Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

Sali
prostě kolik jsi ochotná zaplatit na úplně všem, včetně zvyků, za život mimo Prahu.
je to velký rozdíl

jojo, to je bez debaty, tohle člověk musí sečíst a pořádně rozmyslet. Ale i tak - bojím se, že stejně realita bude kousek jinde. Člověk si řekne, jo dojíždění, v poho. ale musí počítat s tím, že mu budou v životě chybět nějaký ty "minuty" páč on ten dojezd taky něco z času dost ukrojí. Tohle je pro mě to co si musím třeba já poskládat, jestli jsem to doopravdy, ne že si jen tak řeknu, ale doopravdy, obětovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:53
- Nahlásit

PetraK
a tak já myslím, že se penze ani nedožijem
Já se modlím, abysme se jí nedožili. Zcela vážně. Ono se tomu krásně směje, ale z titulu finanční poradkyně co do toho tak trošku vidí se toho děsně bojím. Bude-li se ekonomika našeho státu ubírat tím směrem, kterým se ubírá posledních dvacet let tak penzi prožijeme tak, že nad svíčkou budem žužlat suchou skývu chleba a na žlučníkové záchvaty si budem vařit lipový čaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:53
- Nahlásit

Erin
Je mi smutno ,jsem dnes upravovala kokra paní,

- co napsat, aby to neznělo naprosto blbě? ach jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:54
- Nahlásit

Biluška
Ono se tomu krásně směje, ale z titulu finanční poradkyně co do toho tak trošku vidí se toho děsně bojím.

pani neřikejte to!!!!!!!!!!!!!! POtvrujete mi něco, co si dávno myslim a řikám si, že se pletu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:57
- Nahlásit

PetraK
pani neřikejte to!!!!!!!!!!!!!! POtvrujete mi něco, co si dávno myslim a řikám si, že se pletu.
Říkám to furt a fšem A furt jsou blbý lidi co mají penzijko a jsou přesvědčený, že jich se tahle situace netýká, páč mají to penzijko, takže si tam našetří a z toho budou žít Bože, lidská blbost je prostě nekonečná

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:00
- Nahlásit

Biluška
na žlučníkové záchvaty si budem vařit lipový čaj
No potěškoště,ten se dává na průdušky paní.Na žlučník je vostružina,smetánka lékařská ...tak zdechnete i u té svíčky s hydropsem žlučníku

isdpch
PetraK

Taky sem nevěděla co s ní,plakala a místo hodinky stříhání z toho byly dvě,ale dokonce se i usmála(se pro jistotu du kouknout do zrkadla,proč)
Jj máme prdlačky starosti

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:04
- Nahlásit

Erin
Je mi smutno
To si pak čék řekne,co sou ty jeho starosti proti těmhle.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:06
- Nahlásit

zdechnete i u té svíčky s hydropsem žlučníku
Erin
na ten se nezdechne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:07
- Nahlásit

Erin
No potěškoště,ten se dává na průdušky paní.Na žlučník je vostružina,smetánka lékařská ...tak zdechnete i u té svíčky s hydropsem žlučníku
No já určitě, páč o lidovém léčitelství vím asi tolik jako o stavbě atomové bomby

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:11
- Nahlásit

Erin
Taky sem nevěděla co s ní,plakala a místo hodinky stříhání z toho byly dvě,ale dokonce se i usmála(se pro jistotu du kouknout do zrkadla,proč)
Jj máme prdlačky starosti

paní tohle je hrozně smutná věc, moc smutná. Na to se nedá říct nic, co by pomohlo. Opravdu pomohlo. Člověk tam může jen bejt a dělat aspoň malilililinkatou oporu.

isdpch
a pak si člověk řiká,. že má starosti ... prdlačky
jo, přesně tak.

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:13
- Nahlásit

Sali
Bude-li se ekonomika našeho státu ubírat tím směrem, kterým se ubírá posledních dvacet let tak penzi prožijeme tak, že nad svíčkou budem žužlat suchou skývu chleba a na žlučníkové záchvaty si budem vařit lipový čaj

Pokavaď se k popisované ekonomické situaci naší generace přidá hydprops s následnou rupturou,tak já zdechnu,já jo.

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:20
- Nahlásit

Biluška
A furt jsou blbý lidi co mají penzijko a jsou přesvědčený, že jich se tahle situace netýká, páč mají to penzijko, takže si tam našetří a z toho budou žít
Jj to je taky dobrý systém,ale jak pro koho,pro pojistníká nikoliv.Sem byla nachystaná na pojišťovačku minulý týden,ale pracovala jen dle mého zadání a jak začla po dokončení mých požadavků nad kávičkou vopatrně vo penzijnímu připojištění,tak sem se jí zeptala esli fakt vypadám jak debil co na všechno skočí...a byl klid

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:21
- Nahlásit

Erin
a tak hydropickej žlučník už by rupnout neměl, to už že usazenej stav, zjizvená stěna, zánět už je pryč, zapouzdřenej kamínek v krčku zablokuje odtok i přítok do žlučníku a sliznice ještě vyprodukuje nějakej ghlen, než se tlakouvou atrofií vytratí,
rupne to spíš v akutní exacerbaci zánětu, ale k tý už v hydropsu nedochází.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:22
- Nahlásit

Dobrý odpůldne... prolítávám, tak jen zdravím, přečtu vás později

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:27
- Nahlásit

Erin
vopatrně vo penzijnímu připojištění,tak sem se jí zeptala esli fakt vypadám jak debil co na všechno skočí...a byl klid
Dobře si udělala.

Sali
Já zdechnu taky. Páč snesu cokoliv,ale fyzickou bolest ne. Umírám už při menstruačních bolestech, při bolesti zubů jsem schopná vyskočit z okna (ještě, že máme jednopatrový barák ) . U zubaře jsem se jednou bolestí pozvracela. A to se mě sotva dotknul . Na porod vůbec radši ani nevzpomínám, bo když si na to vzpomenu tak mě to bolí eště včil

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:29
- Nahlásit

brut
přečtu vás později

marná lásky snaha dífče. Esli to pude jako fčera, skončíš jako simeona - na měsíci

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

isdpch
tak já myslela, že ste přišel kvůlivá nemocem, co sou tu tetkon f kurzu a vy kuli mamonu. Jak přízemní

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:33 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

jablunka

a co říkáš tomuhle v podobné cenové relaci jako ta Šumava
http://jiho.ceskereality.cz/foto/obrazek_lid.html? lid=23789&im=23789awc12224379290660.jpg

a tady ta je ještě levnější a větší,jen je to už na horách
http://jiho.ceskereality.cz/foto/obrazek_lid.html? lid=12716&im=079c6f13fe3a434004edf84e63b0fb99.jpg

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:35
- Nahlásit

Sali
rupne to spíš v akutní exacerbaci zánětu
Tak nerupne hydrops,ale akutní exacerbace...zdechnu tak jako tak.
Ti teda pěkně děkuji dochtorko,zalovím ve svém literárním análu a něco pěknýho živočišnýho pošlu

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:35
- Nahlásit

PetraK
Měla sem vůl víc tlačit na tu anglinu, mohla jsem dělat překladatelku!!!!

jsem překladatelka a učitelka angliny. Chceš-li vydělat touhle profesí slušnější peníz, než třeba učením ve státní škole, pak jsi totálně na sračku, oči máš z kompu na sračku a na psy můžeš zapomenout.....Navíc, překladatel pracuje, když je práce a ta je vždy, když chceš jet na výstavu nebo závody

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:41
- Nahlásit

gabifi
takže sem teda dobře udělala, že sem chodila za školu to řeknu mámě!

hm koukám, ž tohle teda taky neni řešení, to už má asi větší šanci Sali se svym pitváním v kůchni. ach jo, tak jak to sakra udělat? Abych věděla pro příště. Páč tentokrát už to asi nestihnu, zařídit to tak abych pracovala z domova a neslo to nějakej peníz a navrch sem k tomu nevoslepla

na ty voči můžete zkusit čajik jeden. Brtnik si ho moc pochvaluje, že po něm zatr líp vidí. Po 14 dnech. Sem si ho koupila taky, tak jsem zvědavá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:42
- Nahlásit

isdpch
Mailnu ti to večer, nebo zítra ráno, jo? Potřebuju na alespoň patnáct minut a to není tak jednoduché

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:43
- Nahlásit

Neessi

pani- to vypadá hásky, ale-proč to nemá víc vobráskůch? Abychom mohli Jablůnce závidět dobrý bydlo?

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:44
- Nahlásit

Ti teda pěkně děkuji dochtorko,zalovím ve svém literárním análu a něco pěknýho živočišnýho pošlu
Erin
akorát prosímtě a´t se v tom análu nic nezmítá ve zpěněném šlemu, bo se pobleju na průvodky, nic mě tak nerozhodí jako představa srkající a mlaskající odsávačky cucající zpěněný šlemovitý hlenohnis z průdušnice...

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:48
- Nahlásit

PetraK
prostě to ber tak, že prací nejenom nezbohatneš, ale ani se s její pomocí slušně neuživíš

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:53
- Nahlásit

Neessi
Já tam vidím vždycky jen jeden vobrázek a vůbec nevím gde to je.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:55
- Nahlásit

jablunka

jak to? Aha,já to kopírovala už votevřený.Tak já to zkusím znovu najít a přepošlu celý odkaz.

Tinta76
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

ježiš vy tu máte zase ponurý téma

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 14:01
- Nahlásit

Dyš sme u těch hlenů - nejvíc se mi zvedal kýbl, když kamarádky odsávaly dětem z nosu. Jednou sem to viděla - tu savičku - jak se to musí dělat pusou a šla sem vrhnout, hned na tý návštěvě. Pak naštěstí objevily, že se to dá napojit na vysavač.

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 14:03
- Nahlásit

Tinta76
ježiš vy tu máte zase ponurý téma
souhlas.....rači se bavím o žrádle

<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání