| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:34 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
jablunka
to je ale zly soused!
ja se pristi rok take budu stehovat...libilo by se mi neco takoveho http://www.green-acres.com/en/properties/5776a-188 3.htm , snad bude za rok porad dost nabidek tohodle typu. akorat jeste musim vyresit, jak vydelat 200 tisic euro. to nas v nastenkarskem kurzu neucili.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:38
- Nahlásit
argosek
.libilo by se mi neco takoveho
Je vidět,že nejste náročnej,to já sem náročnější.
to nas v nastenkarskem kurzu neucili.
Hamba,měl by ste si na ně stěžovat.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:46
- Nahlásit
jablunka
no musis tam umazat tu carku na konci :-P
a stezova tsi budu. holky to maji jednoduche - ty muzou delat treba prostitutku a maj za par mesicu vydelanoi, ale co my chlapci?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:49
- Nahlásit
PetraK
Tak já to zkusím, první krok, najít kde mám klikr.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:52
- Nahlásit
Hyena
Páč u nás byl probém v překusování (běhala nadšeně), tak jsme začaly s držením. Normoš večer u stolu či TV jsem chytla činku a jen tak jí strčila čubě před nos. nejprve jsem klikala každé čucnutí čumíkem k čince, pak pokusy vzít jí do huby, pak vteřinu držení.....
Co bych dala za překusování Jsem právě taky dala před hubu činku, řeknu drž, ale do tlamy do vezme, ale s obrovským odporem, a drží, to ji pak můžu vodit na vodítku po zahradě a drží, pak na povel pustí, předsedne, ale když pro tu činku pak má doběhnout sama, tak ne éééé. Tudy pro ni cesta nevede, pro ni to musí být radost, hra, potěšení, jinak se blokne, to není jak Ferdík, když mu něco nejde, tak ho tou činkou jebnu do hlavy a pak už to jde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:52
- Nahlásit
argosek
stezova tsi budu. holky to maji jednoduche - ty muzou delat treba prostitutku a maj za par mesicu vydelanoi, ale co my chlapci?
No pokud jste na to dostatečně fyzicky vybaven tak můžete dělat třá prostituta pane argosku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 10:55
- Nahlásit
Biluška
nojo, ale kdyz neni!? ale jak rika nas pan president - kazdy ma tu svou malou komparativni vyhodu - budu muset nalezt tu svou! premyslel jsem, ze bych delal manazera dostatecne fyzicky vybavenym devcatum, co myslite?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:00
- Nahlásit
argosek
premyslel jsem, ze bych delal manazera dostatecne fyzicky vybavenym devcatum, co myslite?
no nevím pane argosku. Myslíte, že bude na trhu dostatečná kupní síla? Osobně se domnívám, že trh je již poměrně zaplněn a vzhledem k současné ekonomické krizi bych se poměrně obávala finančního propadu Pokud se tedy bavíme o manažerování děvčat ve výše zmíněném oboru . Pokud by ty děvčata například sázely stromky v lese tak bych tu budoucnost neviděla až tak černě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:18
- Nahlásit
jablunka
Už je to uděláno,už je to hotovo!!!
dyš uš ste tak rozjetá, vemte to na Povlčín a štrejchněte i tu naši!
Eště né docela,musíme počkat,za kolik prodáme
tak jo, ty jo tohle prokombinovat to je hrozný, možná nás to v budoucnu taky čeká.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:20
- Nahlásit
Hyena
Páč u nás byl probém v překusování (běhala nadšeně), tak jsme začaly s držením.
heh, úplně to stejný-jak přes kopírák. Jak to překusování, tak ten postup. Fakt je to brnkačka, a čokl vůbec netuší, že to je na něj šméčko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:25
- Nahlásit
Zapomněla sem na svátky! Dnes má svátek AlenaD! Milá Aleno, šecko nejlééééépči a tady máš dort:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:27
- Nahlásit
PetraK
ty jo tohle prokombinovat to je hrozný,
To je ,ale zase je to dobrodružný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:29
- Nahlásit
argosek
premyslel jsem, ze bych delal manazera dostatecne fyzicky vybavenym devcatum, co myslite?
Pokud chcete trénovat mladé vzpěračky nebo vrhačky kladivem, potom vám jen malinko doporučim, abyste nekoukal do sprch sukem f prkně, záviděl byste jim svaly. Rači děte hledat díru f trhu a tu pak umem svým zalátujte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
jablunka
To je ,ale zase je to dobrodružný
no to jo, ale vzhledem k tomu, že jde o střechu nad hlavou, tak jak se znám, bude mi cvakat strachy řiťka
Hele pani- vokážu vám za chvilku, do jakýho domečku jsem se zamilovala. Škoda, že to nejde už teď jít a koupit ho. Nemá sice echt lány polí, na jaký jsem zvyklá, ale zas na starý kolena stejně nebudu mít sílu se vo to starat. tak vydržte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
tadyk hele
http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/malikovi ]http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/malikov i ce-1976848390
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:34
- Nahlásit
PetraK
vokážu vám za chvilku, do jakýho domečku jsem se zamilovala. Škoda, že to nejde už teď jít a koupit ho.
Já ho viděla u Vás na fe,je to pjeknej domeček.Taky koukám po něčem,co mě něčím vosloví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
jablunka
aha, no je krásnej že jo?? Jenže neni můůůůj. kuva ale na všem se něco najde. Utěšil mě šéf, že kdybych to chtěla vytopit (páč zateplovalo by se to prej možná blbě), tak bych musela vyrabovat baňku. Tak se tim utěšuju.
