Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:24
- Nahlásit

čus oligofrenní tučnácíííí
Erin
jede k nám pojišťovačka na barák vedle.Musím být ve střehu,aby mi nenacpala nějakej produkt ,vo kterej nemám zájem
pust na ní psy a můžeš jí hned prodat nějaký pemprzy,určo zájem mít bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:30
- Nahlásit

Tak sem byla odvézt děcka do školy..... cestou tam začalo sněžit. Cestou zpátky mě chytil blizárd. Doslova. Jinak se to popsat nedá. Vichr, že se nedalo vystoupit z auta, sněhové vločky velké jak dlaň a nebylo na krok vidět. Dvacítkou jsem se sunula k Liptaňi. Až do vesnice dobrý. Pak je tu takovej prudkej sešup, takovej místní Mónt Everest. Kopec u kostela se tomu říká A v tom kopci stál kamižon. A nemohl vyjet. Za ním stála kolona aut a čekala až uvolní trasu. Nahoře sem stála já. Než jsem se rozhodla vycouvat a objet to přes vesnici tak už stála kolona aut i za mnou. Nastala velmi prekérní situace, páč ti co viděli ten kamion (já a chlap za mnou) se snažili couvat. Ti co byli dál neviděli kamijon a snažili se jet dopředu. Blbci. Klasický rys českých řidičů - nevidím tam, ale pojedu tam a ti co tady stojí a brzdí provoz jsou pos..aní pitomci, kterým by se měli sebrat řidičáky Jako první sjel do příkopy ten kamižon co couval dolů. Šprajcnul se hezky přes celou cestu. První blbeček co jel dolů to ubrzdil, druhej už ne a podíval se tomu prvnímu do kufru. Třetí vůl to strhnul do příkopy a včil tam stojí na čumáku. Tak jsem se zkonstatovala, že jsou to blbci a couvala jsem dál ( v tom blizárdu kdy nebylo na krok vidět a sníh mi lepil zrcátka takovým fofrem, že jsem je nestíhala otírat Posouvala jsem se rychlostí ochrnuté žížaly, asi tak půl milimetru za minutu. Za mnou další debil co se rozhodl jet dopředu. A troubí na mě, abych mu okamžitě uhla. No je fakt, že jsem byla uprostřed silnice, ale v tom sněhu nešlo vůbec poznat jestli jsem ještě na cestě, nebo už na trávě Sem mu uhla kreténovi. A sjela jsem taky do příkopy Jediné co mě těší je, že ten debil tam včil stojí v tom kopci a bude tam stát ještě hooooodně dlouho . Páč dopředu nemůže tam jsou ty havárky. A nahoru to nevycouvá, tam je prudkej kopec, Amálka a nějaký autobus co tam stojí a čeká až se uvolní cesta

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Dobré ráno, dnes lepší než fčera páč tady občas vykoukne sluníčko a hlavně ty bílý sra*ky jsou v perdeli.
Biluška
Přesně jak píš Březen bylo to o tom jak zachrachraňuje psi, ze zabijáků udělá za 2 dny mazlíky, učí soužití zlýho psa a bojícího se paníka. Jak nezpychnul i když je velmi populární, jak odmítl nabídku nějakýho milionáře, že mu dá luxus.bydlení a prachy a zato se mu bude starat o čokli. Pozitivní je že tam žádnýho čokla nekousal do nosu a válel po zemi jenom jednoho
A samozřejmě jak zkostatovali holky nademnou to byla reklama jak je úžasnej, jedinečej, skromnej a doplň si co tě napadne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:38
- Nahlásit

Biluška
rychlostí ochrnuté žížaly
to je moje bježná rychlost..
Alexa
páč tady občas vykoukne sluníčko
tady taky a sračky tu ani nebyly,ale bahna je dost
Jak nezpychnul i když je velmi populární
si to snad pustim na netu..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 08:52
- Nahlásit

Biluška
U nás taky sněží.
Takže Amálka je v příkopě a čeká na vytažení?
Agility bude?

Mají mi dovézt Vetamix pro půl Ostravy, doufám že dorazí, páč moji psi nemají co žrát a malí piti z celé Ovy taky ne, páč minule jsem to zadrbala a měla vypnutý telefon, který nevypínám nikdy, ani v noci, ale tentokrát se blbec vybil.

Kurec, a jako v tom sněhu mám jít na stopu? A na cvičák? Já tam musím, páč Bucka bude dělat zpu I a jako obvykle nemáme nacvičeno, ale musíme, páč nejsou lidi do počtu, to mě jednou zabije, tyhle stresy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 09:58
- Nahlásit

Mucholabka
Agi bude, proč by nebylo? Ňáké auto v příkopě nám apsolutně nemůže zabránit v tom, abysme hopinkali
Amálka už je z příkopy venku, místo ní je tam asi pět jiných. Už je zasekaná i stará cesta, takže z Liptaně se momentálně nikdo nedostane, jsme odříznutí od svjeta Policie je na místě a monitoruje situaci, čímž se všechno ještě víc komplikuje . Přemýšlím jestli to do odpoledne zmáknou, nebo jestli mám pro děcka do školy vyrazit pěšky přes les

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:20
- Nahlásit

Dobré slunečné ráno.............
Helejte,gdyby se vám chtělo,klikněte jí tam hlas.Díky
http://www.blesk.cz/nejpes?action=profil&id=17439

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:26
- Nahlásit

Dobré ráno milí a krásní lidé, co chodíte na gynekologii o den dříf a přesto vás vezmou!
Sem právě zjistila, že sem se sekla o jeden den, ale byla to moooooooc hodná pani můdr, co řikala, že mě teda veme, dyš se bojim přijít zejtra. Řikala, že už nemám prekarcinom, že se to zlepšuje a za 4 týdny mi dá vědět. Pak řikala spoustu věcí a dělala ultrazvuk. Sem jí řikala, že nechápu, co tam vidí, vona mi to obkreslila a řikala - dyť je to jasně vidět. Sem řikala, že já dělám tabulky, barevný tabulky, že todle je takový barevně nezajímavý. Tak sme se posmály a eště sem jí řekla, že je klidně možný, že už sem tak blbá, že přijdu zítra znova.

Dnes má svátek NIGDO. Kdo si ho chce dneska vzít?

Jo a pozor děcka, včera večer se mi stala dvojvěc. Nejdřív na mě pustila rotvajlerku úplně ožralá divná holka s dvěma úplně ožralejma divnejma chlapíkama, pohádaly sme se jen trošku, bo voni byli tři. Pak sme potkali chlapa s ričbečkou - fakt nemám ráda ričbečí feny, přijdou mi jako kreténi (tara ne, tu mám ráda, je skoro normální) - která aniž by věděla, jestli si vedu psa nebo fenu, po nás hned skočila. Hbitě sem Mařku přehodila a čubu ZASTAVILA (byla sem asi výhrůžná). Pán jen řikal Endží, Endží, zůstaň. A jak sme prošli, čuba zezadu a opět na Mařenu - děcka, já vám provedla kop z otočky, jak sem se přetočila vytrčila sem patu v pohorce, kterou sem zastavila o čumák té čuby. Pro jistotu sem strašlivě zaburácela Zmizni ty kreténe!!!!! Pán už neřek nic, Maryje hluboce zavrčela a šly sme dál. Sem velkoobránce.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:32
- Nahlásit

Gerda
tyvado kudy to chodíš venčit??? tam v tom vašem/našem Bronxu????

ad gynda, byal jsem dnes taktéže na prevenci, na kalíšky nedošla další řeč, neb se řešila extrovka, co jsem měla v mikráku, čili názor zatím neměním, mě to dom/do vagíny nesmí.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:34
- Nahlásit

Bré ráno, nestíhám, jen procházím.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:39
- Nahlásit

Gerda
Sme gdysi v Bruntále potkávali chlápka co měl takhle děsně agresivního středního pudla. Nebyl to velký pes, klasický střeďák, ale proti všem těm sídlištním jorkům a šickám byl veliký a terorizoval je Zkusil terorizovat aj pumu (to měla asi půl roku), Puma ho děsně zmlátila a chlap ječel, že zavolá policajty když jsem Pumu odmítla chytit, jenom jsem prošla kolem a k Pumici sem prohodila "Belo neser se s tím a zabi to".
Bela to teda nezabila, ale velké ego toho psa utrpělo natolik, že asi dva měsíce nikoho neterorizoval. Pak se z toho bohužel otřepal Chlap už nedal Bibince šanci, aby mohla zase výchovně zasáhnout, páč se nám vyhýbal obloukem

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:39
- Nahlásit

Sali
tyvado kudy to chodíš venčit??? tam v tom vašem/našem Bronxu????
No on je u nás normálně klid, kromě petard, už vim, odkus je střílej, je to z hotelu u nádraží krč, každej víkend, chodim venčit v době, kdy choděj naši kámoši, máma řikala, že tuhle Endží už taky potkaly a že na Máňu hnusně štěkala, tak sem mámě řekla, ať venčí v pořádnejch botách, aby jí mohla pořádně nakopnout. Pohorkou do žeber už dostala nebožka fena našeho souseda, ale ta jí chytla pěknou, až jí to fakt zastavilo, tahle jí chytla na čumák, a jak vidim, že ti lidi s tim vůbec nic nedělaj, tak už se s nima taky nebudu mazlit, voni si svýho psa nechytěj, já mám svýho na flexe a v koši, takže žádnej nedovychovanej startovací blb mi nebude dusit psa, kterej to notabene eště dost špatně nese, je pak hnusná na ty slabší. Takže prostě pohora kamkoli, ale psa mi nikdo voždíbávat nebude!
Máš taky prekarcinom?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:48
- Nahlásit

http://archiv.nova.cz/multimedia/na-vlastni-oci-11 -3-2009.html

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:56
- Nahlásit

Gerda
no, "prekarcinom" neboli CIN II-III mám jen v mikroskopu, a ani ne zrovna teď, ale jako není to pěkný podíváníčko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:51
- Nahlásit

Gerda
nemám ráda ričbečí feny, přijdou mi jako kreténi
nepřijdou...sou aspon fšecky tady vokolo
já vám provedla kop z otočky, jak sem se přetočila vytrčila sem patu v pohorce, kterou sem zastavila o čumák té čuby. Pro jistotu sem strašlivě zaburácela Zmizni ty kreténe!!!!
sem na tebe mocinky pišná,nakonec z tebe eště něco i bude Holt STS Chvojkovice Brot je fakt slušnej voddíl,no

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:52
- Nahlásit

Lidičky, kdybste věděli po někom, kdo touží po holanďanovi, (nebo obecně po všestraném spákovi),tak v Táborském útulku je roční pes. Mají ho tam sice jako křížence NO, ale výhledově to opraví. Odkaz jsem dávala zde http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_9219_3.html Píšou sice, že je milý a spíše bázlivý, ale já si dobře vybavuju, jak se chovala Hyena, když jsme si jí vezli poprvé domů a co je z ní te´d. Tak že bych to rozhodně neviděla jako trvalou charakteristiku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
A Dáša dneska šahala Maryji na žebra a řikala, že neni tak tlustá. Trochu mi přijde, že přibrala, což bych samo nerada, ale těch Akanek dostává jen poloviční dáfku (fakt jí to neuškodí), srajdí suprově, ale buď jí zhoustla srst, nebo tim dvojkoupánim nabyla....v každym případě mi teď přijde děsně široká....

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:01
- Nahlásit

Gerda
Trochu mi přijde, že přibrala, což bych samo nerada, ale těch Akanek dostává jen poloviční dáfku (fakt jí to neuškodí), srajdí suprově, ale buď jí zhoustla srst, nebo tim dvojkoupánim nabyla....v každym případě mi teď přijde děsně široká....
víš, možná že fakt čuba měla tzv. malabsorbční syndrom, že pro potravní alergeny a dráždění tenkého střeva následným zánětem špatně vstřebávala, a te´d že žere to, co tento problém nevyvolává, tak to využívá všechno...

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:05
- Nahlásit

Sali
tak to využívá všechno...
Kadí teda mnohonásobně častěji, ale malý bobky a fakt bobky, KONEČNĚ fakt bobky!!!! Srst má nááádhernou, hustou jak blázen, lesklou, úplně zářivou! No musim jí zvážit, takhle to nepoznám, jestli je víc tlustá nebo víc huňatá ))) Máma řekla, že na pelichání deme z domu, že tenhle hustej kožich na koberci, sedačce, v lednici, troubě, v koupelně, v šuplíku se spodnim prádlem, v lůžkovinách atd prostě nechce ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:09
- Nahlásit

Erin
Popis požadavku zde: pejska do bytu, co nejmenšího, aby ho starka unesla v případě v náručí a jaké pohlaví, to je jedno, jen aby byl klidný. Aby v tom bytě nelítal jak stíhačka. A pokud by byl nějak pohybově omezen, nevadí, aspoň mu bude milší starčina přítomnost. A tak nějak ve středním věku nejspíš.... a pokud možno, ne příliš chlupatého, starka by ho asi neuměla učesat, je to starší generace, tehdy se psy nějak nečesali tak aby chudák neměl dredy.
Mno ja osobne znam tyhle feny - mozna Borka nebo Ketyna, tak mrkni, kdyby nahodou... http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/pej sci_k_adopci

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Brý poledne ve spolek

jablunka
Hodně draho mě ta přestáfka přišla

to je ta přestáfka co se menuje Mauglí?

kachna_
V těhotenství se neřeší přivolání u psa. Říkala mi to jedna mooooc chytrá paní v práci, když vysvětlovala, proč jí pes neposlouchá tím, že přišla do jiného stavu.
Paní je evidentě eště jinak postižená,neš jenom těhotenstvím

co to je?????? sem věděla že hormony s člověkem v těhotenství udělaj moc, ale že až tagle???
Biluška
prudkej kopec, Amálka a nějaký autobus co tam stojí a čeká až se uvolní cesta
mi tady vypadl smajlík a ne jeden
Mucholabka

kurňa tak to sem dneska přišla vo dost dobrý kafe, to neni jako dyš vařim já!

Gerda
. Tak sme se posmály a eště sem jí řekla, že je klidně možný, že už sem tak blbá, že přijdu zítra znova.

tak já zejtra držim palce, ať Ti to dobře dopadne.

Sem velkoobránce.

to je na medajlu, víte to pani?!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:19
- Nahlásit

Děckááááá, dostali sme zbytky jídla z mítinguuuuu!!!!!!! Samý bagetky a slatkostě a vovoce! A šecko to přišlo knám, šichni uš vjej, že jídlo patří do kreáčeeeee. To je ale krásnej den!

PetraK
Pani, víte že se Brut fčéra počůrala po tý naší básni? A víte co? Můdr má příští středu narosky, složíme jí ódu, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
Děckááááá, dostali sme zbytky jídla z mítinguuuuu!!!!!!!

hm, já tak dostanu akurát křeče z hladu

složíme jí ódu

jásnifka- bude pěkná básnifka:

edit- bude prt!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:30
- Nahlásit

Gerda
Srst má nááádhernou, hustou jak blázen, lesklou, úplně zářivou!
hm..to má z těch hoven co se v nich ted furt válí
PetraK
eště neskládejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je brzo!!! až aktuálně!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:30
- Nahlásit

PetraK
To se musí tajně ty rouro! Nesmí vo tom vědět, takhle si to tu přečte uš dneska! A má to bejt překvapení na středu. tak do mejlu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
hm..to má z těch hoven co se v nich ted furt válí
Neni to z hoven, z toho neni krásná srst. Myslim, že Maryji závidíš krásný vlásky, bo Nána zas vypadá jako vyndaná z česačky na rybís. Jako teda že je vošklivá a vypelichaná a umazala mi celý auto hnusoba šedovlká! )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:34
- Nahlásit

Gerda
Neni to z hoven, z toho neni krásná srst
co ty víš musí to bejt mooooc zdravý ,proč by ti to jinak furt žrala ,nejni přeciž blbá
nána vobroste co nevidět a zas budou lidi křičet..pozooooor,vllllk

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Gerda
PetraK
jásnifka- bude pěkná básnifka:
A bude libo ilustraci?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:37
- Nahlásit

Fifi
A bude libo ilustraci?
no ty voe...oligofrenní tučňák

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

Fifi
A bude libo ilustraci?
Libo libo, vážená pani ilustratérko ))))))))

<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání