| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
akorát mušim teda zhubnout aby mě nána utáhla
hlavně abyste to nepopletla a neutáhla ste se vy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:07
- Nahlásit
PetraK
Měříme prašnost a koncentrace plynů. A zkoušíme jak pomáhá ionizace vzduchu ty hnusný smradlavý plyny neutralizovat.
davidkova renata
Hele pani, ale to už teda nevim, co po tobě po tom hubnutí zbude.
Už ti nezůstane vůbec žádna síla, až nás Walda zase požene někam na nějakou vyhlídku na nějakou Mountívrist.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, tak schválně...f kolik si fstávala?? Já ve čtyry jako dycky
spát jsem šla v jednu a vstávala o půl šestý...
a večer se mi hádali psi, bo byly rybišky, a ty Lump sice žere, ale nelowískuje, tak tam tak půl hodiny dumal nad polosežranou miskou, až Banušce ruply nervy a šla ho jakože odehnat, páč ona rybišky ráda.
Tak dalších 5 minut tam stáli, koukali na sebe a ukazovali si zoubečky žahnutý nahoru, až přišla Melzí a jednu rybišku si prostě odtáhla... tož se ti dva přestali hádat, Lump nakonec usoudil, že zas takovej hlad nemá a Banuška se mi přecpala, bo měla o kilo ryb víc, než obvykle...
sem to měla natočit, docela vtipná rodinná hádka...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:11
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co jim ráno padal snížek na kapucku a brejličky, fšem, co jim pejsek poskakoval v loužích, fšem, co je pejsek děsně naštval a fšem, co maj hvězdičky f pozdravu!
Dnes má svátek StaHi, je to její bonusový svátek, ale dneškem ho rušim, bo už se nemá za co odměnit, dyš tu už dlouho neni. Takže poďte, ten dort jí sežerem. Kde je muchlabec s tim kafem?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:15
- Nahlásit
wami
Tak dalších 5 minut tam stáli, koukali na sebe a ukazovali si zoubečky žahnutý nahoru, až přišla Melzí a jednu rybišku si prostě odtáhla... tož se ti dva přestali hádat
voni asi ti dva velký neznaj to pořekadlo vo těch dvou co se hádaj a tom třetím co z toho profituje
Baico
A zkoušíme jak pomáhá ionizace vzduchu ty hnusný smradlavý plyny neutralizovat.
a pomáhá to?
Gerda
žíš to je nádhera!! Ste mi pani udělala tou sedumdesátkou chutě, du si vzít k šéfovi suk. SOJOVEJ, aby nebylo mýlky.
a doufám, že mezitim Muchoš dovalí termosku s kafem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
se mi uvařila slábá ňáká -cmunda asi. vypadá to jak voda z vymáchanejch fuseklí ani kafe už neumim uvařit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:20
- Nahlásit
PetraK
Je to dlouhodobý měření, ale zatim průběžný výsledky ukazujou, že jo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:21
- Nahlásit
PetraK
voni ti dva velký takhle spolu diskutujou furt... a občas z toho pro Melzí něco kápne
takhle nám to zdokumentovala Denisa...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:24
- Nahlásit
wami
VONI SOU NORMÁLNĚ MANŽELÉ PO DVACETI LETECH! fakt
Baico
Je to dlouhodobý měření, ale zatim průběžný výsledky ukazujou, že jo.
tak to zní dobře, jestli to já dobře chápu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:27
- Nahlásit
PetraK
Tohle je pořádný kafe.
Brý hnusný upršený ráno fšem. Někudy nám kape do kuchyně a nemůžem přijít na to kudy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
PetraK
Jj, zatím se to jeví tak, že by kravičky, prasátka a jiná zvířátka nemusela tak smrdět a nemuselo by se ve stájích tak prášit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Baico
Jj, zatím se to jeví tak, že by kravičky, prasátka a jiná zvířátka nemusela tak smrdět a nemuselo by se ve stájích tak prášit.
to jsem netušila, žes vědátor A co prachy? Myslím tím, jak drahý to bude. To znám tady v Čechách, jak to moc koštuje, tak se často do zvířat nechcou ty prachy vrážet
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
Poradíte mi někdo s botičkama? Viz můj dotaz v tématu "Botičky ... " Prosím prosím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:40 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
PetraK
No jsou tam vstuní náklady v rádech pár tisíc na jeden ionizátor. Ale zase si lidi v okolí nebudou stěžovat, že jim tam ty zvířata smrděj.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
du si vzít k šéfovi suk. SOJOVEJ, aby nebylo mýlky.
no každej tomu říká jinak žejo
jablunka
Tohle je pořádný kafe.
já radší tohle: a k němu tohle
a hned je mi líp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:44
- Nahlásit
Baico
No jsou tam vstuní náklady v rádech pár tisíc na jeden ionizátor. Ale zase si lidi v okolí nebudou stěžovat, že jim tam ty zvířata smrděj.
tak to jsou prt peníze!! To je skvělý!!!! Tý jo - to je váš nápad?? Doufám,že se to dobře rozjede.
a ten argument o tom, že pak nebudou zvířata cítit, to by mohlo taky vypomoci.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
Alexa
já radší tohle:
Hm,já musím mít kafe silný,hořký a černý jak noc,nejlépe turka,ale Tiramisu si dám i s nášupem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Baico
PetraK
To uš mi příde hodně ulítlý,za chvíli nám ty vymoženosti začnou montovat na hajzlíky.Je přece normální,že dobytek smrdí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:49
- Nahlásit
PetraK
No spolupracujeme na tom projektu ještě s jednou institucí. je o nápad jednoho staršího kolegy, který si mě vzal teprve nedávno do týmu.
Blbý je jenom to, že je to praktickej výzkum a ten se u nás v ústavu teď nenosí. Hlavně to musí být vědecké a že je to pro praxi naprd je uplně jedno.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:51 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
jablunka
Ono jde i o to, že ten ionizavanej vzsuch obsahuje kormě míň prachu i míň škodlivejch mikroorganismů a patogenů. Díky té ionizaci se to tak i míň šíří.A u to je třeba v odchovu telat docela důležité. To že to snižuje zápach, je věc další.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:54
- Nahlásit
jablunka
Je přece normální,že dobytek smrdí.
Tak to jako normální nejni! Způsob chovu za to může Srnky taky v lese nesmrděj ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:58
- Nahlásit
Tinta76
Srnky taky v lese nesmrděj ...
Ale smrděj. Akorát jich neni nikdy tolik pohromadě jako na farmě, takže to neni ani tak cítit.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:04
- Nahlásit
Baico
No šak tohle mám na mysli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:09
- Nahlásit
Tinta76
Tak to jako normální nejni! Způsob chovu za to může Srnky taky v lese nesmrděj ...
Hele,nechci zase vyvolávat sáhodlouhou debatu vo ničem,ale domácí dobytek se vždycky choval ve stájích,nebo na pastvině s přístřeškem a smrdělo to vždycky.Teda já píšu smrdělo,ale já s tím problém nemám,příde mi to přirozený.Bydlíme kousek vod prasečáku a fest cejtit je jen přet deštěm,jinak "smrdí tak nějak normálně".vječí problém mám se smradem a prachem vod velkochovatele holubůch.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:16
- Nahlásit
jablunka
holt se vo ně nepečuje jako třeba vo pejsky no
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:21
- Nahlásit
Tinta76
holt se vo ně nepečuje jako třeba vo pejsky no
Vono je to pečování fuk,páč našemu sousedovi smrdí naše zahrada a nejni podle něho normální mít u baráku štyry psy ,max jednoho a na řetěze u boudy.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:29
- Nahlásit
jablunka
No jo, ale to je zas vo těch debilech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:29
- Nahlásit
jablunka
pani! Díkuju moc za káfo
a to od Alexy si dám taky a esi můžu uždíbnu kousek dortíku,
k tomu SUKU SÓJOVÝMU
jablunka
.Je přece normální,že dobytek smrdí
no dyš já si myslim, že to nejni nutný, kdyby byli ustájený tak nějako lípějc.
ale hlavně, že tam nebudou mít tak prašno a hnusno, to mi přijde gůtový.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:40
- Nahlásit
PetraK
si dám taky a esi můžu uždíbnu kousek dortíku,
klidně si vem velkej kus, určitě ti po SUKU SÓJOVÝMU vyhládlo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:41