| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 16:59
- Nahlásit
Neessi
tak co může vědět o koliákách když má tervíky?
Asi je jenom chytrá, nebo nevim.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:04
- Nahlásit
Gerda
jo tak to jo ala takových jsou miliónyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:11
- Nahlásit
Neessi
Proto svýmu psu kámoše a sobě venčicí sparringpartnery vybírám ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:19
- Nahlásit
Dnes sem vám zapomněla napsat jednu celkem humornou historku, na kterou sem si vzpomněla fčera večer po cestě z práce, dyš sem f autě slyšela z rádyja jednu písničku. Hned mi naskočila příhoda, kterak sme s chlapíkem kupovali pro něj gatě, von byl v kabince (tam právě hrála ta písnička), vedle v kabince byl taky ňákej pán a pani taky zůstala před. A ta pani odhrnula závěs a řiká tomu svýmu (sem tam neviděla): No...Karle (třeba), ty kalhoty sou krátký, to nemůžeš mít. Ale Karel je zjevně chtěl a bránil se. Pani nakonec řekla mě, abych sešla kouknout a říct Karlovi, že sou mu ty gatě krátký. Tak sem koukla, řekla - "Sedněte si v tom" - von sed, vylezly mu skoro celý fusky - tak řikám: "No, ale to je vám krátký, to nemůžete mít". A děsně sme se s pani smály. Pak sem houkla na chlapíka mýho do budky - "Vidiš, pán vedle si skoro vzal krátký kalhoty, tak uka, jak seš na tom ty" A chlapík děsně nasratej vykouk bez gatí z budky a řek: "Až vylezu, zabiju tě na místě!" A Karel vedle z budky zavolal: "Víte co? Já jí zabiju taky a budeme mít klid, co myslíte?" A to už sme šly s pani do kolen )))
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:22
- Nahlásit
brut
Vančuru nemám ráda
No já právě taky ne, je to pro mě absolutně nestravitelný čtivo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:25
- Nahlásit
AlenaD
brut
Teď čtu jen takový snadný příběhy, už je skoro budu mít dočtený, moc se těšim, až dokoupim zbytek, naštěstí mi do serie eště pár chybí - příběhy vyšetřovatele Sana Ičira, takový detektívky z japoncka sedmnáctýho století. Sou super! Kdybyste je děvenky chtěly zapůjčit, klidně řekněte, mě nadchly. Taky sbírám Příběhy soudce Ťi, mám jen asi tři knížky těch nových příběhů, ne ty staré. Vyšly v levných knihách, tam si kupuju knížky nejraději.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:29
- Nahlásit
Nechcete jít někdo na operu? http://www.ticketportal.cz/Podujatie_Search.asp?ID =74285 Já du, kamarádka bude objednávat lístky, jesi chcete, připojte se.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:32
- Nahlásit
Gerda
Hele, tak to mám taky podobnou kabinkovou. Čekala jsem před kabinkou na dcéru a vedle si paní zkoušela pořád dokola šaty šaty. Pokaždé si je oblékla, vylezla z kabinky a říká:"Tak co Jiří jak se ti líbí tyhle?" A chlapík, ježíš Libuš ty jsou nádherný. A ona zase "Hele a co říkáš na tyhle?"A on zase, "Libuško, ty jsou taky tak krásný!" No a když se to opakovalo asi po pátý, tak povídá nahlas " Libuš, já ti mám nápad, pojď koupíme je všechny!" a pak potichu procedil mezi zuby, hlavně už si kurva něco kup ať tady vocaď vypadneme!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:38
- Nahlásit
AlenaD
hlavně už si kurva něco kup ať tady vocaď vypadneme!
)))) Takhle se to dělá! ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:52
- Nahlásit
hele lidi co mám dělat???
Jaxem vám tudle poudala vo těch srnách jo,fspomínáte??
Ted jsem potkala souseda,maj 2 čubky,jednu z Bouchalky,byla nakrytá a nechali si jedno štěně, a řikal mi,že tam šli a ty svině začly srny honit.Ta malá se vrátila ,ale ta druhá až asi za půl hodiny a prej celá totálně od krve:.-((((((((((((((((((((( Je mi úplně na blití,nevim,jestli se tam snad nemám jít podivat bo představa potrhaný srny bez pomoci mne přivádí k šílenství.Aspon by jí někdo zastřelil nebo nevim,kurva! Ale ta čuba je relativně malá,tak asi stejně jako Maryje ,tak nevim,zda by to dokázala...ale nasraná jsem do běla,udělala bych tu svini večer na česneku udělat to mě.-((((.Jednak teda se tam asi nedá moc courat a dvanak už je skoro tma,ale já nevim...nemělo by se to třá někam zavolat nebo co myslíte???????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
Hele von i čipernej pes velikosti maryje by dokázal rádně pokousat srnu...taky je možný, že čubu porafal jinej čokl - krev byla stopro cizí? Ne z toho psa?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 17:58
- Nahlásit
Gerda
Příběhy soudce Ťi,
se mi líbily ty zfilmované, dávali je v nějakým pořadu pro děti
příběhy vyšetřovatele Sana Ičira, takový detektívky z japoncka sedmnáctýho století.
já už ti mám detektivkový období za sebou ... ale stejně si neodpustím občas nějakou lahůdku, ale tu klasiku. Ty nový se mi moc nelíbí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:06
- Nahlásit
davidkova renata
jestli se ta srnka nechytila nekde v pletivu, tak pochybuji, ze by ji neco jako marie dohnalo. ono, kdyz se zapomenu pred prochazkou protahnout a rozehrat, tak mam problem dohnat srnku i ja.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:06
- Nahlásit
davidkova renata
Jednou sem viděla ofčáka (fenu) co srnu strhla. Ale to, že byla od krve ta čuba z Bouchalky ještě neznamená, že ji musela strhnout. Mohla se třá pokousat do jazyka (to se stává docela často jak jsou ti blbečci v rauši a snaží se běžet i štěkat zároveň) a mohla to být její vlastní kref.
Gerda
Neessi
Golije a šoltyje skutečně nekoušou. Štípou. Ale v rámci "sportu" se dokážou zakousnout hodně slušně. Šoltyje Sísa-Mulisa má zákus jak picbul, vůbec nepřekusuje a visí na hadru jak klíště . Ale do člověka, či do jiného zvířete nekousnou, to jenom štípou.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:07
- Nahlásit
Gerda
Příběhy soudce Ťi, mám jen asi tři knížky těch nových příběhů, ne ty staré. Vyšly v levných knihách, tam si kupuju knížky nejraději.
Já mám jenom 3x Život a skutky soudce Ťi a pár dalších příběhů jsem měla vypůjčených, už je to pár let, ale taky moc pjekný čtení. Možná si je zase zopáknu.
Naposledy jsem se zase vrátila po letech k Herriotovi a zvěrolékaři, je to takový laskavý a dojemný čtení.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:07
- Nahlásit
tak jsem si udělala radost a udělala jsem si domácí bramborák,jsem tam dala i kus sejra hermelína a to vám je dobrota
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:12
- Nahlásit
brut
já už ti mám detektivkový období za sebou
No přesně já to samý, poslední dobou se mi líbí romanticko historické romány, stará Anglije, Skotsko a tak.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:15
- Nahlásit
Biluška
Ale do člověka, či do jiného zvířete nekousnou, to jenom štípou.
Naše grénky to mají taky tak, dokážou bleskurychle štípnout, neznalý člověk si ani nefšimne že štípla, poznáš to akorát podle chlupů na špičáku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
Biluška
Mohla se třá pokousat do jazyka
no jo,ale vona byla prej celá aji na vocase,prostě celá ,jako je možný že se v něčem vyválela třá..ale teda nevim,stejně by tam asi byla teda nějaká mrtfola..
argosek
tak pochybuji, ze by ji neco jako marie dohnalo
no vono právě blbý je,že tam pak asi nemaj kam utýct bo tam je z druhý strany pletivo a z další hlavní ulice bělohorská s provozem jak kráva
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
Tož sem o teda zavolala na policajty,byli sice celkem hodný,leč řekli,že ted stejně nemůžou nic dělat bo je tam nepřehledná džungle a tma jak f prdeli,ale že na to kolegy upozorní a případně se tam cournou.Tagže vidim v barvách jak se tam ráno prodírám jak hovado s nánou a hledám zdechlou srnu Můžu akorát doufat,že nepotkám toho jelena ...eště že neni říjen..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:50
- Nahlásit
argosek
pochybuji, ze by ji neco jako marie dohnalo
nikdy nepodceňuj psa, co jen vypadá jakoby nic! Maryje je sprinter a srnu by jistě dohnala.
Biluška
Ale do člověka, či do jiného zvířete nekousnou, to jenom štípou.
Tak v tom případě se pani tervíkový omluvim, aš jí uvidim, že sem si myslela, že si dělá prču.
AlenaD
zase vrátila po letech k Herriotovi a zvěrolékaři
já k durelovi nebo jak se to píše, ten má taky pěkný povídání vo zvířátkách.
davidkova renata
Můžu akorát doufat,že nepotkám toho jelena ...eště že neni říjen..
Prostě bys mu jen řekla, že nejsi laň, ale saň, že se splet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:56
- Nahlásit
Gerda
Prostě bys mu jen řekla, že nejsi laň, ale saň, že se splet.
hm...esi bych to stihla ale...
du dřít
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:08
- Nahlásit
brezen2008
dobrou chuť, peču pizzu.
davidkova renata
chudák srnka.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:15
- Nahlásit
Gerda
a ja ti rikam, ze hovno pudem do nata
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:22
- Nahlásit
Mamča dělá vdolky s hruškovejma povidlama a zakysanou smetanou, už jsem snědla dva! Hrůza Jsou boží! A na jazyku se rozplývaj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:26
- Nahlásit
Gerda
Tak v tom případě se pani tervíkový omluvim, aš jí uvidim, že sem si myslela, že si dělá prču.
Nedělá
davidkova renata
Třá ji nezakousla ta čuba, třá ji zahnala pod auto a pak se jenom nakrvila na mutvole.
Aris se taky dneska snažil a tvrdil, že se bude koukat jestli umí srnky plavat v rozvodněném potoce. Byl nakrkanej, že sem mu to zatrhla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:38
- Nahlásit
Biluška
Golije a šoltyje skutečně nekoušou. Štípou
šoltyje nevím,páč tenkrát žádný nebyly(teda před 35 a více lety),ale goliák kousal ligu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:39
- Nahlásit
Neessi
šoltyje jsou taky dobrý, Sísa dokáže viset na hadru jak klíště a ještě u toho vrčí a koulí očima . Ale do člověka prostě nekousnou, toho štípnou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:39
- Nahlásit
brezen2008
tak jsem si udělala radost a udělala jsem si domácí bramborák
hele,nech si to,jo! Udělala jsi mi takový chutě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
a viděla jsi toho psa od krve? Třá ten chlap kecal ,aby měl pocit,že má psa-lofce!
|