| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:40
- Nahlásit
Garfield
Představuj si, že máš džojstyk a že RD ovládáš. Čím víckrát tipneš správně jeho další úkon, tím víc hlav mrtvých pejsků dostáváš. Za získání deseti mrtvých hlav máš zdarma knížku od p. Dostála.
ty si trupka ))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:40
- Nahlásit
Garfield
Čím víckrát tipneš správně jeho další úkon,
To by mi mohlo docela jít . Nezahrajem si online přes cz-psa?
tím víc hlav mrtvých pejsků dostáváš. Za získání deseti mrtvých hlav máš zdarma knížku od p. Dostála.
Gdyž zabiju saň tak mám těch deset hlav taky. Dostanu taky knížku?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:45
- Nahlásit
Biluška
Myslíš to období, ve kterém si nutně musí koupit červený sporťák, koženou bundu (ze které jim leze panděro) a balit každou patnáctiletou bloncku co kolem nich projde?
Ne,to co popisuješ je "druhá míza",až pak je mužská menopauza.A druhá míza je asik lepší,poněvadž ty příznaky chlapa v přechodu ...to je na špagát.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:46
- Nahlásit
Biluška
Gdyž zabiju saň tak mám těch deset hlav taky. Dostanu taky knížku?
Ne, ale půjdeš na převýchovu k RD a Mášenek to bude mít zdarma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:47
- Nahlásit
Garfield
Fakt nebude muset dát pár drobných do kasičky?
Tak to beru, ale jestli mě Rudík strčí k fousáčovi tak ho kousnu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
No ešivá je ta dirka malá ,možná by ses tam vešla ty,paní Voteklá niť.A Jablu nebude muset díru zvětšovat,a to se vyplatí Bobe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:48
- Nahlásit
Garfield
voe,se tam pozabíjej fšicííí navzájem ,nejlíp na fríčku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:52
- Nahlásit
ale jestli mě Rudík strčí k fousáčovi tak ho kousnu
Biluška
moh by tě nabídnout Tchořovi, pokud seš hladkosrstá a potřebuješ postel nebo aspoň vyhřejvanej kotec....aspoň bys nám coby vedlejší efekt mohla udělat audit domácího rozpočtu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:55
- Nahlásit
Sali
pokud seš hladkosrstá
No v krajním případě si oholím nohy, pak bych se možná za hladkosrstou mohla i považovat
moh by tě nabídnout Tchořovi,
Mášenek bude žárlit A ty určitě taky To by byla prekérka potom, to rači kousnu Rudíka a uteču mu zatímco se bude zašívat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:56 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Erin
Čéče,tak velkou džuznu snad ve střeše nemáš,ne?
Ne,ale můžu jí tam udělat.
Nejenže můžou voni ho maj a dokonce nedávno vědci vyspiónili,že maj chlapci naši milovaní i mužský přechod.Bůh s náma a všecko zlý pryč
Eště klika,že mu nemusím kupovat vlošky! I gdyš u nich by to spíš bylo na menstruační kalíšek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:56
- Nahlásit
jablunka
Nemáme balgón a nejni to ani v místě komína
neznám váš domek a nejsu stavitel, ale f paneláku si voda dokáže najít netušený cesty tak, že když vytopěj sousedi ve 3. patře koupelnu, tak u nás to vyteče klíďo f obýváku a f kůpelni je klid. Takže ta vaše sfínská voda dělá nemlich to samý, jen neporadím jak tu díru najít. Určo bych ale vycházela z toho, z který strany pršelo- myslím jak dal vítr sklon tomu dešti, tím pádem by se vyloučila část domu, která pod tím úhlem (nebo jak to říct, nebyla)
Teď uš mi to za to nestojí
já vám nevim, sou momenty, kdy si říkám, že i stojí. Teda jako že to za to stojí, aby zas ALEXAAAAA neměla mýlku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:56
- Nahlásit
Sali
moh by tě nabídnout Tchořovi
aspoň bys nám coby vedlejší efekt mohla udělat audit domácího rozpočtu
Hele a dyby to bylo za trest, musela by Biluše už navždycky uklízet tchořovnu!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:57
- Nahlásit
Biluška
to rači kousnu Rudíka a uteču mu zatímco se bude zašívat
Myslíš,že eště bé co zašívat???
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:58
- Nahlásit
Gerda
Biluška
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:59
- Nahlásit
Biluška
Dostanu taky knížku?
tak nějakou určo- třeba tu na hlavu.
Erin
Nejenže můžou voni ho maj a dokonce nedávno vědci vyspiónili,že maj chlapci naši milovaní i mužský přechod
todle náhodou i vim! Sem f oboru zdělaná a připravená. Objednala sem si lukcusní sekáček
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:59
- Nahlásit
jablunka
menstruační kalíšek.
to neznám... znám jen veselý kalíšek..
PetraK
jen neporadím jak tu díru najít
tak jeden nápat bych měla....mohla by tama vypustit Tchoře a von by tou dírou vylez ven a tim pádem by byla najitá
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
mohla by tama vypustit Tchoře a von by tou dírou vylez ven a tim pádem by byla najitá
na co Tchoře????? přece na to máme bazilišku!!!!!
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
to neznám... znám jen veselý kalíšek..
To nic pani,stejně byste ho uš moc neužila.
.mohla by tama vypustit Tchoře a von by tou dírou vylez ven a tim pádem by byla najitá
A nebo by tou dírou vlezl dovnitř a já bych měla dva chlapy na prt a stejně bych nevjeděla gde je ta ďžuzna.!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
PetraK
že i stojí. Teda jako že to za to stojí, aby zas ALEXAAAAA neměla mýlku
To víš že to za to stojí, když stojí, jinak je to leda naprd
Nejenže můžou voni ho maj a dokonce nedávno vědci vyspiónili,že maj chlapci naši milovaní i mužský přechod
teda jí pamatuju na známou dochtorku, který bylo asi 100, když mě bylo 16 a tato moudra už mi tenkrát říkala, tak mě udivuje, že na to vjedci přišli až teď. Jestli to nebé tím, že to zkoumaj chlapí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:04
- Nahlásit
davidkova renata
když se baziliška protahuje nějakou hooodně malou a namáhavou škvírou někde v zenitu, posere se při tom, aby zumenšila objem , a dle hovnoodkapu se zacíílí olovnicí i ta díra....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:04
- Nahlásit
davidkova renata
menstruační kalíšek.
to neznám...
Já to četla f článku, místo s vloškou chodíš s kelímkem v gatích. Teda ne jako v gatích, ale uvnitř. Máš tam prostě kelímek, kerej se plní, prej nepřeteče, bo snat tam funguje jakýsi osmotický tlak či co....v každém případě to zní jako dost slušnej eklhaft.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:05
- Nahlásit
nebo by tou dírou vlezl dovnitř a já bych měla dva chlapy na prt a stejně bych nevjeděla gde je ta ďžuzna
jablunka
ti říkám, užij bazilišku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:06
- Nahlásit
jablunka
A nebo by tou dírou vlezl dovnitř a já bych měla dva chlapy na prt a stejně bych nevjeděla gde je ta ďžuzna
nj,při vašej smůle...
Sali
když se baziliška protahuje nějakou hooodně malou a namáhavou škvírou někde v zenitu, posere se při tom, aby zumenšila objem
no tak doufejme,že tchoř nechyt její manýry,to by měla jablůůůnka vopravdu pecháček..
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Gerda
akorát se to tam zkazí a pomnoží se věci, o kterých moudrý člověk raději ani nechce vědět, to si piš.....
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Já to četla f článku
Já ho vosobně voskoušela a je to bomba.Musím si vobjednat novej,ten starej uš dosloužil(za tři roky).
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
Objednala sem si lukcusní sekáček
Moudrá jsi kolegyně,také udrzuji jeden ze dvou 300l mrazáků poloprázdný,sice mě Žanek nazývá morbidní mrchou,ale co,přece nevyhodím metrák žrádla,že
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:08
- Nahlásit
jablunka
Já ho vosobně voskoušela a je to bomba.Musím si vobjednat novej,ten starej uš dosloužil
hm,tagže to máte místo vibrátoru asi...chápu
nic,du ven
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
nj,při vašej smůle...
no tak doufejme,že tchoř nechyt její manýry,to by měla jablůůůnka vopravdu pecháček..
tak to vidíte!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:09
- Nahlásit
Já ho vosobně voskoušela a je to bomba
jablunka
to ráda věřím, zvl. když se to v něm fakt bombasticky pomnoží....teda jeko jsou věci, který mě nesměj do domu, neslyšela jsi o syndromu toxickýho šoku? je popisovanej z Tampaxů, ale tohle snad ještě ani do učebnic neproniklo...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
,tagže to máte místo vibrátoru asi...chápu
Prdlajs,ten by nevydržel tak dlouho(vibrátor).
|