Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe,ty si bakalář??
Ne já, moje máme bude bakalář. Já jsem Ing. Ale radši to neříkám nigde nahlas, abych nedělala vostudu škole, gde mi toho inga dali.
Ale veselý příběhy ze života zažívám zatim i bez bakaláře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

Biluška
ty voe,tak takovýho debila aby čék pohledal a to sem už taky lecos slyšela a viděla..
Musíš se rozvíjet. Bude to těžký
tak ti děkuju teda,těšký to bé,možná se vyfláknu na hundesport a dám se třá na známky,tam mi hrozí snat jen průvan

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

StaHi
takze jsem ted tezce chudokrevna

tak večer potřebujete dodáfku do Modrýho Portugalce, to je jistý, páč potřebujete pomnožit červený krvinky.

a tak ja to celkem necekala z zadny strany, vono ani neni moc kafiren otevrenejch v sedum rano, ze..

ahá já myslela, že pobudte dýlejc. Co dělaj psí ouchylové-krom toho že grůpnsexujou?

Gerda ešče přestěhovaná neni.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:37
- Nahlásit

StaHi
pošlu email odpoledne

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:40
- Nahlásit

Biluška
Tady je

jéééé pipinýýýý sou, božííí!!! máte pani radost? Máte, že jo?

Pumu taky, co chci proboha dělat s hluchým a blbým čoklem?
si mu mu měla říct, že rozhodně ne to, co uděláš s nim, esli nebude držet hubu debil jeden.

Musíš se rozvíjet.

prosim Tě !! ešče to v ní podporuj!! Tudle se chtěla rozvíjet před dave! Ouchylka jedna!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:42
- Nahlásit

Baico
To se ožereme až máti udělá i státnice. To bude v teprvá v álejích nablito

tý jo- gutofka! Je žižkovná!! , že posílám hlubokosklon. Moje ségra- matka samoživitelka od tří kluků - se tetkon taky dala na štýdyjum. Asi už se nudí, či co. Je z ní šprtka, tak mám radost , aspoň někdo v rodině je zdělanej!! Obdivuju každýho, kdo do toho jde při práci a denních starostech.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:43
- Nahlásit

regenerovala za pomoci sudoku skorotchýně, a mě jí bylo líto...nahoře se regeneroval Tchoř, nebylo kde a kam
nějak sem nepostřehla gde ses regenerovala ty?

davidkova renata
v pohybu s mopem, vestoje u talíře s jídlem a pak vleže v pelechu. Přiměřený, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:46
- Nahlásit

StaHi
je tam sova .-)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:48
- Nahlásit

Sali
pohybu s mopem, vestoje u talíře s jídlem a pak vleže v pelechu. Přiměřený, ne?
jj,já se jen chtěla ujistit,zda fše funguje jak má

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
možná se vyfláknu na hundesport a dám se třá na známky,tam mi hrozí snat jen průvan
Taky dobrý. Sem uvažovala, že bysem začla hrát šachy....

PetraK
máte pani radost? Máte, že jo?
Mám, děsnou. Páč málokdy se povede tak dobře umístit reparáka
Fčera jsem byla kontrolovat jednoho Krtečka. Přijdu tam, koukám ke kotcům - v jednom českej fousek, v druhým "vlčák" a třetí kotec prázdnej. Tak jsem se předem nakrkla, že jako Krtečka někam zašantročili Zazvoním na chlápka a přišel mi otevřít Cheasy . Chlap si děsně stěžoval, že takovýho čokla eště neměl, jeho lordstvo prostě nechtělo být v zimě venku tak se mu nakvartýroval do baráku .

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
už seš jako moje máti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:53
- Nahlásit

Sali
už seš jako moje máti
no tak díky moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Biluška
Páč málokdy se povede tak dobře umístit reparáka

to věřím, já vím, že byla i v PPČ, je z ní slavná hvjézda . a jak to má s tim zrcadlem, furt se chodí natřásat?

jeho lordstvo prostě nechtělo být v zimě venku tak se mu nakvartýroval do baráku

co se diví??

Sem uvažovala, že bysem začla hrát šachy....

tak bacha ale na voči!!

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:54
- Nahlásit

PetraK
Jo je dobrá, v padesáti se dát při zaměstnání na studium. A má dokonce náběh na červenej diplom. Zatim všechny zkoušky udělala za jedna. Bere to moc vážně. ne jako já. Já jsem se vždycky držela helsa, že každá dobrá zapsaná v indexu je výborná

Tinta76
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:56
- Nahlásit

PetraK
jak to má s tim zrcadlem, furt se chodí natřásat?
Nevím, musím se zeptat

tak bacha ale na voči!!
Šachy sou nebezpečný na voči? Ále co, stejně už mám dijoptrije tak co

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:01
- Nahlásit

Biluška
Šachy sou nebezpečný na voči?

no bať, jak budeš přemejšlet, zmůže Tě to, usneš, padne ti hlava a vypíchneš si voko vo střelce! Moc nebespečnej sport to je.

Nevím, musím se zeptat

to se prosím zeptej a dej mi vědít, se tlemim pokaždý, když si na to vzpomenu . Mám taky radost, že to takhle dopadlo. Vím zní to divně, když se mě to v nejmenším nedotýká, ale prostě mám. I z těch ostatních, pro který to dobře dopadlo.

Baico
A má dokonce náběh na červenej diplom

tý vado další šprtka!!!! je fakt dobrá.

Tinta76

Brej den pani- uš máte boty?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:06
- Nahlásit

Biluška
to je krásné,kéž by takle dopadli všici psíci

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co jim umřel pes! Mařena si mermomocí chtěla pučit vot Medánka míček, ale von jí kous, tak si pučila vot Dáši. Řikala sem jí: "Maryje neblbni, jako klidně ti to budu kopat, ale ty to nenosíš a budou tě z toho bolet nohy." No a vona to prostě chtěla, poskakovala a štěkala, tak sem jí kopala míček. Kopala sem minutu, dvě, pět....deset!!! v kuse, vona běhala jak idiot a furt furt furt. Jako nenosí to, max do půlky cesty, takže sem se taky uběhala. Předtim eště kopala metro D, utíkala za Popelkou, která už jí nemiluje stran dokončenýho hárání, prostě nějak moc dnes běhala, asi jí to samotnou vzalo. Po očistné koupeli zalezla bez jedinýho kecu pod postel a vylezla až když sem šla na balgon pro pindíka ke svačince. Myslim, že je mrtvá.
Jo a byla jediná, kdo našel míček, byť míčky nehledá, ale našla ho, jenže Medin nechtěl, aby ho našla, tak jí právě kous. Maryje je nejvíc hledač!
Dnes má svátek PetraK! Vážená poetická kolegyně, šééééécko nejléééépči a tady máš dortik!:

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:08
- Nahlásit

StaHi
huz ste s firmou prestehovany k labuti? ja jen ze tu banku mam Na Porici.. budu tam mezi 16-17h... klapka! StaHi podruhe: kafe? pivo? ci jiny jed dle chuti?

No sem furt na Vinohradech, u Labutě eště ne, doufám, že tam ani nepudem, jednoak doufám, že ve čtyři už nebudu f práci, ale to doufám dycky, takže kolem 16-17 budu určo ještě v práci. Až budeš končit v baňce, prozvoň mě, zavoláme si a můžem se někde sejít na kafíčko.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
Dobré ráno fšem, co jim umřel pes!

děte pani do kečengy!! Zapomínáte na to, že sou na světě lidi, kerý věřej tomu co gdo na píše!!!!! Ne ale sem se fakt lekla, než mi došlo, gdo to píše

Dnes má svátek PetraK! Vážená poetická kolegyně, šééééécko nejléééépči a tady máš dortik!:

timdle ste to teda ale pani spravila!! Enem ešče -člehačka by nebyla????

Tinta76
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:14
- Nahlásit

PetraK
Brej den pani- uš máte boty?
ečtě nemám, doufám, že počta nesklame

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:15
- Nahlásit

Sali
http://www.novinky.cz/krimi/163796-opilec-usmrtil- zenu-dalsiho-chodce-vlacel-dva-kilometry-na-celnim -skle.html

Vezou ti práci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:16
- Nahlásit

Tinta76
že počta nesklame

to mi nedělejte todle, já se nemůžu smát, jináč mi plíce maj tendenci vykakovat z hrudního košíčku , počta totiž nezklame nikdá

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:16
- Nahlásit

hele: http://ctecka-myslenek.main.cz/

brezen
sova je na ceste zpet.

a uz du facht spat

Tinta76
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:18
- Nahlásit

PetraK
plíce maj tendenci vykakovat
moje plíce si asi taky káknou

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:19
- Nahlásit

Tinta76
plíce maj tendenci vykakovat
moje plíce si asi taky káknou

tak teď už kákly definitivně

sem si nefšimla, že mi vypadlo S!! ve slově vyskakovat

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:20
- Nahlásit

PetraK
jináč mi plíce maj tendenci vykakovat z hrudního košíčku
a sakra ..berete na to neco?

Tinta76

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:23
- Nahlásit

Tinta76
Šmarjá pani, doufám, že vám ty botiska dorazej fčas!!!! Ať už můžete vo víkendu štrádovat v trekový psí obuvi.

StaHi
Tak četla ste můj skas?

PetraK
Pani, nebujte, Maryje se jen unavila bjěhem )) To vona nigdy neumře, bo je nesmrtelná, víte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

StaHi
..berete na to neco?

záleží na tuhosti, něgdy Gutalax něgdy Endyjarón
Gerda
Pani, nebujte, Maryje se jen unavila bjěhem

No jo pani, ale já to mám tak... vidim nápis, vyděsí mě a další dvě hodiny se ke mně jiná informace už přes to zděšení nedostane
To vona nigdy neumře, bo je nesmrtelná

Teta?

<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání