| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:52
- Nahlásit
StaHi
prihodnejsi mi ale stejne pripada stewie
no blééééé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
půjčím. Zatím jsem přečetla úvodník a šla jsem hned psát paní Trankovské, která to vydala, protože ten úvodník mi mluví naprosto z duše, když nic jiného z té knížky-tak tohle by se mělo nějak dostat rovnou na základní školy. Jsou tam věci, který by se měli dostat do povědomí lidí, dokud jsou malí a schoponí to vnímat. Myslím, že se mi bude líbit celá ta knížka, ale ten úvodník by měl bejt zlatým písmem na všech rozích, kde by si toho lidi všimli.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:54
- Nahlásit
Alexa
vypadá to že reportáž byla k něčemu dobrá, baba rozdává psy, aspoň některý
Hele,uš v roce 2006 dávala PP štěňata číňanů zadara,páč na tom prej byla blbje a co se změnilo za tři roky??? Možná jen číslo utejranjch psů!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:57
- Nahlásit
jablunka
ahá tak to nevím, fakt nechápu co některý převážně baby nutí k tomu mít mraky psů a nevadí jim je držet v takovejch podmínkách.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:59
- Nahlásit
Alexa
Pčki,najdu i votkas.
To je vono.
http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=286225
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:01
- Nahlásit
Alexa
no ale hlavně že když chceš dělat nějakou akci s čoklama, tak musíš vypisovat všemožný pí*oviny, nařizujou jak velký kotce musíš mít pro psy, zajistit vodu málem na mililitry
Nejen to Když jsem tvořila "řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení-zkoušce z canisterapie" tak mi to vrátili kvůli tomu, že v bodě 6 musím dopsat článek a) odstavec bž) a dopsat tam "akce bude přerušena v případě požáru" . Pochop, že když odpovědné úřady musí řešit tak důležité věci tak se nemůžou zabývat takovýma ptákovinama jako jsou nějací týraní psi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:08
- Nahlásit
argosek
Pane, nechci vás strašit, ale hodně oteklým čumákem začínala ta nemoc našeho Lilátka. Končila tím, že byla tři dny v komatu a přišla o půlku huby
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:11
- Nahlásit
Biluška
nemůžou zabývat takovýma ptákovinama jako jsou nějací týraní psi
to je fakt, nicméně myslím, že díky té reportáži se něco začne dít, páč s těma ofcema se taky po odvysílání na Nově se teprf začalo jednat.
jablunka
To je vono.
tak jsem si vzpomněla že od ní brala kámoška roční fenečku v šíleným stavu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:13
- Nahlásit
Alexa
to je fakt, nicméně myslím, že díky té reportáži se něco začne dít, páč s těma ofcema se taky po odvysílání na Nově se teprf začalo jednat.
Cha cha cha.
Jistě, s Šíblovou se toho taky udělalo..... a s Bártů..... proč by tohle měla být nějaká vyjímka?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:19
- Nahlásit
Źe odbočím zpět do ordinace - začal mi tam docházet se svou těhotnou manželkou isdpch v mlačím vydání.Teda zjevem je jako jeho dvojče ,až sem se lekla!Dokonce má stejný hlas
Ovšem ten fstach k chorobám,tolik načtenýho matryjálu o nemocech -to je neskutečný.Přinesl si s sebou fascikl zkopírovaných článků o chorobách v těhotenství a k tomu měl A4 velký papír s dotazama
a to jsou teprv na začátku Navíc manželka je zdravotní švestr a vůči němu velmi submisivní.Přemýšlím,že ji převedu do rizikovky-na toho chlapa fakt nemám
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:28
- Nahlásit
Neessi
isdpch v mlačím vydání.Teda zjevem je jako jeho dvojče ,až sem se lekla!Dokonce má stejný hlas
Týý jo ispidich má kluka a ani vo tom neví
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani,co noveho,dik za fotky,za chvilku budu tvorit,moc pekny fotky,si je ulozim,hele koukam,ze jsi zas vykolejena,jo a co ten asiat,uz to mas nejak poreseny?jinak na cvicaku jsem byla a super,zkousela jsem to hlidani u koliku,nikdo nemel odvahu jit k nemu,tak nakonec jo,ale nikdo se k nemu nedostal,bo na snure lital jak na lane od banží jampingu,jo a ten nas klenot(myslim toho magora co se nazyva figurant),silene uznava a oslavuje p.desenskeho i s jeho tachyonama a pavla m.jedna od nas,co hodne a dost cvici a dobre cvici,se s nim chytla jak hrom,no to byla hadka pani,radsi jsem si sla udelat kafe!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
Erin
ispidich má kluka a ani vo tom neví
musí to vědět,kdo by ho tak dokonale vyškolil v oboru hypochondrie?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:33
- Nahlásit
Brej večír vespolek
Neessi
jé, pani, sice jsem se málem poblila u té vaší příhody s kalíškem, ale jinak jste mi uďála radost, že ho jako vševobecně doporučujete
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:37
- Nahlásit
Tinta76no nevim,cetla jsem o tom videla jsem ho,ale neverim,ze zenska,ktera to ma dost silny,ze jak se rika lidove neprotece!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
nemethova5
ale neverim,ze zenska,ktera to ma dost silny,ze jak se rika lidove neprotece!
Ne,neproteče a vím o čem mluvím,páč balík vložek na den pro mě nejni problém.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:42
- Nahlásit
jablunka
Ne,neproteče a vím o čem mluvím,páč balík vložek na den pro mě nejni problém.
no to mi vysvětli jak se to tam vejde? Jk často měníš? A máš jich několik na výměnu? nebo jak to funguje. Tý jo si to snad pořídím
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:42
- Nahlásit
nemethova5
no tak mám stejnou zkušenost jako jablunka
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:45
- Nahlásit
Od Chlpíkové si před 15 lety brala segra dalmoše bez PP,no v jeho půl roce povrzena oboustranná hluchota.Chlpíková ji nechtěla dát slevu na kupní ceně,ale vyměnit psa s tím,že hluchého Kena nechá uspat.No a tak nakonec měla segra 13 let hluchého dalmoše.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:46
- Nahlásit
Alexa
no to mi vysvětli jak se to tam vejde?
To ti nevysvjetlím,prostě vejde.
Jk často měníš?
První dva dny 2x až 3x denně,ale neměním,jen vyndám,vymeju a vrátím.
A máš jich několik na výměnu?
Ne,jen jeden a po ukončení vyvařím a dám do spešl sáčku.
teda já píšu v přítomným čase,ale uš půl roku sem bez něj,ale chystám si ho zase pořídit.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:47 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
jablunka
pani, a jakou máte značku?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:47
- Nahlásit
Neessi
kdo by ho tak dokonale vyškolil v oboru hypochondrie?
Třebas se to dědí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:48
- Nahlásit
Erin
Chlpíková ji nechtěla dát slevu na kupní ceně,ale vyměnit psa s tím,že hluchého Kena nechá uspat
No a tak nakonec měla segra 13 let hluchého dalmoše.
byl modrookej???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:49
- Nahlásit
Tinta76
pani, a jakou máte značku
Měla sem Mooncup.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:52
- Nahlásit
jablunka
mám lunette ... byl sice dražší, ale recenze na něj, co jsem četla, ho vychválila natolik, že jsem podlehla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:53
- Nahlásit
Tinta76
mám lunette
Vo něm teď přemejšlím.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:56
- Nahlásit
jablunka
Tinta76taj jste me damy presvedcili,jdu do toho,je to jedno jaka znacka?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
nemethova5
no jedno to asi je, zkušenosti jsou různý, každýmu vyhovuje něco jinýho, ale to jsou takový pididetaily, na který přijdeš až časem ... určitě ale kup silikonovej, rozhodně ne latexovej!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:01
- Nahlásit
Tinta76aha diky,to je dobry vedet,no ja mam dost velky problem prave,balik vlozek je slaby slovo!podivam se na netu,nikdo s tim u nas v okoli zkusenosti nema,tak jsem prave chtela znat nazor,jestli to opravdu funguje a hlavne dobre funguje.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 21:02
- Nahlásit
nemethova5
taj jste me damy presvedcili,jdu do toho
Hele,já bejt tebou tak zkusím nejdříf nějakej jednorázovej levnější,třá SOFTCUP a gdyš ti bé vyhovovat,šla bych do toho na dýl.
je to jedno jaka znacka?
zkus si vo tom něco přečíst a paxe rozhodneš.
http://www.google.cz/search?q=menstrua%C4%8Dn%C3%A D+kal%C3%AD%C5%A1ky&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org .mozilla:cs-CZ src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">fficial&client=firefox-a
|