom ještě musíme udělat s Bajkonůrem tu kanisku
tsss,to je pro vás brnkačka ,taky máte určo zastreslýho psa,ty sou na to ideální
A Gerda, jako kreativec, by nám k tomu mohla vytvořit nějakou super reklamní kampaň, aby se o nás vědělo!
jako jo,ale hlavně mám podmínku!!! a to že ŽÁDNÁ z vás nebé hrát na zopcofku ani weisse orchidea ani nic jinýho!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:16
- Nahlásit
ŽÁDNÁ z vás nebé hrát na zopcofku
davidkova renata
Jo Bajkonůj je ve stresu skorem furt a gdyž neni, tak ho do něj rychle přivedu!
ŽÁDNÁ z vás nebé hrát na zopcofku
Dobře no, já si budu chodit hrát jenom do Základní umělecké školy. Ale nejsem si jistá, jak dlouho mi to ještě bude procházet, protože už tam začínají chodit i děti mých spolužáků.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:18
- Nahlásit
Baico
Jo Bajkonůj je ve stresu skorem furt a gdyž neni, tak ho do něj rychle přivedu!
no právě,pani,jak myslíte,že to dělám já? eště se bude snad radovat,ne??!!
já si budu chodit hrát jenom do Základní umělecké školy
na to zapomente bo tam uklízim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
na to zapomente bo tam uklízim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ve Velvarech snad ne? To bych si za těch 23 let, co tam chodim všimla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:22
- Nahlásit
Baico
davidkova renata
no a moje holky vám to budou komentovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:23
- Nahlásit
Baico
Ve Velvarech snad ne
to sice ne,ale je to jeden podnik! Co dybyste třá hostovala??!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
Co dybyste třá hostovala??!!
To se nebojte, já už nikde hostovat nebudu. Už se těhle veřejnejch podniků neúčastním. Řekla jsme to i učitelovi, že budu chodit jenom hrát, aby mi nezakrněly prsty a to ještě pod podmínkou, že mi bude po hodině vozit domu
Tkgže nějaké veřejné produgce se už odemě nemusíte obávat. Leda za nějaký velký prachy.
brezen2008
Pani vás taky nějak zeměstnáme v tý naší výcvikový škole, to se nebojte!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:32
- Nahlásit
Baico
pod podmínkou, že mi bude po hodině vozit domu
jo taghle...máte spolu fstach ,tak to jó
helejte ,nepište,du se smažit jak mi fčera vyhrožovalo Psisko v jiným tématu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:40
- Nahlásit
Dobré ráno fšichni dobří rodáci! Dnes má svátek dědáááááááááááááááááá a vo víkendě měla svátek Saraksováááá! Děcka, fšecko nejlepčí, býáseň vám eště poskládáme, nebujte, tady máte dárkem zatim snídošku, i s pani, co vás vopslouží na vaší soukromé pláži:
Jinak sme měli bombickej víkent, v sobotu sme fstávali s mařkou v 5.10!!! Jako musim vám říct, že mě mamka celkem sklamala, bo kdyby ta roura blbá nepoužila jeden špatnej povel, měla druhý místo, který bylo od prvního jen o jeden bot, kerej zas mohla nahnat na něčem jinym. A jelikoš se střílelo velikou pistolí, musely sme s Mařkou před poslušnostěma utéct pryč, daleko, ALE!!!!!! Naprosto přesně sem slyšela přes dva kopce a jedno pole, že de na poslušnost Nána a že dělá obrat z ke mě k noze, bo u toho dycky děsně řve. A to sem slyšela a pomalu se začala odebírat spjět na cvičák. Jako já vim, že místa sou celkem fuk, ale ta dylyna mohla mít bez legrace první, kdyby to tý čubjě neposrala. Ještě než začaly poslušnostě, daly sme s Mařkou na louce dvě cca 40metrový stopy, mamka nás fotila a taky řikala, že je vidět, že to Mařenu bafčí. Pak sem měla úpal a musela sem do studený vany. V neděli sme vstávaly ve 4.45 a jely s Pardálkou do Budějic na výstavu. Ta byla proti jiným jejich výstavám poměrně neúspěšná, ale neva, my se Součkovou měřily chrtiska a já, čék, co se bojí psůch, sem byla hlavní měřič a musela sem vošahávat cizí vlkodavy a různý chrtiska. Žádnej mě nekous. Maryje je na výstavách strašně hodná, ale po tomhle únavnym víkendu mě asi trošku nenávidí a byla ráda, že už sem šla dnes do prýáce a vona mohla v klidu svačit pindik a spát. Fotky mám donma, zapomněla sem je vzít s sebou. Je tam jedna moc pěkná, jak Nána s Alexou čuměj na bedně na Nány pohár a vypadá to, ež řešej, co to jako asi je. Jo a holky dostaly endoprotézu, tak dyš jí nesežerou, můžou jí dát dědečkoj, jako náhradní nošku. ZÍTRA MI PŘIJEDOU DVEŘÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Jupíííííííííííí! Jak se máte?
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:14
- Nahlásit
brezen2008
hele, a co to v té bitvě přesně šlo? asi jsem měla úžeh a byla mimo, vím jen, že se tam hádal Iven s Beladonem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:18
- Nahlásit
Gerda
Jsem Marušku viděla na fotkách, jak hezky čuchá. Šikovná holka to je!!
kdyby to tý čubjě neposrala
Hele to je jasný, že chyba neni nikdy psovi, ale v psovodovi. To jsi neobjevila nic novýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:35
- Nahlásit
Baico
Na jakejch fotkách????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:37
- Nahlásit
Gerda
Tady
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:42
- Nahlásit
Baico
díky, už to vidim ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:44
- Nahlásit
PetraK
na TU LYSOU HORU??? Kterou cestou?? Já to šla z Ostravice, bylo vedro a myslela jsem že ZHEBNUUUU!! Nikdy více Lysá hora z Óstravice
Jo, na tu pravou Lysou Horu z Ostravice-jinudy tam ani cestu neznám je to mazec, ještě mě bolí nohy, ale pro Ferdíka jako trénink před výstavou super, pěkně se mu narýslo o, co chybělo, ještě to uděláme do akce tak 4x a máme to v kapse
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:38
- Nahlásit
Mucholabka
ještě to uděláme do akce tak 4x a máme to v kapse
seš stejnej magor jako Bezruč, ten to snad chodil dokonce úchylně každej den. To neni vejlet to je vražda! hlavně takhle, když pere sluníčko. Když jsem viděla fotku, kterou jsme udělali hned jak jsme se dosápali nahoru, myslela jsem, že to je moje posmrtná fotka
Davídkojc a ostatní psí udavači
hele lidi, mojí kolegyni právě umřela maminka. Na baráčku po ní zůstala stará pejska. Je slepá. Kolegyně zatím nemá sílu nic moc řešit, ale pesan je na baráčku sám, sousedi mu tam nosí jídlo a vodu, stejně jako kočce. Kolegyně tam o víkendech bývá, ale............ přemýšlím co bude dál? Nevíte někdo o místě, kde by mohl pejsek dožít? Je stará, slepá. Myslím, že samotu nemá rád žádný pes. I když zas na druhou stranu přesazení do nového by asi taky nebylo nejlehčí, ale přežili to jiní, přežila by to taky. Ach jo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:41
- Nahlásit
PetraK
a co to je za pejska? jako rasu a tak?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:43
- Nahlásit
PetraK
Co to je za psíka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
a co to je za pejska? jako rasu a tak?
no já zatím moc nevím právě. Nechci ještě moc rozrýpávat to co bolí. Podle mě voříšek nějaký menší. Zvyklý na domeček se zahrádkou. Ona ještě o ničem nemluvila, ale podle mě to bude muset řešit. Psíka si sem do Prahy vzít nemůže, to vím. A taky by to pro něj nebylo ani trochu dobrý řešení. V miniaturním bytě, pořád sám. Tak mě napadlo, že se zatím jen tak pozeptám dřív, než jí samotný dojde, že s tím musí něco dělat. nevím jaká je, nevím jak by se mohla rozhodnout.
no ale zkusím citlivě sondovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 14:06
- Nahlásit
už sem tu, akurát se to hodilo:
takže fenka je asi 11 let stará, téměř slepá, má trošku potíž z chůzí zadních nožiček, je to potomek - šicky a křížence. Doma je spokojená, má přístup do domku, jsou tam spolu s kocourem. do zimy je rozhodně čas. Se zimou už to bude ale podle mě problém. Protože dům bude rozhodně asi nevytápěný.
Mám slíbený foto.
Stejně jako foto černého křížence, který je v téže vesnici na jiném dvoře po další zemřelé majitelce .Starají se tam o něj nějaký lidi, kteří se tam přištěhovali do sousedství, ale zase- ten pes je tam pořád sám a na řetězu. Oni ho občas pustí, když tam za ním jdou, on vezme dráhu, poběhá si a vrátí se. je to mladý pes, oni se ho bojí dát do útulku, že kdyby se neumístil, utratí ho. Poprosila jsem kolegyni, ať udělá fotky a jako první krok bych chtěla oba psy dát někam do nabídky jako externisty.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:10
- Nahlásit
PetraK
tak to ti budu držet palce, protože nám se nepovedlo umístit 9 letého slepého psa
pořád někoho ukecávám, aby si Bobka vzal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:17
- Nahlásit
Jimmi
Tu krátkovlasou golyji?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:19
- Nahlásit
Gerda
jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:23
- Nahlásit
Jimmi
A kde doteď je? Už je to hodně dlouho, viď?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 17:32
- Nahlásit
PetraKnazdar pani,dekuju za hajanoj,uz mu je evidentne lip!musi,bo zitra uz tahnem do rachoty po peti dnech dovolene.
jinak co pejsek?nonevim,jestli by starej pejsek sel rad do novyho?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 18:03
- Nahlásit
PetraK
Du ti pisnout maila, ohledne ty fenky a psa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 18:50
- Nahlásit
Jedna večerní báseň pro všechny vopuštěný pejsky:
pejskové za plotem,
pejskové přet plotem
pejskové ležící v kotečkách,
pro vás přijdou si slečny klapotem
v botičkách na podpatečkách.
Přiklapou, bo pudou z mítinku,
budou mít sáčko a sukýnku.
Až pudou s váma ven, botičky přezujou,
trekový pohory na nošky nabujou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 18:54
- Nahlásit
Gerda
nabujou?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
No, jako nazujou a obujou dohromady....to je konsolidace slof...
|