| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:07
- Nahlásit
Erin
uloží se na místech k obsluze domácnosti silně strategických
todle uměj s obdivuhoudnou přesností nebo spíš ???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:07
- Nahlásit
PetraK
myslíš teda s Mucholabčiným? páč ani tak to neni moc jasný
Ne, páč mi hárá Beska (to je ta chytrá) a nerada bych, aby si to přečetla a pak něco takovýho vyžadovala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:27
- Nahlásit
kachna_
Ne, páč mi hárá Beska (to je ta chytrá) a nerada bych, aby si to přečetla a pak něco takovýho vyžadovala
děte s tim háránim do někam-jak to psala jébat? Jo, do kečengy. už tagle chodí čokl jak náměsíčnej a klape zobákem jak vylezeme před byt Já bych uvítala, kdyby se to sjednotilo, páč u nás jsou skorem jen fenky a je mi jasný, že se to potáhne zas jak smrat
Tak si vždycky říkám, proč já si nepočkala na holčičku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
PetraK
proč já si nepočkala na holčičku
Já si v tu chvíli řikám, že jsem si nepořídila psa...
Nebo rybičky!
Ty krávy ušatý mi právě vyžraly díru 5x5 cm do přehozu přes gauč.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
zdar.. ste tu este nekdo?
zejtra si budu hrat na davitkovou, fstavam totis f pul stvrty bych se dopravila k upirum na vycuc.. zas (jako nic novyho, je to uz dlouho planovanej vycuc, ale letos uz snat stvrtej) ..mmj. to znamena, ze budu v praze.. cas budu mit tak od sedmi, nechcete nekdo zajit na kafe?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:13
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co nenávidí ani páteční rána, ale přijdou jim mnohem snesitelnější než pondělní
Davídkováááááá
Gde síííí? Mám zcela nové poznatky stran výcviku. Dosud jsme všechno dělali špatně Musíme okamžitě začít znova, než ty čokly úplně doděláme Ono už je asi stejně pozdě, ale snad ještě něco zmáknem
Tagže bacha, gdyž pes nechodí na přivolání tak je nutné dodržet následující postup:
1. Psa pustíš na dvoře
2. Přivoláš
3. Pes nepřijde
4. kašleš na něho a deš si dom uvařit kafe. S kafetem (příloha dle chuti, buď rotvajleři, nebo buchta) si sedneš venku a čekáš až se pes uráčí přijít
5. Až k tobě pes přijde tak mu nasadíš škrťák, pořádně ho vyškrtíš (důraz kladen na slovo pořádně), pak ho povalíš na zem, budeš ho škrtit eště na zemi a gdyby se moc zmítal tak mu šlápneš na krk.
6. V důsledku tohoto on pochopí gdo je tady pánem a uš si nigdy nedovolí nepřijít.
Včil bacha, může nastat situace, že tě čokl kousne. Vůůůbec nezáleží na tom, estli tě kousl schválně, nebo jestli tak moc chtěl ten piškot, že ti ho vzal i s nehtem. Nemá být blbej a má si dávat pozor. Pes, kterej kousnul svýho pána je na guwno pes a je třeba pořádně zasáhnout, jináč bude nebezpečnej a mohl by aj někoho zabít Tagže gdyž tě kousne tak si napřed dojdeš na chýru, to je jasný. Nebudeš krvácet jen tak zbůhdarma. Cestou domů se stavíš na "jedno", aby sis zklidnila nervy. Ve štyry ráno se po čtyřech doplazíš dom, páč těch deset pif a štyry rumy dají jednomu zabrat. Vytáhneš psa z boudy a naložíš mu co se do něj vejde, aby hajzl věděl, že pán seš tu ty a on tě kousat teda nebude
Mrtvolu toho výcvikáře mám ve sklepě, gdyby něgdo měl zájem o maso tak si přijeďte, tohle nestihnu do jara zkrmit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:18
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak jsme byli na ranní vycházce a jen sme došli už prší
Mucholabka
jak se daří?
takže:
Dasty po ránu našel na zemi pet láhev a celou raní vycházku si jí nosil tak hrdě že zakopl
Sindy ta celou cestu hledala co by mohla sežrat a courala se
Eliška ta celou dobu koukala do otevřeným barů a stánků s novinama,vona sama je divná,je zvědavá baba,bo furt kde je pootevřenej barák,vokno na zemi,bar tak tam furt vleze celá anebo jenom nakoukne a zas letí za námi zpátky
jo a potkali jsme před školou na náměstí před kostelem 12 jokšíráků a vůbec neřvali ,takže si je dasty mohl v klidu očuchat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:30
- Nahlásit
Dneska potřebuju silnou, mám po dlouhé době ranní.
