| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:51
- Nahlásit
Gerda
Tak by to chtělo eště jedno harantě. Mohla by to teď bejt zase holčička.
Ani gdyby byla ze zlata! Jednak uš nemůžu a dvanak uš by to pro mě byla jasná jízdenka do krymynálu nebo do blázince.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
Gerda
Se ti nigdy nemůže povýst převlíknout se za dobrýho a hodnýho čéka s černejma psama!
takže nemám Ešusa natírat na černo??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:58
- Nahlásit
PetraK
takže nemám Ešusa natírat na černo??
dyk mu můžete jen dát nějakej váš fkusnej voblek ,snat jich máte v zásobje dost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
jendže jaxme byli cécéá 2 metry přet nima,tak začala jako celkem dost
máte hasičskýho čokla pani! : D
Hele bude veselo na jedněch stránkách. Páč jsem jedný holce od maďara napsala, že nevidím důvod proč psa při příchodu domů poslat na místo, když se chce dost umírněným způsobem s paničkou přivítat. Tak proč místo toho abych si užila toho, že má konečně někdo radost, dyš přijdu dom , tak ho odpoveluju na místo v rámci toho že..... já určuju kdy se psem budu mudlat. Asi jsem padlá na hlavu. Vy se s čoklama taky nevítáte?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
gerda mi SMskou slíbila asi v 10 sanytku s džigolem a furt nic nejede!!!!!!Prej to bé walda
No měl přiject v 10, ale sraz je až zejtra ve 13.00 u tebe, takže to přesunem, dyš přijedem ve 12.45, eště stihne přectavení s taneční vloškou...se domluvíme, jesi má brát tyč, nebo jesi máš doma tyč svojí. Dneska sou ty džigoli ňáký nemajetný. Ale co vim, bude mít pilu. Stran těch pindíků na řezání.
Esli nána veje, musí bejt strašlivě děsná a asi eště horší než dyš řve.
brut
nemám milijounáře
ani holka nevim, odkut se berou....asi z nového Jaru s citrónovou vůní nebo co.
jablunka
uš by to pro mě byla jasná jízdenka do krymynálu nebo do blázince.
furt bys ale nemusela do práce, takže se mi to stále jeví jako dobrá varyjanta. Dyštak jedno harantě pošli, to, co už má trochu sílu, ať může aspoň tahat kárku s nákupama.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
dyk mu můžete jen dát nějakej váš fkusnej voblek
no to je fakt, synovec tam měl tetkon ten na madurýdní pléz, tak třeba nám ho pučí. Dyš mu pak nechám kousek toho koláče, to by moch.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:02
- Nahlásit
Gerda
tak se radši ani nepokoušej číst bratry karamazovi ))
Ty bych asi taky nezvládla.....Já se uš po několikátý za svůj život pokouším číst V.Vančuru, taky bych konečně ráda přišla na chuť jeho tolik opěvované zvukomalené češtině, ale asi to zase neschroupnu..
"Jdi,vypůjč si hlas vodopádu a dej znít výmluvnosti která tebou zachvívá. Udělej krůček, svěř se křídlům! promluv! Zmocni se hlasu, zmocni se svých údů, neboť to je chvíle, která se nevrací!"
Jako slovům rozumím, ale to je tak všechno...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:02
- Nahlásit
Gerda
Stran těch pindíků na řezání
ty jo já snad na tu vycházku pudu taky!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
AlenaD
"Jdi,vypůjč si hlas vodopádu a dej znít výmluvnosti která tebou zachvívá.
nedělejte to!!!!! todle teď přesně udělala Nána a půlka Bílý hory měla purgace, jak psala Davídkojc.
zmocni se svých údů, neboť to je chvíle, která se nevrací!"
to nevim jako todle jak udělat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:05
- Nahlásit
PetraK
Vy se s čoklama taky nevítáte?
S Maryjí se vítám, je to rostomilý, vona u toho děsně hluboce hučí a vrčí a má radost a nosí mi na převlečení ponošky, tak jí posílám jen pro ponošky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:05
- Nahlásit
jablunka
nebo do blázince
tam byste si zase ale užila ten klit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
Gerda
S Maryjí se vítám, je to rostomilý, vona u toho děsně hluboce hučí a vrčí a má radost a nosí mi na převlečení ponošky, tak jí posílám jen pro ponošky
No jasný! Vítám se s každým psem, je to prostě pozdrav. Kdyby byl pozdrav moc divoký, tak pochopitelně umírnit, ale tam se jí dostalo velké velké rady, že má psa prostě odvelet na místo. A bašta fildy!
Já to tady tuhle psala, odemknu, přiřítí se zrzavej preclík, co chce podrbat hlavu a zadel zároveň já ho pozdravím: Dobrý den pane péf! Jak jste se měl a co dostanu za dáreček?? A von jde něco vyštrachat. Fakt si prostě nedovedu představit, že přijdu dom, tam bude celý natěšený stvoření a já mu hnedle mezi dveřma řeknu: Místo! a punktum, páč jsem ten velkej pán co rozhoduje vo tom, kdy se nadechneš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:11
- Nahlásit
AlenaD
Zmocni se hlasu, zmocni se svých údů, neboť to je chvíle, která se nevrací!"
normál poezie, to mam ráda, si můžeš přectavit spoustu věcí...třá kvůli debilním textům nemám ráda český písničky. Vůbec mě totiž nezajímá, že se nějakej jouda vyzpívává ze svejch mindráků, sou to vjěčinou strašný kraviny, kolikrát ta hudba je hezká a vyloženě to kazí text. Mám rači písničky, u kterejch textu nerozumim a můžu si k tý hudbě dopřectavit cokoli podle svý momentální nálady. Vlastně i básně mám ráda podle toho jak sou rytmický, jaký zajímavý slova tam sou použitý a jak na sebe navazujou a žádnej smysl mít nemusej...významově mě básně dost nezajímaj. A teď nevim, jesi to neni chyba...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
PetraK
njn ..
má polovinu váhy co já.
to de??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
PetraK
ak ho odpoveluju na místo v rámci toho že..... já určuju kdy se psem budu mudlat. Asi jsem padlá na hlavu. Vy se s čoklama taky nevítáte?
Já se s čoklama nevítám Páč mi dycky skáčou až na hlavu, trhaj mi silonky a Lilije mi dokonce rozervala rukáf na kostýmu Tagže oni se vítají, já se kreju smlouvama, aktofkou, dijářem a vůbec vším co mám po ruce a řvu "neskač, neskač, kurňa tak co sem řeklaestlinaměskočíštaksiměnepřej" Vypadá to slibně, po roce tréninku ty chytřejší pochopili, že se budem vítat jenom na zemi Eště rok a pochopí to aj LIlátko a PUma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:21
- Nahlásit
PetraK
Hele bude veselo na jedněch stránkách. Páč jsem jedný holce od maďara napsala, že nevidím důvod proč psa při příchodu domů poslat na místo, když se chce dost umírněným způsobem s paničkou přivítat. Tak proč místo toho abych si užila toho, že má konečně někdo radost, dyš přijdu dom , tak ho odpoveluju na místo v rámci toho že..... já určuju kdy se psem budu mudlat
sou to TY stránky jo?Co maj karmy a bojléry? Ty voe,to sou pipiny ..určující! Mě je úpa fuk esi si vona určuje kdy se bé mazlit či hrát si či cokoli jinýho,klidně jí vyhovim a přesto si netroufne ani ťuk
Gerda
stihne přectavení s taneční vloškou
jako vlošku mám,viz výše ,ale neni teda taneční Poravdě nevim esi s ní walda bé chtět tančit
nebo jesi máš doma tyč svojí.
tak to máme štěstí! dneska sem si zrovna z práce přemístila tyč ke koštěti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:24
- Nahlásit
AlenaD
Jdi,vypůjč si hlas vodopádu a dej znít výmluvnosti která tebou zachv
já tomu rozumim tak,že tvůrce měl k večeři čočku,případně fazole..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:28
- Nahlásit
Maryje se vítá moc hesky. Dycky strašně brečí, pak začne hučet jako niagára, pak to letí řikat mámě, že už sem jako přišla, máma jí zase řiká - já vim, maruško, že přišla, si myslíš, že sem úplně hluchá nebo co? No a pak Máňa začne nosit ty ponošky, každou jinou a furt u toho vrčí a hučí a já se jí ptám, co teda řikali v tom rádyju, co poslouchala a dem ven ))
davidkova renata
Poravdě nevim esi s ní walda bé chtět tančit
Ale tak ti jen něco zahraje, určo aspoň Askalónu zvládne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:32
- Nahlásit
Gerda
furt u toho vrčí a hučí
je dominatní a brzo uš tě sežere,máš problém!!!!!!
určo aspoň Askalónu zvládne
anebo Padla facka..
PetraK
hele sem načíhnula do tématu dominance ,sem se jako dooost pobavila,sem četla jen začátky,třá hyjena bé mít taky radost bo ta děvenka co tak moc odborně a zasvěceně ííípííí s tou super bobrmankou co je bezproblémová,leč ráno jí nemůže dostat dom,vykazuje známky dominance a vůbec je s ní potíž ,je taky její oblíbenkyně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:35
- Nahlásit
Roxana
to de??
s mou pjoumatikou velmi dobře
isdpch
sem takhle dřívavějc chodívával s košem třá 3 x za večer a hnet bylo po deprézi
pane esi tam dojde na nejhorší- jako, že možná jo , páč tam nésu zrovinka v oblibě - tak si vás dovolím citovati. Mohu-liž?
davidkova renata
sou to TY stránky jo?Co maj karmy a bojléry?
no bať!! sem načíhla, páč tam tuhle zas někdo jinej řešil, že jí fenka MOK vrčí na ní při žrádle, tak jsem psala svůj laickej pohled, páč si myslím, že se tendle trend rušení psa při žrádle dost zažírá lidem do kůže. Tak jsem chtěla vědět jak se to vyvíjí. A tak pochopitelně kouknu i k těm maďarům, že jo, no a tam tadle perla vo vodeslání na místo.
Gerda
Maryje se vítá moc hesky. Dycky strašně brečí, pak začne hučet jako niagára, pak to letí řikat mámě, že už sem jako přišla, máma jí zase řiká - já vim, maruško, že přišla, si myslíš, že sem úplně hluchá nebo co? No a pak Máňa začne nosit ty ponošky, každou jinou a furt u toho vrčí a hučí a já se jí ptám, co teda řikali v tom rádyju, co poslouchala a dem ven
a to je mocinky, moc dobře!! Páč bez pořádnýho uvítání se nedá nastartovat pořádnej příchod domů. Miluju vítání páč:
Vítání, vítání,
fšecky chmury zahání
Vítání, vítání,
je LÉK!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:37
- Nahlásit
davidkova renata
Jo to je taky výživný téma , tam jsem se taky dovolila právě upsat. A tu bobrmáňu už sem taky potkala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
tam jsem se taky dovolila právě upsat
jo,ted sem to dočetla,už se vrátily od Žertový taxnat čokl bé mět trochu klidu
isdpch
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,952.0.html
ale musíš asi bejt registrovanej..nebo možná na čtení ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:42
- Nahlásit
isdpch
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,176.900.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
jo,ted sem to dočetla,už se vrátily od Žertový taxnat čokl bé mět trochu klidu
no jsem ráda, že nejsem takovej úplnej blb, páč jsem psala, že jí by se taky nelíbilo bejt furt u jídla rušená atd. a esli jsem to pochopila dobře, tak jsme se s paní dochtorkou sešly na tom stejnym.
isdpch
no jasan, jsa citován cítím se být klasikem
tak vás vydáme! Každej klasik musí bejt vydanej.
KOMU HO ALE VYDÁME?? ALKÁJDĚ? PORADÍ NĚGDO?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:43
- Nahlásit
PetraK
víš co ti řeknu, Nechtěla bysem u radešky dělat psa..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
víš co ti řeknu, Nechtěla bysem u radešky dělat psa..
No, je to asi jako s těma dětma, co musej ze školy do kroužku tance, pak šup na jazykofku a eščd před večeří stihnout jít hrát do liušky na klimpr u večeře lokty u těla a na písek jen v neděli ale nesměj se umazat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:48
- Nahlásit
isdpch
chlapa už vůbec ne
dyk to bys ani nemoch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
isdpch
ježiš, dyť je to encyklopéédie radecha, co se nervíš
šak já vim, tak se nenervim. My už se "krapítek" známe šak číhni na moje bojlérový skóre z doby, kdy jsme se potkaly
esli na to dojde, tak cintát použiju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:53
- Nahlásit
isdpch
dyť je to encyklopéédie radecha, co se nervíš
Nejni to ta, jak tady onehda tak mocně vypouštěla purgační moudra ohledně krmení granulema??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 13:55
- Nahlásit
Biluška
purgační moudra ohledně krmení granulema??
a kastrací
|