Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2772 . 2773 . 2774 . 2775 . 2776 . 2777 . 2778 . 2779 . 2780 . 2781 . 2782 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:12
- Nahlásit

Sali
.teda jeko jsou věci, který mě nesměj do domu, neslyšela jsi o syndromu toxickýho šoku? je popisovanej z Tampaxů, ale tohle snad ještě ani do učebnic neproniklo...
Než začneš kritizovat,zjisti si víc.Tampón bych nevzala ani za nic,ale tohle je uplně něco jinýho a já se sklonem k zánětům z čehokolif,sem po používání kalíšku měla klid.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:16
- Nahlásit

jablunka
takž to je jen dobře, ale mě se ta představa teda dost hnusí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:16
- Nahlásit

syndromu toxickýho šoku

tsss,ten mám pokaždý dyš se doma kouknu kolem sebe

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:19
- Nahlásit

Sali
mě se ta představa teda dost hnusí.
taky sem z toho ze začátku byla nakřivo,ale navrhnul mi to sám gyndař,po té co sem u něj bya téměř každej měsíc a po počátčních problémech se správným zavedením,sem byla nadšená.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:23
- Nahlásit

jablunka
A jak to fungá? Já si přectavim nádobu, kerá se plní a ty jí furt musíš vylejvat, dyš si lehneš, tak se to vyleje...vážně si to neumim přectavit. Jinak byť syndrómy, já bych už nic jinýho než tampaxa nepoužila. A možná teda proto sem chvilku před bujenim...

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:25 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

jablunka
Gerda
schválně jsem si svůj názor šla zrevidovat na zdejší gyn-por, abych v něm byla jen utvrzena....není znám STS, zatím, ale to je asi tak vše, co se o tom dá říct pěkného.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
syndromu toxickýho šoku

tsss,ten mám pokaždý dyš se doma kouknu kolem sebe

Sem ti řikala, abys něgdy toho psa vykoupala, že mu děsně smrděj nohy! Taky sem pokaždý intoxikovaná, dyš vás vezu ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:34
- Nahlásit

Tak děcka, tendle víkend nemůžu na venčení, máme seminářek. Budeme zase křipkovat. A doufám, že si nebudem měřit dráhy, bo se u toho musíme slíkat a kreslit po sobě tuškama. A já tam nebudu mít žádný kamarátky, takže by po mě šmatal cizej čék! A to bych nepřežila!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:38
- Nahlásit

jablunka
Myslíš,že eště bé co zašívat???
Ale tak když se bude snažit tak se třebas nějak poskládá
Budu ho kousat opatrně

Ne jako ta slečna, co mi o ní kdysi četla na netu ve zprávách. To jeli dva f autě a dělali takovej ten sex jak se při něm nepotřebujou antíci (nebudu menovat, není po desáté, fšechny jste chápavé dámy takže jistě víte jakej). On teda řídil a ona dělala ten sex. Jak se blížil konec tak on jaksi nezvlád řízení a vylítnul do pole. Ona při tom náraze zase nezvládla stisk svých čelistí a ukousla mu koneček Dost velkej kus konečku teda. Policajti pak prohledávali vrak auta a okolní polnosti a hledali. Ale nenašli, asi ho slečna spolkla

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:43
- Nahlásit

davidkova renata
tak jeden nápat bych měla....mohla by tama vypustit Tchoře a von by tou dírou vylez ven a tim pádem by byla najitá

takže Jablůnka musím pustit Tchoře do díry a pak bude vědět kadyma prší, jo? Chápu to dobře?

Alexa
To víš že to za to stojí, když stojí, jinak je to leda naprd

sem vědíla, že se chytnete

. Jestli to nebé tím, že to zkoumaj chlapí

to bezpochyby, páč jinak by to nemohlo trvat tak dlouho, než to vobjevěj

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:45
- Nahlásit

Gerda
to zní jako dost slušnej eklhaft.

bléééééééééééfuj, víc než souhlasim.
davidkova renata
Sali
když se baziliška protahuje nějakou hooodně malou a namáhavou škvírou někde v zenitu, posere se při tom, aby zumenšila objem
no tak doufejme,že tchoř nechyt její manýry,to by měla jablůůůnka vopravdu pecháček

D

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:47
- Nahlásit

Erin
Moudrá jsi kolegyně,také udrzuji jeden ze dvou 300l mrazáků poloprázdný,sice mě Žanek nazývá morbidní mrchou,ale co,přece nevyhodím metrák žrádla,že

zvláště tetkon v době kríze!!

Biluška
Ona při tom náraze zase nezvládla stisk svých čelistí a ukousla mu koneček

D: to neni možný todle, potřebuju vodejít a voni píšou jak čerstvě votpromovaný novináři!
jablunka
taky sem z toho ze začátku byla nakřivo,ale navrhnul mi to sám gyndař,po té co sem u něj bya téměř každej měsíc a po počátčních problémech se správným zavedením,sem byla nadšená

tož to fakt je?? Tak esi to fachčí, beru zpět.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:54
- Nahlásit

PetraK
takže Jablůnka musí pustit Tchoře do díry a pak bude vědět kadyma prší, jo? Chápu to dobře?
no, mě napadají poněkud obscénní výstupy tohoto metodického postupu,
ale ten nejblíž pravdě bude, že není-li v díře pěkný monitor a klávescnice s myší, a netové připojení, Tchoř tam ani nenasísne,
leda by se mu řeklo, že má do sterilní nádobky v sterilních rukavicích opatrně odebrat ten menstruační kalíšek k mikrobiologickému vyšetření.....

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:55
- Nahlásit

a neříkejte mi že jsem pěkně hnusná, sprostá a prase,
protože to je plejtvání časem, to konstatovat coby skutečnost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:55
- Nahlásit

jablunka
tak jsem si o tom kalíšku přečtla info a mohla bys mi prosím popsat jak se to vyndavá? A hlavně teda píšou tam:"Můžete si v průběhu menstruačního cyklu s čistotou a pohodlím vychutnat sexuální styk. Zavedený Softcup nepocítíte Vy ani Váš partner"
To si tedy dost dobře neumím přectavit, leda při takovým jak výše popisovala Biluška

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:56
- Nahlásit

Sali
leda by se mu řeklo, že má do sterilní nádobky v sterilních rukavicích opatrně odebrat ten menstruační kalíšek k mikrobiologickému vyšetření.....
fůůůůj, to by fakt udělal? Bléééééé, já teda nééééééééééééé

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:58
- Nahlásit

Alexa
Zavedený Softcup nepocítíte Vy ani Váš partner"
A tady vidím příležitost pro ty malé kašpárky, co chtěj hrát na prknech národního dívadla! ))))))))))))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:03
- Nahlásit

Gerda
A jak to fungá? Já si přectavim nádobu, kerá se plní a ty jí furt musíš vylejvat, dyš si lehneš, tak se to vyleje...vážně si to neumim přectavit.
Je to jako šprcka,která ti "tam" visí a vyleje se jen gdyš ji neumíš dobře zavést.A při běžné MS ji stačí vylejt a vymejt jednou denně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:05
- Nahlásit

jablunka
vyleje se jen gdyš ji neumíš dobře zavést
Teď si přectaf, jak ten třetí den spěcháš chytit letadlo do Mnichova, bo cestuješ do Perthu, v dobré víře vemeš kalíšek, ve spěchu uděláš chybu....a zjistíš to až na přestupu v Bangkoku!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:06 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Alexa
tak jsem si o tom kalíšku přečtla info a mohla bys mi prosím popsat jak se to vyndavá?
Von "tam " drží jako pod tlakem,tagže šáhneš a odpustíš vzduch.
Můžete si v průběhu menstruačního cyklu s čistotou a pohodlím vychutnat sexuální styk. Zavedený Softcup nepocítíte Vy ani Váš partner"
tak to nevím,nigdy sme to nezkoušeli.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:09
- Nahlásit

Gerda
Teď si přectaf, jak ten třetí den spěcháš chytit letadlo do Mnichova, bo cestuješ do Perthu, v dobré víře vemeš kalíšek, ve spěchu uděláš chybu....a zjistíš to až na přestupu v Bangkoku!!!!
jasně,že při prvních použitích se jistíš křidýlkama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:10
- Nahlásit

jablunka
A při běžné MS ji stačí vylejt a vymejt jednou denně.
To se za tu dobu nenaplní? Si to nějak neumím představit.
Buď to musí být děsně malý (když píšou, že to při sexu nezavazí) a pak nechápu jak to může vystačit na celý den....
nebo kecaj.
Mě to každopádně přijde takový dost eklhaft, si neumím představit jak to umývám a znova používám :blé:

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:14
- Nahlásit

Biluška
když píšou, že to při sexu nezavazí
Tak je to asi něgde daleko.....jak se to f tom přípatku vyndavá? Ňákym peánem?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:16
- Nahlásit

Biluška
To se za tu dobu nenaplní?
Řekla bych,že dost ženskej má hodně zkreslený to denní množství.Já mám hodně silnou MS a nenaplnila sem ho nigdy.
když píšou, že to při sexu nezavazí
Vo tom fakt nic nevim.
si neumím představit jak to umývám a znova používám
tak ještě něco k tomu vašemu zhnusení........ještě se taky vyvyřuje,jako dudlíky.(nebo se používaj desinfekční tablety).

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:18
- Nahlásit

jablunka
tak ještě něco k tomu vašemu zhnusení
To je tim, že to vůbec neznáme, ty to máš aspoň ověřený použitim, tak přesně víš, o čem mluvíš. My to nevíme, tak se nám do mysli fkrádaj takový nepěkný ošklivá vjěc

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:19
- Nahlásit

Gerda
nepěkný ošklivá vjěc

Ty máš hodně ráda cimrmana, viď?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ano mááám ))) A ty taky, dyš to znáš všecko )

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:29
- Nahlásit

Gerda

Všecko určitě nééééé )))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:33
- Nahlásit

nazdar...
..nestiham, nesvacim, jen zdravim..
(ziju, vyfouknuta, je mi dobre, dochtori mi zatim nezjistili nic, vysetrovani pokracuje.. ale celkem mam dojem, ze to tak nak vysumelo.. ja malem vysumela vcera, mela jsem to pres mesic dojednany rande s motolskym internistou v poradne, by mi rek, co teda zjistili... a vite co mi rek? ...ze dneska na poradne vubec neslouzi! ..... !!!)

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:34
- Nahlásit

Gerda
To je tim, že to vůbec neznáme, ty to máš aspoň ověřený použitim, tak přesně víš, o čem mluvíš.
Jo a u některých mi to přijde,že si jen zbytečně plácám játro.

<< 1 ... 2772 . 2773 . 2774 . 2775 . 2776 . 2777 . 2778 . 2779 . 2780 . 2781 . 2782 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání