Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:02
- Nahlásit

Alexajé mohla bys ho sem peosím ještě hodit, slíbila jsem ho kolegyňce co ho ještě nezná. Kuji

Tak jo a dokonce je to ilustrované Saudkem)

http://erlit.sweb.cz/smil/smil.htm

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

tam mám přes ten text něco!!! Hilfééééééééééééééééééééééé. nemůžu to číst! A vypadá to zajímace, asi jako dyš se do toho vopřem my s Gerdou!! Chci inšpiraci, jak se tam mám zbavit toho vyxlajvantu v levý části stránek co mi jde do textu?

edit- hurá Erin sem dala další odkaz! Dík.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:05
- Nahlásit

PetraK
tam mám přes ten text něco!!! Hilfééééééééééééééééééééééé.
Já to tam mám normálně.
Zkus tohle.
http://mujweb.atlas.cz/zabava/meruna/smil.htm

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tak asi zvostanu nezdělaná páč ty stránky od Erin mi zas nejdou votevřít , ale jsem nakoukla aspoň do toho textu, co je přikrytej v Jablůnčině odkazu - tak teda na todle s Gerdou nemáme

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:08
- Nahlásit

PetraK
ak asi zvostanu nezdělaná
to nemůžem dopustit zkus todle, to je to první od Jablunky, akorát tam byla mezera: http://cs.wikisource.org/wiki/Ryt%C3%AD%C5%99_Smil

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:12
- Nahlásit

Děckáááá! Právě sem si volala s pánem UPC, byl protivnej jak čtvrtdenní zimnice, tak sem ho schválně zprudila, aby mi musel řikat vo kombinacích programů, pak sem mu řekla, jak to teda uděláme, kdyš asik vim, jaký chci? A von votrávenej, že teda přijede, tak sem mu řekla, že já můžu jen vo víkendu, tak byl eště votrávenější, takže mu eště řeknu, že můžu jen vo víkendu brzy ráno. A teď sem mluvila s prodejcema Sapeli dveří, jedni mi to ani nechtěli přijet změřit, když sem řekla, že si dveře kupuju poprvé a nerada bych se sekla v rozměru, u těch druhých byla pani, chápala, že sem tatar a posílá mi dva pány, co mi vemou míru na furta, vemou vzorník, šecko mi hezky a pomalu řeknou, odvezou si rozměry a přivezou mi dveře, který mi i namontujou. A pak už bude stěhovááááááááááníííííííííííííííí!!!! Juchůůůůůůůůů!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:13
- Nahlásit

PetraK
tak teda na todle s Gerdou nemáme
...myslíš? ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tak ne, na todle teda s Gerdou fakt nemáme

ááá koukám, že Gerda je jiného názoruuuu , že bychom se do toho pustily?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

Gerda
odvezou si rozměry

tak tetkon nevim teda, já bych jim žádný míry nedávala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:30
- Nahlásit

PetraK
tak tetkon nevim teda, já bych jim žádný míry nedávala.
Přece nebudou vosazovat do futer mně, ne? Budou vosazovat vobloškama otvor ve zdi, aby Maryje nemohla řvát na sousedy u vchodovejch dveří.

Hele myslíte, že pes může bejt blbej a přes dveře nepoznat druhýho psa? Mařena má u sousedů kámošku, dlouho trvalo, než sme je seznámili, čuby se ale do sebe nějak podivně zamilovaly, takže se děsně vítaj, sousedka může vlítnout k nám do bytu, Mařena může vlítnout k nim a užrat z misky (to je jediný, co jí na tý náfštěvě zajímá)...ale když se slyšej za dveřma, řvou na sebe. Mařena řve, když přijde Hepka k nám (než votevřu) a Hepka řve, když je u nich za dveřma Máňa. Ale jak by se votevřelo, budou mít radost. Tak sou normální????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:31
- Nahlásit

Gerda
takže mu eště řeknu, že můžu jen vo víkendu brzy ráno.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Gerda
holky, ty debaty o rozměrech v souvislosti s odkazy zde uváděnými skutečně zavánění problematikou oblasti zevního genitálu...

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:38
- Nahlásit

Alexa
já ti nevim, jestli voni patolozi nemaj slapší žaludek
to si piš, že nemám, v čem se denně hrabu, z toho bys jistě blila obsah až ilea, ale mě prostě vadí ta terminologie spodiny, a vadit bude, když to přebásníš v lékařských termínech, jistě se ráda zasměju, ale takhle mě berte jako prudérního člověka, co si na sex zhasíná.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:39
- Nahlásit

Noo jo, takhle vytržený z kontextu to vyzní tak nějak divně Sem to myslela spíš, že není nad Gerdiny pomsty

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:39
- Nahlásit

Sali
ty debaty o rozměrech v souvislosti s odkazy zde uváděnými skutečně zavánění problematikou oblasti zevního genitálu...
Myslíš moje dveře versus sprostá básnička? To souvislost nemá a mít nemělo, píšu to proto, že sem se po 3 týdnech konečně dokopala zavolat a dveře si objednat, bo na nich visí celý moje stěhování...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
Tak sou normální????
co by ne? šak to je to stejný, jak psala Bilu s tím plotem. Holky z toho maj zábavu.

Přece nebudou vosazovat do futer mně, ne?
enem aby

Sali
mě spíš překvapilo, že už tehdá znali odbornou terminologii současnosti . A navíc pánové, který znám z učebnic. maj bejt důstojný ne? Když jsem poprvý četla jak Borovský namastil do básničky slovo houno, tak mi vypadly voči do knížky

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:44
- Nahlásit

Sali
to si piš, že nemám, v čem se denně hrabu, z toho bys jistě blila obsah až ilea, ale mě prostě vadí ta terminologie spodiny, a vadit bude, když to přebásníš v lékařských termínech, jistě se ráda zasměju, ale takhle mě berte jako prudérního člověka, co si na sex zhasíná.
Za prudérní se teda nepovažuju, ale v tomto s tebou naprosto souhlasím. Je to nechutné, je to sprosté, je to hnusné.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:49
- Nahlásit

Gerda
ad maso, prosímtě, mámu jsem si musela na ten bércák položit semka do špitálu, a o víkendu máme stavebně-bourací aktivity, na Prahu nepojedem, leda do Hornbachu pro materiál a večer,
v tuto chvíli nevím, jak si to maso odebrat....operativně se domluvíme dle počasí, mám taky pro tebe tu knížku o akupunktuře

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:51
- Nahlásit

Sali
Tak s těma předávkama se prostě domluvíme, jak se to časově nějak vyjasní, jo? Za knižní zápůjčku díky, tento víkend zrovínka pokračujeme v medicíně, bude diagnostika z jazyka

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:52
- Nahlásit

Biluška
já si naprosto běžně udělám z huby přímo prdel, až se to maže, ale to je tématika střevního obsahu a jeho pasáže, genitální a reprodukční tématiku nerada používám v jiné než anatomické terminologii.
Prostě mi to nesedí, zkusím to přepsat do stravitelných termínů, ale ztratí to rým.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:53
- Nahlásit

Sali
zkusím to přepsat do stravitelných termínů, ale ztratí to rým
Neva, vynech i interpunkci a podepiš to jako apolinér ))

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:55
- Nahlásit

Gerda
ale až někdy, až tady dopíšu všechny pitevní protokoly, ty ze mě taky lezou jak porod ježka koncem pánevním.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:57
- Nahlásit

Gerda
Neva, vynech i interpunkci a podepiš to jako apolinér

a budem k ní posílat všechny ty...... alkahůliky. Choděj přece k tomudle pánovi ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:01
- Nahlásit

PetraK
alkahůliky. Choděj přece k tomudle pánovi ne?
A taky tam choděj rodit. Takže se tam točej vobrofský prachy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:38
- Nahlásit

Gerda
Takže se tam točej vobrofský prachy.

tak supr. Sali předělá báseň, podepíše to a my budem stáčet prachy.To zní dobře, to se mi líbí.

jdu dom, tak to prosím uveďte honem do praxe, ať nám to někdo nevyfoukne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:44
- Nahlásit

Sali
zkusím to přepsat do stravitelných termínů
Myslíš jako pro sebe stravitelných termínů???No fajn,to tomu zase nebude nikdo rozumět.

Erin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 16:48 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Sali
genitální a reprodukční tématiku nerada používám v jiné než anatomické terminologii.
To je už diagnoza,ne?

zkusím to přepsat do stravitelných termínů,

Neblbni, zase se poblinkáš

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 17:49
- Nahlásit

PetraK
Fifi
Holky a já už vim, budeme Společnost na ódy - PeFiGe! Necháme si eště udělat logo, Fifi je ilustratér, takže to má za úkol ztvárnit výtvarně a estetycky a hlavně aby to vypadalo luksusně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 18:06
- Nahlásit

čus fšicííí s potetovanejma prsama desítkou

Helejte,důůůležitá vjec!!!!!!!Až se tady vobjeví Simeona .koukejte se k ní chovat hesky ,aspon ze začátku ,sem jí přitáhla vod vedle,byla by jí tam škoda bo je scela zřejmé,že je uspokojivje jeblá,tagže zapadne snadno a rychle Taky sme řešily jednu tejranou azyjatku,sice je nečekaně změna plánu,ale to je fuck bo to na její dobrotě nic nemění.Konec hlášení.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2009 18:08
- Nahlásit

davidkova renata
sice je nečekaně změna plánu
Jaká změna plánu?

<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání