| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
mac1
přišlo líto jednoho pudloně u nás, vídám ho v parku jak čuchá kolem paničky, která tam stojí a drbe s podobnými "venčičkami" a psa má na flexině ....
chudák. když vidím ty dva igelitní aktivisty od kamarádky-velkej bílej královák a malej černej trpaslík a pak taky potkám sídlišťáka, tak je to na střelbu. Ona, ale u kterýho plemene není . U nás vlaje na flexině nádhernej anglickej ohař, mladej pes, nikdy není navolno, nikdy
,
brut
pani to zní dobře ta tvarohofka!!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
brut
jednu mám, je jednoduchá a rychlá
Tu znám, ta je výborná, rychlá, jednoduchá, pro Gerdu jako dělaná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
PetraK
pani to zní dobře ta tvarohofka!!
nejen zní, ale i chutná
AlenaD
jj, sem právě vybírala hodně jednoduchou, aby ji Gerdička zvládla
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
PetraK
když vidím ty dva igelitní aktivisty od kamarádky-velkej bílej královák a malej černej trpaslík
Jé, ty znám. Královák je cca o půl roku mladší než Hyena. Jsme je kdysi potkali a moje štěňátko dávalo králováky při hře docela čogru, bo on byl strašnej estét. Jo , to byly šťastné časy, kdy jsem ještě nevěděla, co kozlo igelitu znamená.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:38
- Nahlásit
Hyena
bo on byl strašnej estét.
myslíš Antonína Topiče, žejo? Jo, Karol chodí na Hafbo igelit.
brut
jj, sem právě vybírala hodně jednoduchou, aby ji Gerdička zvládla
takovou ešče nevynalezli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:38
- Nahlásit
PetraK
U nás vlaje na flexině nádhernej anglickej ohař, mladej pes, nikdy není navolno, nikdy
U nás mnohem hůř, vlaje nám tu na flesině a ostnáči ostnama dovnitř nádhernej irskej setr. Pán je debil, psa vůbec nevychovává, jen se strašně diví, jak je možný, že my máme psy navolno, že nám jako nezdrhaj a nedělaj vylomeniny a přijdou na zavolání. Zejména se diví u kamarádky, co má stejně starýho brijárda - jestli prej ten pes je takhle jako normální, že bě může chodit bez vodítka a poslouchá....A setr začíná bejt protivnej, což je jasný, když nesmí ke psům a furt ho rvou na ostnáči na flexe!
AlenaD
jednoduchá, pro Gerdu jako dělaná
Díky! Fakt! To mi připomnělo včerejší schůzku nad jednou věcí, co se bude příští týden presentovat - kolegyně nepochopila koncept, tak jí kreativní ředitel řiká - dyš nechápeš tohle, tak se radši ani nepokoušej číst bratry karamazovi ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
PetraK
takovou ešče nevynalezli
Řekla sis vo to sama a uvidíš, jak odvoláš, přivezu ti svůj ovocný koláč s citronovou kůrou, se žmolenkou a skořicí!!!!!! Hnusobo jedna voranžová! Voranžový sou eště horší než prouhatý!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:43
- Nahlásit
Gerda
To znám, pak z toho strašně bolí bříško
Harantí nebolí!
naštěstí stíhám péct v době, kdy jsou ve škole nebo někde venku
To sem mi povede málogdy,páč f tu dobu vopstarávám čoklí a jiný vjeci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:45
- Nahlásit
Gerda
U nás mnohem hůř, vlaje nám tu na flesině a ostnáči ostnama dovnitř nádhernej irskej setr.
s*áč jeden všivej hnusnej. Tohle mě vždycky sejme . To je ten pudl u mac1 na tom v podstatě ještě dobře
přivezu ti svůj ovocný koláč s citronovou kůrou, se žmolenkou a skořicí!!!!!!
eh - to sem jako zvědavá. Esli to budete píct, tak dlouho jako vařit mozeček, tak se f tom přípatku těšim na koláčkový škvarky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:48
- Nahlásit
PetraK
tak se f tom přípatku těšim na koláčkový škvarky
Tak a teď už se těšit nemusíte, leda tak na projímadlo f kafi a to si pište, že nebudete vědět dne a hodiny, kdy se vám strašlivě pomstim, vydržim čekat třá 10 let!!!!! Ale to už se začnete posrávat sama vot sebe v ústavě pro odložený starý lidi!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:49
- Nahlásit
PetraK
s*áč jeden všivej hnusnej. Tohle mě vždycky sejme . To je ten pudl u mac1 na tom v podstatě ještě dobře
no, takle jsem si lamala hlavu u nas - pani ma krasnyho vovcouna, nadhernej kus, je prej po evropskym vitezovi nebo co .. a koupila si na nej ostnac, ze prej ji do lesa moc taha a ona ze se boji na tom naledi co bylo ze upadne .. sem ji rikala, ze si mohla koupit haltinu, ale uz bylo pozde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:52
- Nahlásit
Gerda
vydržim čekat třá 10 let!!!!!
a to nebude ani potřeba, páč sem si zrovna dala tcecikovej salát a to bé rychlý potom
a navíc.......
Ale to už se začnete posrávat sama vot sebe v ústavě pro odložený starý lidi!
todle to dost podpořilo vy ste horší, než Gutalax
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:54
- Nahlásit
brut
jé tý tvarohový říkáme doma švédský koláč. Proč? to nevím,
Co ten zítřek, máme sice návštěvu, ale ven se musí, takže jestli seš ochotná se dívat na zmítající se Ashley mezi kapkami deště, loužema a hnusně mokrou trávou - vodu ona hrozně nerada, tak bychom nějak dorazili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:54
- Nahlásit
Roxana
sem ji rikala, ze si mohla koupit haltinu, ale uz bylo pozde
ty jo já bych to nasadila jim šmejdům všivejm a ešče bych jim nedala 14 dní nažrat a pak bych před ně naservírovala čerstvýho bifťoura nebo něco, ale tak aby na to nemohli dosáhnout a scípli hlady na vostnáči nebo něco ešče krutějšího, jenže mě teď nenapadá nic.
Gerda umí vymejšlet pomsty, tak ta by mohla něco dát dohromady.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:57
- Nahlásit
PetraK
ty jo já bych to nasadila jim šmejdům všivejm a ešče bych jim nedala 14 dní nažrat a pak bych před ně naservírovala čerstvýho bifťoura nebo něco, ale tak aby na to nemohli dosáhnout a scípli hlady na vostnáči nebo něco ešče krutějšího, jenže mě teď nenapadá nic.
no dyz tahle pani je myslim docela fajn .. a o to hur se mi to rikalo vona mela proste hruzu z toho, ze ji ten pes sejme a ona si neco zlame (je ve veku tak moji mamci) .. jako to mas tezky, co zmuzes ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Roxana
ze ji ten pes sejme a ona si neco zlame (je ve veku tak moji mamci)
tak když nemá šanci toho psa vychovat, tak si nemá pořizovat takhle velkýho psa, baba jedna milá, ale blbá!!! Já ohaře miluju, ale na starý kolena na to třeba nebudu mít fyzicky, budu sice nešťastná, ale nepořídím si ho, když to nepůjde. Ku*va lidi maj ten mozek v hlavě jen jako výstelku.
to není rozčilování na vás pani, ale na lidi co maj mozek zbytečně.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:08 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
Gerda
Díky! Fakt! To mi připomnělo včerejší schůzku nad jednou věcí, co se bude příští týden presentovat - kolegyně nepochopila koncept, tak jí kreativní ředitel řiká - dyš nechápeš tohle, tak se radši ani nepokoušej číst bratry karamazovi ))
Gerdičko, nezlob se, tak samozřejmě nemělo vyznít. Tys neobyčejně bystrá a chytrá, ale tvoje kuchařské zkušenosti jsou zatím stále ještě v rovině pokusů a tenhleten recept gdy se vlastně ani nedělá těsto jenom se to nasype na plech se mi pro tebe prostě zdá ideální
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:14 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
PetraK
to není rozčilování na vás pani, ale na lidi co maj mozek zbytečně.
ale tak ja souhlasim, jenze rekni nekomu, s kym vencivas pravidelne a rekla bys, ze ma toho coklouse rad, ze je kraaa*a no .. jako takovej drson asi fakt nejsem ..
jo a este - jako snad sanci vychovat ho ma, ma jeste staryho labrosa, kterej chodi v poho navolno, ale tohle je mlady, temperamenti pubertus, takze ted ma smulu no skoda ze na to tahani neprisla rec driv ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:16
- Nahlásit
AlenaD
Tys neobyčejně bystrá a chytrá, ale tvoje kuchařské zkušenosti jsou zatím stále ještě v rovině pokusů
Týýýjo, to je krása! Moc dík, tohle budu používat často - že sem zatim stále eště v rovině pokusů! Nádhera! To už zní odborně, hnet se cejtim líp. Koláč přinesu jen tobě, tu verzi bez projímadla.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:18
- Nahlásit
jablunka
To sem mi povede málogdy,páč f tu dobu vopstarávám čoklí a jiný vjeci.
mám výhodu, že mladej je tři až čtyřikrát v týdnu na tréninku ( domů dorazí okolo půl desátý)a o víkendu alespoň jeden den hraje ....a holka chodí na brigádu rovnou ze školy 3x-5x v týdnu, domů se nedostane před půlnocí
Takže mám času dost.....
Gerda
PetraK
ovocný koláč s citronovou kůrou, se žmolenkou a skořicí!!!!!!
juj, ten mám slíbený...teda ochutnání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:21
- Nahlásit
arwen
říkáme jí stejně.... důvod neznám
S tou procházkou uvidíme.... odpoledne mi synek přiveze Balču... domluvíme se po founu, hlavně podle počasí, ju?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:22
- Nahlásit
brut
Takže mám času dost.....
Takže ty máš vlastně celej den slaměný bydlení jen s čoklima - tak to je kráááása!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
Koláč přinesu jen tobě, tu verzi bez projímadla
že sem zatim stále eště v rovině pokusů!
hele kouzelniku pokustóne , dyš se převlíknu za AlenuD, tak mám možná šanci vochutnat a nezpurgovat se?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:27
- Nahlásit
brut
Gerda
Takže mám času dost.....
Takže ty máš vlastně celej den slaměný bydlení jen s čoklima - tak to je kráááása!
Taky bych to tak chtěla,ale přišla sem na příšernou vjec........za rok mi končí mateřská,mládí f prdelí a do důchodu daleko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:28
- Nahlásit
brut
juj, ten mám slíbený...teda ochutnání
sem asi měla držet kušnu
Roxana
já vím, že to nejni tak snadný někomu něco říct, to se mi to startuje tady od počítadla . ale je to fakt prostě. Kdyby ten mozek používala, tak prostě toho čokla nemá. Nejsem vůbec žádnej zkušenej člověk, ale prostě tahání se u nás nenosí hned od malička, prostě ne.Vím, že máme spoustu zrzavejch nedostatků, ale můžu se na něj spolehnout, že s ním může vyběhnout i moje máma, která je stará a má polovinu váhy co já.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:35
- Nahlásit
Gerda
[i]Takže ty máš vlastně celej den slaměný bydlení jen s čoklima - tak to je kráááása![/i]
jablunka
Taky bych to tak chtěla,
to ale až od letošního školního roku, kdy začal mladej dojíždět do školy do Práglu a i přestoupil do lepšího klubu, kde se ale trénuje v podvečer
Fakt jsem si zvykla na klid a pohodičku s psékama a se Sviňou, chodím venčit brzy ráno a pak odpoledne... během dne mám dost času na uklízení, vaření a pečení popř. na experimentování v kuchyni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:39
- Nahlásit
PetraK
sem asi měla držet kušnu
nene, ste mi to jen paní připomněla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:42
- Nahlásit
PetraK
dyš se převlíknu za AlenuD
Se ti nigdy nemůže povýst převlíknout se za dobrýho a hodnýho čéka s černejma psama!
jablunka
za rok mi končí mateřská,mládí f prdelí a do důchodu daleko
Tak by to chtělo eště jedno harantě. Mohla by to teď bejt zase holčička. Ty vjěčí pošli do lycea a nech si jen ty mlačí. Maj malý ručičky, můžou v mlíkárnách leštit flašky zevnitř.
brut
během dne mám dost času na uklízení, vaření a pečení popř. na experimentování v kuchyni
Až si vemu toho milijounáře, taky budu experimentovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:44
- Nahlásit
čus fšicííí co maj taky PMS ,tagže je doted bolela hlava až se jim chtělo blejt
tak já zasejc du,su nějaké asi vysláblé a gerda mi SMskou slíbila asi v 10 sanytku s džigolem a furt nic nejede!!!!!! Prej to bé walda ,tak já nevim,třá nemá tet čas,ale co je mi do toho,ne? taxnat někdo má příslužbu,tak ho maj poslat,kur*a!To je agentůůůra,todleto
Jo a nána mi zas udělala vostudu bo sme šly z venčení a šly sme po celkem ouským chodníku a proti nám celkem hodně početná skupina lidůch,asi šli na vobjet k Holečkům bo už bylo 10 hodin .No a z hasičárny jeli děsným fofrem hasičííí...skoro spjechali jak k vohni... a příííšerně houkali tou sirénou .Nána šla sice u nohy ,jendže jaxme byli cécéá 2 metry přet nima,tak začala jako celkem dost vejt Někerý vypadali dost vyplašeně a možná ani na ten vobjet nedošli násletkem purgace Nevim proč bo nána je mocinky rostomilá dyš veje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:45
- Nahlásit
Gerda
nemám milijounáře ...ale stejně ráda experimentuju
|