Jako viděli jste co je venku? Sodoma komora.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:31
- Nahlásit
Dobré ránko všem přeju, dneska je pátek třináctého, tak jsem zvědavá, co zas udělám za průser
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:32
- Nahlásit
Mucholabka
Viděli doufám, že zejtra bude stejně krásně jako v předpovědi!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:37
- Nahlásit
Kolegyně říkala, že bude snášet vajíčka, páč tu pípá UPS a nepomohlo, ani když jsem do ní kopla. Budeme muset počkat, až přijde do práce technik a kopne do toho odborně. Před Velikonocema se vajíčka hodí.
brezen2008
Dasty po ránu našel na zemi pet láhev a celou raní vycházku si jí nosil tak hrdě že zakopl
To je vůůůůůůl
12 jorkšírů?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:52
- Nahlásit
Mucholabka
12 jorkšírů?
jo bylo tam asi 5 paniček,se tam zdřejmě před 7 ranní scházej na venčení
psy dostali kosti z buvolí kůže na hlodání i elis hryže
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 07:59
- Nahlásit
brezen2008
Hele, a neměla by sis zase změnit jméno? Už je březen 2009!
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:18
- Nahlásit
Jako viděli jste co je venku? Sodoma komora.
Taky moc doufám, že aspoň na víkend vykoukne sluníčko. Mám za sebou tenhle týden čtyři stopy a všechny v dešti a studeném větru...to není život pod psa, to už je úplný magořinec...Nesnáším vodu, natož studenou za krkem. Stačil by mi jeden jediný týden slušného počasí...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:38
- Nahlásit
Mrtvolu toho výcvikáře mám ve sklepě, gdyby něgdo měl zájem o maso tak si přijeďte, tohle nestihnu do jara zkrmit
Biluška
možná se stavíme, baziliška má falešku, hrabe hnízdo a žere jako protržená, ani nechce zdrhat dírama, co by ani Tchoř neprolez...
Omlouvám se, včera jsem vůbec nezapínala svůj Skype, u mého kompu se ještě v 21 h po celodenním čištění cihel regenerovala za pomoci sudoku skorotchýně, a mě jí bylo líto...nahoře se regeneroval Tchoř, nebylo kde a kam.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:45
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/14563-kamaradka-at-chce s-nebo-ne.html
Pro pohlazení na dušičce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:46
- Nahlásit
Brejtro f spolek všem co se těšej, až bude padla, třísknou dveřma a trádáááhafhaf a ven!
StaHiiii, tož to kafe třeba z mojí strany dneska nevyjde - jednak skrzevá to, že jsme se nedomluvily a druhak, že letím dom, ven s čoklidem a pak jedem k ségře, když jsme minulej tejden nejeli.
Mucholabka
to je krásná inšpirace- myslim to kafe, ne ta snůška vajec
brezen2008
12 jorkšírů?
jo bylo tam asi 5 paniček,se tam zdřejmě před 7 ranní scházej na venčení
žiš to by měl Ešus radost, páč když neštěkaj, tak je z malejch pesů celej radostnej a v takovým množství, to by nevěděl kam dřív a rozložil by se na atomy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 08:47
- Nahlásit
Dneska se jedeme podívat na další pozemek, není sice velký, le v budoucnu by měla být možnost přikoupit další latifundie a vypadá to tam dobře, všude samej bazén podle googlu, tak odpo uvidíme. Pár minut chůze les a rybník.
Biluška
Je to kousek od Synkové. Ale podle mapy to vypadá jako lepší lokalita.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:00
- Nahlásit
Sali
Dobrý, to není nic, co by hořelo. Spíš tak pro pobavení. A volal ten chlap z Itálie, přijedou v neděli.
Mucholabka
U Synkové se má stavět nějaké velké sídliště. Ona chce kvůli tomu barák prodat a odstěhovat se jinam.... Tak abyste pak hned za latifundiema neměli sídlák jak prase
argosek
pane argosku, našla jsem vám další barák. Není to teda samota, je to zase na kraji vesnice, ale v té dědině je přesně deset trvale žijících obyvatel (né deset baráků, deset lidí ) a asi šestnáct baráků obývaných sezónně jako chalupy. Máte zájem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:01
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co konečně mámě dokončili bakalářskou práci a budou mít konečně klid!
Jinak jsme včera prvně začala dávat bělobovi do žrádla lžičku olivovýho oleje. Má hodná veterinářka mí řekla, že to má stejný účinky jako dermadorm, akurát je to levnější. Tak snad se nám ty otlačený lokte konečně zahojej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:07
- Nahlásit
Lidi, gdo pamatujete Tibetku Rozárku z Jarošova? Paní mi poslala fotečky Rozárka má mladší ségru, tibeťačku Ráchel a přijedou v květnu na džukeliádu. Jsem zvědavá jestli mě ještě pozná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:08
- Nahlásit
Biluška
U Synkové se má stavět nějaké velké sídliště
Tak to už je snad i postavené-nebo se staví, ale nemělo by to být vyloženě sídliště typ králíkárna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:08
- Nahlásit
Baico
Dobré ráno fšem, co konečně mámě dokončili bakalářskou práci a budou mít konečně klid!
pani a to ešče nejste vožratá radostí? ich gratulíre.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:09
- Nahlásit
Biluška
Lidi, gdo pamatujete Tibetku Rozárku z Jarošova? Paní mi poslala fotečky Rozárka má mladší ségru, tibeťačku Ráchel a přijedou v květnu na džukeliádu. Jsem zvědavá jestli mě ještě pozná
Pamatujůůůů - ešče furt se natřásá před zrcadlem?? cíí foto! Prosím.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:13
- Nahlásit
PetraK
tož to kafe třeba z mojí strany dneska nevyjde
a tak ja to celkem necekala z zadny strany, vono ani neni moc kafiren otevrenejch v sedum rano, ze.. ..ale je to dira v trhu! musim dneska esteva nutne do banky, kterasto otvira v 9h a facht se mi nechtelo cekat v desti na ulici 2h.. jdu se svalit, dnesni krevni vycuc byl zcela extremni, naplnenych zkumavek nepocitane, takze jsem ted tezce chudokrevna a nevyspala.. za par hodin vyrazim opet nach prag
Gerda
huz ste s firmou prestehovany k labuti? ja jen ze tu banku mam Na Porici.. budu tam mezi 16-17h... klapka! StaHi podruhe: kafe? pivo? ci jiny jed dle chuti?
brezen2008
pani, jak to s vama dopadlo? bydlite? bytecek v pilsnu je stale volnej (ten kamos odjel do Nemecka a jaxi se doted neozval, cili vypadava ze hry)..
jinac dobre rano, pokud prave vstavate, ci dobrou noc, pokud si -jako ja- jdete prave lehnout
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:17
- Nahlásit
PetraK
pani a to ešče nejste vožratá radostí?
To se ožereme až máti udělá i státnice. To bude v teprvá v álejích nablito
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:22
- Nahlásit
PetraK
Tady je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:23
- Nahlásit
čuuus vy paka
Erin
Tedd s Gagi se rozhodli,že jaro je daleko a tak se uložili k medvědímu votpočinku
to sou psííííí dle mýho gusta!! Dybys je chtěla prodat..koupím
Biluška
Dosud jsme všechno dělali špatně
no tak to je jasný ,uš je to tradyce,ne?
copa je to za vola??!! Teda spíš bylo dyš je ve sklepje mezi bramborama??Něgdo vot vás?
Nicméně já to asi budu mušet dělat postaru bo 10 pif a čtyry rumy prostě nevychlastám at dělám co dělám ,nemůžu teda dělat hundesport,ale to neva bo nána stejně rezignovala na funkci pracáka dobrovolně bo se snese s jinejma a to je blbje
Sali
regenerovala za pomoci sudoku skorotchýně, a mě jí bylo líto...nahoře se regeneroval Tchoř, nebylo kde a kam
nějak sem nepostřehla gde se regenerovala ty?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:25
- Nahlásit
Baico
ty voe,ty si bakalář?? a to teda tet béš f telce,že jo? si to náhodou pamatuju,dycky byly 3 příbjehy,veselý a tak..ze života jako
Biluška
Rozárku si pamatuju,to je fajný že aspon ona se má dobře!!! pošli pak foto,laskavje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:31
- Nahlásit
davidkova renata
copa je to za vola??!! Teda spíš bylo dyš je ve sklepje mezi bramborama??Něgdo vot vás?
Jo, hlavní výcvikář z jednoho místního venkovského svazarmu
Krom jiného jsem se dozvěděla, že v žádném případě nemůžu dělat canisku s Orobulem a Lilátkem, páč to jsou ty bojové bestije a ty jsou naprosto nevypočitatelné. Přece každý malý děcko ví, že na canisku jsou labradoři, ne? Tak co blbnu, buldog to dělat nemůže, nigdy to žádnej buldog nedělal
Jo a Hesinu mám nechat okamžitě utratit, dyť je jí už deset a už neběhá tak na co ji proboha mám?
Pumu taky, co chci proboha dělat s hluchým a blbým čoklem?
Zbytek si teda velkoryse můžu ponechat i gdyž jsou to čokli na guwno a tak akorát na hraní pro děcka
Nicméně já to asi budu mušet dělat postaru bo 10 pif a čtyry rumy prostě nevychlastám at dělám co dělám,nemůžu teda dělat hundesport,ale to neva bo nána stejně rezignovala na funkci pracáka dobrovolně bo se snese s jinejma a to je blbje
Jak postaru? Musíš se rozvíjet. Bude to těžký, to uznávám, ale snaž se
|