Taky koukám po něčem,co mě něčím vosloví
přesně tak. A zůstáváte v kraji, nebo klidně i jinde?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:40
- Nahlásit
PetraK
Já se zase zamilovala do tohodle,ale za á je to daleko a za bé je tam taky malej pozemek.
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty/p rodej/malenice-1974296008
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
PetraK
A zůstáváte v kraji, nebo klidně i jinde?
Chtěli by sme f kraji,jenže u nás je draho.
No eště uvidíme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:45
- Nahlásit
jablunka
Pani, to je nádhera ta vaše zamilovaná kalupa!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:51
- Nahlásit
Týjo, za mnou do práce přijede pán z kriminálky, to je věc. Když se neozvu, tak asi sedím v kriminále
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
Mucholabka
Si někoho přepadla? Ňákou babičku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
pani - to je nádhera!!! To je nádhera!! Já právě radši na Šumavu a Lužky nekoukám, páč to by mě trefilo a furt bych jen byla neščastná a plakala, že ten krásnej domek nemůžu mít .
Chtěli by sme f kraji,jenže u nás je draho
ty jo já jsem napnutá jak kšandy, co vyberete!!!
my hledáme na dojezd do práce - páč oba máme zatím slušně dobrý místa, kdybychom přesídlili úplně- tak z čeho bychom platili hypošku . Mi je jedno co budu dělat, ale je mi jasný, že ne všude najdu dobře placenou práci, která tu hypošku uživí. Já sama ani Brtnik nejsme náročný, ale ............ se bojíme, že kdyby člověk nenašel práci, nebo pak o ni přišel,přijde i o dům, takže v tomhle jsme takový přizditento. Jinak...... už bychom byli dávno v tahu.
Mucholabka
Tagže seš normálně kriminálnik???
Gerda
Si někoho přepadla?
hlavně že nepřepadla vona, třá přes balgón.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
Gerda
Asi jo. nebo mi zdrhli psi a někoho sežrali, to se ještě uvidí normálně mě z práce vyvedou v poutech. Mám ještě půl hodiny svobody.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:03
- Nahlásit
Gerda
PetraK
Pani, to je nádhera ta vaše zamilovaná kalupa!
pani - to je nádhera!!! To je nádhera!!
Že jo,ale móc vzdálená nádhera,páč právje musíme koukat na muskýho práci.
Mucholabka
Týjo, za mnou do práce přijede pán z kriminálky, to je věc. Když se neozvu, tak asi sedím v kriminále
Tý jo,ty béš kriminálnice???Tak dej aspoň vjedět,kam pudeš,eli do Opavy nebo do Pardubek.Gdyš do pardubek tak za tebou budu hodně jezdit.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:05
- Nahlásit
Biluška
slecno bilusko, nejsem si jist, zda sazeni stromku bude v dobe fin. krize lukrativnejsi nez to druhe :-P.
Gerda
mlade vrhacky trenovat nechci prosim. kdybyste me poradne naucila to kungfu, mohli jsme se prihlasit na nejaky tajny turnaj, kde se da vyhrat milion dolaru, a bylo by, ale takhle nam asi nezbyde, nez z vas udelat dobre vyvinutou slecnu a ze me vaseho manazera. penize pujdou pul na pul a doufam, ze do prazdnin mame oba na poradny ranc u stredozemniho more.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:07
- Nahlásit
argosek
slecno bilusko, nejsem si jist, zda sazeni stromku bude v dobe fin. krize lukrativnejsi nez to druhe :-P.
No tak co kdybyste zkusil manažerovat mladé fotbalistky? Na fotbal budou v tomhle státě prachy vždycky
Mucholabka
Dej vědět kam chceš posílat buchty
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:09
- Nahlásit
Mucholabka
S čubou nezoufej, prostě to halt budeš muset rozpracovat podrobněji a některé věci cvičit nejprve solo- jako zdvihání činky ze země, doběhnutí k čince apod. Pokud je Buca žravá, tak vsadím boty,že pochopí, proč to " chce dělat"
Jo a pokud budeš sedět, tak písni, někde ti tu vyšašíme paíry na hlavu a Biluše ti pak bude do blázince vozit Bucua Ferdu na canisku.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:13
- Nahlásit
Biluška
No tak co kdybyste zkusil manažerovat mladé fotbalistky? Na fotbal budou v tomhle státě prachy vždycky
nojo - nebo bych mohl jezdit po hospodach a za mirny poplatek predcitat moderni bulharskou poezii..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:15
- Nahlásit
argosek
Obávám se, že pravděpodobnost vašeho vítezství v tajném turnaje je daleko větší než ta, že jako můj manažer zbohatnete....
jablunka
PetraK
Holky já taky přizdisráčuju, jinak právě taková kalupa je můj sen. Jen se bojim, že bych to sama neutáhla. Už sem si řekla, že jakýkoli vlastnictví bych nikdy s nikym nechtěla napůl, proto se i pouštim do věcí, který můžu zvládnout sama, nebo kde mi může pomoct máma, ale aby to vždy bylo jen a jen moje, výhradně a nikdo jinej na to neměl nárok, bo známe příbuzencký vstachy, kdy si nejdří lidi ruce podávaj a tvářičky líbaj, ale jak de vo prachy, zabili by se.
|