Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
páč to uďála protože jí ho lékárnice nechtěla dát.....
Tak to je nejspíš závislá, protože pokud by byla v regulérní substituční léčbě, tak by měla správný recept a subotex by dostala bez problémů. Asi měla recept nějak zfalšovaný...vidina absťáku dokáže s lidma udělat hrozný věci.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek

kafíčko nepijůůůůůůůů , prosím čajííííík.... nějaký dobroučký, voňavý
Jinak odpoledne synek přiveze Balču, ségra má něco s kolenem a tak jí odlehčíme při venčení.... to bude zase super venčení s třema magorama

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neumim moc péct, tak k tomu kafi aspoň báboftku:

p.s. toho podpisu na fotce si nefšímejte, to je můj psojdoným.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:15
- Nahlásit

Dobré pošmourné a mokré ráno přeju všem co se jim čuby celý den nakrývají aš jsou z toho úplně zadýchaný mimoňky, uš mě nebaví na ně koukat a poslouchat to funění, asi je zavřu někam do kůlny. Těm ostatním taky

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:19
- Nahlásit

AlenaD
Kefírka:
35dkg cukru, 35dkg polohrubé mouky,2 celá vejce, 1 lžička jedlé sody, 2 dcl oleje, 2 lžíce kakaa, 1/2 l kefíru ( ky. mléka)
Vše zamíchat, nalít na vymazaný, vysypaný plech, upéct a polít čokoládovou polevou ( dělám buď z čokolády na vaření nebo použiju tu z BeBe buchty). je to rychlý a dobrý, zůstává dlouho vláčná

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:22
- Nahlásit

AlenaD
asi je zavřu někam do kůlny
Pošli jackinu k nám! Stejnak je to nespravedlivý, ty máš tři, já jen jednu, jednu pošli a budem mít obě po dvou )))) Takhle sem somrovala na kolegyni z práce sestru, ona má dvě, já žádnou, chtěla sem jednu, tu mlačí, aby mi dýl vydržela. Tak naval jackinu, neva, že neni nejmlačí, dyš zrovínka hárá ))

brut
A teď eště nějakou tvarohovou buchtu, co je moc dobrá a hooodně slatká a neni těšká a nejsou tam ingedience, co nemám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:22
- Nahlásit

brut

Brutíková - to (ky.mléka) znamená, že třeba lez použít kyselý mlíko? Nemyslím hnus z krabice, ale normoš mléko,když zkysne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:24
- Nahlásit

Gerda
nejsou tam ingedience, co nemám.

tak pro tu musíš do sámojdy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:27
- Nahlásit

Gerda
sorry že votravuji,ale kam se zítra chystáte na to venčení?
jako já nevím jestli mě nevotpadne co mám na zítra tak bych svámi šla,ale nevím kde mám na vás čekat? a kam se půjde eventuálně jak se dostanu zpátky

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:28
- Nahlásit

Gerda
tvarohovou s ingrediencema, co máš doma? A jaký máš?

PetraK
pokud je mlíko opravdu kyselé a ne hořké, tak ho klíďo použij.... já do ní občas dám i podmáslí a je dobrá

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:31
- Nahlásit

brut
pokud je mlíko opravdu kyselé a ne hořké, tak ho klíďo použij.... já do ní občas dám i podmáslí a je dobrá

dík! Vím, že se takhle dává do palačinek. Tak jsem si říkala, že třeba tady taky.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:34
- Nahlásit

brut
Kuju za receptík, vyzkouším. Radši upeču než kupovat oplatky.

Gerda
Tak naval jackinu, neva, že neni nejmlačí, dyš zrovínka hárá ))

Klidně si jí vezmi, určitě ještě ňáký ten rok bude hárat, akurát nevím jestli by Mařenka ty její brutální hrátky přežila. Ona občas vládne tvrdou rukou.

Nevíte někdo do kolika let feny hárají?
Víte co je legrace? Bylo jí osum a celý život měla tzv. skryté hárání, fakt se to skoro nedalo poznat a tejkonc když už štěňata mít nebude tak tak ukáskově hárá se všema doprovodnýma příznakama

BinLadin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:34
- Nahlásit

AlenaD
BinLadin
Debaty typu jako na Mujpes jsemmuz vzdal,jinak souhlasim.
Já se už taky příště nebudu radši zapojovat, ale mě to video s tou elektrikou přišlo fakt otřesný a nevydržela jsem

To se ani nedivim,uz jen proto ze je v rozporu s platnym znenim Zakona na ochranu zvirat,proto ze navozje prozacatecniky dojem ze prace s danou pomuckou je snadna..tech duvodu je hodne proc mne video nazvedlo,stejne jak to ze poslusnost ma sice super,ale te cubina je zlomena a dela vse jen z nutnosti...rozhodne vesely a zivy projev psa podle mne vypada jinak...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:39
- Nahlásit

brezen2008
kam se zítra chystáte na to venčení?
Ale my to eště nevíme, eště sme se nedohodli, asi to teda budou ty Kozí hřbety v Suchdole, ale nemáme domluvenej žádnej čas....

brut
tvarohovou s ingrediencema, co máš doma? A jaký máš?
Takhle, samozřejmě doma nemám nic. Ale umim si sehnat mouku - hlatkou i polo, i hrubou. I cukry, mám prášek do pečiva a do perníku, umim si sehnat tvaroch. Ale jedlou sodu - to vůbec nevim, co je -, pak dycky čtu v kuchařkách takový divný vjeci, kůli kterejm to nevařim a nepeču, bo to neznam. Tkaže si přectavuju buchtu z mouky, vody, vajec, oleje, prášku do perníku/pečiva, vanilkovýho cukru a skořice, voříšků, rozinek, jahůdek, tvarohu...a nic dalšího, co si neumim koupit!!!! Žádný dělání jíšek, šlehání bílkůch, sněhůch, rozpouštění másel a sklovatění cibulky....prostě žádný složitý věci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:42
- Nahlásit

AlenaD
tejkonc když už štěňata mít nebude tak tak ukáskově hárá se všema doprovodnýma příznakama
To ti dělá skválně, bych jí zmlátila!

Ona občas vládne tvrdou rukou
neva, bude u nás dělat alfu a všichnijí budem poslouchat. U nás totiž žádná alfa neni....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:44
- Nahlásit

AlenaD
Denynka hárala ještě v patnácti ....
Jinak taky raději peču než kupuju sušenky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:50
- Nahlásit

Gerda
jo takle,tak to jo ,já myslela kvuli.....
tak dík ,walda už něco píše,tak dorazím taky

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:56
- Nahlásit

teď jse, chvíli koukala na agi na Crufts , pěkné, ti psi jsou šťastní , běžel tam i pudlík a mně tím víc přišlo líto jednoho pudloně u nás, vídám ho v parku jak čuchá kolem paničky, která tam stojí a drbe s podobnými "venčičkami" a psa má na flexině ....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:58 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Gerda
až pojedu do práglu, tak tě někde vyzvednu a půjdeme spolu do krámu... ti ukážu, co jak vypadá a kde to najdeš, pak nebudeš mít problém nakupovat
Jinak jedlá soda se prodává u prášku do pečiva nebo do perníku

Jestli jsem dobře pochopila, tak potřebuješ buchtu jednoduchou, ale musí obsahovat tvaroh......jednu mám, je jednoduchá a rychlá

Připravíš si plech, do něj dáš papír na pečení nebo ho dobře vymažeš máslem a vysypeš hrubou moukou ( ale lepší je ten papír na pečení).
Pak si vezmeš mísu do ní nasypeš 1 hrnek cukru ( používám velký téměř půllitrák), 3 hrnky polohrubé mouky a 1 prášek do pečiva ...... promícháš a rozdělíš na dvě poloviny ( odhadem nebo 2 hrnky a 2 hrnky).
Náplň: 3 kostky tvarohu měkkého rozmícháš se 3 celými vejci, přidáš 1/2 l mléka ( raději použij tvaroh ve staniolu, ten vaničkový je hrozně řídký )... můžeš dát i rozinky, oříšky, kandovaný ovoce, pokud ti to chutná
A teď do plechu nasypeš 1 polovinu sypký směsi tak, aby byla po celé ploše. Pak poleješ náplní z tvarohu a rovnoměrně zasypeš druhou polovinou směsi. Navrch nastrouháš máslo ( použiješ celý a budeš se snažit ho rozvrstvit po celé ploše buchty)
Já peču v elektrický dobře vyhřátý troubě na 170°C a to do doby, než povrch zezlátne ( minimálně 20 min), pokud máš plynovou starou, tak dej na dno plecháček s vodou, aby buchta nebyla vysušená... péct budeš cca těch 20min taky

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:00
- Nahlásit

a ráno jsme otestovali jednomu pánovi spray na háravky , si přál ať psy pustím, je teď čerstvě stříknutá....checht, výsledek testu : "To jsem zase vyhodil prachy !!! " , pravda, oba psi si kýchli, to ovšem nijak nenarušilo jejich sexuální apetit

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:02
- Nahlásit

Děcka, někdy 26/3 sou v Akropoli Touch and Go - http://www.youtube.com/watch?v=izBbP2kro-c - už jdem kupovat lístky, je to super muzika, kdo chcete a znáte je, pojďte taky, lístek stojí 350 Kč.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:04
- Nahlásit

brut
Díky, už mám vytištěno! Asi se o to pokusim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:15
- Nahlásit

brut
Gerda
.jednu mám, je jednoduchá a rychlá
Jo a lukcusní a nejlepčí třetí den,to si vždycky dva kousky skovám.
A plech na ní nevysypávám,jen vytřu a pak rovnou sypu směs.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:21
- Nahlásit

jablunka
taky jí mám ráda.... u nás nevydrží do druhýho dne, natož do třetího

Gerda
Asi se o to pokusim.
zkus .... pokud si nebudeš jistá, tak klidně zavolej, poradím

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:24
- Nahlásit

brut
u nás nevydrží do druhýho dne, natož do třetího

Fšak u nás taky né,proto si ty dva kousky vždycky skovám,páč já jí mám ráda uš vláčnou.Děti ji žerou eště horkou lžičkou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:26
- Nahlásit

brut
klidně zavolej, poradím
Neřikej dvakrát, mamka u toho mozečku rostla ))))

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:27
- Nahlásit

BinLadin
Já jsem schopna pochopit lidi co po elektrice sáhnou jako po poslední možnosti, ale tomuhle fakt nerozumím, jakej to má vůbec smysl ta absolutní přesnost který je vynucená a působí nepřirozeně vypadá jako když jí někdo píchá hřebíkem do zadku, jó ocáskem občas zavrtí asi štěstím že zrovna nedostala pecku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:27
- Nahlásit

jablunka
Děti ji žerou eště horkou lžičkou.
To znám, pak z toho strašně bolí bříško )))

AlenaD
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:28
- Nahlásit

brut
Denynka hárala ještě v patnácti ....

Aha, tak u fen se klimakterium nekoná, no nevadí alespoň maji holky radost ze života

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:31
- Nahlásit

jablunka
nemám kde schovat.... všechno najdou

Děti ji žerou eště horkou lžičkou.
to znám .... naštěstí stíhám péct v době, kdy jsou ve škole nebo někde venku

Gerda
Neřikej dvakrát, mamka u toho mozečku rostla
sem zvyklá, klidně volej

<< 1 ... 2754 . 2755 . 2756 . 2757 . 2758 . 2759 . 2760 . 2761 . 2762 . 2763 . 2764 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání